Találatok: 37 hír

Holnap új autós magazin indul!

Médiapiac
-
  Tegnap 17:30 Média

Az Autónavigátor.hu október 15-én nyomtatott újsággal is jelentkezik. A negyedévente megjelenő Autónavigátor.hu Magazin első számában menetpróbákat és exkluzív interjúkat is olvashatnak a lőerők szerelmesei.

Megalakult a People Group

Médiapiac
-
  Tegnap 17:00 GazdaságReklám

Új integrált ügynökségi csoport jött létre People Group néven, melynek tagjai között szerepel az 1080p reklámügynökség, a 1080pR pr-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia is - írja a mmonline.hu.

Éltető erőforrás a víz címmel öt vidéki városban látható a Nemzeti Fotótár kiállítása

Éltető erőforrás a víz címmel látható a Nemzeti Fotótár kiállítása öt nagyvárosban: Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett és Zalaegerszegen - írja az MTI.

Tallinnban is látható lesz a FOMO

Médiapiac
-
  Tegnap 12:36 Film

A tallinni filmfesztivál, a németországi Cottbus seregszemléje és a kijevi V4-es Filmnapok is meghívta programjába a FOMO – Megosztod és uralkodsz című magyar filmet, amely a Filmalap Inkubátor Programjában készült.

Bemutatták az Epic Drama új sorozatát, a Lángoló világot Varsóban

Exkluzív premiert tartott az Epic Drama csatorna a Lángoló világ (World on Fire) című sorozatának Varsóban. Bejelentették a televíziós premier dátumát is: a tévében 2019. november 10-én lesz először látható a sorozat.

Csütörtökön kezdődnek a Mozinet Filmnapok

Médiapiac
-
  Tegnap 10:30 FilmMozi

Csütörtökön kezdődnek a 9. Mozinet Filmnapok; a vasárnapig tartó mustrán kilenc filmet láthat a közönség Budapesten és több vidéki városban.

Batwoman az HBO GO-n!

Médiapiac
-
  19.10.11 17:30 Média

Október 15-én, dupla résszel indul a Batwoman az HBO GO műsorán.

Egymilliárd forintot meghaladó nyeremények az Ötös- és Hatoslottón

A 41. játékhéten az Ötös- és Hatoslottó főnyereménye egyaránt egymilliárd forint felett jár. Előbbi játék esetében 1,737 milliárd forintot, utóbbi játék esetében pedig 1,212 milliárd forintot lehet nyerni.

Két hétig kódolatlan a Viasat6 és a FILM+ a MinDig TV kínálatában

Október 14. és október 27. között a nézők díjmentesen nézhetik a VIASAT6 és a FILM+ műsorait, amelyek között időutazós filmek és sorozatok, sci-fi és akciófilmek is helyet kapnak.

Sára Sándor emléke előtt tiszteleg a Filmalap

A közelmúltban elhunyt Sára Sándor hét emblematikus filmjét mától 20 napig szabadon elérhetővé teszi a Magyar Nemzeti Filmalap.

David Preece a Panasonic új közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója

Médiapiac
-
  19.10.11 13:30 MédiaPanasonic

2019. október 1-jével David Preece-t nevezték ki a Panasonic közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatójának.

Litkaival és a multicégek világával startol a Comedy Club új évadja

Médiapiac
-
  19.10.11 12:30 Média

Újra láthatjuk az ország legjobb standuposait a Comedy Centralon! Pénteken visszatér a humorcsatorna nagysikerű műsorfolyama, a Comedy Club.

Ifjúságmarketing képzést indít az IMEC

Médiapiac
-
  19.10.11 11:30 Karrier

Közösségi médiáról, influencerekről és gamifikációról is szó esik majd az IMEC októberi másfél napos tömbösített képzésén.

Paks nem Csernobil

Médiapiac
-
  19.10.11 10:54 Gazdaság

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Lounge Group kommunikációs divíziója szervezte sajtóbejáráson mutatták meg az újságíróknak, miért nem lehet Paksból Csernobil.

Újabb befogadó játszóteret nyitott a Szerencsejáték Zrt.

Médiapiac
-
  19.10.11 09:30 GazdaságJátszótér

Új játszótér várja az ép és fogyatékkal élő gyermekeket a XVIII. kerületi Herrich Károly téren. „A játék összeköt!” program Némó-szigetre keresztelt befogadó játszótere a Szerencsejáték Zrt. támogatásával jött létre.