Találatok: 9 hír

10 +1 tipp hogy minden flottul menjen

Otthon és munka. Korábban azon voltunk, hogy minél inkább különválasszuk ezt a két dolgot, és ne vigyük haza a tennivalókat. Az elmúlt időszakban azonban minden megváltozott. Tegyük élhetőbbé a home office-t, hogy hatékonyak maradjunk.

„Szerenádot adtak nekem az utcán”

Galambos Erzsivel a szokásos napi sétája közben beszélgettünk. A Kossuth-díjas színésznővel a születésnapja apropóján találkoztunk, mégis ő készült nekünk meglepetéssel…

„Apám műhelyében dolgoztam, amikor váratlanul  jó hírt kaptam”

Meglepetés
-
 Tegnap 08:00Bulvár

Sok jót ígér az idei év Kékesi Gábornak. A jóképű színész bekerült az RTL Klub új sorozatába, a Keresztanyuba. A 36 éves fiatalember óriási kiugrási lehetőség előtt áll.

„Nehéz szembesülni azzal, hogy a világ ilyen”

Meglepetés
-
 Tegnap 07:30Bulvár

Pozitív gondolkodásának, családjának, ismerőseinek és a rengeteg munkának köszönhetően azt mondja, jól van. De ő maga is látja, még messze van a feldolgozási folyamat vége. Bár már nem napi szinten éli meg a történteket, annak az estének minden másodpercre pontosan él benne.

„A siker eltakarta előlem az igazi világot”

Meglepetés
-
 Tegnap 07:00Bulvár

Csutka István gyerekkori álma az volt, hogy nyugdíjas legyen. Ahogy ő él, az messze van a klasszikus nyugdíjas léttől. Hónapokat gyalogol extrém körülmények, vadállatok között.

„Csak egy orvos vagyok, nem hős lovag!”

Meglepetés
-
 Tegnap 06:30Bulvár

Bombaként robbant néhány napja a hír, miszerint egy magyar név is szerepel a Brit Birodalmi Rend legújabb tagjait felsoroló listán. A Meglepetés megtalálta a Walesben élő érdi orvosprofesszort, aki először csak nekünk mesélt különleges életútjáról és a rangos elismerésről.

Így éljük túl a megcsalás legrosszabb változatát!

Meglepetés
-
 Tegnap 06:00Életmód

Megcsaltnak, elhagyottnak lenni mindig rettenetes, de akkor leginkább, ha az életünk más területén is krízisben vagyunk. De vajon miért hagyja ott sok férfi a társát a legnagyobb bajban? És aki így marad magára, annak létezik-e kiút?

Boldog, tökéletes új évet!

Bár mindig kell egy kis tökéletlenség az életünkbe, a legfontosabb területeket varázsoljuk a lehető legjobbra!

„A lelki mélypontról az öcsém segített feljönni”

Bizakodva várják az idei évet a Haumann testvérek, miután 2020 számukra sem úgy alakult, ahogy eltervezték. Petra és Máté azonban szüleik életszeretetét és szorgalmát örökölték, így biztosak abban, hogy hamarosan minden jóra fordul!