Találatok: 81 hír

Marquez hangolt a legjobban az időmérőre, Dovizioso bukott

P1race
-
  Ma 06:03 Sport 

A Repsol Honda vb-éllovas spanyolja érte el a legjobb időeredményt az Ausztrál GP negyedik edzésén, megelőzve Johann Zarcót és Andrea Iannonét, míg legfőbb ellenfele, Andrea Dovizioso egy esést is begyűjtve hatodik lett a kvalifikáció előtt.

Elmaradt a tűzijáték, Martiné a rajtelsőség

P1race
-
  Ma 05:23 Sport 

A hajrára újra szemerkélni kezdő eső miatt az utolsó percekben már senki nem tudott javítani a Moto3-asok időmérőjén, így a fiatal spanyol már nyolcadik alkalommal zsebelte be a pole-t. A világbajnokságot vezető Joan Mir a harmadik, egyetlen kihívója, Romano Fenati az ötödik helyről indulhat vasárnap.

Hivatalos: 2023-ig a Michelin marad a MotoGP gumiszállítója

P1race
-
  Ma 04:39 Sport 

A Dorna és a francia cég az Ausztrál Nagydíj időmérő edzései előtt, egy sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy további öt évre meghosszabbították az együttműködésüket, így 2023 végéig a tavaly visszatérő gyártó lesz a királykategória kizárólagos gumipartnere.

Marquez volt a leggyorsabb a vizes pályán

P1race
-
  Ma 02:50 Sport 

Szombat délelőtt már kevésbé volt kegyes az időjárás a MotoGP versenyzőihez, akiknek nagyrészt esőben kellett teljesíteniük a harmadik edzést Phillip Islanden. Így a pénteki időkön természetesen senki nem tudott javítani, míg a vízen az utolsó percekben egy bukást is begyűjtő Marc Marquez bizonyult a leggyorsabbnak.

A világbajnoki éllovas kezdett a legjobban Jerezben

P1race
-
  Tegnap 17:20 Sport 

Kenan Sofuoglu távollétében akár már ezen a hétvégén világbajnok lehet Lucas Mahias, aki ennek megfelelően mindkét pénteki edzést az élen is zárta – pedig délután még egy esést is begyűjtött.

Vinales bukott pénteken, de így is a győzelemért harcolna

P1race
-
  Tegnap 15:55 Sport 

Alighanem a hideg gumik okozták a Yamaha motorosának délutáni kicsúszását, s ugyancsak az abroncsok jelentik a legfőbb fejtörést a spanyol számára, aki mindezek ellenére is felvenné a versenyt a legjobbakkal Phillip Islanden.

Rea bukása ellenére is maradt az élen, óriási tolongás mögötte

P1race
-
  Tegnap 15:51 Sport 

Hiába esett már a délutáni edzés első perceiben a világbajnok, a többiek igazából megközelíteni sem tudták korábbi idejét, így elsőként jutott be a Superpole 2-be, mögötte azonban elképesztően szoros az állás.

Laller: „Én a sivatagban találok rá a lelki békémre”

P1race
-
  Tegnap 14:44 Sport  2 hír a témában

Az Európa-bajnoki cím óta elmúlt hetekben viszonylagos csend honolt Horváth Lajos körül, ám mindez nem azt jelenti, hogy ne lenne állandó a sürgés-forgás a Laller Racing Dakar Team háza táján.

Dovizioso: „Nehéz lesz Marcot legyőzni, de nincs messze”

P1race
-
  Tegnap 14:30 Sport 

Meg is lepődött, meg nem is a pénteki teljesítménye láttán a Ducati olasz motorosa, aki szeretné kemény harcra késztetni a világbajnoki éllovast – igaz, továbbra is úgy érzi, hogy a spanyol a favorit Phillip Islanden.

Marquez további javulásra számít, de tart Doviziosótól

P1race
-
  Tegnap 13:37 Sport 

A Repsol Honda versenyzője szerint bőven van még bennük tartalék, de azzal is tisztában van, hogy hozzá hasonlóan legfőbb világbajnoki riválisa is remekül kezdte az Ausztrál Nagydíj hétvégéjét.

Espargaro: „Nagyon büszkévé tesz minket ez az eredmény”

P1race
-
  Tegnap 13:06 Sport 

Az egész Aprilia rendkívül boldog volt az Ausztrál Nagydíj pénteki napja után, hiszen a spanyol motoros végzett az élen, ugyanakkor azzal is tisztában vannak, hogy ez még csak az első lépés.

Rossi: „Nem vagyok elég gyors a kanyarokban”

P1race
-
  Tegnap 11:06 Sport 

Habár nincs a legjobb helyzetben Valentino Rossi, a pénteki szabadedzések után jobban érzi magát Phillip Islanden, mint a februári teszteken. A világbajnoki címre már matematikai esélye sincs a „Doktornak”, új fejlesztések híján pedig nem nagyon maradt célja az idei szezonra.

Rea hat tizeddel a mezőny előtt Jerezben

P1race
-
  Tegnap 11:03 Sport 

Bár az utolsó negyed órában többen is megfordultak az élen, végül az immár háromszoros világbajnok kawasakis bizonyult a leggyorsabbnak, ráadásul nem is kevéssel – igaz, mögötte viszont elég szoros az állás.

Lorenzo drasztikus lépésre készül

P1race
-
  Tegnap 10:19 Sport 

Jó ideje nem történt már olyan, hogy Jorge Lorenzo teljesen el lenne veszve a pénteki szabadedzések után, Phillip Islanden viszont most ez a helyzet. A spanyol motoros úgy véli, hogy a Ducati új burkolata inkább hátráltató tényező ezen a pályán, ezért lehetséges, hogy szombaton visszatér az eredeti idomhoz.

Miller: „Csak akkor fáj a lábam, amikor leszállok a motorról”

P1race
-
  Tegnap 09:51 Sport 

Jelentős fájdalom nélkül, és ami még fontosabb, nagyon komoly tempóval tért vissza a versenypályára Jack Miller, aki két szabadedzés után egyelőre stabil Q2-es pozícióban áll. Az ausztrál versenyző ráadásul úgy érzi, még nem is rakott össze egy tökéletes kört Phillip Islanden.