Találatok: 6 hír

Ötletes megoldások szerszámok tárolására

Folyton keresgéled a szerszámaidat? Szanaszét hevernek a műhelyben? Hogy ne érjen több kellemetlenség, rendszerezd őket! Három ötletet mutatunk tárolásra!

Bútorok zsalukőből: zseniális ötletek

Ötletmozaik
-
 Tegnap 06:10Otthon

A zsalukő első rénézésre nem túl dekoratív, viszont nagyon strapabíró, így remek alapanyaga lehet a bútoroknak. Egy kis kreativitással kerti fotel, virágtartó, sőt akár tévéállvány és íróasztal is válhat belőle. Íme egy kis inspiráció!

Hullámvasutat épített kertjébe a karantén alatt

Ötletmozaik
-
 21.04.13 06:10Otthon

Egy amerikai tinédzser annyira unatkozott a karantén alatt, hogy épített magának egy hullámvasutat.

Filagória a családnak: árnyékos pihenőhely a kertben

Ötletmozaik
-
 21.04.12 06:10Otthon

Egy ilyen építmény pihenésre, családi összejövetelre is kitűnő. Tájoljuk úgy, hogy délben a legtöbb árnyékot adja, délelőtt és délután viszont engedje át a gyengébb napsugarakat és legyen könnyen elérhető belőle a grillsütő vagy a medence. Mielőtt belevágnánk, tájékozódjunk településünk építésügyi hatóságánál, nem kell-e rá…

Készíts madáritatót a kertedbe virágcserepekből

Ötletmozaik
-
 21.04.09 06:10Otthon

Egy egyszerű, de nagyon ötletes kerti projektet mutatunk: készülj fel a meleg nyári napokra és lepd meg a kismadarakat itatóval! Csak néhány cserépre lesz hozzá szükséged.

Ahol élmény ücsörögni: három saját kezűleg épített pergola

Ötletmozaik
-
 21.04.08 06:10Otthon

Végre megérkezett a tavasz, de a szabadban töltött idő csak úgy tökéletes, ha kertünkben van egy kellemes, árnyas kiülő, ahol lehet enni-inni, beszélgetni. Cikkünkben most három saját készítésű pergolát mutatunk inspirációként!