Találatok: 98 hír

Orbán arra használja tehetségét, hogy szétverje a demokráciát

A Parlament Orbánnak korlátlan ideig teljhatalmat adó döntését értékelve,  Kovács Zoltán államtitkár élesen visszautasította, hogy ezzel Orbán diktátori jogokat szerez. A szóvivő szerint, a liberális média cinizmusa új, alávaló mélységet ért el. Ám ha az ember a világsajtót és a Nyugat vezető politikusainak véleményét olvassa, cseppet sem lesz…

Elkél a segítség a Pécsi Állatkertnek, számítanak a támogatókra

PécsiStop
-
  Ma 16:03 MegyeiPécs

A tavalyi tartalékaik idén márciusra már minimálisra csökkentek, jegybevételük viszont nincs a járványhelyzet okozta kényszerű bezárás miatt. A támogatásrokra azért lenne szükségük, hogy az állatok ne szenvedjenek hiányt semmiben, illetve hogy a dolgozóiktól ne kelljen megválniuk.

Házhoz viszik portékáikat a helyi termelők Pécsett

Az új koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben a pécsi önkormányzat több vásár- és piacterét volt kénytelen bezárni, a városháza keddi tájékoztatása szerint azonban számos termelő, piaci értékesítő vállalta, hogy a jövőben házhozszállítással juttatja el a városlakókhoz a portékáit.

Történelmi mélypontra gyengült a forint

Történelmi mélypontra gyengült a forint az euróhoz képest kedd délután a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Müller Cecília: minden elhunyt koronavírusosnak krónikus alapbetegsége volt 

A koronavírus-járvány magyarországi halálos áldozatai valamennyien krónikus alapbetegségben szenvedtek - emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.  

Koronavírusos Kapás Boglárka

Megfertőződött az új típusú koronavírussal Kapás Boglárka világbajnok úszó.

Péterffy Attila kijelentése is téma volt a keddi koronainfón

Az operatív törzs keddi sajtótájékoztatón téma volt Péterffy Attila pécsi polgármester korábbi nyilatkozata, miszerint nem kap hiteles információkat a megbetegedésekről. 

Az operatív törzs azt kérte, hogy hiteles tájékoztatásért őket keressük. Kerestük, azóta is várjuk a választ

PécsiStop
-
  Ma 12:27 Vélemény

Március elején egyszer már lepattintott minket az operatív törzs, mikor hiteles és pontos téjékoztatásért kerestük őket. Most meg hat napja várjuk, hogy valami konkrét választ is küldjenek a kérdéseinkre. Vélemény.

Coronavirus: healthcare workers can use public transport for free in Pécs

PécsiStop
-
  Ma 11:19 Megyei

Healthcare workers can use the public transport free for charge in Pécs, this period starting March 31st until the 15th day after the end of the coronavirus emergency. Details of ordinance are in this article.

Meghosszabbította a Tüke Busz a márciusi bérletek érvényességét

PécsiStop
-
  Ma 11:04 MegyeiPécs

A Tüke Busz Zrt. a márciusi, valamint a 2020. első negyedévi bérletek érvényességét április 7-én 24 óráig hosszabbította meg. A pécsi buszos társaság az egészségügyi dolgozók ingyenes utazásának mikéntjéről is beszámolt, valamint a bérletpénztárak nyitva tartásáról is.

Koronavírus: megyei adatokat is közölnek a jövőben, az elhunytak alapbetegségét is elárulják

Keddtől változik a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése, látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is, a technikai átállás miatt néhány órára a www.koronavirus.gov.hu honlap nem lesz elérhető - közölte a Koronavírus Sajtóközpont. A beazonosított koronavírus-fertőzöttekről hamarosan megyei adatokat is…

Felhatalmazási törvény: a baranyai ellenzék nemmel szavazott, Keresztes Lóránt nem nyomott gombot

A baranyai kormánypárti képviselők megszavazták hétfőn a felhatalmazási törvényt, az ellenzék részéről Tóth Bertalan, Szakács László és Mellár Tamás nemet nyomott a törvényre. Az LMP-s Hohn Krisztina előre bejelentetten volt távol, Keresztes László Lóránt viszont lelkiismereti okokra hivatkozva nem nyomott gombot.

Már 492 koronavírusosról tudni, újabb beteg halt meg

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg - közölték kedd reggel a koronavirus.gov.hu-n.

Pécsett is ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók

Március 31-től Pécsett is ingyenesen vehetik igénybe a közösségi közlekedést az egészségügyi dolgozók - jelentette be hétfő délután az önkormányzat.

Beszedi a köztéri padokat a Biokom a járvány miatt

PécsiStop
-
  Tegnap 17:13 MegyeiKoronavírus

A pécsi polgárok védelmében, a koronavírus-járványra tekintettel beszedi a mobilizálható közterületi padokat a frekventált közterületekről a Biokom.