Találatok: 29 hír

Az AXE kideríti ki a kúl az új kampányában

Médiapiac
-
  Tegnap 16:33 Média

Az AXE IceChill interaktív tesztjével most kiderül, ki kúl, és ki tolja túl! A villamosmegállókban kihelyezett interaktív táblát június 1-től bárki kipróbálhatja.

Megjósolták a jövő trendjeit

A BrandFestival trendLAB harmadik alkalommal publikálja a hazai marketing- és kommunikációs szakterület trendjeivel kapcsolatos prognózisát.

Az infokommunikációs ágazat árbevétele 7,8 százalékkal nőtt az első negyedévben

Az információ, kommunikáció ágazat vállalkozásai 776 milliárd forint árbevételt értek el idén az első negyedévben, 7,8 százalékkal többet, mint egy évvel korábban - írta az MTI a Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján.

Megválasztották Magyarország Szépét

Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna - írja az MTI.

Toy Story 4 az amerikai mozis listák élén

Médiapiac
-
  Tegnap 09:15 MédiaUSAHétvége

118 millió dolláros, vagyis 33,6 milliárd forintnak megfelelő hétvégi jegyárbevétellel nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4 - írja az MTI.

Állóképben a filmvilág

Médiapiac
-
  Tegnap 08:33 Film

Ötvenhárom játékfilm és ötven tévéfilm standfotósi munkái fűződnek a nevéhez. Olyan korszakos jelentőségű rendezőkkel alkotott együtt, mint Fábri Zoltán, Máriássy Félix, Makk Károly vagy Bacsó Péter. Ő fotózta például a Pacsirtát, a Szerelmes biciklistákat, az Ezek a fiatalokat, a nyolcvanas években pedig a kedvencét, A vörös grófnőt. Inkey Alice e

A Danubius Hotels Group eladja a Gellért Hotelt

Médiapiac
-
  19.06.21 14:33 MédiaSzálloda

A Danubius Hotels Group megállapodást kötött a magyar ingatlan-befektető Indotek Csoporttal a Gellért Hotel eladásáról.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. saját halottjának tekinti Horváth Ádámot

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. a családdal egyeztetve saját halottjának tekinti Horváth Ádámot, a Magyar Televízió egykori elnökét, aki 89 évesen, hosszan tartó betegség után szerdán hunyt el - közölte az MTI.

Negyvenhét millió forintos rezsitámogatást kaptak a helyi médiaszolgáltatók

Nyolc közösségi televízió és egy rádió rezsiköltségeihez járult hozzá a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a mecenatúraprogramban a legutóbbi ülésén meghozott döntése szerint.

A kalauzok munkáját mutatja be a BKV a Múzeumok Éjszakáján

Médiapiac
-
  19.06.21 09:51 Kultúra

A járművezető szakma, a jegyellenőri munka, és a kalauz-hivatás történetét mutatja be a Földalatti Vasúti Múzeum új, a Múzeumok Éjszakája alkalmából nyíló időszaki kiállítása.

A Mars az állatbarátmunkahelyek előnyeire hívja fel a figyelmet

Médiapiac
-
  19.06.21 08:20 Cégvilág

Kutatások szerint egy állatbarát munkahelyen dolgozni kevesebb stresszel jár.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

Médiapiac
-
  19.06.20 15:30 Infotech

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Gyerekeket táboroztat az MNB és a Vöröskereszt

Médiapiac
-
  19.06.20 13:36 Gazdaság

Több mint ezer gyermek álma válik valóra idén nyáron. Nagyszabású táborozási program indul a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Nemzeti Bank támogatásával.

Bírságot kapott a TV2 és a Life TV

Médiapiac
-
  19.06.20 12:20 BelföldTV2Majka

Nem megfelelő korhatár-besorolás miatt bírságot kapott a TV2 és a Life TV a Bezár a bazár!, illetve a Ha ciki, ha nem: beteg vagy! című műsorok miatt - írja az nmhh.hu.

Magyarország látványosságait fedezhetik fel a gyerekek a SPAR-ral

Médiapiac
-
  19.06.20 11:10 Cégvilág

A SPAR csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezéséhez. A „Hol vagy, Kajla?″ elnevezésű matricagyűjtő akcióban a diákok hazánk egyedülálló épített és környezeti nevezetességeit ismerhetik meg.