Találatok: 500 hír

Curtis újra barátjának tartja Majkát

BorsOnline
-
  Ma 03:20 Bulvár

Újra közelít egymáshoz Majka és Curtis – tudta meg a Bors. Jóban vannak, együtt fociznak, s egy jövőbeni Majka&Curtis formáció sincs kizárva. De drogproblémái ország-világ előtti kiteregetéséért Curtis ma is elítéli barátját.

Nem tudta feldolgozni a traumát, padlóra került, miután hazaküldték: most újra szerencsét próbál az X-Faktorban Patrik

Blikk
-
  Ma 03:20 Bulvár

Kemény időszakon van túl Zdroba Patrik (26), aki idén is szerencsét próbál az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban.

Török offenzíva: a tűzszünet lehetőséget kínál a politikai rendezésre

A kialakult észak-szíriai konfliktus politikai megoldásához a harcok teljes leállítására van szükség a tűzszüneti megállapodásban foglaltak szerint.

Teve fara törte totálkárosra a miskolci nő autóját

BorsOnline
-
  Ma 03:10 Állatvilág

Teve farába ütközött autójával egy asszony Miskolcon, a 3-as főúton. Szerencsére az ijedt sofőrnek és a nyolcszáz kilós állatnak sem történt baja, de a kocsi totálkáros lett.

Búcsút int a hagyománynak: lassan gyógyul Sas József az agyvérzése után

Blikk
-
  Ma 03:10 Bulvár

Mindennap küzd a teljes gyógyulásért és a felépülésért Sas József (80).

Bereczki okkal bújkál Bata Évával

NLC
-
  Ma 03:07 Bulvár

Sokszor csalódott, de Bereczki Zoltán tanult a kudarcokból a karrierjében és szívügyekben is. Ezért ritka, hogy ennyire megnyílik a magánéletével kapcsolatban, mint most.

A test serdülőkori változásai

WebBeteg
-
  Ma 03:06 Egészség

Pubertás, azaz serdülőkor. Sok tizenéves teszi fel magának ebben az életkorban a kérdést: normálisan fejlődöm? Sokszor a szülők is bizonytalanok egy korábban, vagy később fejlődő gyermek láttán abban, hogy mi az ami belefér a normál variánsba, és mikor kell orvoshoz fordulni.

Izgalmas street style szettek Szöulból

marie claire
-
  Ma 03:03 Divat

Véget ért a négy nagy divathét, azonban a világ minden táján zajlanak még bemutatók. Ezúttal Szöul legizgalmasabb street style szettjeit gyűjtöttük össze, amelyek tökéletes inspirációként szolgálnak az őszi öltözködéshez!

Helybe vitték a szűrővizsgálatokat

Hírhatár
-
  Ma 03:01 Belföld

„Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” címen országos kampány indult a halmozottan hátrányos helyzetű településeken élők egészségi állapotának javításáért.

30-szor szúrták hátba az apja szobájában a 21 éves fiatal lányt

Ripost
-
  Ma 03:00 Külföld

A 21 éves lány éppen háttal feküdt az ágyban a barátjának, amikor az kést ragadott, és legalább harmincszor belé szúrta. Az elutasított menedékkérelmű tunéziai migráns nehezen bizonyítható érvekkel próbálja védeni magát. Mégis könnyen lehet, hogy megússza a börtönt.

Coldplay-rajongó vagy? Ezt a levelet akár neked is küldhette volna az együttes

ContextUs
-
  Ma 03:00 Kultúra

A Coldplay egészen sajátos módját választotta az új albumuk bejelentésének: kamunak tűnő levelet írtak egyik rajongójuknak.

Újabb brutális állatkínzás: Motor mögé kötve vonszolták Csipeszt

Motorja mögött vonszolta egy férfi a kutyáját, amely annyira kifáradt, hogy már nem bírta tartani a lépést. Szerencséjére éppen időben hívták a rendőrséget. A halálra rémült Csipesz végül egy szerető családot kapott.

„Végignéztem, ahogy lelövi a feleségemet” – Először beszélt részletesen a történtekről a gyilkos román orvos áldozata

Blikk
-
  Ma 03:00 Baleset-bűnügy

László kristálytisztán emlékszik minden pillanatára annak a napnak, amikor nyíregyházi otthonukban a román származású tüdőgyógyász, Dan S. közvetlen közelről fejbe lőtte őt és a feleségét. Valéria azonnal meghalt, László azonban túlélte az orvtámadást.

Napi horoszkóp 2019. október 24. – Szorgalmas nap a csütörtök

A horoszkóp szerint ma különösen jól haladsz minden feladattal, és van is kedved megcsinálni. Jól érzed magadat, ha dolgoznod kell, de akkor is, ha szabadságot vehettél ki. Nagyon szép és harmonikus napnak ígérkezik ez a csütörtök.

Befejeződött a CsabaPark egymilliárd forintos fejlesztése

Befejeződött a békéscsabai CsabaPark második ütemének fejlesztése, amelyre a város több mint egymilliárd forintot nyert az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) - tájékoztatta közleményben szerdán az MTI-t a projektgazda.