Találatok: 6 hír

Modern barcelonai lakás terasszal és elszeparált home office helyiséggel

Lakberinfo
-
  Ma 00:00 Otthon

Ez a meglehetősen nagy, 172 m2-es lakás az egyik legszebb spanyol városban Barcelonában található. Az elszeparált home office ma már nem csak a zajszigetelés feltételének tesz eleget.

Tippek a kényelmes és praktikus kanapé kiválasztásához

Lakberinfo
-
  Tegnap 00:00 Otthon

A kanapé választás izgalmas, de sok szempont figyelembe vételét igénylő folyamatát szereznénk megkönnyíteni az IDdesign kanapéi és szakértői tanácsai segítségével.

Dupla fürdős és dupla hálószobás felújított belvárosi lakás 80 m2-en

Lakberinfo
-
  20.03.30 00:00 Otthon

A TimeLess Design lakberendezői most újabb feladatot kaptak. A belvárosban készítettek fel egy lakást eladásra, ami számunkra is tartogat hasznosítható ötleteket.

54 m2-es skandináv stílusú lakás pasztell rózsaszín és zöld árnyalatokkal

Lakberinfo
-
  20.03.28 00:00 Otthon

Az alapvetően skandináv stílust egzotikus lakberendezési kiegészítők és pasztell színek dobják fel, mint például a zöld legkülönfélébb árnyalatai.

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszközt beszerezhetsz hozzá!

Lakberinfo
-
  20.03.26 00:00 Otthon

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt vagy Fát darabolnál? Tavasszal sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kerti gépek elengedhetetlenek. 

Bőrápoló shea vajas szappanok a rendszeres kézmosáshoz

Lakberinfo
-
  20.03.26 00:00 Otthon

A jelenlegi veszélyhelyzetben a személyi higiénia betartása rendkívül fontos a saját és környezetünk egészségének megőrzése érdekében. Természetes szappanok most kedvezménnyel!