Találatok: 500 hír

Búcsú Yokótól

Nobuyoshi Araki, virágokat ábrázoló, bámulatos színekben tobzódó fotóitól szinte egyenes út vezet a megkötözött nőkig és a különös pózokban látható meztelen prostituáltakig.

Így hazudnak az ellenzéki álhírgyárak

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:44 Belföld

Erős csúsztatásokkal szemlézte a közelmúltban Magyarország eredményeit a hvg.hu az Ensz által idén készített fenntarthatósági fejlődési célokról szóló felmérést – írja a Tűzfalcsoport.

Mindegyik másként működik

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:35 Külföld

Hétfőn is sokan voltak az új-zélandi White-szigeten. A közel félszáz érdeklődő közül többen a kráterben nézelődtek, amikor bekövetkezett a váratlan kitörés.

Újabb családbarát szülészetek kapnak forrást

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:26 Belföld

A családbarát szülészetek fejlesztésére, összesen 3.3 milliárd forintot biztosított a kormány 53 intézménynek az erről szóló pályázat keretében – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztere.

Kásler Miklós: Ötvenhárom állami kórház szülészetét fejlesztik

A miniszter közlése szerint a kormány összesen 10 milliárd forintot fordít család- és bababarát szülészetek kialakítására. Első körben – 6,4 milliárd forintból – 44 kórházat fejlesztettek.

Magyarország 365: lezárult a fotópályázat

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:17 Belföld

A patinás műveket a szélesebb közönség digitális formában és a későbbiekben kiállításokon is megtekintheti.

Szijjártó Péter: Hetvenmilliárd forintnyi dél-koreai beruházás érkezik Magyarországra

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy az újabb magyarországi beruházásokról csütörtökön kötöttek megállapodást a négy dél-koreai vállalattal.

Hagyományos ünnepvárás

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:08 Kultúra

A Hagyományok Háza idén is megrendezi Ünnepváró vásárát. A mintegy harminc eseményt felölelő programsorozatban a család minden tagja megtalálhatja a számára értékeset-érdekeset.

Boncasztalon

Noah Baumbach, író-rendező az idén forgatott Házassági történetben már saját válását dolgozza fel Jennifer Jason Leigh színésznőtől.

Egészségügyi közbeszerzési eljáráson nyert a 4iG ajánlata

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központtal megkötött szerződést követően az Egészséges Budapest projektben résztvevő 25 intézménye részére a 4iG Nyrt. építi ki a teljes Wifi rendszert.

Boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen

Magyarország Tanács előtti meghallgatásáról az uniós klímacélokról és a fővárosi nagyberuházásokról is szó volt a csütörtöki, jubileumi, 150. Kormányinfón.

Szentesítették a turizmus piacfehérítő rendszerét

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:41 Gazdaság

Nem öncélú adatgyűjtésről van szó, hanem az egész ágazat támogatásával közösen kialakított, fontos szakmai programról – jelentette ki a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

ITM: mintegy 85 milliárd forint kutatás-fejlesztési pályázatokra

A kormányzat fő profilja az innováció támogatása és fejlesztése, a pályázatok megvalósítása jövőre kezdődhet, a projektek jellemzően háromévesek – mondta Bódis József államtitkára.

Megkezdődött a nagykanizsai multifunkciós csarnok építése

A kivitelezői szerződés csütörtöki aláírásával és a munkaterület átadásával megkezdődött Nagykanizsán a Modern városok program keretében megvalósuló multifunkciós sport- és rendezvénycsarnok építése.

Harvey Weinstein 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött az őt vádló nőkkel

Harvey Weinstein volt hollywoodi filmproducer 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött szerdán azokkal a nőkkel, akik szexuális zaklatással vádolták őt – jelentette este több amerikai lap.