Találatok: 500 hír

Továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb a vidék Magyarországán

Tarolt a Fidesz-KDNP a megyei közgyűlésekben az önkormányzati választáson – tegnap, lapzártánk pillanatában ezt mutatták a szavazási eredmények.

Győzelemre készültek az ellenzéki gyűlésen

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:19 Belföld

A közös ellenzéki eredményvárón derűlátó volt minden résztvevő, Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt pedig már az eredmények ismeretében azt mondta, történelmi győzelmet arattak, visszavették a várost.

Nézőpont: A lengyelek a keresztény értékekre mondtak igent

A vasárnapi lengyel parlamenti választásokat megnyerte és akár egyedül is kormányt alakíthat az eddig kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt.

A vidék a kormánypártoké, a fővárost az ellenzék nyerte

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:05 Belföld

A Fővárosi Közgyűlésben az ellenzék kerekedett felül, és a főpolgármesteri tisztséget is az ő jelöltjük Karácsony Gergely nyerte el.

Nem a vég, a kezdet

A Fidesz egyértelműen az ország első számú pártja és a vidék vezető, összetartó ereje maradt, a térkép, csakúgy, mint a 2018-as parlamenti választásokon, narancssárgába borult.

Új korszak kezdődik a főváros életében

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:55 Belföld

Csaknem egy évtizedes polgári építkezés után Budapestre visszatér a 2010 előtti balliberális kurzus. Karácsony Gergelyt a fővárosi szavazatok felével választották főpolgármesternek.

Jogszerűbbek a webáruházak

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:50 Gazdaság

Döbbenetes tempóban hódítanak itthon az internetes vásárlási lehetőségek az élénk lakossági fogyasztásban, ám az egyre komfortosabb webáruházakban még mindig előfordulnak a megtévesztések tipikus esetei.

Beértek az új támogatások

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:45 Gazdaság

Egyre többen élnek a falusi csok adta lehetőséggel, emellett pedig a babaváró támogatás tízmilliói is megjelentek az adásvételekben.

Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz-KDNP szövetsége

A kormányfő kiemelte: nehéz választási kampány, „nagy és nyílt politikai csata” volt, ahogyan annak „egy pártok közötti versenyre épülő demokráciában lennie kell”.

Karácsony Gergely új alapokra helyezné a főváros és kormány közötti viszonyt

Ez a győzelem arról szól, hogy Budapest zöld lesz és szabad – mondta Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester az önkormányzati választás eredményét értékelve.

Tarlós István gratulált Karácsony Gergelynek és sok szerencsét kívánt neki

„Országosan az eredmény szép, Budapesten el kell gondolkodni” – értékelte az önkormányzati választást a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szijjártó Péter: A Fidesz kapta a legtöbb szavazatot országszerte

A tárcavezető köszönetet mondott minden magyar embernek, aki részt vett az önkormányzati választáson, hiszen fontos, hogy magas volt a részvétel.

Rossi: Csak mi vagyunk versenyben a negyedik kalapból!

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 22:45 Sport

Az olasz szakember tudja, hogy a Wales elleni sorsdöntő meccsen nem a magyar válogatott lesz az esélyes, de ígéri, mindent megtesznek a sikerért.

Kovács Ferenc: Fejlődési pályán szeretnénk tartani Nyíregyházát

A nyírségi nagyváros újraválasztott polgármestere az elkövetkezendő időszak legfontosabb feladatának az alakuló közgyűlés megtartását nevezte.

Győzött a Jog és Igazságosság párt az exit pollok szerint a lengyel parlamenti választásokon

Az ötszázalékos bejutási küszöböt átlépte még a Lengyel Parasztpárt (PSL), valamint a vele közös listán induló, rendszerellenes Kukiz'15 mozgalom alkotta szövetség, melyre 9,6 százalék szavazott.