Találatok: 8 hír

Tragikus baleset az M5-ös autópályán

Helvécia térségében történt a baleset, a helyszínelés idejére forgalomkorlátozás lépett életbe – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Megölte élettársát, majd öngyilkos lett egy kiskunfélegyházi férfi

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított nyomozást – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

191 milliót érő hamis ruhát találtak a pénzügyőrök

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai több mint hatezer hamis ruhát, valamint kiegészítőt és 2 520 kilogramm szövetet találtak két teherautóban az M43-as autópályán – értesült az Objektív Hírügynökség a NAV közleményéből.

Lezárt akta: szállodában bliccelt

A karcagi férfi holmijait hátrahagyva sietősen távozott a hotelből, de fizetni elfelejtett – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Égő házból mentettek ki egy nőt

A debreceni járőrök kézben vitték ki a bajbajutott nőt az égő házból – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Kutyás és lovas járőrök Nógrádban

A Készenléti Rendőrség munkatársai láttak el szolgálatot a megye településein – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Életveszélyesen megsérült

Őrizetbe vették a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható bátyai férfit – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

A Magyar Közút téli üzemmódra váltott

A meteorológiai előrejelzések alapján a következő napokban újra téliesebb fordul az időjárás. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért téli üzemmódra vált vissza, hogy 12 órás váltott műszakokban, 0-24 órás szolgálat mellett végezze el a szükséges síkosságmentesítési és hóeltakarítási munkákat. A szakemberek ezúttal is arra kérik a közlekedőket, hogy…