Találatok: 23 hír

Vigyázni kell majd nagyon a Motorola összehajtható Razr telefonjára is

PC Fórum
-
  Tegnap 12:30 Infotech

Úgy tűnik, hogy teljesen mindegy, hogy ki gyártja őket, az összehajtható képernyős telefonokkal még jó ideig úgy kell majd bánni, mint a hímes tojásokkal. Erre utal, hogy a Samsung korábbi ilyen, a Fold-ra vonatkozó utasításait összefoglaló útmutatója után napokban a Motorola is egy hasonló célú klipet adott ki.

Így nézett volna ki ha Kylo Ren szerepelt volna a Beépített főnök-ben

Az SNL a hétvégén egy sketch keretében bemutatta, hogy miként is nézett volna ki az, ha Kylo Ren, az Első Rend nagymestere lett volna (ismét) a Beépített főnök sorozat egyik epizódjának főszereplője, és a birodalmi rohamosztagosok, pilóták és a személyzet más tagjai között gyakornokként elvegyülve próbált volna meg többet megtudni arról, hogy…

Nem fog javítás jönni a Windows 7 frissen azonosított kritikus hibájára

PC Fórum
-
  Tegnap 10:00 Infotech

Azok az otthoni Windows 7-felhasználók akik eddig azt tervezték, hogy egy ideig még megmaradnak jól bejáratott rendszerük használata mellett, valószínűleg kénytelenek lesznek módosítani ezzel kapcsolatos terveiket. A Microsoft ugyanis a napokban egyértelművé tette: nem fog kiadni több nyilvános, illetve szabadon elérhető foltot a most…

Visszavonulót fújt keresője új designja ügyben a Google - máris módosította azt

PC Fórum
-
  Tegnap 08:30 Infotech

A Google egy héttel azután, hogy elkezdte bevezetni legújabb designját keresőjén, máris visszavonulót fújt annak ügyben. Legalábbis erre utal, hogy a keresőóriás hirtelen magyarázkodni kezdett az új külső ügyében, majd mostanra már félig vissza is csinálta azt - vélhetően mert rengeteg negatív visszajelzést kapott vele kapcsolatban.

A Windows 7 forrásának megnyitására köteleznék a Microsoftot

A szabadszoftveres elvek népszerűsítését céljául kitűző Free Software Foundation (FSF) a napokban egy meglepő kezdeményezéssel állt elő. A szervezet ugyanis egy olyan petíciót fogalmazott meg, amiben azt "követeli" (szó szerint), hogy a Microsoft nyissa meg és tegye kvázi közkinccsé a hónap elején nyugdíjba vonult Windows 7 rendszere…

Kiderült, hogy pontosan mikor fogják az Android 11-et leleplezni

PC Fórum
-
  20.01.24 13:00 MobiltechAndroidGoogle

A Google a héten végre elárulta, hogy idén mikor fogja megrendezni szokásos éves fejlesztői konferenciáját. Az I/O-t a cég hagyományosan - több másik terméke mellett - az Android következő verziója újdonságainak leleplezésére, illetve bemutatására szokta használni, és ez valósínűleg így lesz most is.

Lefagyott az egyetlen még működő marsjáró, a Curiosity is

PC Fórum
-
  20.01.24 11:45 Infotech

A NASA a héten rossz hírt közölt a Mars- és tágabb értelemben az űrkutatás iránt érdeklődők számára. Az űrkutatási hivatal szerint ugyanis a jelenleg a vörös bolygón tevékenykedő egyetlen még működő terepjáró, a Curiosity is lefagyott, és jelenleg nem tud mozdulni.

Itt vannak az első hivatalos képek a Samsung Galaxy S20-akról

Két héttel a készülékek bemutatója előtt megjöttek az első hivatalos képek a Samsung új Galaxy S20 sorozatáról. A telefonról ugyan már korábban tudtunk valódi fotókat is mutatni, de a szintetikus renderekből idáig csak olyan állt rendelkezésre, amiket a szivárgások alapján készítettek.

Star Wars: A Baby Yoda után megjött a Baby Jabba is

PC Fórum
-
  20.01.24 08:00 Infotech

Nem sokkal azután, hogy az A mandalóri sorozat egyik főszereplője - a köznyelvben csak Baby Yoda-ként emlegetett figura - belopta magát az internetezők szívébe, újabb "gyerek" érkezett a Star Wars világába. Egy alkotó ugyanis elkészítette az A jedi visszatér egyik központi karakterét képező Jabba, The Hut csecsemőkorú változatát is.

Mentőhívást segítő alkalmazást adott ki az OMSZ

MTI Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű mobilapplikáció, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mentőhívást a segítségre szorulók számára - jelentették be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a fejlesztő cég közös csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Félmillióba kerülő, ívelt monitort ad ki gamereknek a Samsung

PC Fórum
-
  20.01.23 11:00 InfotechSamsung

Samsung A Samsung bemutatja innovatív, ívelt Odyssey gaming monitor-családját. Az új készülékeket a játékosok igényeit szem előtt tartva alkotta meg a gaming monitorok világpiacán vezető szerepet betöltő vállalat . A G9 és G7 ívelt QLED monitorok minden korábbinál látványosabban jelenítik meg a különféle tartalmakat 1000R-es ívelt…

Világszerte elkezdtek feketére váltani a Windows 7-es gépek képernyői

PC Fórum
-
  20.01.23 09:30 Infotech

A napokban egyre több, még mindig a Windows 7-et futtató felhasználó látszik beszámolni arról, hogy képernyőjének háttere feketére váltott. A furcsa változás a rendszerek működésében a Microsoft legutolsó foltcsomagjának telepítését követően látszik beállni - ami egyben a legutolsó még mindenki számára elérhető frissítését is képezi a…

Óriási adatszivárgás volt a Microsoftnál: 250 millió felhasználói rekord érintett

PC Fórum
-
  20.01.23 08:00 InfotechMicrosoft

A Microsoft a hét közepén egy figyelmeztetést tett közzé honlapján, amiben kénytelen volt beismerni egy igen súlyos adatszivárgás elszenvedését. A tavaly decemberben megesett incidensben elképesztő mennyiségű: 250 milliónál is több felhasználói adatrekord szivároghatott ki a cég szervereiről.

Mostantól bárki frissíthet a legújabb Windows 10-re

A Microsoft a héten törölt minden olyan korlátozást, ami eddig bizonyos felhasználók számára meggátolta, hogy azok áttérjenek a Windows 10 legújabb, tavaly ősszel kiadott verziójára. Így mostantól bárki akár közvetlenül a Windows Update-en keresztül is elindíthatja a 1909-es verzióra történő áttérést - ha meg eddig ezt nem tette volna meg.

Egy videóba szedték össze a Star Wars összes harci űrhajóját

PC Fórum
-
  20.01.22 12:45 Infotech

A Wired egy közelmúltban publikált videójában a Lucasfilm két munkatársának segítségével sorba vette mindazon harci űrhajókat, amiket láthattunk a Star Wars franchise filmjeiben. A felsorolásban az eredeti trilógia, valamint az ezredfordulón mozikba került előzményfilmek mellett a most lezáruló újabb hármas járművei is szerepelnek.