Találatok: 7 hír

Hosszú Katinka brillírozott a rövidpályás ob-n is

Egészen az utolsó versenynapig tartotta a 3 szám-3 győzelem mutatót, de szombaton bebizonyosodott, amiben az eredményeket látva néha kételkedünk: Hosszú Katinka is emberből van.

Idegenbeli győzelemmel zárta 2019-et a MOL Fehérvár

A MOL Fehérvár FC kétgólos győzelmet aratott Kisvárdán az OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján, így idegenben továbbra is veretlen, és a 2. helyen telel.

Győzelemmel búcsúzott 2019-től a MOL-Pick Szeged

Tizenhárom góllal volt jobb a bajnoki címért a Veszprémmel versenyt futó Szeged vendégénél, az FTC-nél a férfi kézilabda NB I pénteki egyetlen mérkőzésén.

Joan Carrillo: Nem kifogást, hanem megoldást keresek!

MOLcsapat
-
  19.12.12 13:50 Foci

A MOL Fehérvár régi/új vezetőedzője megingathatatlanul hisz saját játékfilozófiájában, de tudja, hogy sokat kell dolgozni az egészen másfajta futballra összerakott kerettel.

Babos Timiék lettek az év párosa a WTA szakírói szerint

Rangos, nemzetközi szakírókból álló csoport választotta ki az év játékosait a WTA- és az ATP-sorozatban, a női párosok között a MOL Csapat klasszisa, Babos Timi lett az első párjával.

Jó tanuló, jó sportoló: Özbas Szofinál járt a MOL Csapat

MOLcsapat
-
  19.12.10 15:33 Sport

Özbas Szofi nemcsak a magyar cselgáncssport legnagyobb ígérete, de egy tiszta gondolkodású, intelligens sportember is, aki korát meghazudtoló érettséggel tekint a világra.

A MOL Alapítvány támogatottja, Péni Istók az év sportlövője

MOLcsapat
-
  19.12.09 17:47 Sport

Az újpesti sportlövőnek remek szezonja volt, az év elején gyorsan megszerezte az olimpiai kvótát, majd jól szerepelt a világkupákon, majd az összetett döntőben is.