Találatok: 54 hír

„A vendéglátósok beszéljék rá dolgozóikat a koronavírus elleni oltásra”

A hét közepén várható a teraszok nyitása. Egészen pontosan akkor, amikor elérjük a 3,5 millió beoltott személyt. A Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke szerint felelőtlenség úgy kinyitni, hogy a vendéglátós dolgozók nincsenek beoltva.

Kutyusokkal együtt ropják a Jerusalema tánckihívást a siófoki menhely önkéntesei

A Siófoki Állatvédő Alapítvány segítői is csatlakoztak a világ egyik legnagyobb táncos kihíváshoz. A Jerusalema Dance Challenge helyszíne a siófoki kutyamenhely volt, ahol még a négylábúak is ropták. Érdemes megnézni a videót!

Filmforgatás miatt nem látogatható a Haláp-hegy

Május végéig filmesek veszik birtokba a zalahalápi hegytetőt, ezért addig nem látogathatjuk az egykori bányaudvart, a tanösvényt és szoborparkot sem.

Felértékelődtek hazánk szépségei, a Balaton és a belföldi turizmus

Eddig ismeretlen helyzeteket teremtett a koronavírus a szállodaiparban. Tudtuk, csak összefogással lehet ezen túljutni, példátlan csapatszellem és összetartás jött létre a kollégák között – hangsúlyozta Vászolyi Judit, a Danubius Hotels szállodalánchoz tartozó balatonfüredi Annabella és Marina Hotel igazgatója.

„Fogadj örökbe egy Folly fát!” kampány első örökbefogadói napja

LikeBalaton
-
 Tegnap 14:00Utazás

Április 17-én került sor a „Fogadj örökbe egy Folly fát!” kampány első örökbefogadói napjára a badacsonyörsi Folly Arborétumban.

A Máv a Balatonnál a pandémia előtti utasforgalomra számít a nyáron

A Balatonnál a vasúti közlekedésben az idén nyáron már a 2019. évihez hasonló utasforgalom, a kerékpáros turizmusban pedig robbanás várható.

A Balatonról mesélnek a képek

LikeBalaton
-
 Tegnap 10:00Megyei

A Balaton-felvidék eldugott zugai között mesebeli lények élnek mesebeli tájakon. Ezt a varázslatos világot mutatja be Stamler Lajos képzőművész.

Látogatódömping várható, de nem mindenki tervez áremelést a Balatonnál

Elsősorban a Balatont veszik célba idén a nyaralók. A megtakarításaikat felhalmozó magyarok hajlandóak lesznek többet is költeni, ezért a kereslet-kínálat törvénye szerint a szolgáltatók rányomhatják majd a tollat a papírra, ami Tóth Balázs, a balatonlellei YachtClub vezetője szerint egy elhibázott és rövidtávú üzletpolitika lenne.

Vízparti séta és barokk csodák - kétnapos ajánlat Keszthelyen

LikeBalaton
-
 Tegnap 06:00Megyei

Ha csak két napod van, de szeretnéd felfedezni a Festeticsek városát, mutatjuk, merre sétálj, mit érdemes útba ejtened Keszthelyen! Bár még nincs strandidő, a Balaton-partot se hagyd ki!

Brutál bringapark épül Veszprémben!

LikeBalaton
-
 21.04.17 17:00Utazás

Veszprémben egy hatalmas, izgalmas bringapark épül hamarosan. Nézd meg te is a részleteket!

Újra felállítják az óriáskereket a keszthelyi Balaton-parton

Ismét Keszthelyen fog forogni az ország egyik legnagyobb óriáskereke, hamarosan elkezdik építeni az 50 méteres, 30 gondolából álló szerkezet vázát.

Berecz Zsombor megvédte bajnoki címét a finndingi Európa-bajnokságon

Nagyot küzdött a csopaki Proceleor SE versenyzője, Berecz Zsombor. Az április 10-16. között Portugáliában rendezett finndingi Európa-bajnokságon a magyar versenyző nyakába került az aranyérem.

Módosított menetrend és vonatpótló buszok a Budapest–Tapolca vonalon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Fogyj könnyedén gyaloglással - sétálj a Balatonnál

Nincs szükséged eszközökre, hogy minőségi edzést végezz – elég egy jó cipő, és már indulhat is a sportolás . A gyaloglás bárki számára elérhető, kalóriaégető mozgásforma.

Ingyen látogathatják a szigligeti várat a mentősök

LikeBalaton
-
 21.04.17 08:00Megyei

A mentősök mindenkor megérdemlik az elismerést, a járványhelyzet alatti helytállásuk és a plusz terhek ellensúlyozásaként a Balaton vára ingyenes belépőkkel köszöni meg munkájukat.