Találatok: 36 hír

A Nemzeti Filmintézet a koronavírus-járvány idején is folytatja a támogatási tevékenységét

A szervezet fő célja, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzet ellenére sem maradjanak munka nélkül a magyar filmes szakemberek, ezért a pályáztatás és a pályázatok elbírálása is folyamatos.

A koronavírus miatt frontvonalban lévők előtt tiszteleg a Manna FM: közös éneklés a hallgatókkal, újdonság az esti portr…

Media1
-
  Ma 11:04 Média

A koronavírus idején a rádió az esti hírek után közös éneklésre hívja a hallgatókat a frontvonalban lévők iránt tisztelegve, majd az esti portréműsor, a Például a megszokottól eltérő formátummal jelentkezik a műsorvezető nappalijából.

Indul a #maradjotthon című dokureality, mások mellett Tóth Gabi énekesnő és férje is szerepel majd benne

Új részleteket árult el a TV2 a jövő héten induló új napi főműsoridős műsoráról, mely a koronavírus-világjárvány miatti életet mutatja meg. Sok ismert személy és kevésbé ismert civil is látható lesz a #maradjotthon-ban. Nézői videókat is várnak.

Az NMHH szerint nem az ő eljárásuk a tisztességtelen, hanem az 5G pályázatból kizárt DIGI, és különben is, nem lesz au…

Media1
-
  Tegnap 19:27 Mobiltech

Megérkeztek a válaszok a Media1 hétfői kérdéseire a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól azzal kapcsolatban, hogy a holland DIGI Communications N.V. vezérigazgatója tisztességtelennek nevezte, hogy a magyar hatóság nem várta ki a DIGI folyamatban lévő bírósági perének végét, és a távközlési cég kihagyásával hirdetett eredményt az 5G-s…

35 év után kivonják az Axel Springer részvényeit a tőzsdéről

Media1
-
  Tegnap 13:55 Média

Európa egyik legnagyobb médiavállalatának felvásárlásával függ össze a fejlemény, és már jövő héten hétfőn bekövetkezik e médiatörténeti jelentőségű lépés Frankfurtban.

Koronavírus: Létszámleépítés az Indexnél, bércsökkentés a HVG-nél, visszaeső forgalom a Lapkernél – nem kíméli a m…

A 24.hu-t és a Nők Lapját is kiadó Central Médiacsoport, a Pesti Est, a Pesti Hírlap, a Nemzeti Sport, a Képes Sport és a FourFourTwo, valamint a VOX Magazin után után újabb hazai médiavállalatokat kényszerít fájdalmas intézkedésekre a világjárvány miatti helyzet. Folytatódik a Media1 a világjárvány médiapiaci hatásairól szóló cikksorozata.

Javorniczky István: A Koronavírus (tündérmese)

Media1
-
  20.03.31 21:10 Vélemény

Nem is oly réges-régen, a mái világban, amikor a Halál szívében nem sok irgalom lakozék, az Óperenciás tengeren túl és innen, földön és vízen, volt egyszer egy világ, a világban házak, a házakban emberek...

Kelen Károly: Legkiválóbb rémhírterjesztőink (2.rész)

Media1
-
  20.03.31 18:49 Média

A bezárt Népszabadság szerkesztője sorozatot ír a szavaikért elítélt alkotókról a Media1-en. Az első Táncsicsról szólt, a második elítéltje ezúttal Jókai Mór.

Koronavírus: Az Egészségügyi Világszervezet és a Viber közös chatrobotja segít kiszűrni a COVID-19-ről szóló valótlan …

Media1
-
  20.03.31 17:06 Mobiltech

A WHO és a Viber interaktív, többnyelvű chatbottal veszi fel a küzdelmet a koronavírusról szóló téves információkkal szemben. Ezenkívül speciális matricacsomaggal is segítik a frontvonalban lévők erőfeszítéseit.

Megkérdeztük az Index főszerkesztőjét, mit szól, hogy Vaszily Miklós, a kormánypárti TV2 elnöke átvette az Index reklá…

Media1
-
  20.03.31 12:44 Média

A jelenleg a TV2, korábban a Mészáros Lőrinc-féle Echo TV elnökeként, azt megelőzően az MTVA vezérigazgatójaként dolgozó új Indamedia-társtulajdonos, Vaszily Miklós vezette korábban az Origo Mediát, amikor onnan kormánypárti nyomásgyakorlásra távozni kényszerült Sáling Gergő főszerkesztő. Vaszily most a KDNP-s kötődésű Oltyán József…

A koronavírus miatti leállások ellenére is elindult az Arena4, az új magyar tévécsatorna

Media1
-
  20.03.31 09:26 Média

Felhívtuk a vezérigazgatót, hogy megtudakoljuk, hogyan próbálják áthidalni, hogy rengeteg sportesemény marad el, így derült ki, hogy az Arena4 sportcsatorna végül nem is csak a Vodafone-UPC hálózatán jelent meg. Kaptunk jó néhány videót is a csatorna tervezett tartalmairól és az arculatról.

Távozik a TV2 Média Csoport kreatív igazgatója, de nem megy messzire a cégtől

Media1
-
  20.03.31 08:12 Média

Kirády Attila felelt az elmúlt egy évben a TV2 Média Csoport összes saját gyártású műsoráért. A szakember a TV2 Média Csoport egyik legfőbb műsorgyártó partnercégénél folytatja tovább karrierjét.

MÚOSZ-elnök: A felhatalmazási törvény miatt keddtől kockázatosabb újságírónak lenni, de minden jogi segítséget mega…

Hargitai Miklós, a legnagyobb taglétszámú újságírószervezet, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége elnöke szerint a hétfőn elfogadott felhatalmazási törvény miatt keddtől még kockázatosabbá válik az újságírói munka Magyarországon. A MÚOSZ és a TASZ is jogi segítséget ajánl a munkájukat tisztességesen végző, az új jogszabály által…

DIGI: Tisztességtelenül járt el az NMHH az 5G pályázat kapcsán, nem várta meg a bírósági jogorvoslatunk lezárultát

Media1
-
  20.03.30 18:39 Mobiltech

A távközlési cég vitatja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság döntését az 5G frekvenciák-árverési eljárásának gyorsított lebonyolításáról. Folytatják a pereskedést, és jelezték: rendkívül csalódottak, mivel szerintük a magyar fogyasztók fizetik majd meg a hatóság mulasztásának árát a következő 15 évben a kisebb verseny miatt drágább mobilnet-tari