Találatok: 42 hír

Kálomista Gábor: hazugságokra márpedig nem lehet jövőt építeni

A végéhez közeledik a 2006-os események alapján készülő Elk*rtuk című politikai krimi forgatása. A külföldi alkotókból összeálló stáb szerint ez a mozi a nemzetközi közönséget is érdekelheti, ezért a legprofibb technikával készül a produkció.

Műsorvezetőként debütált A Dal 2018 felfedezettje

Új, de mégis ismerős arcot láthattak az M2 Petőfi TV nézői kedd este az Én Vagyok Itt! műsorvezetőjeként. A Dal 2018 felfedezettje, Dánielfy Gergő próbálhatta ki magát Koltay Anna oldalán az A38 Hajó stúdiójában.

Öngólokat lő a baloldali sajtó a Pegasus-ügyben

Médiapiac
-
 Tegnap 13:00Média

Ismét kiderült az úgynevezett Pegasus-ügy kapcsán, hogy a baloldali sajtó azt sem tudja miről ír vagy beszél.

Két éve befejezték a tévésorozatot, de nem tudott róla senki

Médiapiac
-
 Tegnap 11:00Média

Jövőre, a 25. évaddal véget ér az Arthur című rajzfilmsorozat, amelynek a gyártása egyébként már két évvel ezelőtt leállt.

Remek nézettséggel tért vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Médiapiac
-
 Tegnap 09:00Média

A legendás vetélkedő július 19-én tért vissza a TV2 képernyőjére megújult formában, Kasza Tibi műsorvezetésével.

Álinterjút közölt a Nők Lapja, kirúgták Návai Anikót

A hollywoodi tudósító elismerte, hogy máshonnan származó idézeteket felhasználó interjút adott le a Nők Lapjának Scarlett Johanssonnal. A lap a baloldali Central Médiacsoport tulajdonába tartozik, tulajdonosa a milliárdos Varga Zoltán.

Szokatlan módszerrel nyomoz a szivárogtatók után az Apple

Minden évben menetrendszerú, hogy különböző szivárogtatóktól kikerülnek az új iPhone-ok prototípusai, így sokszor már hónapokkal a megjelenés előtt tudjuk, hogy mire is lehet számítani.

Itt vannak a Médiatanács legfrissebb döntései

Médiapiac
-
 21.07.29 17:00Média

Figyelmeztetést kapott több médium és bírságot is kiszabtak.

Bemutatták a Mestermű születik című könyvet

Bemutatták a Mestermű születik - 45 izgalmas történet a budai Várból című könyvet a budapesti Várkert Bazárban, ahol szabadtéri kiállítás mutatja be a Szent István-terem alkotóit.

A 120 éves magyar filmről nyílt kiállítás

A tárlat gazdag fotóanyaggal, plakátokkal, a filmekben szerepelt és azokhoz kapcsolódó tárgyakkal, eszközökkel, jelmezekkel, díjakkal, szöveges hátterekkel, stílustörténeti összeállításokkal, vetítésekkel enged betekintést a magyar film történetébe.

Új sorozat szerda esténként a Dunán

A brit vidéki élet és az állatorvoslás tudománya került a fókuszba minden szerda este a Duna Televízióban. A 2020-as Az élet dicsérete című angol filmsorozat Nicholas Ralph főszereplésével debütált a közmédia csatornáján.

Szélsőségesnek minősítették a Belsat televízió honlapját

Médiapiac
-
 21.07.29 10:00Média

Nyugtalanítónak találta a lengyel külügyminisztérium szerdai közleményében, hogy Fehéroroszországban szélsőségesnek minősítették a lengyel közszolgálati televízió által működtetett, Belsat nevű, fehérorosz nyelven sugárzó csatorna honlapját és ennek közösségi médiafelületét.

Elrettentésül vették filmre az újságíró kivégzését

Médiapiac
-
 21.07.29 09:00Média

A rendőrség szerint két férfi lesben állva arra várt, hogy Peter R. de Vries -t lelőjék, és lefilmezhessék az esetet azért, hogy közzétehessék az interneten – közölték a vizsgálathoz közeli források az AD holland újsággal.

Elhunyt a ZZ Top ikonikus zenésze

Dusty Hill basszusgitáros 72 éves volt.

J. K. Rowling továbbra is elítéli az erőszakos LMBTQ-propagandát

Robbantásos merénylettel, megerőszakolással és gyilkossággal fenyegették meg a Harry Potter-könyvek szerzőjét, miután a nyilvánosság előtt szembeszegült a Nyugat-Európában agresszívan terjeszkedő genderpropagandával. A világhírű író most egy hosszabb írásban reagált az LMBTQ-propagandisták megfélemlítési kísérleteire:…