Találatok: 12 hír

Mentőbaleset Fejérben

Villanyoszlopnak csapódott egy mentőautó szombaton Pusztaszabolcson. Az Adonyi úton történt balesetben ketten megsérültek – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Halálos gázolás Kiskunfélegyházánál

Félpályás forgalomkorlátozás mellett helyszínelnek a rendőrök a 451-es úton Kiskunfélegyháza közelében, ahol tragikus baleset történt csütörtökön az esti órákban – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Félpályán megindult a forgalom a 445-ös főúton

Tovább folynak a helyszíni munkálatok a Kecskemét külterületén csütörtökön délután történt balesetnél – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Nemzetközi kamionos embercsempész-hálózatot göngyölítettek fel

A közös nyomozócsoportnak az NNI munkatársai is tagjai voltak – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Sorozatbetörők rendőrkézen

Az érdi rendőrök azonosították és elfogták a három érdi lakost – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Gyermek a baleset áldozata

Teljes útlezárás mellett tart annak a közúti közlekedési balesetnek a szemléje, amelyben egy 14 éves fiú életét vesztette – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Három bűncselekmény két órán belül

A kiskunmajsai rendőrök őrizetbe vették azt a helyi lakost, aki a gyanú szerint hajnalban három bűncselekményt követett el – értesült az Objektív Hírügynökség.

Baleset miatt torlódás az M0-áson

Diósdnál három teherautó és egy kisteherautó ütközött össze kedden – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Elsőbbségadás elmulasztása vezetett halálos balesethez

Személygépkocsi ütött el egy gyalogost Dévaványán, a gyalogos férfi életét vesztette. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Kölcsönből rablás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették a kelebiai férfit – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Elhajtott a balesetet okozó

A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lassíts, a kistesóm is idejár!

Figyelemfelkeltő és rendhagyó baleset-megelőzési akciót tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság – értesült az Objektív Hírügynökség.