Találatok: 118 hír

Így néz ki most Palcsó Tamás, a Megasztár 2. második helyezettje

Noizz
-
 Ma 11:33Bulvár

Ha 2004-ben ismertük volna a cringe kifejezést, biztosan gyakran használtuk volna a Megasztár 2. döntősére, az akkor 18 éves Palcsó Tamásra. A fiatal srác nagyon furán, szégyenlősen beszélt állandóan, és teljesen kilógott a mainstream szórakoztatóipari közegből.

Tarol a korona, de legalább nyíltan beszélnek róla: jobb vagy rosszabb a járványhelyzet Szlovákiában?

Noizz
-
 Ma 10:36Bulvár

Az elmúlt hetek egyik legdrámaibb pillanata volt a szlovákiai Dunaszerdahely kórházának covid-osztályán készült félórás riportfilm, amelyben olyan tragikus adatokat hallhattunk orvosok és ápolók szájából, ami itthon szokatlannak számít. Bár az egyszeri hírolvasó számára úgy tűnhet, északi szomszédunk felkészültebb és hatékonyabb a járvány elleni…

Kásler: jelenlegi állás szerint az írásbeli és szóbeli érettségit is megtartják

Noizz
-
 Ma 09:39Bulvár

Az emberi erőforrások minisztere nagyinterjút adott a Magyar Nemzetnek, amelyben rengeteg aktuális témát kibeszéltek, köztük a járvány- és oltáshelyzetet, az egészségügy átalakítását, de a digitális oktatás sem volt tabutéma.

Új rekordot döntött a friss fertőzöttek száma Magyarországon

7269 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 459 816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 146 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 15 765 főre emelkedett.

Itt a lista, milyen vállalkozások kaphatnak bértámogatást a friss lezárások miatt

Noizz
-
 Ma 08:36Bulvár

Az eddig meglévő támogatásokon felül, amelyeket a vendéglátósok és turizmusban dolgozók vehettek igénybe (elég nehézkesen), a hétfőn életbe lépő szigorúbb lezárások miatt újabb vállalkozásokra kiterjeszti a bértámogatást a magyar kormány.

Donald Trump eladja a floridai házát, most megnézheted a fényűző luxust, amelyben a volt elnök élt

Eladja a floridai tengerparton fekvő Palm Beach-i rezidenciáját Donald Trump, az USA volt elnöke. A 49 millió dolláros, azaz körülbelül 15 milliárd dollárt érő ingatlan közel van a mar-a-Lagoi golfklubhoz, ahol Trump elnökségének nagy részét töltötte.

John Krasinski, a Hang nélkül rendezője és főszereplője Twitteren siratja a második rész premierjét

Noizz
-
 Tegnap 20:03Kultúra

John Krasinski - akit legtöbben az Officeból ismerünk - bánatos Twitter-posztot tett ki tegnap hajnalban. A Hang nélkül első részének rendezője és főszereplője már egy éve várja a második rész premierjét, de a járvány mindig közbeszól.

Transz karakterünk is lehet majd a jövőre érkező Harry Potter játékban

Noizz
-
 Tegnap 20:00Bulvár

Valószínűleg csak jövőre érkezik az 1800-as években játszódó open world Harry Potter játék, a Hogwarts Legacy, azonban a Bloomberg információi alapján az már most tudott, hogy férfi és női főszereplő mellett transznemű főhőst is irányíthatunk majd a varázsvilágban.

Titkos átjárót talált fürdőszobai tükre mögött, kalapáccsal a kezében mászott át a New York-i lány

10 milliós nézettségnél jár annak a New York-i Tiktokkernek a sztorija, aki lakásában titkos átjáró talált fürdőszobai tükre mögött. A történet még hátborzongatóbbá vált, miután előkerült egy 1987-es gyilkossági ügy, amely során a gyilkos épp egy ilyen, tükör mögötti átjárón mászott be áldozata otthonába.

A Hondáé az első tömeggyártásba kerülő önvezető autó, amelyben legális tévézni menet közben

Bár vannak már az utakon önvezető autók, mint a Tesláé is, amelyek kormányát el lehet engedni és elvezetget az országúton, ezek még mind 2-es szintű besorolást kaptak, azaz a sofőrnek kötelező folyamatosan figyelni a forgalmat és beavatkoznia, amikor szükséges. Az új Honda Legend azonban meglépte ezt a mérföldkövet és a japán hatóságok…

Martin Scorsese kávé és cigi mellett faggatja barátnőjét, mi pedig nem tudunk betelni vele

Noizz
-
 Tegnap 16:36Film

Ha filmrajongóként hallottuk a hírt, hogy Martin Scorsese 2021-ben új sorozattal jelentkezik a Netflixen, bizonyára sokunkat eltöltött az izgalom. Mert miféle új produkciót is várhatnánk a Taxisofőr, Nagymenők, a Hugo, a Wall Street Farkasa vagy Az ír rendezőjétől? Egy újabb alvilági sagát? Az olasz-amerikaiak életét bemutató dokumentumfilmet?…

Mindkét magyar film díjat kapott a berlini filmfesztiválon

A Berlinalén a 'Természetes fény' és a 'Rengeteg - Mindenhol látlak' nyerte el a zsűri tetszését.

Pánikrohamot kapott a kommenthadjárattól a szupermodell, amit egy reklámfotója alatt kapott

Noizz
-
 Tegnap 14:12Bulvár

A 20 éves Emily Hawthorne, aki Skóciában Miss Super Talent címet nyert 2020-ban, kitett egy képet Instagramra, amelyen egy japán éttermet promotált Valentin napra. A képen a rá jellemző merész, mélyen dekoltált dresscodejával szerepelt, amely valamiért óriási indulatokat váltott ki egyesekből. Leginkább nőkből.

Elmarad a hétvégére tervezett tömeges oltás a káoszba fulladó SMS értesítések miatt

Az Operatív Törzs célja az volt, hogy a hétvégén 74 ezer 60 év alatti krónikus beteget beoltanak az Astra Zeneca oltással, és ezeket a személyeket SMS-ben tervezték értesíteni az oltás helyszínéről és időpontjáról. A terv azonban balul sült el.

Krokodil nyelt le egy nyolcéves kisfiút, apja puszta kezével ütötte az állatot

Végül elkapták az állatot, de a gyermeket nem sikerült megmenteni.