Találatok: 12 hír

Joker kutya vezetett a rablóhoz

A nyomozók őrizetbe vették azt a 22 éves férfit, aki a gyanú szerint az éj leple alatt kirabolt egy idős izsáki asszonyt – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Csak a fűtési szezonnak van vége, a szén-monoxid veszélye marad

Habár a hideg időjárás miatt a háztartások többségében még fűtenek, hivatalosan április 15-én véget ért a fűtési szezon. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elmúlt volna a szén-monoxid-mérgezések veszélye. A fűtési szezonban ugyan gyakrabban riasztják a tűzoltókat a mérgező gáz miatt, de ahol nyílt lánggal működő vízmelegítőt használnak,…

Civil autókkal és drónnal csaptak le a szabályszegőkre

Kétnapos összehangolt akció zajlott Kaposváron és vonzáskörzetében, 54 szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lopni ment a nő a kórházba

Éppen az elemelt tárcát akarta eltüntetni, amikor a győri kórházban szolgálatot teljesítő rendőr-logisztikus közbelépett – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Beszorult sofőrt mentettek Csákvárnál

Összeütközött két személygépkocsi április 19-én reggel Csákvár és Oroszlány között – értesült az Objektív Hírügynökség a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Gumilövedékes fegyverrel támadtak a családra

A nyomozók négy jászapáti férfit hallgattak ki gyanúsítottként – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Embercsempészek állnak bíróság elé

A Bács-Kiskun megyei rendőrök mindkét ügyben bíróság elé állítást javasolnak a letartóztatásban lévő gyanúsítottak ellen – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Kutyáktól megvadult ló rohant teherautó elé

A ló elpusztult, a kutyákat sétáltató nőt gyanúsítottként hallgatták ki a XI. Kerületi Rendőrkapitányságon – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Házfalnak ütközött az elkötött teherautóval

A rendőrök perceken belül elfogták azt a férfit, aki a kaput áttörve tulajdonított el egy tehergépkocsit egy mohácsi ház udvaráról – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljáróját

Újabb szakaszához ért a Széchenyi Lánchíd felújításának folyamata. Április 16-án, pénteken a közbeszerzési eljáráson nyertes kivitelező, az A-Híd Zrt. átveszi a teljes munkaterületet. Ezzel egy időben a pesti oldalon lezárja a gyalogos-aluljárót, a budait ugyanakkor június közepéig nyitva tartja, és addig még a közúti forgalom is használhatja…

Jelentősek a fagykárok

Országszerte jelentős károkat okoztak a csonthéjasoknál – főképp a kajszi ültetvényekben – a múlt heti fagyok, derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképéből. A következő hetekben számos gyümölcsfaj virágzik, a gazdálkodók igyekeznek megóvni őket az időjárás viszontagságaitól, ugyanakkor bíznak abban, hogy nem tér vissza…

Átalakul az időjárás, nagyobb óvatosság, odafigyelés szükséges

Bár valójában tavaszt írunk, kedden ideiglenesen visszatér a kedvezőtlen időjárás. Viharos szél, eső, a hegyekben havazás várható. Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzést adott ki. Az úton lévőket fokozott óvatosságra intik – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.