Találatok: 472 hír

Ilyen, amikor Kiss Ramóna szimplán extra-elegáns

Liner
-
  Ma 18:58 Divat

A színésznő és médiaszemélyiség már a TV2 csapatát erősíti, amik egy új karrier kezdetét jelentette számára.

Vadonatúj emberi szervet találtak a koponya belsejében

Liner
-
  Ma 18:35 Tudomány

Holland orvosok éppen magas felbontású, agyról készült felvételeket vizsgáltak, amikor is felfedeztek egy korábban még azonosítatlan szervet a koponya alatt.

Rengeteget kell ingázniuk a magyar dolgozóknak

Liner
-
  Ma 18:19 Életmód

Az Eurostat legfrissebb statisztikái szerint 4 perccel többet utaznak a munkahelyükre átlagosan a magyar dolgozók, mint az európai átlag. Ez önmagában nem tűnik soknak, ám ha a teljes képet vizsgáljuk, rengeteg időt jelent.

Kikötötte magát a Trump-toronyra, hogy az amerikai elnökkel beszélhessen

Liner
-
  Ma 17:58 Külföld

Szokatlan akcióra vetemedett egy fiatal ázsiai férfi, aki a New York-i Trump-torony tizenhatodik emeletére kötötte ki magát azt követelve, hogy beszélni akar az amerikai elnökkel

Újabb rejtélyekre derített fényt a Voyager–2 űrszonda

Liner
-
  Ma 17:32 Tudomány

Az 1977-ben a világűrbe bocsájtott szonda 2018-ban hagyta el Naprendszerünket, azóta pedig egyre érdekesebb adatokat közöl, amelyek sokszor még a csillagászoknak is komoly fejtöréseket okoznak.

Gelencsér Timi kívánsága a TV2-től: apró, de értékes kérés

Liner
-
  Ma 17:14 Divat

A TV2 sztárja és versenyzője büntetést kapott, így nagyon örülne, ha lenne egy benti helye is a főhadiszálláson, ami kényelmesebb lenne.

Több mint százan fertőződtek meg koronavírussal egy esküvőn

Tökéletes bizonyítéka lehet a koronavírus rendkívüli fertőzőképességének, hogy egyetlen esemény során száznál is többen elkapták a ragályos kórokozót.

Hatalmasat ment a Nyerő Páros: megérkeztek a nézettségi adatok

Liner
-
  Ma 16:28 Életmód

Az RTL Klub elégedett lehet, mert hatalmasat ment a Nyerő Páros, amit Jenő és Dóri húzott be, méghozzá nagyon magabiztosan.

Csak 12 éves, de már házat újít fel, ráadásul alacsony költségvetésből

Liner
-
  Ma 16:08 Infotech

Sokan nagyon hasznos dolgokra használják fel az otthon eltöltött időt a koronavírus idején, ahogyan ez a 12 éves kislány is, aki egészen szenzációs módon újította fel az otthonát az édesanyja segítségével.

Egy amerikai szakértő szerint a következő 6-12 hét lesz a világjárvány legsötétebb időszaka

Liner
-
  Ma 15:45 Külföld

Egy nagyon nehéz időszakra számít a szakértő, ami 6-12 hetet jelenthet. Ez az az időszak, amikor a vírus nagyon sok új áldozatot követel.

Úgy tűnik, véget érnek a Halálos iramban és Vin Diesel nagy kalandjai

A legfrissebb jelentések szerint a Halálos iramban filmsorozatnak meg vannak számlálva a napjai Hollywoodban, és már nincs sok rész hátra.

Sikeresen begyűjtötte a Bennu aszteroida kőzetmintáit a NASA űrszondája

Újabb mérföldkőhöz érkezett az emberiség, ugyanis az amerikai űrhivatal OSIRIS-REx nevű űrszondája segítségével a mintegy 330 millió kilométerre lévő hatalmas kozmikus szikladarab felszínéről sikerült fontos mintákat gyűjteni, amelyeket visszahozhat a Földre további kutatás céljából.

Trump szerint, ha az egyik legnagyobb szakértőre hallgat, már 500 ezer halottjuk lenne

Liner
-
  Ma 14:39 Külföld

Donald Trump beszéde a szokásosnál is keményebbre sikeredett, amikor élesen kritizálni kezdte a koronavírussal kapcsolatos szakértői véleményeket, és többek között Dr. Anthony Faucit, az Országos Allergiás és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatóját.

Nincs az a vírus, ami a Black Friday népszerűségén csorbítani tudna

Jelentősen felborította a 2020-as évünket a koronavírus-járvány, ám a Reachy Digital X Loginet friss kutatásából kiderül, hogy a hagyományos nagy vásárlói tömeget magával hozó Black Friday ennek ellenére sem került veszélybe.

Így alakult a koronavírus-fertőzöttek megyénkénti száma szerdára

Liner
-
  Ma 13:57 Életmód

Az elmúlt napokhoz hasonlóan szerda reggelre is rengeteg új COVID-19 fertőzöttet azonosítottak az egészségügyi hatóságok, továbbá rekordmagas számú elhunytat is.