Találatok: 80 hír

Súlyos károkat okoz az új köznevelési törvény

marie claire
-
  Tegnap 19:00 Belföld

Július közepén a magyar parlament megszavazta a köznevelési törvény módosítását, és bár egyelőre nem pontosan tudni, mi lesz ennek a következménye, sokan tartanak tőle, hogy a rendelkezés teljesen ellehetetleníti majd az alternatív oktatást. Egy olyan oktatási formát, ami sok család számára az egyetlen menekülési útvonalat jelenti a sok…

Esküvőszervezés: hogyan számolj le a stresszel?

marie claire
-
  Tegnap 18:00 Életmód

Hogyan számolhatunk le a stresszel, hogy a nagy nap, és az addig hátralévő hetek, tényleg csak a felhőtlen örömről szóljanak?

Akit Nick Cave is istennőnek tart

marie claire
-
  Tegnap 16:00 Kultúra

Több turnén is Nick Cave vokalistája volt, Johnny Depp kalózos válogatáslemezére a Pirate Jenny című számot Cave és Warren Ellis kíséretében énekelte fel, ráadásul Brooklyn egyik legvagányabb énekesnője, aki nemcsak a feminizmus mellett, hanem politika kérdésekben is felemeli a hangját. Shilpa Ray-t most Budapesten is meghallgathatjuk,…

Ezeket a divat podcasteket hallgasd!

marie claire
-
  Tegnap 15:00 Divat

Fenntarthatóság, divattörténet és az üzleti oldal: íme három fashion podcast, amit ajánlunk!

Megérkezett Tom Ford sminkkollekciója

marie claire
-
  Tegnap 14:00 Divat

Gyönyörűszép, ragyogó színben játszó sminkcsapattal erősít a Tom Ford Magyarországon. Az online elérhető kollekció darabjait ősztől az üzletekben is meg lehet majd vásárolni.

Megújult zöld oázis a főváros közepén

Környezettudatosan lebomló eszközökkel, signature koktélokkal és ételekkel, valamint a folyamatos zenei programok mellett havi egy daytime partival is készül az előttünk álló nagyszerű időre.

Így kombináld az ajándék táskánkat!

marie claire
-
  Tegnap 11:00 Divat

Már nagyjában folyik a műanyagmentes július. Hogy megkönnyítsük a zöldülők dolgát, ebben a hónapban a Marie Claire-hez kétfajta menő táskát csomagoltunk, most pedig megmutatjuk, hogy kombinálhatjuk őket más darabokkal!

A szemét kiüti a szemét: Tom Szaky ökoguru

marie claire
-
  Tegnap 10:00 Életmód

Budapesten született, Kanadában nevelkedett, és 18 évvel ezelőtt Amerikában megalapított egy olyan céget, amelynek az a küldetése, hogy teljesen eltörölje a szemét fogalmát. A csipszes zacskóból tolltartó, a filmtekercsből lámpa, a használt tisztasági betétből genetikai információ, a cigicsikkből művészeti alkotás születik a TerraCycle…

Jason Momoát is megtalálta a body shaming

marie claire
-
  Tegnap 09:00 Színes

Jason Momoa nyaralása alatt készült félmeztelen fotót posztolt magáról, meg is jelentek az gyűlölködők, akik aputestűnek nevezték a színészt.

Te tudod ki készíti a ruháidat?

marie claire
-
  Tegnap 04:03 Divat

A címben idézett gondolat az asalon.hu divatportál új szlogenje, mely az erre az alkalomra szervezett eseményen debütált. A három évvel ezelőtt indított online magazin különlegessége, hogy csak és kifejezetten a magyar alkotókra koncentrál.

Hogy állna a rövid haj? Ez a trükk megmutatja!

marie claire
-
  Tegnap 03:33 Életmód

Egy egyszerű trükk segít eldönteni, jól állna-e a rövid haj, mielőtt közel engedjük hajunkhoz az ollót.

3 zöld arcmaszk nyárra

marie claire
-
  Tegnap 03:03 Divat

A nyár közepén a bőrünk már lassan érezheti a perzselő nap szárító erejét. 3 olyan, a természet erejével ható maszkot ajánlunk most nektek, amely meseszépen feltöltheti, és hidratálja a bőrt.

Amikor sikeres nő a feleség

Minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő, tartja a mondás. Vajon ez fordítva is igaz? Új rovatunkban szakmájukban elismert magyar nők párját kérdeztük meg arról, hogyan zajlanak a hétköznapok egy sikeres nő mellett. Most Szakonyi Gábor informatikus mérnök, logisztikai közgazdász, Magyarország egyik legnagyobb fogászati vállalkozásának…

Akarjuk-e tudni: DNS-tesztek pro és kontra

marie claire
-
  19.07.15 18:00 Egészség

Érdemes néhány dolgot mérlegelni, mielőtt postára adnánk a nyálmintánkat egy távoli laboratórium felé.

Diane Keaton a legszinglibb szingli

Diane Keatonnál nem létezik szinglibb a világon. A színésznő 35 éve nem randizott senkivel, és nem is tervezi, hogy ez a jövőben másként lesz.