Találatok: 9 hír

Hogyan segítsünk? Hipochonder a családban

Meglepetés
-
 21.04.16 09:00Életmód

A hipochonderek rettegnek a betegségektől, így számukra a jelenlegi vírushelyzet maga a pokol. Mit tegyünk, hogy megkönnyítsük az életüket?

„A szingli életnek is megvannak az előnyei”

A legjobbkor érkezett a tavasz Kállay Bori számára. Túl van a víruson, minden idejét a kertjében töltheti. A közkedvelt színésznő őszintén mesélt nekünk az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

„Most már boldogan feladom a legényéletemet”

Sikeres, jóképű és híres. Úgy látszik, ez még mindig nem elég ahhoz, hogy Tóth Dávidnak komoly kapcsolata legyen. Az olimpikon lassan már négy éve egyedül él, és keresi az igazit. Ismerjék meg a TV2-n hamarosan induló A Nagy Ő című műsor főszereplőjét.

„Ha végleg be kell zárnunk, azzal az életemet zárom le!”

Meglepetés
-
 21.04.16 07:30Bulvár

Az elmúlt egy évben kilenc hónapot volt zárva a felsőlajosi magánállatkert. Utolsó tartalékaikból veszik a takarmányt, húst, ebből fizetik a még megmaradt dolgozók bérét.

„Isten mutatta meg: a pokolból is van kiút!”

Geisz Gábor még csak 28 éves, de már megtapasztalta, milyen az életben magasan és mélyen lenni. Nagyon mélyen. Nemrég ugyanis még a Kálvin téren feküdt, egy beton pingpongasztal alatt, drogfüggő hajléktalanként, a halálra várva… ma viszont ő segít másokon, méghozzá ápolóként Angliában.

„Marcipánt és gumicukrot kap a családi bajnokság győztese”

Négy vitrin van tele a Karácsonyi gyerekek sakk-kupáival és érmeivel, bár a családban soha nem volt kötelező a fekete és fehér bábuk vezetése.

Miért fáj annyira az érzelmi megcsalás?

Meglepetés
-
 21.04.16 06:00Életmód

Egy kolléga, egy szomszéd vagy egy ismeretlen az internetről, akivel szép lassan mélyebb és fontosabb beszélgetéseink vannak, mint a párunkkal. Hol kezdődik az érzelmi megcsalás?

„A holtak elmondják, mit bántak meg az életükben!”

Emlékeznek még a Hatodik érzék című filmre, amelyben a főszereplő kisfiú látja a halottakat? Nadin gyermekkorában pontosan ezt élte át. Ám míg a filmvásznon a gyermek retteg és szabadulna képességétől, addig Nadin számára ez természetes volt. Sőt, sokáig azt hitte, hogy a temetőben, a nagypapája sírja körül élő emberek jönnek-mennek.…

„Hiányoznak az emberek, én szeretem az embereket.”

Immár fél éve, hogy nem állt színpadra Szinetár Dóra, aki testben és lélekben is komoly változásokon ment keresztül. Nem tagadja, nagyon várja, hogy újra nyisson a világ, mert az emberek még a színháznál is jobban hiányoznak neki.