Találatok: 6 hír

Közösségi faültetés – Friss levegő, hasznos munka, jó csapat

obkf.hu
-
 20.11.27 18:30Belföld

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a 10 millió Fa Alapítvány mindenkit szeretettel vár e hét vasárnap a Bud Spencer parkban közösségi faültetésre. Hársakkal szépítjük meg a területet.

Lomtalanításkor kihelyezhető hulladékok

obkf.hu
-
 20.11.26 19:06Belföld

KIHELYEZHETJÜK: A háztartásoknál keletkezett nagydarabos hulladékokat. NEM helyezhetünk ki: vegyes háztartási hulladékot, kommunális hulladékot, ipari, mezőgazdasági, szolgáltatási tevékenység következtében keletkezett hulladékot, veszélyes, illetve speciális kezelést igénylő hulladékot, építési és bontási törmeléket, gumiabroncsot,…

Vasárnap kezdődik a lomtalanítás

obkf.hu
-
 20.11.25 14:18Belföld

Az FKF Nonprofit Zrt. újraindítja a lakossági lomtalanítást Budapesten. A III. kerület 11 körzetre lett felosztva. Körzetenként más időpontban kell kihelyezni a lomokat a közterületre.

Figyeljünk a parkolásra az Óbudai-szigeten!

obkf.hu
-
 20.11.24 16:14Belföld

Az Óbudai-sziget olyan kiemelten fontos terület, amely a Főváros ökológiai hálózatának eleme, emiatt fokozottan védett. Emellett kerületünk egyik, rekreációs szempontból leginkább kedvelt területe, melyet a III. kerületi lakosok mellett a távolabbról érkezők is szívesen vesznek igénybe.

Időben megtalálta az Őrszem az eltűnt idős férfit

obkf.hu
-
 20.11.23 15:08Belföld

A Közterület-felügyelet és a rendőrség közös Őrszem járőrszolgálata sértetlenül találta meg az óbudai otthonából eltűnt 80 éves férfit.

Intézmények fertőtlenítése, lombgyűjtés – a Városüzemeltetés elmúlt 2 hete

Az egyre gyorsabban terjedő járvány miatt eddig hét önkormányzati intézménynél végeztek teljes körű vegyszeres és ózonos fertőtlenítést Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet Városüzemeltetési és Köztisztasági Osztályának munkatársai.