Találatok: 105 hír

FényArtban a Klastrom - Fényfestészeti pályázat 2020

LikeBalaton
-
  Ma 10:42 Megyei

Álmodd meg a Klastrom fényeit! A Művészetek Völgye idén először hirdet fényfestő versenyt, amelyben a taiándörögdi Klastrom "beszínezésére" lehet pályázni.

Akár egy kézcsók is elcsattanhatott a balatoni jégpályákon!

LikeBalaton
-
  Ma 06:00 Utazás

Eláruljuk, miben korcsolyáztak a kisasszonyok a múlt század elején, és mit látott vagy nem látott a gardedám a melegedő kunyhóból, amikor a fiatalok párban siklottak a jégen!

3 D-s filmeket is vetítenek az új gyenesdiási moziban

LikeBalaton
-
  Tegnap 17:00 Megyei

Sokak régi vágya teljesült, s színesedett a térség kulturális palettája azzal, hogy filmszínház nyílt Gyenesdiáson. A mozi nem csak a nagyközség és a környék lakói, hanem a térségbe érkező vendégek számára is fontos.

Vándortábor program idén a Balatonnál is!

Új útvonalakkal és új vándortáborral bővül idén a Vándortábor program, 24 útvonal várja azt a mintegy 13 ezer felső tagozatos és középiskolás gyereket, akik idén nyáron gyalog, kerékpárral vagy vízen fedezik fel Magyarország tájait, kulturális örökségét

Törvényt sért, aki nyaralót vesz a lakástámogatásból

LikeBalaton
-
  Tegnap 10:00 Megyei

Nem a legeldugottabb, elnéptelenedő településeken a legnagyobb az érdeklődés a csok iránt, ehelyett a támogatás szempontjából a legnépszerűbb települések a Balaton partján találhatók, állítják ingatlanosok. Trükközni lehet, de nem érdemes.