Találatok: 8 hír

Gyakorlatilag vb-résztvevő a női kéziválogatott

Az olimpiai résztvevő magyar női kézilabda-válogatott 46-19-re legyőzte pénteken Olaszországot a világbajnoki selejtező első, érdi mérkőzésén.

Szabics Imi Vidije a kupadöntőbe verekedte magát

A MOL Fehérvár FC hátrányból fordítva 2-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a MOL Magyar Kupa csütörtöki elődöntőjében. Tovább szárnyal a Vidi Szabics Imivel.

Szabics: Jól indult a közös munka, de az MTK a favorit

A bajnokságban remekül mutatkozott be a MOL Fehérvár kispadján Szabics Imre, de vallja, hogy a közös munka alapjait rakják le a szezonból hátralévő kis időben.

Sztárklub szerződtette a MOL Csapat 19 éves bringását

Vas Kata Blanka személyében immár a harmadik magyar kerékpáros szerződött a világelitet jelentő World Tour-sorozatban szereplő országúti csapathoz.

Mikler Rolit nem vigasztalja, hogy "így ki lehet kapni"

A MOL-Pick Szeged kapusát összetörte a kupadöntő, mert hiába indult nehéz helyzetből a szegedi csapat, a Magyar Kupa fináléjában benne volt a címvédés lehetősége.

Kemény csatában veszítette el a Magyar Kupát a Szeged

A Telekom Veszprém legyőzte a címvédő MOL-Pick Szegedet a szigetszentmiklósi négyes döntő utolsó mérkőzésén, a hétfő esti fináléban. Nagy csatában maradt alul a Szeged.

Minden helyzetben feltalálja magát a színmagyar OSC

MOLcsapat
-
 21.04.12 10:56Vizes sport

Bejutott az Eurokupa döntőjébe az OSC, de nem ez, vagy a remek bajnoki szerepelés melengeti leginkább Varga Dani szívét, hanem a csapat mentális ereje és győzni akarása.

Döntetlennel zárult a dunaszerdahelyi szuperrangadó

Kétszer is ki tudott egyenlíteni a DAC a Slovan elleni csúcsrangadón, de az egy ponttal vélhetően az is eldőlt, hogy nem idén fosztja meg a trónjuktól a pozsonyiakat a DAC.