Találatok: 34 hír

Tomboló gyerekek az Yzzo új klipjében

Lángoló
-
 Tegnap 17:00Zene

Mindössze egyetlen dal jelent meg korábban az Yzzo-tól, de most itt a második, klippel együtt. The post Tomboló gyerekek az YZZO új klipjében first appeared on Lángoló.

Mesterséges intelligenciával keresik az új sztárokat a kiadók

Lángoló
-
 20.11.28 13:30Infotech

A Warnernél már adatelemzők és mesterséges intelligencia segít eldönteni, melyik zenész lesz sikeres, és melyik nem. The post Mesterséges intelligenciával keresik az új sztárokat a kiadók first appeared on Lángoló.

Stan Lee minden nyelven legalizálta volna a legcsúnyább káromkodást

A Lee tiszteletére készült animációs kisfilmből kiderül, miért rajongott annyira az angol f-betűs szótól. The post Stan Lee minden nyelven legalizálta volna a legcsúnyább káromkodást first appeared on Lángoló.

What’s Mine Is Mine – Premieren a The Anahit új dala

Lángoló
-
 20.11.27 15:44Zene

Dal a test és a lélek szabadságáról. The post What’s Mine Is Mine - Premieren a The Anahit új dala first appeared on Lángoló.

Az idő drog – Premieren a colorStar új videója

Lángoló
-
 20.11.27 14:00Zene

A colorStar tavaly megjelent új lemeze, a Time is The Drug címadó dala kapott ezúttal látványos szöveges videót. The post Az idő drog – Premieren a colorStar új videója first appeared on Lángoló.

Nosztalgiazenéket hallgatnak az emberek a lezárások alatt

Lángoló
-
 20.11.27 12:19Zene

Egy kutatás szerint Toto, Queen és Oasis dalokhoz nyúlnak vissza az emberek mialatt nem mehetnek sehova. The post Nosztalgiazenéket hallgatnak az emberek a lezárások alatt first appeared on Lángoló.

Érzelmek és küzdelmek – Premieren Debby May bemutatkozó dala

Lángoló
-
 20.11.27 11:36Zene

Debby May bemutatkozó dala, a Tell me Vroom Vroom, egy többéves alkotófolyamat első gyümölcse. The post Érzelmek és küzdelmek - Premieren Debby May bemutatkozó dala first appeared on Lángoló.

Meghalt Balázs Fecó

Az énekes koronavírus-fertőzés következtében került kórházba még november közepén. The post Meghalt Balázs Fecó first appeared on Lángoló.

 „A személyre szabhatóságban van a titkos hozzávaló” – Premieren a Feketepéter új klipje

Lángoló
-
 20.11.26 19:00Zene

A klip egy imidzs-klip, amit bemutatkozásnak szántak, lévén az első élő képsorok a zenekarról. The post  „A személyre szabhatóságban van a titkos hozzávaló” – Premieren a FEKETEPÉTER új klipje first appeared on Lángoló.

Biztos mindenki várta, most megérkezett a fejhallgatóhoz optimalizált kapucnis pulóver

Lángoló
-
 20.11.26 16:56Infotech

Ha valaki tényleg nagyon nem tudja, hogy mit adjon vagy mit kérjen karácsonyra, annak pont kapóra jön a Ninja gamer pulcsija. The post Biztos mindenki várta, most megérkezett a fejhallgatóhoz optimalizált kapucnis pulóver first appeared on Lángoló.

Hogyan lett egy sosem létező kamunagyiból listavezető zenész?

Lángoló
-
 20.11.26 16:17Infotech

Poénból csinált egy dalt, ami évekkel később befutott, és minden kiadó a kamunagyit szeretné leszerződtetni. The post Hogyan lett egy sosem létező kamunagyiból listavezető zenész? first appeared on Lángoló.

Az utolsó rekviem egy menthetetlen világhoz – A Nadir utolsó lemeze dalról dalra

Lángoló
-
 20.11.26 14:28Zene

27 év után feloszlik a Nadir, a hazai metal underground egyik példaképe, de még kiadtak egy új lemezt. The post Az utolsó rekviem egy menthetetlen világhoz - A Nadir utolsó lemeze dalról dalra first appeared on Lángoló.