Találatok: 72 hír

Városiak lepték el a Balaton partját

Ugyan még odébb van az üdülési szezon, a nyaraló- és apartmantulajdonos családok és nyugdíjas hozzátartozóik egy része már most visszatért a Balatonra, ebben az időszakban nem megszokott forgalmat okozva a legtöbb tóparti településen. Azzal is számolni kell, hogy az igazi tavasz beköszöntével a tantermen kívüli oktatástól szenvedő…

Nem vesznek el a Szép-kártya összegei

LikeBalaton
-
  Ma 14:00 Megyei

A koronavírus-járvány s a világszerte meghozott korlátozó intézkedések gyakorlatilag a nullára csökkentették a turizmust. S bár most nem ez a legfontosabb, de valószínűleg idehaza sokak SZÉP-kártyáján marad felhasználatlan összeg.

#eddzotthon #homegym - Otthoni edzés hatékonyan

LikeBalaton
-
  Ma 10:00 Megyei

"A nyári forma most készül" - halljuk sokszor. Ez a jelenlegi helyzetben is igaz, nem mindegy tehát, hogy csak a fotelben ülünk vagy teszünk azért, hogy ne kússzanak fel a zsírpárnák és nyáron büszkén mehessünk a strandra. #homegym #eddzotthon, gyere!

Horgásznál a karantén idején? Itt vannak a speciális szabályok

Tájékoztatót adott ki a MOHOSZ, a Magyar Országos Horgász Szövetség a koronavírus-járvány idején horgászni kívánóknak és a horgászversenyek iránt érdeklődőknek.

Indul a B-terv! Vírus és turizmus, mi várható a Balatonnál! #3. - Vincze Péter

LikeBalaton
-
  Ma 06:00 Megyei

Ne mondd le a balatoni esküvődet a járvány miatt, hanem keress új időpontot – kérik az esküvői piac szereplői, akik bíznak abban, hogy a jelenlegi helyzet miatt a külföldi esküvői célpontok helyett is egyre többen kelnek egybe majd a Balatonnál.

Szellem- és mintaváros lett Hévíz

Kiürült a város, hazautaztak a vendégek, bezártak a szállodák és az üzletek nagy része sem nyit ki napok óta. A mindig nyüzsgő, lendületes településen új időszámítás kezdődött a koronavírus-járvány miatt.

12 kiadó közel 15 ezer kötete érhető el online, ingyen!

LikeBalaton
-
  Tegnap 14:00 Megyei

15.000 könyvet érhetsz el egy hónapig ingyenesen. Érdemes böngészni a listát és kihasználni ezt az időszakot arra, hogy olvass és olyan dolgokról informálódj, amelyek igazán érdekelnek. Megmutatjuk, hol találod ezt a brutális adatbázist.

Megmutatjuk, hogyan élnek a karanténban lévők

A siófoki Tóth Gergelyt bátran nevezhetjük a járvány egyik hősének, ugyanis ingyenes karantént biztosít azoknak a külföldi munkából hazatérő magyaroknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudják elszeparálni magukat otthon. Mutatjuk, milyen most ott az élet.

#maradjotthon és szórakozz, tanulj Online!

LikeBalaton
-
  Tegnap 08:00 Megyei

Folyamatosan gyűjtjük az online koncertek, színházi előadások, múzeumi tárlatvezetések... linkjeit. Nézz vissza időnként, hiszen szinte naponta születnek újabb és újabb produkciók a virtuális világban.

Online lett a balatoni piac - helyi finomságok a termelőktől

LikeBalaton
-
  Tegnap 06:00 Megyei

A piacozás élményéről Hévízen most le kell mondanunk, a finom, helyi termékekből azonban nincs hiány, a termelők, árusok várják a megrendeléseinket!

Ne feledd, szombattól 9-12 között csak 65 évesnél idősebb vásárolhat!

A holnapi (március 28. szombat) nappal lép érvénybe a Kormány rendelete, melynek nagyon fontos része, egyben a napi gyakorlatnak új szabálya, hogy reggel 9 óra és déli 12 között csak a 65 évnél idősebb korosztály vásárolhat. Ezt a háromórás időtartamot kivéve, a nyitvatartási időn belül intézheti a bevásárlást minden más korosztály. Az…

Szex a korona idején #1 - egészségügyi szempontok

LikeBalaton
-
  20.03.27 18:00 Megyei

Terjed-e a korona szexuális úton? Mire vigyázzunk? Mit tehetünk, ha “bejárós” munkahelyünk van, a párunk azonban otthonról dolgozik? Hogyan védekezzünk? Mi a helyzet a távkapcsolatokkal? Dr. Mangó Gabriella orvos-természetgyógyászt kérdeztük. A következő részben a szexuális életünkre gyakorolt lelki, mentális, érzelmi hatásait vesszük…

A konyhánkba jön a Gasztrohegy, receptet is hoz #1

LikeBalaton
-
  20.03.27 17:00 Megyei

Ha mindig is szerettél volna balatoni lángost sütni, akkor mutatunk neked egy tuti receptet! Ha beleharapsz, azonnal a gondtalan nyár fog eszedbe jutni!

A gumikesztyű nem váltja ki a kézmosást - a háziorvos tanácsai

LikeBalaton
-
  20.03.27 14:00 Megyei

Azt gondolná az ember, hogy felesleges kezet mosni, ha kesztyűt veszünk fel, mondván, a vírus ellen az teljesen véd. Ez azonban nincs így. Orvosi véleménnyel, részletek lentebb!

Ételkiszállítással segítenek a balatoni egészségügyi dolgozókon

LikeBalaton
-
  20.03.27 10:00 Megyei

A Balatonnál is egyre több étterem, vendéglátós csatlakozik az Etesd a dokit kezdeményezéshez.