Találatok: 60 hír

Lezárják az 57-es és 58-as főutak csomópontját Pécsett 

Burkolatfelújítási munkálatok folynak Pécsett, a Kertvárosban az 57-es és az 58-as főutak csomópontjában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. A felújítás következő fázisában, augusztus 13-án, csütörtökön és augusztus 14-én, pénteken este 8 és reggel 6 óra között a szakemberek az aszfalt kopóréteget építik, melynek idejére teljes…

Négy bemutatóval készül az új évadra a Bóbita Bábszínház a következő évadban

Négy új bemutatót tervez az ősszel induló új évadra a pécsi Bóbita Bábszínház, az intézmény emellett tizennyolc darabot tart műsoron az előző évadokból - közölte a társulat hétfőn.

Mostantól Petrov Anatolij nevét viseli az ANK uszoda

Uszodát neveztek el a Pécsett évek óta olimpiai bajnokokat nevelő dr. Petrov Anatolijról. Az ünnepi eseményt az Apáczai Csere János Nevelési Központ színháztermében, a mester 80. születésnapján tartották augusztus 10-én délelőtt, a rendezvényen Pécs vezetői mellett "Tolja bácsi" ismert versenyzői is jelen voltak.

Megkapta az állami támogatást a Pécsi Nemzeti Színház, nem viszi az állam a ZSÖK-öt

A pénteki Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint megkapja a Pécsi Nemzeti Színház az idei évi támogatást, plusz a ZSÖK sorsa is eldőlt: nem viszi az állam a kulturális holdingot.

Kemenesi Gábor: "új fertőzési láncolatok indultak el"

Még több tesztelésre lenne szükség Kemenesi Gábor, a PTE Szentágothai János Kutatóközpont virológusa szerint, emellett a maszkviselés fontosságát is hangsúlyozza.

Bevásárol az időseknek a koronavírus-helyzet miatt a mecseknádasdi önkormányzat

PécsiStop
-
  Ma 10:59 Megyei

A bevásárlás és a gyógyszerek kiváltása kapcsán is segítséget ajánlott az időseknek az önkormányzat Mecseknádasdon, ahol egy ötfős család kapta el a koronavírust.

Eltűnt Tirpák Rodrigó Teofil

Eltűnés miatt keresi a Szekszárdi Rendőrkapitányság a 17 éves Tirpák Rodrigó Teofilt.

Lopni ment a harkányi strandra

Egy nagyharsányi nő ellen indítottak nyomozást a Siklósi Rendőrkapitányság munkatársai, aki a jelek szerint lopni ment a harkányi strandra.

Csőtörés miatt lezárták a Szigeti út egy részét

PécsiStop
-
  Ma 10:08 Megyei

Megfáradt a fővezeték a Szigeti út 68. előtt hétfő reggel, a Tettye Forrásház posztja szerint a feltörő víz a burkolatot is megemelte.

Koronavírus: 35 új fertőzött, Baranyában ismét emelkedett a szám

A koronavirus.gov.hu hétfői adatai szerint 35 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4731 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 

Civil és ellenzéki összefogással mutatnának ajtót a Fidesznek Mohácson

PécsiStop
-
  Tegnap 15:06 Megyei

Az ellenzék és a kormányoldal is begyújtotta a rakétákat Mohácson, ahol szeptember végén tartanak időközi választást, miután a fideszes többségű testület feloszlatta magát. Csorbai Ferencet a pártpolitikától mentes Változást Akarók Nemzedéke civil szervezet kérte fel polgármesterjelöltnek, a kormányoldal Pávkovics Gábort, az oszlatás előtti…

Négynapos lazulással hívogat a Palkonya Hangja fesztivál

Immár harmadszor rendezik meg a Palkonya Hangja fesztivált. A Baranya megyei településen augusztus 12-től 15-ig fellép az Irie Maffia, a PASO, a Los Orangutanes, a Zuboly, Saiid, az NKS, a Slow Village, a Manaky, valamint a Sör és Fű.

Csoportos ütlegelésbe torkollt egy vita egy pécsi telephelyen

PécsiStop
-
  Tegnap 11:00 Baleset-bűnügy

Három férfit és egy nőt vettek elő a rendőrök, akik még pénteken estek neki egy férfinak egy pécsi telephelyen.

Ötfős család lett koronavírusos Mecseknádasdon

Az ATV Híradója szerint egy ötfős család fertőződött meg koronavírussal Mecseknádasdon, ahol a napokban járványügyi intézkedéseket vezetett be a polgármester.

Látványos meccsen ikszelt a Győr és a PMFC

PécsiStop
-
  20.08.08 21:38 SportVeszprémAjka

A WKW ETO FC Győrt fogadta szombat este a PMFC a Stadion utcában a Merkantil Bank Liga NB II. harmadik fordulójában. Mindkét gárda győzelemre készült, a három pontot viszont senki sem húzta be, helyette egy látványos, négygólos döntetlent játszottak. Mindkét együttes lábában benne volt a győzelem, de a Pécs a sok kis helyzetét elpuskázta,…