Találatok: 500 hír

Jane Fonda kapja az életműdíjat a Golden Globe-on

A február 28-án megrendezésre kerülő 78. Golden Globe jelöltjeinek névsorát egy hét múlva hozzák nyilvánossága, de a Cecil B. DeMille-életműdíj várományosát, 

Magyarország elsőként alkalmazhatja

Engedélyeztek Magyarországon egy, a koronavírus új típusú, angliai mutációja ellen is hatékony készítményt.

Elődöntős a címvédő Dánia

A címvédő és olimpiai bajnok Dánia válogatottja kétszeri hosszabbítás után, hétméterespárbajban legyőzte a házigazda Egyiptom csapatát a férfi kézilabda-világbajnokság első negyeddöntőjében, szerdán.

Szerződés van, vakcina talán lesz

Az államvezetés egyelőre nem bólintott rá a beutazási korlátozások enyhítéséreSokan abban reménykedtek, hogy az előzetes bejelentésekkel összhangban a keddi nap folyamán előrelépés történhet a szerb–magyar országhatár átjárhatósága tekintetében, ám az államvezetés egyelőre nem bólintott rá a beutazási korlátozások enyhítésére.

A független Oscar-díjra jelölték Horvát Lili filmjét

Independent Spirit Awardra, a független Oscar-díjként emlegetett díjra jelölték a nemzetközi film kategóriában Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan idei

Leleplezték a grandiózus szobrot

A 23,5 méter magas és 80 tonnás szobrot augusztusban kezdték összeforrasztani.

Elhalasztják az állami érettségit

A járványhelyzet miatt jövőre nem fogják bevezetni a középiskolai oktatás végén esedékes állami érettségit Szerbiában – jelentette be tegnap az oktatásügyi minisztérium. 

Félbérek és zsebpénzek

Májusban megismétlődnek a tavaly áprilisi sorok? A felvétel Leskovacon készült (Fotó: Jugmedia)Aleksandar Vučić a Szerbiai RTV-ben jelentette be az újabb gazdaságélénkítő intézkedéscsomagot.

Belgrádban is koszorúztak

Világ- és országszerte a holokauszt áldozataira emlékeztek szerdán, számos helyen rótták le kegyeletüket a második világháború kegyetlenségeire emlékezve. 

Covid-kórházból rabolt

A gyanú szerint a tettes tavaly decemberben 6,2 millió dinár értékben lopott el olyan eszközöket, amelyek a koronavírusos betegek megfigyelése során használatosak.

Kulturális programok voltak, vannak és lesznek

A szenttamási Kultúrotthon 2020. évi munkaprogramját teljes egészében sikerült megvalósítani. Igaz, több programra rányomta bélyegét a koronavírus-járvány, ezért néhányat az online térbe helyeztek át. Az 1966-ban alapított intézmény megbízott igazgatója, Sonja Stojnović elmondta, a fő cél megfelelni az itteni közösség kulturális igényeinek, a…

Magyar korosztályos vk-győzelem

A 19 éves Vas Kata Blanka ötödikként zárta a terepkerékpáros (cyclocross) világkupa-sorozatot, amelyben az U23-asok között az élen végzet, így rajthoz állhat a jövő hétvégi belgiumi világbajnokságon.

Pásztor Bálint a miniszterelnöknek továbbítja a kérdéseket

A polgároknak holnap délig van lehetőségük föltenni a kérdéseket.

Evakuálták a vakcinagyárat

(Fotó: The Independent)A helyszínre kiérkezett a rendőrség, a gyárhoz vezető utakat pedig lezárták.

Összehangolt munkával a tiszta utakért

A tél még korántsem ért véget, és könnyen megtörténhet, hogy a szabadkai utak és járdák tisztán tartásával megbízott téli szolgálatnak újra az utakra kell küldenie munkagépeit. Az elmúlt időszakban több alkalommal is havazásra ébredtünk, így elmondhatjuk, hogy a téli szolgálat munkagépei ezen a télen nem tétlenkedtek. Szabadka Város területén…