Találatok: 500 hír

Dühös ragequittereknek készült kütyüvel megelőzhető a kontroller összetörése

Liner
-
 Ma 01:44Infotech

Egy youtuber megelégelte, hogy állandóan felhúzzák játék közben, melynek hatására havi szinten cserélgetni kell kontrollerét, ezért megalkotott egy olyan szerkezetet, ami megvédi a gamepadeket.

A várandós Berki Mazsi edzés közben

Liner
-
 Ma 01:06Bulvár

Berki Krisztián felesége folytatja az edzéseket, amik nagyon fontosak számára, nem szeretné elengedni a sportot, így az egyik legfittebb anyukának mondhatja magát.

Új-zélandinak a legjobb lenni, ha túl akarjuk élni a globális társadalmi összeomlást

Egy frissen megjelent tanulmány szerint Új-Zéland, Izland, az Egyesült Királyság, Tasmania és Írország a legjobb hely, ahol tartózkodhatunk, ha globálisan összeomlik a társadalom.

Nem várt szelfi Dallos Bogitól

Liner
-
 Ma 00:18Bulvár

Dallos Bogi egy igen különleges és váratlan szelfit osztott meg, amin csak sztárok, ismert emberek szerepelnek.

Gazdaság javítására tett javaslatokat Magyarországnak az OECD

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) egy friss jelentésében tett javaslatokat tett Magyarországnak a gazdasági helyzet hosszú távú javítására.

Lezárult az egyeztetés a 3-as metró felújításáról

A szerződéskötés csaknem másfél éve tartó egyeztetéssorozat, valamint hatósági vizsgálatok és jóváhagyások folyamatára tett pontot, így végre nincs jogi akadálya a felújításnak.

Majdnem ötmilliárdos állami támogatást kap a Balatoni Bringakör

Bejelentette az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), hogy csaknem 200 kilométernyi beruházást támgoatnak 4.9 milliárd forinttal, amit a Bataloni Bringakör fejleszt.

A kép, amely felrobbantotta az internetet: Mbappé új pólója a madridi boltban

Liner
-
 Tegnap 22:45Sport

A Twitteren terjedt el egy kép, amelyen Kylian Mbappé mezével látható a Real Madrid boltja.

Dancing with the Stars 2: világklasszis lábai vannak az új versenyzőnek

Magyarország egyik legszebb lábait birtokolhatja Nagy Réka, aki szintén az esélyesek közé léphet a Dancing with the Stars második évadában.

Napos időre számíthatunk hétfőn, de az esernyőt érdemes magunkkal vinni

Liner
-
 Tegnap 22:03Belföld

Bár az ország nagyobb részén napos hétfőre számíthatunk, az északkeleti megyékben és a nyugati, délnyugati határ környékén előfordulhatnak záporok, zivatarok.

Kockázatos játszma: Blinken Indiában találkozott a dalai láma képviselőjével

Liner
-
 Tegnap 21:45Külföld

Antony Blinken amerikai külügyminiszter szerdán Újdelhiben találkozott a Dalai Láma képviselőjével, ami nagy valószínűséggel feldühíti Pekinget, amely veszélyes szeparatistának tartja a tibeti szellemi vezetőt.

Képek a Nyíregyházán zajlott nagy viharról: kilapított autó, beszakadt tető

Nyíregyházán is több anyagi kár keletkezett a nagy vihar miatt, egy autó például totálkárosra tört, amikor egy kidőlt fa szinte teljesen kilapította.

A Manchester City sztárja akkora gólt lőtt, hogy csak pislogunk

Liner
-
 Tegnap 21:11Sport

Mahrez finoman szólva sem volt szégyenlős, olyan határozottsággal vágta be a labdát a hálóba, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Az uniós források nélkül az adófizetőkre marad a 450 milliárdos fejlesztés költsége

Liner
-
 Tegnap 21:05Belföld

Annak ellenére, hogy az uniós forrásokra nem számíthatunk, a kormány továbbra is kitart a fejlesztési tervei mellett, ez azonban azt jelenti, hogy az adófizetők pénzéből lesz kifizetve a tervezett, 450 milliárdos fejlesztési program.

Ezek a betegségek okozhatják a szemhéj állandó rángatózását

Liner
-
 Tegnap 20:55Életmód

Talán mindenkivel előfordult már, hogy indokolatlanul elkezdett mozogni a szemhéjunk – az ártatlan izom-összehúzódásokon kívül azonban más tényezők is előidézhetik ezt a kellemetlen panaszt.