Találatok: 17 hír

Ember és Természet

Pafi
-
 Ma 17:02Gazdaság

A Gödöllői Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál a nagy sikerrel lezajlott 2015-2020. évi pályázatok után ismét meghirdeti az "Ember és Természet" témájú pályázatot a Kárpát-medence felső tagozatos és középiskolás magyar ajkú diákja számára lehetővé téve, hogy fotókon keresztül mutassák be a természettel és annak…

Trash art Magyarország 2021. Magyarország vadjai

Pafi
-
 Ma 17:00Gazdaság

A 2021-es Trash Art Magyarország pályázatra amatőr és profi művészek, valamint csoportok jelentkezését várjuk.

Élő szobrok

Pafi
-
 Ma 16:59Gazdaság

A Trash Art Magyarország program keretében idén idén először élő szobor bajnokságot is hirdetünk.

A mi city hostunk

Pafi
-
 Ma 16:50Gazdaság

A Try: Budapest koncepciót létrehozó TryIt. Kft. pályázatot ír ki budapesti és Pest megyei középiskolák 7-12. osztályai részére.

Trambulin Fővárosi Tehetséggondozó Ösztöndíj

Pafi
-
 Ma 14:50Gazdaság

A "Trambulin Fővárosi Tehetséggondozó Ösztöndíj" célja a budapesti fiatalok tanulmányi előmenetelének támogatása, pályaválasztásuk megkönnyítése. A kiválasztásnál előnyt élveznek a halmozottan hátrányos helyzetű és hátrányos helyzetű diákok.

Mastercard Alkotótárs

Pafi
-
 21.04.13 12:29Gazdaság

Lehetőséget biztosítani két fiatal szerzőnek (egy nő és egy férfi díjazott), hogy egy évig a következő kötetén dolgozhasson, miközben az olvasóközönség előtt népszerűsítjük a díjnyertes szerzőket, akik közreműködésével foglalkozunk a MastercardŸ által képviselt társadalmi témákkal és jelenségekkel.

Employer Branding Award 2020

Pafi
-
 21.04.13 12:26Gazdaság

Pályázatukban mutassák be a vállalatuknál, intézményüknél bevezetett Employer Branding éves stratégiát a 2020-as évből, különös tekintettel a dolgozói elégedettség javulására, a vállalat bevonzó képességének növekedésére (company of choice), a megtartás erősödésére, a pályázói és munkavállalói élmény növelésére, a…

Színekkel a közösségekért

Pafi
-
 21.04.13 11:59Gazdaság

Tizedik alkalommal hirdetik meg idén a Let's Colour Településszépítő Egyesület pályázatát, melynek keretében 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni.

Esszépályázat Kárpátaljai fiataloknak

Pafi
-
 21.04.13 11:43Gazdaság

A Mathias Corvinus Collegium (Mcc) Kárpátaljai Középiskolai Mentorprogramja a PricewaterhouseCoopers (Pwc) Magyarország támogatásával és Buhajla József, Magyarország Ungvári Főkonzulátusának főkonzulának fővédnökségével esszépályázatot ír ki három témában 9-10-11. osztályos kárpátaljai középiskolások részére.

Magyar Tájdíj Pályázat

A Magyar Tájdíj a magyar táj védelme, kezelése, tervezése érdekében kiemelkedő tevékenységet folytató önkormányzatok, önkormányzati társulások és társadalmi szervezetek részére létrehozott díj. A díjat az agrárminiszter tűzi ki, egyetértésben a kulturális örökség védelméért felelős miniszterrel, együttműködve a területfejlesztésért, a területrendez

A Könyvtárak és Levéltárak Kollégiuma pályázata

Pafi
-
 21.04.13 11:39Gazdaság

Pályázati cél: Konferenciák, rendezvények, szakmai tapasztalatcserék, műhelybeszélgetések megrendezése

Szépirodalom Kollégiuma pályázata

Pafi
-
 21.04.13 11:39Gazdaság

Pályázati cél: Határon túli magyar írók, költők, műfordítók, kritikusok, irodalomtörténészek számára szépirodalmi, műfordítói, kritikai alkotómunka támogatása.

Járványról szóló versek

Pafi
-
 21.04.13 11:38Gazdaság

A költészet napján indít pályázatot az Emmi Kultúráért Felelős Államtitkársága a 30 év alatti kortárs költőknek. A téma a pandémia megélése, hatása az egyéni, családi és közösségi életre, illetve a járvány utáni újranyitás tervezett vagy remélt változásai.

2021. évi Magyar Formatervezési Díj elnyerése

A pályázat célja a kiemelkedő színvonalú formatervezői teljesítmény elismerése.

Ffp | Cinemira Junior Script Lab

Pafi
-
 21.04.13 11:37Gazdaság

Különleges forgatókönyvíró pályázatot hirdet a Nemzeti Filmintézet Ffp és a Cinemira Gyerek-és Teen Film Fesztivál! Április 30-ig nevezhetnek 13-18 év közötti fiatalok mozi és tv sorozat-tervvel. A döntőbe jutók profi forgatókönyvírókkal, dramaturgokkal, impró színészekkel fejleszthetitek filmterveiteket, majd filmes producerek előtt prezentálhatjá