Találatok: 5 hír

Már nem Bernd Storck a szövetségi kapitányunk

MOLcsapat
-
  17.10.17 11:46 Foci 

Ahogy arra számítani lehetett, a gyenge vb-selejtezős eredmények miatt Bernd Storck (közös megegyezéssel) távozott a magyar labdarúgó-válogatott éléről. A német szakember búcsúként elmondta, a fejlődés már elindult a magyar labdarúgásban, és további alázatos munkával fenn is tartható.

Herczig Norberték bajnokok, jövőre a rali Eb-n indulnának

Herczig Norbert és Bacigal Igor nyerte az országos bajnokság hétvégi futamát, a Pécsen és környékén rendezett Mecsek-ralit, így bebiztosította elsőségét a sorozatban. Jövőre kilépnének a nemzetközi porondra.

A sereghajtóval sem bírt az éllovas Videoton

MOLcsapat
-
  17.10.14 18:00 Foci  11 hír a témában

A listavezető Videoton 1-1-es döntetlent játszott a sereghajtó Balmazújváros otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában, szombaton. A Vidi legutóbbi négy meccséből csak egyet tudott megnyerni.

Nem hiszem, hogy a felnőttek könnyű ellenfélnek tartanak

MOLcsapat
-
  17.10.14 08:41 Sport 

Az utánpótlásversenyeket végigtarolta, ifjúsági és junior szinten is Eb-, vb és ifi-olimpiai győztesnek mondhatja magát, és kétszer is győzni tudott az U23-as Európa-bajnokságon, ahol még két évig nyugodtan versenyezhetne. De Gercsák Szabina már a felnőtt versenyekre koncentrál.

Szilágyi Áron környezettudatos sakkbábut készített

MOLcsapat
-
  17.10.13 14:39 Média  Olimpia Vívás

A kétszeres olimpiai bajnok kardozó, a MOL Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete a Zöld-híd Egyesület PET palackokat újrahasznosító, kreatív projektjében vett részt. Videó!