Találatok: 409 hír

Minden negyedik androidos mobil veszélyben van

Napi
-
  Ma 11:45 Mobiltech

A fenyegetést egy megújult trójai jelenti, amely a régebbi androidos eszközökre vadászik - számolt be a Computerworld.

Tisztifőorvos: náluk kicsi a járvány esélye

Nincs magyarországi koronavírusos beteg - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos, aki szerint itt kicsi a járvány esélye.

Bárki pályázhat, de Mészáros nyer a végén? - ezt válaszolta a kormány

Napi
-
  Ma 11:21 Belföld

A kormány szerint Mészáros Lőrinc szállodalánca is csak akkor kaphat vissza nem térítendő állami támogatást a kormánytól a szállodái felújítására, ha megfelel a világos pályázati szempontoknak és az MTÜ felkészült szakemberei őt hozzák ki végül nyertesnek. Még bármi lehet.

Nagy béremelés jöhet a MÁV-nál?

Napi
-
  Ma 10:44 Belföld

A MÁV-csoportnál is megkezdődtek a bértárgyalások, ám érdemi előrelépés a Volánbuszhoz hasonlóan egyelőre a vasútnál sem történt - számolt be a Magyar Nemzet.

Koronavírus: több ország is evakuálásba kezdett

Több ország is elhozza állampolgárait és konzulátusi személyzetét a karantén alá helyezett, 11 milliós Vuhanból.

Olyan rossz idő közeleg, hogy már a rendőrség is figyelmeztetést adott ki

Napi
-
  Ma 10:07 Belföld

Az utakon mindenkit fokozott óvatosságra és a szokásosnál körültekintőbb közlekedésre int az ORFK.

Mit lépnek Matolcsyék?

Napi
-
  Ma 09:59 Belföld

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, a legnagyobb figyelmet a jegybank januári kamatmeghatározó ülése kaphatja.

Még nem késő a továbbtanulást választani

Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre. A jövő hónaptól harmadával nő a hallgatói normatíva, a minimális ponthatár csökkentésével számos kiemelt szakon javulnak a továbbtanulni készülők esélyei - adta hírül az ITM.

Jó hírt kapott Putyin

Napi
-
  Ma 09:30 Külföld

Többéves vergődés után magához tért az orosz kiskereskedelem, ami biztos jele annak, hogy az oroszok a takarékoskodó üzemmódról átálltak az óvatos fogyasztásra.

Arra hivatkozva fújta le az atomerőmű-építést Orban Romániában, amivel Orbán idehaza igazolja

Napi
-
  Ma 09:04 Külföld

A román kormány úgy határozott, visszamondja azt a szerződést, amely alapján egy kínai energetikai vállalat bővítette volna a cernavodai atomerőművet. Meglepő, mivel indokolják a döntést.

Mi történt a Szabadság téren?

Csökkenő forgalom mellett emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 44 515,97 ponton zárt pénteken, 93,16 ponttal, 0,21 százalékkal magasabban előző heti záróértékénél.

Már hatszázmilliárdot osztott szét az állam - jöhetnének a gyerekek

Napi
-
  Ma 08:35 Belföld

Eddig 600 milliárd forinthoz juttatta a családokat a kormány a családvédelmi akcióterv keretében - mondta Novák Katalin, az az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az MTI-nek.

Ma kiderül, ki lesz Borkai Zsolt utóda

Hét településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap: Győrben, Patakon, Bokorban, Pötrétén és Irotán polgármestert, Apátvarasdon és Sényén képviselőket választanak.

Mi lesz a NAV következő nagy dobása?

Az adóhivatal már több mint ötmillió magánszemélynek készít szja-bevallási tervezetet a kifizetői adatszolgáltatás alapján, így jogosan merül fel az igény arra, hogy a meglévő adatok felhasználásával a vállalkozások adminisztrációs kötelezettsége is érdemben csökkenhessen - mondta Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár az MTI-nek.

Ekkorát nyert a Szerencsejáték Zrt. azon, hogy megemelte a lottó árát

December végén 20 százalékkal emelkedett az ötöslottó ára is. Ez 3 hét leforgása alatt máris jelentős bevételnövekedést jelentett az állami vállalatnak, a szerencsevadászok özönlenek a lottózókba - írta meg a Pénzcentrum.