Találatok: 500 hír

Egy halott, öt sérült egy ohiói virrasztáson: fejbe lőtték az áldozatot

Liner
-
 Ma 22:40Külföld

Ami az elmúlt hetekben és napokban zajlott Amerikában, csak azt erősíti meg, hogy az erőszak egyre inkább jelen van az államokban.

Az EU csak olyan vakcinagyártókkal szerződik, akik a vállalt időben teljesítik a megrendeléseket

Thierry Breton belső piacért felelős uniós biztos jelezte vasárnap, hogy az Európai Unió kizárólag olyan vakcinagyártókkal szerződik, akik képesek a vállalt időben teljesíteni a megrendeléseket.

Csajos szombat az Exatlon kiesett bajnokaival: Janka és Lilla is ott volt

Liner
-
 Ma 21:55Bulvár

A korábban kiesett versenyzők összeültek egy csajos szombatra, bár a korlátozások miatt egyelőre ezt csak otthoni körülmények között tehetik meg.

Amerika nem nyugodhat meg, most Austinban lőttek agyon legkevesebb három embert

Liner
-
 Ma 21:34Külföld

Legkevesebb három halottról tudni, akiket a texasi Austinban gyilkoltak meg, a rendőrség ezekben a pillanatokban is keresi a tettest.

Megállapodtak a sztárklubok az Európai Szuperligában, rövidesen jöhet a bejelentés

Több európai sztárklub is megállapodott abban, hogy létrehoznak egy rivális „szuperszériát” az UEFA rendezése alatt álló Bajnokok Ligája riválisaként, melyet Európai Szuperligának fognak nevezni.

Letartóztatták Strachét korrupciós vádak miatt

Liner
-
 Ma 20:53Külföld

Őrizetbe vették a hatóságok Heinz-Christian Strachét, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) korábbi kancellárhelyettesét, akinek korrupciós vádak miatt kell bíróság elé állnia.

Németország is követeli Navalnij megfelelő orvosi ellátását

Heiko Maas, Németország külügyminisztere kijelentette, hogy azonnal gondoskodni kell Alekszej Navalnij megfelelő orvosi ellátásáról.

Elkapta a koronavírus-fertőzést egy rákos beteg, rövid idő alatt felszívódtak a tumorok a szervezetében

Liner
-
 Ma 20:18Életmód

Csodával határos módon covid-fertőzés következtében eltűntek az egyik angliai rákbeteg testéből az agresszív daganatok.

Hatalmas forgalom várható a vendéglátóhelyeken jövő héttől

Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke úgy véli, a jó időre való tekintettel a jövő héttől igen nagy forgalom várható a vendéglátóhelyeken, és szerinte a teraszok nyitása biztonságosan lefolytatható.

Megszűnt a kötelező maszkviselés, lassan visszatérnek a normális élethez Izraelben

Az izraeliek is nagyon jól haladnak az újranyitással, szép lassan maguk mögött hagyhatják az egyik legnehezebb időszakukat.

Elkapta a koronavírust, beoltották, majd újra megfertőződött

Liner
-
 Ma 19:18Életmód

Az alaszkai Kim Akers egyike azon keveseknek, akik a koronavírus elleni oltás után is megfertőződtek a vírussal, ám esete még a többinél is szokatlanabb: elkapta a koronavírust, beoltották ellene, majd újra megfertőződött.

Sarka Kata fodrásznál járt, imádja az új haját

Liner
-
 Ma 19:10Bulvár

Kata egyenesen imádja ezt a színt, és hálás a fodrászának, mert tökéletes munkát végzett, így nincs is miért csalódnia a sztárnak.

Nincs az a szankció, ami megállítja Oroszországot az ukrán katonák szerint

Liner
-
 Ma 18:52Külföld

Riport készült az ukrán-orosz frontvonalon állomásozó katonák között, ahol kevesen gondolják úgy, hogy az Oroszországra kiszabott szankciók hatni fognak.

Kiderültek Sergio Agüero fizetési igényei, ennyit kér az argentin

Sergio Agüero a szezon végén távozni fog a Manchester City csapatától, ám továbbra sem tudni, hol fogja folytatni a pályafutását.

Kutatási eredmények igazolják az antitest-termelést ezeknél a vakcináknál

Szerbiában egy 10 ezer fő részvételével készült kutatás során vizsgálták a beoltottak védettségi szintjét a Pfizer, a Szputnyik V, és a Sinopharm oltóanyagaival.