Találatok: 500 hír

Tóth Andi: csak akkor szülök, ha elveszel

Bors Online
-
  Ma 03:00 Bulvár

Másfél éve járnak, ebből egy éve már egy fedél alá is költöztek.Tóth Andi és Szabó Ádám se veled, se nélküled kapcsolata végre kezd nyugvópontra jutni, és Ádám már a gyerekvállalásra is készen áll, de Andi ezt egy feltételhez köti.

A vártnál erősebben nőtt az euróövezet ipari termelése

A vártnál erősebben nőtt az euróövezet ipari termelése augusztusban az előző hónaphoz képest a termelőeszközök iránti kereslet erősödésének köszönhetően.

Napi horoszkóp 2019. október 15. – Kedden végre elindul valami jó is

Lassacskán fogy a Hold, így a teliholddal járó feszültség is napról napra enyhül. Kedden már egészen kedvező lehetőségeket is jeleznek a bolygók. S hogy mi mindenre számíthatsz? A napi horoszkópból megtudhatod.

Három új bemutatót tart a Szegedi Egyetemi Színház

Három új bemutatót tart tizenhetedik évadában a Szegedi Egyetemi Színház, és több különböző helyszínen tovább játssza népszerű produkcióit.

Rangos európai fesztiválokon is szerepel a FOMO - Megosztod és uralkodsz című film

A film a november 5-én kezdődő cottbusi fesztivál versenyprogramjában lesz először külföldön látható, majd Kijevben tűzik műsorra a Visegrádi Filmnapokon.

220V, meleg H2O vagy O2 fűtés a padló alá?

Spa Trend Online
-
  Ma 02:27 Otthon

Fűtőkábel? Intelligens fűtőfólia? Melegvizes vagy meleglevegős padlófűtés? Nagy dilemma a jó választás az építkezés vagy felújítás előtt állóknak. Érdemesépületgépészre bízni a dolgot, mert a jó tervezés évtizedekre meghatározza a életminőségünketés a folyószámlánk havi apadásának mértékéta fűtésszámla átutalása után.

Ez a könnyű módszer csökkentheti a migrén gyakoriságát

Női NetCafe
-
  Ma 02:20 Életmód

A migrén egy igen erős fejfájás, gyakran csak gyógyszerrel tudunk ellene tenni valamit. Holland kutatók szerint a rendszeres vízfogyasztás segíthet enyhíteni a fejfájást és a migrént, ezzel is csökkentve a napi gyógyszeradagot.

Lábatlan békák és boszorkányűző túra az őszre

24
-
  Ma 02:17 Kultúra

Mit csináljuk a hétvégén? Budapesti és vidéki programok októberben.

Ed Sheeran és Harry herceg közös kampányvideót készítettek

ContextUs
-
  Ma 02:07 Kultúra

A világ két leghíresebb vöröshajú brit fiatalembere a lelki egészség fontosságára hívta fel a figyelmet egy vicces videóban.

Csökkent az ipari termelés Romániában

Romániában 1,6 százalékkal csökkent a nyers adatok szerint az ipari termelés az idei első nyolc hónapban a tavalyi év azonos időszakához mérten - közölte hétfőn a román országos statisztikai intézet.

Hogy kerül a róka a szófára?

Dunszt
-
  Ma 01:32 Kultúra

A paradicsomi kiűzetéstől az ember alkotta világ végéig

A magyar gazdaság igényeihez kell igazítani a szakképzést

ProfitLine
-
  Ma 01:30 Gazdaság

A magyar gazdaság kiemelkedő teljesítményének megőrzéséhez, illetve fokozásához szükség van változtatásokra az oktatásban, a szakképzést a gazdaság igényeihez kell igazítani - mondta Bódis József, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára (ITM) az Európai Szakképzési Hét magyarországi megnyitóján hétfőn Budapesten.

Márton Anita az idei legjobb magyar eredményt érte el diszkoszvetésben

MaHu
-
  Ma 01:30 SportSzegedTisza

Márton Anita az idei legjobb magyar eredményt érte el diszkoszvetésben a szegedi Tisza-kupán.

Időjárás-előrejelzés keddre - Vajon meddig tart a vénasszonyok nyara

Alon
-
  Ma 01:27 Időjárás

Csökken a ködhajlam. Ilyen időjárás várható kedden.

Eldőlt: Borkai Zsolt marad tisztségében, de kilép a Fideszből

Borkai Zsolt marad győri polgármester, de kilép a pártból – derül ki Hollik István kormányszóvivőnek a HírTV-ben lezajlott beszélgetéséből. Merthogy demokráciában élünk – mondta. Eldőlt Borkai sorsa – ezzel a címmel közli a HírTV honlapja a Hollik Istvánnal este sugárzott beszélgetést. A kormánytévé kérdezője szerint „bizonyos fővárosi…