Találatok: 438 hír

Fennakadások lehetnek a NAV elektronikus szolgáltatásaiban

Lokál
-
  Ma 16:58 Belföld

Nem érhető el a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) rendszere, ami fennakadást okozhat a NAV szolgáltatásaiban - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn a honlapján.

Brutális! Láncra verve tartott a pincéjében egy nőt egy pár Monorierdőn

Másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve közérdekű munkára ítélte a Monori Járásbíróság hétfőn azt a férfit és nőt, akik láncra verve tartottak a pincéjükben egy halottá nyilvánított idős nőt - közölte a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel.

Fontos tudnivalók a katások nyugdíjjogosultságával kapcsolatban

Lokál
-
  Ma 16:19 Belföld

Ha a főállású kisadózó nyugdíjjárulék-alapot képező keresete a mindenkori minimálbérnél kevesebb, a biztosítási időnek csak az arányos időtartamát veszik figyelembe szolgálati időként a nyugdíj összegének kiszámítása során. Az 50 ezer forint tételes adót fizető katás vállalkozókat emiatt 2020-ban is kettős veszedelem fenyegeti a nyugdíjuk…

Kínos! Hajléktalannak nézték Daniel Radcliffe-et

Lokál
-
  Ma 16:11 Bulvár

A legendás Harry Pottert alakító színészt nemrég New Yorkban érte kellemetlen helyzet, amikor is egy járókelő hajléktalannak nézte.

Tovább húzódik a Quaestor-ügy! Újabb 130 tárgyalási napot tűztek ki

Újabb, közel 130 tárgyalási napot tűzött ki a Fővárosi Törvényszék a Quaestor-ügyben a január eleje és július 15. közötti időszakban az eddig megtartott több mint 200 tárgyalási napot követően - közölte a törvényszék hétfőn az MTI-vel.

Folytatódnak a borongós, zúzmarás téli napok a héten

Lokál
-
  Ma 15:45 Belföld

Éjszaka a kevésbé felhős tájakon ismét köd, zúzmarás köd képződik.

Nagy siker volt a 2020-as e-matrica elővásárlási lehetősége

A 2020. évre szóló e-matricából elővételben, tavaly decemberben megközelítően 150 ezer fogyott, húsz százalékkal több, mint egy évvel korábban; a befolyt 3 milliárd forint pedig 26 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Orbán Viktor képviseli Magyarországot a holokauszt nemzetközi emléknapján

Január 27-én lesz 75 éve, hogy a Vörös Hadsereg csapatai felszabadították az auschwitzi haláltábort. Ez a nap a holokauszt nemzetközi emléknapja is, idén azonban már hamarabb több jelentős programmal megkezdődik az emlékezés – számol be a Magyar Nemzet.

A Nyugati téren loptak tabletet, keresik őket!

Lokál
-
  Ma 14:49 Belföld

A rendőrség ismeretlen tettesek ellen adott ki körözést, akik január 17-én 20 óra körül egy Nyugati téren lévő élelmiszerüzletben ellopták egy vevő bevásárlókocsiban hagyott tabletjét.

Tallós Rita visszatér a TV2 képernyőjére

Lokál
-
  Ma 14:42 Bulvár

A színésznő hálás, hogy újra egy pörgős napi sorozatban kapott feladatot.

Az Észak-Afrikában jelentkező instabilitás a migrációs nyomás erősödését eredményezheti

Az Európai Uniónak szembe kell néznie azzal, hogy úgy a Száhel-térség instabilitása, mint a líbiai konfliktus könnyen a migrációs nyomás kiújulását és további erősödését okozhatják - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

Orbán Viktor Indonéziában tárgyal a héten

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Indonéziába látogat a hét közepén, ahol részt vesz a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) tanácskozásán.

Döbbenetes! Rendőröket hívott, mert nem akart sétálni

Lokál
-
  Ma 14:07 Belföld

Nem mindennapi esethez kellett kivonulniuk a várpalotai rendőröknek.

Szörnyű! Magyar lány halt meg az ausztriai szánkóbalesetben

Borzalmas tragédiáról számol be a krone.at hírportál. A lap információi szerint egy 25 éves magyar lány vesztette életét a bürsenbergi Einhornbahn.

Szörnyű hír! A kihalás szélére sodródott a kacsacsőrű emlős

A kihalás szélére sodródott több területen Ausztrália különleges állata, a kacsacsőrű emlős.