Találatok: 133 hír

Viii. Jászsági Gyermek és Ifjúsági Szólótáncverseny – Néptáncos szólisták hétvégéje

Nyíregyháza
-
  Ma 10:32 Belföld

A Nyírség UP és a Vásárhelyi László AMI 5 kiváló táncosa indult a hétvégén megrendezett VIII. Jászsági Gyermek és Ifjúsági Szólótáncversenyen.

Ünnepnapok, pihenőnapok és áthelyezett munkanap 2021-ben

A korábbi évekhez képest 2021-ben kevesebb áthelyezett munkanappal kell számolniuk a munkaadóknak és a dolgozóknak is.

2 év távollét után visszatért a Nyíregyházi Állatparkba Jack, az afrikai elefánt

Több hónapnyi szervezés és igazi csapatmunka eredményeként 2 év távollét után visszatért a Nyíregyházi Állatparkba Jack, az afrikai elefánt tenyészbika.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül száz négyzetméteres családi ház Milotán

A vasárnapi tűzesethez a mátészalkai és fehérgyarmati hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

Családbarát munkahelyek – Munkáltatói képzés a Nyíregyházi Család és KarrierPontban

Nyíregyháza
-
  Ma 08:59 Belföld

A Nyíregyházi Család és KarrierPont az EFOP-1.2.9-17-2017-00047 azonosítószámú „Női Információs és Szolgáltató Központ létrehozása Nyíregyházán" című projekt keretein belül 20 órás képzést szervezett a Nyírvidék Képző Központ Nonprofit Kft. közreműködésével. A képzés célja volt, hogy a munkaadót képviselő résztvevő érzékennyé váljon a…

Ittasan vezetett – Az ibrányi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 28 éves gávavencsellői lakos ellen.

Embercsempészés gyanúja miatt őrizetben – Csarodán fogták el

Nyíregyháza
-
  Ma 08:52 Belföld

A szabolcsi nyomozók előterjesztést tettek a Csarodán elfogott férfi letartóztatásának indítványozására.

2316 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 47 krónikus beteg

2316 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 61 563 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1472 főre emelkedett, 16 491-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 43 600 fő. Az aktív fertőzöttek…

Életmentő lehet a non-invazív lélegeztetőgépek használata

Az Operatív Törzs még május 5-én döntött arról, hogy a 200 fő feletti idősotthonok számára biztosítanak non-invazív lélegeztetőgépeket.

A légúti tüneteket tapasztalók ne menjenek közösségbe!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője a koronavírus-járvány megfékezése érdekében arra kérte az embereket, hogy légúti tünetekkel ne menjenek közösségbe, és szükség szerint konzultáljanak háziorvosukkal.

Magyarország 150 lélegeztetőgéppel segíti Csehországot

A magyar kormány 150 invazív lélegeztetőgéppel segíti Csehországot a koronavírus-járvány elleni védekezésben - mondta vasárnap Gödöllőn a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

Kásler Miklós bővítette a Covid-ellátásba bevont intézmények körét

Ahogy egész Európában, Magyarországon is a járvány meredeken felszálló szakaszában vagyunk, amikor a körülöttünk lévő országokban és nálunk is dinamikusan nő a fertőzések száma. Ezért Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere bővítette a Covid-ellátásba bevont intézmények körét.

Kevés az esély arra, hogy ma élvezhetjük a napsütést

A Dunától keletre mérsékelt lesz a légmozgás, míg a Dunántúlon megélénkül, a Kisalföldön és az Alpokalja térségében megerősödik, olykor viharossá fokozódik a délire, délnyugatira forduló szél.

Rangadóhoz méltó meccs - Nagy csatát vívott a Szpari a Lokival

Nyíregyháza
-
  Tegnap 22:32 Sport

Több mint ötezer néző az év mérkőzésén.

3149 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 35 krónikus beteg

3149 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 35 krónikus beteg