Találatok: 373 hír

Földrengés volt Albániában, félszázan megsérültek

Földrengés rázta meg szombaton Durres albániai kikötővárost és Tiranát, a fővárost, mintegy félszázan könnyebben megsérültek, anyagi károk keletkeztek, és sokan pánikba esve az utcákra és a parkokba menekültek.

Sámán akarta kiűzni Putyint a Kremlből

Az orosz rendőrség letartóztatott csütörtökön egy szibériai sámánt, aki az idén gyalogszerrel útnak indult jakutföldi otthonából Moszkva felé, abban a reményben, hogy vándorlásával – mint állította – képes lesz kiűzni Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Kremlből.

Megkezdődött a legambiciózusabb északi-sarkvidéki expedíció

Magyar Szó
-
  Ma 21:47 Külföld

A valaha volt legnagyobb és legösszetettebb, Mosaic elnevezésű északi-sarkvidéki kutatóexpedícióra indult péntek este a norvégiai Tromsőből a Polarstern német jégtörő hajó.

98 kiló, 245 centi

Magyar Szó
-
  Ma 21:33 Határtalan

Szombaton délután harcsaóriás került elő a Tiszából Magyarkanizsánál.

Belgrádban 42. alkalommal is tüntettek

Magyar Szó
-
  Ma 20:53 Határtalan

A fővárosban ma is megtartották tiltakozó felvonulásukat az Egy az ötmillióból elnevezésű tüntetés aktivistái.

Vendégségben nyert a TSC

Magyar Szó
-
  Ma 20:30 Határtalan

Ismét győzelemmel zárt egy mérkőzést a TSC, mégpedig a házigazda kruševaci Napredak csapatát verte meg a Szuperliga 9. fordulójában.

Szélsőségesek összetűztek a rendőrökkel a párizsi klímafelvonuláson

Az anarchista "black blocs"  (Fekete blokk) csoportokhoz tartozó szélsőségesek incidenseket kezdeményeztek szombaton Párizsban az éghajlat védelmében rendezett felvonuláson, a rendőrség a tüntetőket elhatárolódásra kérte a rendbontóktól, miközben a város más pontjain olyan kormányellenes sárgamellényes tiltakozókat állítottak elő,…

Ittasan ne vezessünk!

A hétvégén eddig két sofőrt tartóztatott le a rendőrség azért, mert több mint két ezrelékes véralkoholszinttel ültek a volán mögé, áll a Szerbiai Rádió és Televízió szombat délutáni hírösszeállításában.

Villamos fog közlekedni Szeged és Szabadka között

Magyar Szó
-
  Ma 18:17 Külföld

Csütörtökön ülésezett Szegeden a Szeged–Szabadka vasútvonal felújításával foglalkozó magyar–szerb munkabizottság.

Tüntetőket vettek őrizetbe Kazahsztánban

Egy betiltott ellenzéki szervezet által engedély nélkül rendezett, a növekvő kínai gazdasági befolyás ellen irányuló tiltakozás 57 résztvevőjét vették őrizetbe a hatóságok Kazahsztán két legnagyobb városában szombaton.