Találatok: 90 hír

"Új korszakba lépett a posta? Inkább megboltott a küszöbén, és pofára esett"

MFor
-
  Ma 18:50 Vélemény

Az év utolsó hónapjában, karácsony előtt két héttel kritizálni a Postát nem szép dolog? Kivéve akkor, ha a problémának semmi köze a közelgő ünnepekhez és a miatta kialakult túlterheltséghez.

Mégsem veszi meg a 4iG a T-Systemst!

A Jászai Gellért befolyása alatt álló informatikai társaság lépett vissza a júliusban kilátásba helyezett ügylettől.

Az utolsó forintig közpénzből fejleszthetnek a sportklubok

MFor
-
  Ma 15:11 GazdaságFidesz

Addig csűrték-csavarták a társasági adóról szóló törvény vonatkozó passzusait, míg végül bárki, bármilyen ingatlanfejlesztést az utolsó fillérig közpénzből finanszírozhat. Meglepetésre egy ellenzéki módosító javaslat is átvettek a fideszes honatyák.

Megszavazták Áder János 100 százalékos fizetésemelését

MFor
-
  Ma 13:58 GazdaságJobbikLMP

Az új szabályozás értelmében Áder János egyetlen hónap alatt többet fog keresni, mint egy szociális dolgozó egy egész évben.

Az Y generáció már a lakásügyeit is a mobiljáról intézné

Mindent egy helyről, minél „zöldebben” és gyorsabban – így foglalható össze a Fundamenta egyetemisták számára kiírt pályázatának nyertes koncepciója. A verseny győztes csapata, a Foxes a napokban vehette át az elsőknek járó elismerést Tátrai Bernadettől, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. elnök-vezérigazgatójától.

28 millióért ülésezett Mészáros Lőrinc szállodájában a Fidesz

A hagyományokhoz híven idén is két kihelyezett frakcióülést tartott a Fidesz, az viszont már új elem az ilyen összejöveteleket illetően, hogy a tavaszi és az őszi esemény helyszíne ezúttal nem változott.

Már többe kerül a párizsi, mint a karajhús

MFor
-
  Ma 11:10 GazdaságPárizs

Egészen megdöbbentő helyzetet eredményezett a sertéshúsok drasztikus áremelkedése: ma már átlagosan többe kerül a minőségileg gyakran lenézett párizsi, mint a lényegében színhús sertéskaraj kilója.

Így drágult meg az életünk novemberben

3,4 százalékkal nőttek az árak.

Már pörög a lakás-visszavásárlási biznisz

MFor
-
  Ma 05:35 Gazdaság

Meglepően gyorsan összeszedték magukat a korábban hatalmas adósság miatt árverésre váró, majd az otthonvédelmi programba belépő devizahitelesek. Vagy valami egészen másról van szó.

Karácsony Gergely a Főtáv vezérigazgatóját is kirúgja

MFor
-
  Tegnap 20:35 GazdaságPályázatok

Mitnyan György 2015 óta irányította a céget, kedden mennie kell.

Verhetetlen az X-Faktor, de saját csúcsától messze jár

MFor
-
  Tegnap 19:31 Gazdaság

Továbbra is a hét legnézettebb műsora az X-Faktor, ugyanakkor az első négy adás számait nem tudta megközelíteni. Hétköznapokon a Konyhafőnök VIP viszi a prímet, a TV2 műsorai nem találtak fogást a gasztrovetélkedőn.

Megindul a tisztogatás: kisöprik az amerikai techcégeket Kínából

MFor
-
  Tegnap 17:11 GazdaságKína

Három éven belül az összes kínai kormányhivatalban és állami intézményben helyi gyártásúra kell cserélni az idegen számítógépes eszközöket és szoftvereket. Az intézkedés 20-30 millió hardver lecserélését jelentheti, az amerikai gyártók pedig évi 150 milliárd dolláros megrendeléstől is eleshetnek.

Bártfai-Mager Andrea szerint új korszakba lépett a posta

Az elektronikus kézbesítő rendszer bevezetése új korszakot jelent a postai szolgáltatások körében - hangsúlyozta a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn a Magyar Posta projektzáró sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Budapest, mint Európa fogászati fővárosa

MFor
-
  Tegnap 14:50 Gazdaság

Bő egy évtizede Magyarország számít az első számú célpontnak a fogászati ellátás miatt útnak induló nyugat-európaiak körében. Noha az átlagmagyar azért panaszkodik, merthogy a fogászati magánrendelők túl drágák, nyugati szemmel nézve azonban még a repülőjegy árát is megéri, hogy itt végezzék el a szükséges kezeléseket. A tendenciák…