Találatok: 120 hír

Évi tízmilliókkal dobhatja meg egy kisváros turisztikai bevételeit egy jól megszerkesztett Wikipédia-oldal

MFor
-
  Ma 18:15 Gazdaság

Spanyolországban legalábbis mindenképp - csak pár normális bekezdés és néhány csinos fotó kell ahhoz, hogy meginduljanak a turisták.

A határzár megbénítja a gazdaságot!

Van, aki az esküvőjét bukta el, más a munkáját és olyan is akad, aki a szerelmét nem látogathatja meg. Egyet biztosan kimondhatunk, a határzárnak nincsenek nyertesei, csak vesztesei.

Mi jó Matolcsy újabb ötletében és mi hiányzik belőle? - A hét videója

Tíz évre felvehető nulla százalékos hitellel gondolja feléleszteni a látványosan gyengélkedő lakáspiacot Matolcsy György. Lehet néhány kedvező hatása az MNB elnöke által javasolt csomagnak, de a pénzügyi és az ingatlanos szakma is sok kérdést vet fel.

Operatív törzs: "Ahogy másfajta az új hullám, a stratégia is más ellene"

Több mint három hónapos szünet után ismét visszatért az életünkbe az operatív törzs tájékoztatója, vele együtt az országos tisztifőorvossal, aki az egyre emelkedő második hullám kapcsán ma ismét kamerák elé állt.

3 hónap után ismét megszólalt az operatív törzs! Nálunk visszanézheti

A Koronavírus Sajtóközpont tájékoztatása szerint visszatérnek az operatív törzs sajtótájékoztatói. Ma fél egytől online formában már meg is tartották az első tájékoztatót a második hullám kezdete óta.

Fél évvel meghosszabbítanák a hitelmoratóriumot!

De nem mindenkinek, csak a gyermeket nevelő családok, a nyugdíjasok, a munkanélküliek, a közfoglalkoztatottak, valamint a legalább 25 százalékos árbevétel-csökkenést elszenvedő vállalkozások számára.

Megtaláltunk 800 milliós "elveszett" állami pénzt

MFor
-
  Ma 10:42 Gazdaság

A hatályos céginformációs adatbázishoz képest ennyivel szerepel magasabb összeg a Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. törzstőkéjeként a kormány által benyújtott törvényjavaslatban, amely azt indítványozza, hogy a kft teljes egészében kerüljön egy újonann létrehozandó alapítványba. A különbségre a friss cégközlönyben megjelent…

Kína visszavág az USA-nak

MFor
-
  Ma 09:32 GazdaságUSAKína

A külföldi vállalatok tevékenységének korlátozására alkalmas szabályokat ismertetett a kínai kereskedelmi minisztérium szombaton, miközben tiltakozását fejezte ki az egyes kínai mobilapplikációt (TikTok, WeChat) betiltását célzó amerikai döntés ellen.

Több mint 800 új koronavírusos egy nap alatt

Ezzel 16 920 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt hat krónikus beteg, így a halottak száma 675 főre emelkedett, 4382-en pedig már meggyógyultak.

Bővül az államtitkárok csapata

Zsigó Róbert az október 1-jén hivatalba lépő új család-és ifjúságügyi tárca nélküli miniszter, Novák Katalin munkáját segíti majd.

Nem lankad a koronavírus

Már 30 397 759 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 950 493, a gyógyultaké pedig 20 681 095 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli összesítése szerint.

Lesz-e vakcina az elnökválasztásig? Ezen múlhat Trump sorsa

Az amerikai elnökválasztást is döntően befolyásolhatja, hogy sikerül-e a közeljövőben engedélyeztetni egy koronavírus elleni vakcinát az Egyesült Államokban. Az amerikai gyógyszerfelügyelet vezetője azt mondta: hajlandó felgyorsítani az engedélyezési folyamatot, de nem Trump kedvéért.

Ennek a háborúnak még sok vesztese lesz

MFor
-
  Tegnap 19:31 Gazdaság

Noha 2019 végén úgy tűnt, hogy az amerikai-kínai kereskedelmi háború nyugvópontra ér, a helyzet elég gyorsan fordult. A koronavírus miatti problémák miatt egyszerűbb egy külső felelőst találni, így a szemben állás ismét fokozódott. Ez immár statisztikai adatokban is kézzelfogható, és feltételezhető, hogy a kereskedelmi háborúnak nem csak a két…

Rekordmagas az új fertőzöttek száma Szlovákiában

Ismét rekordot döntött a koronavírus miatti Covid-19-járvány újonnan regisztrált fertőzötteinek száma csütörtökön Szlovákiában a Nemzeti Egészségügyi Információs Központ pénteken közzétett adatai szerint.

Tizenegy kikötőt árul a Balatoni Hajózási Zrt.

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) használatba kívánja adni 11 vitorláskikötőjét, 15 éves, határozott idejű üzemeltetési szerződéssel, egyfordulós, nyilvános pályázat útján - áll a cég pénteki sajtóközleményében.