Találatok: 34 hír

Eltávolították posztjáról a Grammy-akadémia elnökét tíz nappal a díjátadó előtt

Médiapiac
-
  20.01.17 15:43 MédiaUSADíjátadó

Tíz nappal a Grammy-díjátadó gála előtt eltávolították posztjáról Deborah Dugant, az amerikai lemezakadémia első női elnökét, aki alig öt hónapja vette át a pozíciót elődjétől - írja az MTI.

26,3 milliárd dollár költ saját tartalmak előállítására a következő nyolc évben a Netflix

Médiapiac
-
  20.01.17 14:43 Média

Iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására - közölte az MTI.

Magyarországra látogat Jo Nesbø

Médiapiac
-
  20.01.17 13:43 Kultúra

Magyarországra látogat a skandináv krimik világsztárja, Jo Nesbø! Az Animus kiadó által meghívott hírességgel a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2020. április 24-én találkozhatnak a rajongók.

125 milliós versenyhivatali bírság tisztességtelen teleshopos reklámért

Médiapiac
-
  20.01.17 12:43 GazdaságReklámGVH

A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy jogsértők voltak a televízióban bemutatott hősugárzó készülék hirdetései, ezért 125 milliós bírságot szabott ki az érintett vállalkozásokra.

Új szerepben mutatkozott be a „Drága Örökösök” Anikója

Médiapiac
-
  20.01.17 11:43 Kultúra

Borbás Edina regénye, A szeráj karácsony óta szerepel a toplistákon. A különleges hangulatú, történelmi ihletésű könyvből Fekete Linda, a „Drága örökösök” színésznője olvasott fel.

Szadai Károlyt választották a Közszolgálatiérték-testület tagjának

A 2016 óta működő Közszolgálatiérték-testület tagjának Szadai Károly médiatanácstagot választotta meg a grémium, miután a korábban delegált Koltay András mandátuma és így delegáltsága is megszűnt - írja az MTI.

Megalakult a Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete

Médiapiac
-
  20.01.17 09:43 FilmDokumentumfilm

Megalakult a Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete (MADOKE). Az elsődlegesen szakmai és érdekvédelmi fórum a dokumentumfilmmel foglalkozó szakemberek képviseletét látja el - írja az MTI.

A Nestlé csaknem 2 milliárd svájci frankot ruház be a csomagolási megoldások fejlesztésébe

Médiapiac
-
  20.01.17 08:43 GazdaságCHFNestlé

Csaknem 2 milliárd svájci frankot ruház be a Nestlé, hogy áttérjen az újonnan gyártott műanyagokról az élelmiszeripari minőségű újrahasznosított műanyagok használatára - írja az MTI.

Új köntösbe bújt és a közösségi médiában is beerősít a Story

Újragondolt logó, innovatív vizuális elemek, nagyobb fotók, letisztultabb címszerkezetek és betűtípusok, vadonatúj rovatok és még több női tartalom.

A GVH eljárást indít a Master Good és a SáGa Foods összefonódásának ügyében

Médiapiac
-
  20.01.16 15:42 GazdaságGVH

A megindított eljárás célja annak tisztázása, hogy a vállalkozások félrevezető adatokat szolgáltattak-e az összefonódás bejelentésével kapcsolatos eljárásban.

Pintér Béla és Marno János Baumgarten-emlékdíjat kapott

A Baumgarten-emlékdíjat Kukorelly Endre író támasztotta fel tavaly annak érdekében, hogy alternatívát teremtsenek az állami díjazás ellenében.

Karácsonyra élményt adtunk és kaptunk

Soha korábban annyian nem vettek élményt, mint 2019 utolsó negyedévében – ezzel a Bónusz Brigád fennállása óta a legjobb utolsó negyedévét zárta.

Hiányszakmák képzését támogatja a Filmintézet

Médiapiac
-
  20.01.16 13:07 Kultúra

Most először lehet pályázni sminkes és fodrász kisegítő, jelmezkivitelező, mikrofonos és öltöztető képzések programjával is.

Új műsorformátumokkal készül az Eurosport

Egy exkluzív dokumentumfilmnek köszönhetően több millió teniszrajongó nyerhetett betekintést Patrick Mouratoglu hétköznapjaiba.

BBC premier a Da Vinci TV-n

Médiapiac
-
  20.01.16 09:29 MédiaBBC

Michael Mosley brit orvos és újságíró új műsorában élősködőkkel fertőzi meg magát, hogy az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat vizsgálhassa.