Találatok: 30 hír

Tulajdonost váltott a Sugóparti Hírek, Baja egyik legismertebb hírportálja, a főszerkesztő távozott majd visszatért

Media1
-
  Tegnap 21:18 Média

A régebben Fidesz-kritikát sem mellőző ismert bajai hírportál nemrég a trafikkoncessziós pályázatok nagy győztesének számító házaspár tagjánál, Rácz Péternél, illetve jelentősen veszteséges cégénél landolt, majd eltűntek a kényes politikai témák és az impresszum legfontosabb része, továbbá felmondott a főszerkesztő. Ő nem sokkal…

Meghalt az ukrán újságíró, akit fényes nappal ütöttek le egy utcán

Vadim Komarov ukrán újságírót a Magyarországgal szomszédos Ukrajnában, Cserkaszi városában bántalmazták.

A TV2 bírságot kapott Tilla és Majka 67 alkalommal leadott meztelenkedéséért

Media1
-
  Tegnap 09:47 Média

A Bezár a bazár című műsor kapcsán kirótt 2 millió forint körüli bírság mellett a Médiatanács csekély bírságot rótt ki a KESMA életmód csatornájára, a Life TV-re, és néhány városban meghosszabbította a Rádió 1 partnereinek médiaszolgáltatási jogosultságát.

Siófok lett újra a Marketing Fővárosa

Az Országos Városmarketing Díjra ezúttal 125 nevezés érkezett 28 várostól és egy megyei önkormányzattól. Eger, Somogy megye, Győr, Miskolc és még sokan mások is díjat kaptak.

Jön a Lex Sziget, tárolhatják majd a fesztiválozók adatait

Miután a NAIH megbírságolta a Sziget szervezőjét, amiért jogalap nélkül adatgyűjtést végzett a fesztivál résztvevőiről, kormánypárti képviselők törvénymódosítással legalizálnák a fesztiválozók személyi adatainak bekérését, sőt kifejezetten előírnák azt.

Elhunyt Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője

Media1
-
  19.06.19 18:51 Média

A Kossuth-díjas rendező, a Magyar Televízió volt elnöke, a népszerű teleregény rendezője hosszan tartó betegség után, 89 évesen hunyt el szerdán.

Több százezer pedofil felvételt kellett eltávolítani

Media1
-
  19.06.19 18:35 Média

Rengeteg bejelentés érkezett a gyermekek szexuális kizsákmányolása ellen küzdő nemzetközi szervezet, az INHOPE-hoz tavaly gyerekek internetes szexuális kizsákmányolása miatt. A szervezet éves jelentése szerint Magyarországról más országokhoz képest kevés, de növekvő számú bejelentés érkezett. Hollandiában találták a legtöbb fotót.

Jön a Libra, a Facebook és sok más nagy szereplő közös kriptovalutája

2020-ra valósulhat meg a nagy terv, mely forradalmasítaná a fizetést. Az új globális kriptovalutát kezelő Libra Association összesen 27 tagot számlál, a Facebook mellett olyan cégeket mint a Mastercard, a PayPal és a Vodafone, sőt további tagokkal is bővülhet az összefogás.

Új vezetők igazoltak a HPS Grouphoz

Media1
-
  19.06.19 09:38 Karrier

Szakál Zoltán és Kuti István is csatlakozott a HPS Group vezetőségéhez.

Nem csak a vezérigazgató távozik a Central Médiacsoport vezetőségéből

A Media1 értesülése szerint a tavaly kinevezett marketingigazgató is távozik a hamarosan ismét Varga Zoltán vezetése alá kerülő médiavállalattól a vezérigazgatóval szinte egyszerre. Az elmúlt hetekben több más vezető is távozott a cégtől.

Távozik a Central Médiacsoport vezérigazgatója

Mészáros Kingát Varga Zoltán, a tulajdonos váltja a poszton. A várható távozásról hetek óta pletykáltak már iparági bennfentesek Varga és Mészáros közötti vitákkal indokolva a fejleményt.

Tisztújítást tartott a Magyarországi 5G Koalíció

Már negyedik tisztújító plenáris ülését tartotta a Digitális Jólét Program (DJP) keretében kezdeményezett 5G Koalíció kedden Budapesten.

Újdonságok a Balaton Sound és a VOLT fesztiválon

A Balaton Sound egy biztonságot növelő mobilapplikációs megoldást jelentett be, a VOLT pedig számos különleges gyerekprogramot.

Az ATV élő választási vitát szervez

Media1
-
  19.06.18 11:21 Média

Vasárnap ellenzéki főpolgármester-jelöltek csapnak össze élőben. Bejelentették azt is, ki lesz a műsorvezető.

Rákosi Tamás évek óta veszteséges médiacége új digitális magazint dobott piacra

Media1
-
  19.06.18 10:36 Média

A milliárdos üzletember, aki nemrég eladta érdekeltségét az IKO műsorgyártóban és az Atmedia reklámértékesítő cégben, átnevezte az IKO Digital nevű veszteséges digitális médiacégét, és elindított a napokban egy online bulvárújságot, meglévő termékei közül egyet pedig átpozicionált.