Találatok: 13 hír

Palackposta kihívás - új dalok írására buzdítja az otthon maradt zenészeket a Konyha

MyMusic
-
  20.03.29 16:02 Zene

Szepesi Mátyás énekes-frontember felhívást tett ki a Konyha közösségi felületeire, amelyben arra kéri dalszerző kollégáit: ha már nincsenek koncertjeik, a felszabaduló időben írjanak új dalokat, amelyek kapaszkodót és néhány jó percet adnak közönségüknek.

Kárfelmérés: a válaszadók 95,8%-ánál volt programlemondás

MyMusic
-
  20.03.29 14:59 Zene

Közel kilencszáz, a könnyűzenében valamilyen módon érintett kolléga töltötte ki az elmúlt tíz napban a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda (Köszi) olasz mintára készült elektronikus kérdőívét, ami elsősorban a szférában már látható károkat igyekezett felmérni. Március 11-e után a válaszadók 95,8%-ának kellett előre leszervezett programokat lemondania,…

Elindul a #mertkelladal kampány

MyMusic
-
  20.03.29 11:55 Zene

A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #mertkelladal kampány. Tudatos zenefogyasztással, több magyar dal hallgatásával és lejátszásával plusz költségek nélkül lehet támogatni és segíteni a magyar könnyűzenét ebben a nehéz helyzetben.

Kék és Narancssárga Produkció: Az új közösségben megújultam, de a hangzás - amit egy ország megszeretett - marad!

MyMusic
-
  20.03.29 10:00 Zene

Tóth Zoltán, kivételes tehetségű zenész, zeneszerző, gitáros, énekes, hangmérnök, a Republic egykori alapító tagja új együttessel és vadonatúj saját dalokkal jelentkezik.

Koronavírus: rászoruló szerzőknek és előadóművészeknek segít az EJI és az Artisjus

MyMusic
-
  20.03.28 16:31 Zene

Rendkívüli szociális támogatási keret létrehozásáról döntött az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) és az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület. Az összehangolt intézkedéssel azoknak az előadóművészeknek és könnyűzenei szerzőknek nyújtanak segítséget, akik a koronavírus miatt elmaradó előadásaik és más…

Mad Robots: friss dal -és klippremier az új lemezről: Peculiar Ways

MyMusic
-
  20.03.28 13:36 Zene

A napokban peculiar ways címmel jelentkezett új dallal a korábban Room of the Mad Robots néven zenélő csapat, a “Pareidolia” című friss lemez pedig várhatóan az áprilisi HammerWorld Magazin ajándék CD mellékleteként jelenik meg. A peculiar ways videoklipet is kapott, amit már meg lehet nézni a zenekar Youtube csatornáján.

Bombasztikus duó: Curtis és Metzker Viktória összeálltak

MyMusic
-
  20.03.28 11:47 Zene

Lehengerlő dallal robbantja be az újabb karanténhetet Metzker Viktória, aki a keverőpult mögül előre lépve olyat rappel, hogy mindenkinek tátva marad a szája - megérkezett Curtissel közös dala, a „Szívemen szárny”!

Megjelent az After Hours, The Weeknd eddigi legsötétebb albuma

MyMusic
-
  20.03.28 10:03 Zene

Már a korábban megjelent kislemezek – és főleg a hozzájuk tartozó klipek – alapján sejthető volt, hogy Abel Tesfaye nem a soron következő LP-jére fog vidám dalokat pakolni. A Heartless, a Blinding Lights és a címadó dal, az After Hours klipjeinek összefüggő története a hedonista, már-már apokalipszisre készülő The Weekndet mutatja meg,…

Tones And I újdonság

MyMusic
-
  20.03.27 15:37 Zene

Valószínűleg nincs is olyan ember a világon, aki ne hallotta volna legalább egyszer 2019 legfülbemászóbb megahitjét, a „Dance Monkey” című felvételt Tones And I-tól. Nos, 2020 is hozott pár új dalt az ausztrál előadótól...

Az új Foals klip a koronavírusra figyelmeztet

MyMusic
-
  20.03.27 13:54 Zene

Új videóklippel jelentkezett a Foals, mely ezúttal a világszerte egyre nagyobb területen fertőző COVID-19 koronavírusra kívánja felhívni a figyelmet!

Wiz Khalifa új ügye

MyMusic
-
  20.03.27 11:49 Zene

Új trackkel jelentkezett Wiz Khalifa - itt a „Bammer”! A fúvósokkal megpakolt zenei alap és Wiz Khalifa rosszfiús rapje olyan különleges elegyet alkot, hogy a „Bammer” mindenkinek bekúszik az emlékezetébe. A közkedvelt rapper Mustarddal dolgozott együtt, az alkotói kémia pedig igencsak jól működik köztük.

Tóth Zoltán: Koncertjeink régi Republic dalokból állnak

MyMusic
-
  20.03.27 10:00 Zene

Tóth Zoltán, kivételes tehetségű zenész, zeneszerző, gitáros, énekes, hangmérnök, a Republic egykori alapító tagja új együttessel és vadonatúj saját dalokkal jelentkezik.

Már 60 ezren követik a Maradj Otthon! Fesztivált

MyMusic
-
  20.03.26 18:11 ZeneFesztiválok

Szombaton délután indult el a „Maradj otthon! Fesztivál” Facebook oldala. Az eseményt mára már 60 ezren követték, a résztvevők száma percről-percre folyamatosan nő.