Találatok: 15 hír

Thriller: egy tuson múlt Szilágyi Áronék vb-győzelme

A dél-koreaiaktól egyetlen találattal, 45-44-re kikapott a döntőben, így ezüstérmes lett a magyar férfi kardválogatott a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-vb-n.

Hosszú Katinka durván bekezdett a világbajnokságon

Hosszú Katinka fantasztikus idővel jutott elődöntőbe 200 méter vegyesen, konkrétan minden idők legjobb előfutamos idejét úszta a MOL Csapat klasszisa.

Kalmár szerint erőben és fejben is felülmúlták a Cracoviát

MOLcsapat
-
  19.07.19 14:56 Foci

Megjött az idei első bravúr a DAC-tól: a Cracovia kiejtése az Európa Ligából a csapatkapitány, Kalmár Zsolt szerint a fizikai és mentális erejük közös eredménye volt.

Szilágyi Áron: Nem jellemző rám, hogy így leblokkoljak

MOLcsapat
-
  19.07.19 13:56 Sport

Egyelőre Szilágyi Áronnak sincs magyarázata a meglepő, sőt megdöbbentő kiesésre a budapesti vébé 32-es főtábláján. Csapatban ott a lehetőség a javításra!

Hosszú Katinka a vb előtt: A kétkedők motiválnak

MOLcsapat
-
  19.07.19 10:00 Vizes sport

Mi motiválja pályafutása hetedik vébéje előtt? Mire kellenek a pofonok? Hogy múlt el a kételkedés? Sok más mellett ilyesmikről faggattuk az úszó-vb előtt a MOL Csapat világklasszisát.

Ott is van a gigabravúr: DAC-továbbjutás az EL-ben

MOLcsapat
-
  19.07.18 22:39 Foci

Az FC DAC a hazai 1-1 után hosszabbításra mentette a Cracovia elleni EL-selejtezőjét, végül hosszabbításban csikarta ki a továbbjutást a második fordulóba.

Simán ment tovább az Európa Ligában a MOL Fehérvár

A Fehérvár FC gól nélküli döntetlent játszott az FK Zetával az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában, így megőrizte négygólos előnyét és továbbjutott.

EL-bravúrral búcsúztatná Krakkóban a védőjét az FC DAC

MOLcsapat
-
  19.07.18 15:22 Foci

A távozó Satka helyett újra Kalmár Zsolt lesz a kapitány Krakkóban, ahol 1-1-es állásról próbál meg továbbjutni az Európa Ligában a dunaszerdahelyi DAC.

Az olimpikon Érdi Márinak a top10 a célja a Laser-vb-n

MOLcsapat
-
  19.07.18 13:58 Vitorlás

Az Európa-bajnokságon 9. vitorlázó új edzővel utazott ki a világbajnokságra, ahol a vb után olimpiai tesztversenyt is rendeznek. A fiatal vitorlázóval beszélgettünk.

A fiúk között is remekelt a MOL Alapítvány ifjú sakkozója

MOLcsapat
-
  19.07.18 10:23 Sport

Harmadik helyen végzett a magyar fiú válogatott (soraiban Gaál Zsókával) az U12-es sakk csapat Európa-bajnokságon.

Folytatja sztáredzőjével a közös munkát Babos Timi

Babos Timi salak és kemény pálya után füvön is GS-elődöntőig jutott, kezd visszatérni az önbizalma, és úgy néz ki, folytatja a megkezdett munkát Michael Joyce-szal.

Sipőcz Ricsi bronzérmes a budapesti cselgáncs GP-n

MOLcsapat
-
  19.07.17 12:49 Sport

A MOL Alapítvány EYOF-győztes, kétszeres ifi-Eb-győztes cselgáncsozó a felnőttek között is letett a névjegyét, holott még csak 18 éves.

Herczig Norbi: Helló, jó öreg aszfalt, rég láttalak!

MOLcsapat
-
  19.07.17 10:17 Autó motor sport

Murvás versenyek után újra aszfalton vereti a MOL Racing Team csapata, az ERC ötödik futama Norbiéknak mégis újdonság, hiszen tavaly kihagyták a Rally di Romát.

Minden éremből jutott a MOL Alapítvány kajak-kenusainak

Az ifjúsági és U23-as kajak-kenu csehországi Európa-bajnokságon három MOL-os sportoló is érmet nyert: egy aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot szereztek.

Remekelt az ifi pingpong-Eb-n a MOL Alapítvány tehetsége

A legtovább menetelő magyar asztaliteniszező, András Csaba a legjobb nyolc közé jutott az ostravai ifjúsági- és junior Európa-bajnokságon.