Találatok: 442 hír

Katinka 300. vk-győzelmére hajt

Hosszú Katinka verhetetlen 200 méter vegyesen. Az úszók berlini világkupa-versenye berlini állomásának zárónapján is győzött, sorozatban ez volt a 66. győzelme ezen a távon.

Aki gyorsan gyalogol egészségesebb

Lokál
-
  Ma 00:01 Bulvár

Amerikai tudósok izgalmas következtetésre jutottak egy hosszútávú kutatás során.

Rossi: Wales ellen más játék kell

Lokál
-
  Ma 00:01 Sport

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte vasárnap a vendég azeri csapatot a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportjában feljött a második helyre és életben tartotta kijutási reményeit.

Kormánypárti sikerek Budapesten

A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert. Az országos eredményeket tekintve azonban továbbra is  Fidesz-KDNP a legnépszerűbb politikai pártszövetség Magyarországon.

Újabb rekordot döntött a Fitbalance

Közel 9000 regisztrálóval startolt a Fitbalance őszi eseménye, amit október 13-án tartottak Budapesten.

Szerelmével szeretne közös műhelyt a bútorkészítő-világbajnok

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

Simon Krisztián történelmet írt, ő az első magyar Európa és Világbajnok bútorkészítő. A 20 éves szakember gyermekkora óta imád a fával barkácsolni, párjával pedig szeretnének a jövőben egy saját bútorkészítő vállalkozásba kezdeni.

Holnaptól már nem lesz a Fidesz tagja Borkai Zsolt

A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert.

Döbbenetes! Egy afgán férfi agyonszúrt egy autóst Ausztriában

Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt - közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

Hatalmas elismerés! Saját művészei közé választotta Balázs Jánost a Steinway

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs János zongoraművészt, akinek hétfőn a zongoragyár hamburgi központjában gratuláltak a nemzetközi elismeréshez - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

Erdogannal tárgyalt Orbán Viktor kétoldalú és nemzetközi ügyekről

Kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan török elnökkel hétfőn Bakuban, ahová mindketten a Türk Tanács soron következő ülésére érkeztek.

Elgázolt egy embert a vonat Nyírbogdánynál

Elgázolt egy embert a Záhonyból Ceglédre tartó vonat Nyírbogdánynál, emiatt 10-15 perccel nőhet a menetidő Nyíregyháza és Záhony között - írta a Mávinform hétfő kora este a honlapján.

Magyarország gazdasági kapcsolatait erősíti, hogy tagja az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Banknak

Magyarország globális pénzügyi és gazdasági kapcsolatait erősíti, továbbá a magyar vállalatok hozzáférését is segíti az ázsiai piacokhoz, hogy az ország 2017 óta tagja a világ egyik legnagyobb fejlesztési bankjának, az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Banknak (AIIB) - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter, miután hivatalában fogadta Jin Li

Orbán Viktor: További lehetőségek vannak a magyar-azeri gazdasági együttműködésben

A gazdasági együttműködés erősítése a következő lépés a magyar-azeri kapcsolatokban - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Bakuban, ahol fogadta őt Ilham Aliyev azeri elnök.

Közel kétharmaddal nyert volna a Fidesz

Lokál
-
  Tegnap 17:13 Választás

A 2019-es önkormányzati választást Budapesten elvesztette, de Budapesten kívül megnyerte a kormányzó Fidesz-KDNP szövetség. Ha azonban a leadott voksokat parlamenti választásra vonatkoztatjuk, a Fidesz országos és erős győzelme megkérdőjelezhetetlen lenne.

Gyurcsány régi embereivel kapaszkodna vissza a hatalomba

A bukott kormányfő politikai hátországa sokat erősödött az 5 évvel ezelőtti helyzethez képest, a Demokratikus Koalíció több helyen is javított önkormányzati pozícióin. Gyurcsány Ferenc így olyan helyzetbe került, hogy a háttérből tudja mozgatni a szálakat, és befolyásolni tudja az ellenzék politikáját.