Találatok: 99 hír

Nők a vízen - programsorozat a vitorlázás népszerűsítésére

LikeBalaton
-
  Tegnap 17:14 Megyei

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary. A magyar női vitorlázó közösséget tömörítő szervezet támogatásával indul az 52. Kékszalagon az akár a dobogóra is esélyes The Red Extreme 40 katamarán.

Az elefántok is megfürödtek a balatonlellei strandon a pénteki kánikulában

Megkezdődött a cirkuszünnep Balatonlellén. Hatalmas tömeg örült, ahogy megfürdették az elefántokat a strandon, este a cirkuszokban folytatódnak a programok.

Kis-Balaton: a vízimadarak és a kíváncsi turisták paradicsoma

A Kis-Balaton világviszonylatban is párját ritkító természeti érték, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park 15 bemutatóhelyének egyike.

Utálod a balatoni hínárt? Most végre levágják!

LikeBalaton
-
  Tegnap 08:00 Megyei

Idén nyáron több balatoni strandon is nagy érdeklődést keltett egy furcsa úszó jármű, amely egyszerre emlékeztet egy önjáró motoros fűnyíróra és egy 19. századi, lapátkerekes gőzösre.

Bakancslistás kirándulások #7 - Halápi Tanösvény

LikeBalaton
-
  Tegnap 06:00 Megyei

A Zalahaláp mellett található Haláp hegynek és a körülötte futó fiatal tanösvénynek számos érdekessége van. Az élővilág bemutatása, az egykori bányászat nyomai és a nemrégiben felállított szoborpark látványa mellett a hegy tetejéről olyan kilátás nyílik elénk, ami lélegzetelállító és egyedülálló.

A vízibiciklin is a biztonság legyen az első!

Amikor elindult a strandszezon, nem lehet elégszer hangsúlyozni a vízi balesetek megelőzésének fontosságát.

Milyen íze van a szigligeti nyárnak?

LikeBalaton
-
  20.07.09 14:00 Megyei

A szigligeti Kisboltot írd fel a balatoni gasztro bakancslistádra, az itt vásárolt alapanyagokból olyan reggelit, ebédet vagy vacsorát készíthetsz, amitől te leszel a vendégeid abszolút kedvence!