Találatok: 44 hír

A GVH 1,176 milliárd forintra büntette a Vodafone-t, a cég bírósághoz fordul

Ismétlődő jogsértés miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,176 milliárd forintra büntette a Vodafone-t - közölte a versenyhivatal szombaton az MTI-vel. A Vodafone közölte: nem ért egyet a döntéssel és bírósághoz fordul.

Kialakult a Fölszállott a páva döntős mezőnye

Médiapiac
-
  Tegnap 09:47 Média

Újabb öt produkció jutott a Fölszállott a páva idei gyerekévadának második, péntek esti középdöntőjéből a döntőbe, a szabadkártya sorsáról a nézők dönthettek.

December nyerő hónapnak számít

Legutóbb a nyári időszak hozott szerencsét az Ötös- és Hatoslottó játékosainak, a téli szünet közeledte pedig jó ómen lehet az újabb főnyereményre.

Pintér Mónika lett az Index új lapigatgatója

Pintér Mónika, aki korábban a 24.hu Tech rovatát vezette, május óta segíti az Index munkáját. Kinevezésével lezárult a lap vezetőségének átalakítása.

Fogyásra épülő közösségi médiát tervez Norbi – jelentette be az Armadillo meetupján

Az Armadillo rendezvényén a tömegkommunikáció buktatóiról, sikerekről és kudarcokról beszélt Schobert Norbi, Osbáth Norbi – aki a Pamkutya formáció egyik fele – és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Tizenegy Oscar-nevezett a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm fesztivál műsorán

Tizenegy Oscar-díjra nevezett, valamint Sundance-, Európa-, IDFA-díjas és egyéb nagy hírű fesztiválok díjaira jelölt alkotások is láthatók lesznek január 27. és február 2. között a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon.

Rekordot döntött a nevezések száma a Dal 2020 pályázatára

Rekordot döntve minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására - mondta el Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója pénteken a Petőfi Rádióban.

Jónak lenni jó! - Már majdnem 40 millió forint gyűlt össze

Megközelíti a 40 millió forintot a közmédia jótékonysági kampányában összegyűjtött összeg, amelynek idei kedvezményezettje a már 30 éve koraszülöttek mentését és szállítását végző Peter Cerny Alapítvány - írja az MTI.

Rekordot döntött a Magyar Vöröskereszt élelmiszergyűjtése

Médiapiac
-
  19.12.13 10:47 GazdaságAdomány

Az előző évek eredményét is túlszárnyalva, több mint 72 ezer kilogramm tartósélelmiszer és tisztítószer adományt gyűjtött a Magyar Vöröskereszt, a Tesco-val közösen folytatott, decemberi kétnapos akciója során.

Bízunk Péntek 13 szerencsehozó erejében

Péntek 13-nak majdnem minden harmadik magyar különleges erőt tulajdonít, amely sokkal inkább pozitív, mint negatív a számukra – derül ki a Szerencsejáték Zrt. által készített online felmérésből.

A GVH engedélyezte a Netrisk és a Biztosítás.hu egyesülését

Médiapiac
-
  19.12.13 08:47 GazdaságGVHAlkusz

A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy nem csökkenti jelentős mértékben a versenyt a Netrisk.hu irányításszerzése a Biztosítás.hu felett.

A Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Adni Öröm! akcióját idén TV-s kampány és kutatás is támogatja

Médiapiac
-
  19.12.12 16:41 GazdaságAdománySPAR

Elindult a 23. Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akció a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR szervezésében. Az idei kampányt egy egyedi animációs TV-szpot és egy motivációkutatás is gazdagítja.

Pályázattal jön a Biztonságos Internet Nap 2020

Médiapiac
-
  19.12.12 15:47 Gazdaság

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a 2020-as Biztonságosabb Internet Nap alkalmából offline játékkészítő és videópályázatot ír ki hazai általános és középiskolások számára.

A magyarok négyötöde karácsony előtt egy héttel vásárol ajándékot

Médiapiac
-
  19.12.12 14:43 GazdaságAjándék

Tavaly decemberben 223 milliárd forint értékben vásároltak a magyarok, ami az éves összforgalom 10%-a. A magyarok 83%-a karácsony előtt 1-2 héttel vásárolja meg ajándékait, derül ki a Nielsen kutatásából.

Tudományos bőrápolás nőknek karácsonyra a Da Vinci TV-n

A bőrünk a legnagyobb és legfontosabb szervünk. Visszajelez arról, hogyan táplálkozunk, és mennyire vagyunk stresszesek. Hogyan vigyázzunk rá megfelelően? Erről szól a Da Vinci TV új sorozata.