Találatok: 10 hír

A nyúl üregében | Code Orange - Underneath

MyMusic
-
  Tegnap 11:33 Zene

Code Orange - Underneath (2020) | Ha van még új út a kemény zenében és a metalban, akkor nagy valószínűséggel a Code Orange áll ma az egyik legközelebb ahhoz, hogy ezt az utat megtalálja. Az Underneath egy olyan utazás, ami az első pillanattól az utolsóig kétségek között tart azt illetően, hogy mi rejlik a következő sarkon és mit hallasz majd a…

Nincs de! Zúzós szintipop és balatoni roadmovie egy videóklipben

MyMusic
-
  20.07.09 12:15 ZeneBalaton

Kabrióval a magyar tengernél, szélviharban a Balaton közepén, vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik a Touch Me Not. A hazai pop-metál banda, egy csapatépítőn forgatta legújabb klipjét.

Dalszerző és dalszövegíró tábor Kecskeméten

MyMusic
-
  20.07.09 10:07 ZeneKecskemétSzálloda

A 20 éves Kecskeméti Zenészegylet ingyenes dalszerző és dalszövegíró tábort hirdetett, július 1-4 között a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotelben. A négynapos program során kiscsoportos workshopokra és előadásokra várják a könnyűzene felé nyitott érdeklődőket.

Első magyar klubkoncertjére érkezik az Akváriumba a Metronomy

MyMusic
-
  20.07.08 16:02 Színpad

2021. áprilisában igazi zenei kuriózum érkezik Budapestre. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb angol indie pop bandája, a Metronomy lép majd az Akvárium Klub színpadára.

Tinie Tempah - Whoppa

MyMusic
-
  20.07.08 14:57 Zene

Tinie 2010-es, egetrengető berobbanása, a „Pass Out” után megérkezett a brit rapper legújabb dobása. A 31 éves londoni fenegyerek egy szuperszonikus kollaborációt hozott össze a mexikói Sofia Reyes és a kolumbiai szupersztár, Farina társaságában. A trió nemes egyszerűséggel tarolja a mezőnyt.

Újra koncertek és bulik várnak a siófoki Plázson

MyMusic
-
  20.07.08 12:54 Zene

A Balaton legszebb, fehérhomokos strandján, a Plázs Siófokon egyelőre az Aréna és a kisebb helyszínek fogadják – limitált számban - a vendégeket, de a szervezők már július 18-tól szeptember közepéig összeállították a koncertek listáját is.

Mivanveletek - itt a Fiúk első EP-je

MyMusic
-
  20.07.08 10:08 Zene3 hír a témában

A Mivanveletek az éjszakai élet különböző pontjait idézi meg, melyek mindenki számára ismerősek lehetnek. A nemrég klipet kapott Vártam rád mellett az EP-n négy vadonatúj dal található, melyek mindegyike a Fiúk más-más arcát mutatja meg. A zenekar legközelebb július 10-én játszik a Dürer Kertben.

Nora En Pure & Lika Morgan a pörgős hétfőkhöz

MyMusic
-
  20.07.07 17:02 Zene

Megérkezett a nyár és a hazai rádiók legújabb kedvence, Nora En Pure és Lika Morgan jóvoltából – itt az „In The Air”!

SZIN, a legjobb nyárzáró buli

Újabb húsz névvel bővült a legnagyobb nyárzáró bulifolyam, a Tisza-parti SZIN, azaz a Szegedi Ifjúsági Napok, a legrégibb hagyományokkal bíró hazai fesztivál fellépőinek sora. A pop-rock ismert hazai előadói mellett ott lesznek a már korábban bejelentett nemzetközi sztárok: Jason Derulo, John Newman, Rudimental Dj és a Russkaja is.

Egy kicsit a mélyre kérhetnék? | Reflections - Willow

MyMusic
-
  20.07.06 10:00 Zene

Reflections - Willow (2020) | Öt év várakozás - amelyből hármat hiátusban töltött a banda - jött ki új anyaggal a minnesotai illetőségű progresszív metalcore-ban utazó Reflections, mi pedig száz százalékig nem voltunk felkészülve arra, amit a Willow tartogat! Durvább, mélyebb, progosabb, ijesztőbb, mégis sokkal egységesebb, mint amit…