Találatok: 27 hír

Levették a fotót, amin Mészáros Kata, az elhíresült Karácsony-interjú riportere a férjével, a fideszes alpolgármesterrel s…

Media1
-
  Tegnap 15:54 Média

A kép által érthetőbbé vált a hirtelen országos ismertségre szert tett köztévés munkatárs, Mészáros Kata viselkedése, vagyis hogy míg Karácsony Gergely főpolgármester esetében meghökkentő dolgokat kért számon, addig a következő vendéggel, egy fideszes politikussal már közel sem volt ennyire szigorú.

Új sorozatokat tűz képernyőre a TV2 Média Csoport

Media1
-
  Tegnap 12:18 Média

Az egyik török, a másik olasz sorozat, mindkettő az Izaura TV-n lesz látható, ahol új műsorrend is életbe lép.

A magyar médiapiac bedarálásával foglalkozott az ORF1 osztrák állami tévécsatorna

Media1
-
  20.01.24 19:04 Média

16 perces videót sugároztak a magyar médiahelyzetről, például a Fidesz-cimborákkal feltöltött Médiatanácsról, az állami hirdetések eltérítéséről és arról, hogy Mészáros Lőrinc először megvette a magyar média jelentős részét, majd egyszer csak odaajándékozta azt az újonnan létrehozott fideszes médiaholdingnak.

Pert vesztett a Ripost

Media1
-
  20.01.24 15:48 Média

Helyreigazításra kötelezte szerdai első fokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék a Gréczy Zsoltról, a DK politikusáról írt, állítólagos zaklatásról szóló cikkel összefüggésben a sajtóterméket.

24 milliót fizettetne a Klubrádióval a bíróság, a rádió fellebbez a mai ítélet ellen

Media1
-
  20.01.24 12:50 Média

24 millió forint perköltség megfizetésére kötelezte mai első fokú ítéletében a Klubrádiót a Törvényszék, mivel a bíró nem tartotta megalapozottnak a médiahatóság elleni kártérítési perben megjelölt 1,2 milliárd forint kártérítési összeget, így most elutasította a felperes keresetét. A rádió vezetőjét és elnökét kérdezte a Media1 az ítélethozatal ut

Jön a Pesti Hírlap, most már tényleg

Media1
-
  20.01.24 11:20 Média

Elhárultak a Pesti Hírlap rendszeressé válása elöli akadályok. Jövő héten csütörtökön utcára kerül a lap, és onnantól fogva rendszeresen így is lesz.

Cikkeket távolított el a Magyar Nemzet Online

Media1
-
  20.01.23 19:50 Média

Három cikkét is eltávolította ma a kormánypárti Magyar Nemzet internetes kiadása, miután kiderült, hogy az úgy hozott nyilvánosságra érzékeny orvosi titkokat, hogy arra nem volt felhatalmazása sem neki, sem a lapnak nyilatkozó Nagy Gábor orvosigazgatónak. Egy orvos eközben úgy döntött, nem nyilatkozik többé a 168 Órának, amíg Rózsa Péter a lap…

Új főszerkesztő a magyar Computerworld élén

Media1
-
  20.01.23 18:18 Média

A változásra azután került sor, hogy a konkurens IT Businesshez távozó Mester Sándor lapigazgató távozott a magyar Computerworld kiadójától, de az új lapigazgató személyét egyelőre keresi a kiadó.

ÉletMentő applikációt mutatott be az Országos Mentőszolgálat és a Vodafone

Media1
-
  20.01.23 15:27 Mobiltech

Az új mobilapplikáció gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást, nagy segítség lehet ez a mentők és a sérültek, betegek szempontjából is.

Mikor jön a Disney+ Magyarországra?

Media1
-
  20.01.23 09:48 Média

Megkérdezték a Disney-t, mikortól nézhetik a magyarok a világ egyes részein már tavaly bevezetett Disney+ internetes streaming szolgáltatást.

Változik a Jóban Rosszban és több más műsor kezdési időpontja

Media1
-
  20.01.22 19:39 Média

Jócskán megváltozik a SuperTV2 műsorrendje a jövő héttől.

Karácsony-interjú: A MÚOSZ szerint az M1 megsértette a Közszolgálati Kódexet és a sajtótörvényt

Media1
-
  20.01.22 18:10 Média

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége a Médiatanácshoz és a Közszolgálati Kuratóriumhoz fordul az állami televízióban kedden látott „Karácsony-interjú” kapcsán. A MÚOSZ állásfoglalásában felelősségre vonást, továbbá a hasonló esetek elkerülése érdekében megelőző intézkedéseket követel. Egyébként Fidesz-közelből sem mindenki örül a…

Újított a Jófogás

Media1
-
  20.01.22 16:16 Média

Továbbfejlesztették a csomagküldéssel kapcsolatos szolgáltatásokat, ennek érdekében szövetkeztek a Foxpost csomagautomatás céggel.

A 168 Óra főszerkesztője a távozókat, ők a főszerkesztőt bírálják

Media1
-
  20.01.22 14:31 Média

A 168 Óra főszerkesztője által eltávolíttatott – a miskolci kórházban történt meddővé tételről szóló – cikket író Kun J. Viktória volt külsős munkatárs a Media1-nek élesen bírálta a Magyar Nemzetben szerinte az újságírót és a lapot lejárató Rózsa Péter főszerkesztőt. Az ugyancsak távozó Ágoston Zoltán online rovatvezető a Facebookon bírálta Rózsa P

Mészáros Lőrinc közeléből vásároltak fel egy reklámértékesítő céget is

Media1
-
  20.01.22 08:15 Média

Új tulajdonosa van a MediaTime Kft.-nek, mely jelenleg a teljes Rádió 1-hálózat mellett a Best FM és a Retro Rádió reklámidejét értékesíti. A vevő az a Deák Gábor, aki mint arról a Media1 már beszámolt, megvette a RadioFactory nevű rádióműsorgyártó céget is.