Találatok: 486 hír

Sokszor csupán az érzéseikre hagyatkoznak a Facebook cenzorai

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:30 Belföld

A komoly pszichés terhet is jelentő cenzori munkát alulfizetik, és a tevékenységet egyre inkább a harmadik világba szervezik ki.

Már gyártósoron vannak az új helikopterek

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:24 Belföld

A H145M gépekből az idei négy után jövőre tizennégy, 2021-ben további két darab érkezik Magyarországra könnyű támogató, kutató-mentő és többcélú változatban.

Toroczkai: Minden kilépés fájdalmas

Pár ember kilépése nem roppantja össze a Mi Hazánk Mozgalmat, mindez az önkormányzati választásokra nem lesz hatással — nyilatkozta Toroczkai László.

Egymásnak esett a finisben a DK és a szocialista párt

A DK elnökének korábbi, Karácsony Gergelyt támogató nyilatkozatait ollózták össze úgy, mintha Gyurcsány Ferenc jelenleg is mellette állna az ellenzéki főpolgármester-jelölti küzdelemben.

Amikor mindenki jól jár

A legfrissebb összegzés szerint június eleje óta majdnem kilencszázmilliárd forintért vásárolt a lakosság a szuperkötvényként is emlegetett legújabb magyar állampapírból.

Az áruházak is módosítanák a vasárnapi nyitvatartást

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:55 Gazdaság

Megkezdődtek az érdemi egyeztetések az üzletek önszabályozásáról, amelyet továbbra is a legmagasabb szintű konzultációs fórumon tartanak napirenden.

Még jobban rá kell kapcsolni a nyelvoktatásra

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:50 Belföld

Sokat rontottak angolból a diákok az országos idegen nyelvi mérésen: míg 2017-ben a hatodikosok 78 százaléka írta meg sikerrel a tesztet, 2018-ban ez már csak 65 százalékuknak sikerült.

Tíz év, 2600 milliárd forint

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:45 Gazdaság

Soha nem látott összeggel, 380 milliárd forinttal támogatja jövőre az állam adó- és járulékkedvezmény formájában a legálisan dolgozó szülőket.

Sikeresen szerepelnek a magyar kiállítók az élelmiszervásáron New Yorkban

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 20:04 Mezőgazdaság

Hasznosnak és sikeresnek minősítette a magyar részvételt a New York-i élelmiszervásáron Belánszky-Demkó Zsolt, az Agrárminisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.

Potenciális terroristák járkálhatnak szabadlábon Németországban

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 19:34 Külföld

Annak ellenére, hogy a terrorelhárítás bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy Ugur S. nemzetbiztonsági veszélyt jelent az országra nézve, csak nehezen lehet ellene fellépni.

Melegrekord dőlhet meg Nyugat-Európában

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 18:48 Külföld

A párizsi prefektúra közleménye szerint „június­ban precedens nélküli kánikula lesz Párizsban” a héten, a melegrekordok várhatóan megdőlnek.

Elkezdődött a Tanítsunk Magyarországért mentorprogram első nyári tábora Nyíregyházán

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 18:34 Belföld

A kezdeményezés keretében a következő tanévtől mintegy 1200 hetedik osztályos kisdiákot mentorál majd több mint háromszáz egyetemi hallgató – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Moszkva: Nincs politikai konfliktus Tbiliszivel

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 18:26 Külföld

Tbilisziben június 20. óta tömegtüntetések zajlanak, amelyek formális kiváltó oka az, hogy egy orosz parlamenti delegáció részt vett az Ortodoxia Interparlamentáris Gyűlése elnevezésű szervezet tanácskozásán.

Még mindig jobb a halrúd Németországban

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:42 Gazdaság

Jean-Claude Juncker bizottsági elnök még 2017 szeptemberében jelentette ki, hogy „a szlovákok nem érdemelnek kisebb halrudakat”, beismerve, hogy igenis létezik a kettős mérce az élelmiszerek terén.

A Momentum kampánya ex-SZDSZ módira épül

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:31 Belföld

Emlékeznek, melyik párt hajtott annak idején az oktatási és egészségügyi tárcára? A Szabad Demokraták Szövetsége. A Momentum lenne az utódpárt?