Találatok: 11 hír

Tragikus buszbaleset az M5-ös autópályán

Egy ember meghalt, 34-en pedig megsérültek egy közlekedési balesetben vasárnap reggel Kiskunfélegyháza térségében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Újabb erőszakos átlépési kísérlet a magyar-szerb határon

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarország területére egy migránscsoport pénteken délelőtt Hercegszántónál – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Feladta magát a negyedik velencei rabló

Önként jelentkezett a rendőrségen az elfogatóparancs alapján körözött 16 éves budapesti fiatal – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Baleset a 8-as főúton

Utánfutót vontató kisáruszállítóval ütközött egy személygépkocsi augusztus 5-én reggel a 8-as főúton, Csór és Székesfehérvár között – értesült az Objektív Hírügynökség a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Öt hazai település mutat példát, hogyan vegyük fel a harcot a klímaváltozással

Aszályok, árvizek, hőhullámok - a klímaváltozás okozta szélsőséges időjárási jelenségeket és következményeit a városokban és a vidéken élők egyaránt a bőrükön érzik. Az előrejelzések szerint ezek egyre gyakoribbá válnak, és súlyosan érintik a hazai településeket. Léteznek azonban olyan megoldások, melyekkel költséghatékony és…

Kettős tragédia a 8611-es úton

Egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel az út 8. kilométerszelvényében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Magára hagyta a sérült gyalogost

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Jelentős csapadék több megyében is, fokozott óvatosságra int a Magyar Közút

ObjektívHír
-
  20.08.04 17:47 IdőjárásOMSZ

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzései alapján kedden és szerdán nagyobb mennyiségű csapadék várható több megyében is. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért arra kéri az érintett megyékben közlekedőket, hogy csak indokolt esetben induljanak útnak, utazás előtt pedig mindenképpen tájékozódjanak az aktuális…

Baleset az M5-ös autópályán

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedden délután az M5-ös autópályán Petőfiszállás térségében – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Súlyos testi sértés Kecskeméten

A rendőrök fél nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves kecskeméti férfit – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Rablás miatt kell felelnie

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették a 30 éves helyi férfit, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.