Találatok: 12 hír

Hálózatöblítést végeznek december 16-án

Óbuda
-
  Tegnap 16:59 Megyei

A Fővárosi Vízművek közleménye:

Megújul az Óbudai Almáskert Óvoda udvara

Óbuda
-
  Tegnap 16:50 Megyei

Az óvoda udvarának felújításához, gyepszőnyeg és öntözőrendszer telepítéséhez nyert közel 750 ezer Ft támogatást a Zöld Almák Óvodai Alapítvány.

Varga Imrétől búcsúzunk

Óbuda
-
  Tegnap 06:21 Megyei

Elhunyt Varga Imre, a 20. század egyik legjelentősebb magyar szobrászművésze.

Elkezdődtek kerületünk idősklubjainak karácsonyi ünnepségei

Óbuda
-
  19.12.10 17:10 Belföld

Meghitt, baráti hangulatban, kedves műsorokkal készülődnek az ünnepekre a helyi közösségek.

Döntöttek a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat eredményéről

Óbuda
-
  19.12.09 15:48 Belföld

Megszületett a döntés a felsőoktatási intézményben tanulmányokat folytató, illetve kezdő diákok részére meghirdetett Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat önkormányzati részének odaítéléséről.

Közmeghallgatás a közbiztonságról és a köztisztaságról

Óbuda
-
  19.12.09 15:16 Megyei

A kiemelt fontosságú, minden III. kerületi lakos életminőségét befolyásoló témáról tartottunk közmeghallgatást. A december 7-ei eseménynek az Óbudai Kulturális Központ adott otthont.

30 facsemetét ajándékozott a Duna Autó Zrt.

Óbuda
-
  19.12.09 13:21 Megyei

Kerek évfordulója alkalmából 30 facsemetét adományozott Óbuda-Békásmegyernek a 30 éve működő Duna Autó Zrt. Az egyik ajándék fát ünnepélyes keretek között ültette el Ormos Péter igazgató és Burján Ferenc alpolgármester.

Idén is jótékonysági lakossági fenyőfaosztás

Óbuda
-
  19.12.08 10:00 Belföld

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata ebben az évben 300 fenyőfát biztosít rászoruló családok részére, amit december 17-én osztanak ki az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ telephelyén.

Különleges fényjátékot ajándékoztak a kandós diákok a kerületnek

Óbuda
-
  19.12.07 11:54 Belföld

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar oktatóinak beágyazott rendszerekkel és IoT technológiával foglalkozó csapata először tavaly alakította át az egyetem Bécsi úti campusán található mozdonyt karácsonyi zenéket játszó és zenére villogó mozdonnyá.

Hosszú hibalistát kapott a Mátyás király út kivitelezője

Óbuda
-
  19.12.06 16:00 Belföld

Súlyos kivitelezési hibák és hiányosságok miatt nem vették át a Mátyás király úti útfelújítást a kivitelezőtől a III. kerületi és a Fővárosi Önkormányzat szakemberei. Az útszakaszt november 15-e óta ideiglenes engedéllyel lehet használni, a hibák egy részét tavasszal, a fagyos időszak letelte után fogják kijavítani.

Holdudvar park – kis javítással komfortosabb lesz

Óbuda
-
  19.12.06 12:05 Belföld

A közösségi tervezés nyomán felújított és átalakított Holdudvar park nyár óta üzemel. Az eltelt fél év tapasztalatai azt mutatták, hogy a népszerű játszótéren több apró beavatkozásra és javításra van szükség ahhoz, hogy biztonságosabban és kényelmesebben használhassák a gyerekek. A teendők listáját a szülőkkel és a közeli óvoda…

Átvették megbízóleveleiket az Ifjúsági Önkormányzat tagjai

Óbuda
-
  19.12.05 15:34 Belföld

Kötetlen, rövid "idegenvezetéssel" kezdődött a Polgármesteri Hivatalban az új összetételű Óbudai Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) tagjainak és dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármesterének találkozója, amelynek keretében a diákok átvehették megbízóleveleiket.