Találatok: 500 hír

Csütörtöki sportműsor: Fradi–Újpest, Cszka Moszkva–Fradi

Sportesemények híján továbbra is az ismétlések uralják a televíziós közvetítéseket. Az M4 Sporton látható a Ferencváros Újpest elleni bajnokija, majd a portugál–walesi Eb-elődöntő 2016-ból, aztán a Fradi férfi vízi BL-döntője is. A Sport1-en 20 órától a zöld-fehérek CSZKA Moszkva elleni El-meccse is látható.

Détári a fizetések csökkentéséről; Vojvoda itthon, de még nem otthon

NSO
-
  Tegnap 23:07 Foci

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Örökös harcban – Thury Gábor jegyzete

NSO
-
  Tegnap 23:07 Foci

 „Én úgy éltem, hogy nem voltam tekintettel semmire, mindig csak azt tettem, amit jónak láttam, se számításból, se tapintatból ezen nem változtat...

Határkövek – N. Pál József publicisztikája

NSO
-
  Tegnap 22:49 Vélemény

 A hatvanas évek históriánk utolsó évtizede volt, amikor a hősökben való hit még természetes módon létezett, de már a bűvölő erővel vonzó sztárku...

Nfl: Brady érkezésének újabb pozitív hatása a Bucsnál

NSO
-
  Tegnap 22:19 Sport

Tom Brady érkezése alaposan fellendítette a finoman szólva sem kirakatcsapatként funkcionáló Tampa Bay Buccaneerst, ez ezúttal a mezeladásokban manifesztálódott.

ebben a mesés hotelben „tartják fogva” Ronaldinhót

NSO
-
  Tegnap 22:12 Foci

Mint ismert, kedden Paraguayban kiengedték a börtönből Ronaldinhót, a korábbi nagyszerű futballistát. A mosolygós labdazsonglőr mostantól házi őrizetben tölti a mindennapjait – igen ám, de nem akármilyen „házban”!

Csupasport: kétszáz kilóval a szörfdeszkán

NSO
-
  Tegnap 22:08 Sport

Eddie Hall 2017-ben elnyerte a világ legerősebb embere címet, a közelmúltban pedig néhány órára kipróbálta a szörfözést. Testfelépítéséből adódóan aztán belátta, marad a saját sportjánál.

Kézilabda: csütörtökön eldőlhet, folytatódhatnak-e a bajnokságok

NSO
-
  Tegnap 22:06 Kézilabda

Szerdán is további halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sportvilágban a koronavírus-járvány miatt.

Nhl: az életéért küzdenek az agyvérzésen átesett centernek

NSO
-
  Tegnap 21:57 SportUSAJégkorong

Továbbra is kómában tartják Colby Cave-et, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Edmonton Oilers fiatal csatárát, aki hétfőn kapott agyvérzést.

Nhl: az életéért küzdenek az agyvérzésen áteső centernek

Továbbra is kómában tartják Colby Cave-et, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Edmonton Oilers fiatal csatárát, aki hétfőn kapott agyvérzést.

Robben 33 évesen is kegyetlen leckét adott a Bvb védőinek

NSO
-
  Tegnap 21:52 Foci

Napra pontosan három éve rangadót játszottak a Bundesligában, a BVB pedig a 49. percig reménykedhetett a müncheni pontszerzésben. Ekkor jött Arjen Robben, aki elfutott a jobb szélen, majd meghúzta a szokásos cselt befelé... 

Manchester United: a Real Madrid középpályása érkezhet

NSO
-
  Tegnap 21:28 Foci

Az As értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United is beszállt a Real Madrid-középpályás César Gelaber Pina megszerzéséért zajló harcba.

Barca: ha nem hosszabbít Ter Stegen, az Ajax kapusa válthatja

NSO
-
  Tegnap 21:14 Foci

A katalán Sport című lap beszámolója szerint a Barcelona André Onanára vetheti ki a hálóját, ha nem jut rövid időn belül dűlőre Marc-André ter Stegennel a német szerződésének meghosszabbításáról.

„Mi sohasem ünnepelhetünk?” – a szerelem a harmadosztályban is ugyanolyan. S a bukás is!

NSO
-
  Tegnap 20:54 Foci

Sorozatkritika és ajánló – otthon maradáshoz, 5. rész. Mi lesz a két év alatt két osztályt zuhanó, ám új tulajdonosi körbe kerülő és így új klubmodell mentén működő Sunderland sorsa? Ez a Netflixen futó Sunderland Til I Die második évadjának legfőbb kérdése. A miénk pedig az volt, lehet-e hasonlóan drámai hangvételben folytatni, mint az első…

Koronavírus: Infantino szerint teljesen megváltozik a futball

NSO
-
  Tegnap 20:53 FociMagyar foci

Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke szerint a sportágat teljesen megváltoztatja majd a koronavírus-járvány.