Találatok: 6 hír

Lakberendező tervezte az Adrienne Feller referenciaszalon klasszikusan elegáns belső tereit

Lakberinfo
-
 Ma 00:00Otthon

A HGHome még 2018-ban kapott megbízást arra, hogy egy régi építésű, nagy belmagasságokkal, díszes nyílászárókkal rendelkező polgári lakásból egy neves szépségápolási brand referenciaszalonját alakítsa ki. 

Barátságos minilakás tenyérnyi nappalival

Lakberinfo
-
 21.01.24 00:00Otthon

Kis alapterület esetén egyes funkciók prioritást élveznek, másokat kisebb területen kell berendeznünk. Inspiráció azoknak, akik kis alapterületű lakás berendezése előtt állnak.

Vidéki hangulatú lakberendezés sok fehérrel, modern és klasszikus bútorokkal

Lakberinfo
-
 21.01.23 00:00Otthon

A fehér egyeduralmát legtöbben skandináv lakberendezéshez kötik. Ebben a kanadai vidéki hangulatú otthonban is a fehér a meghatározó szín. Páratlan szépsége vitathatatlan.

Milyen matracot vegyek? Tanácsok vásárlás előtt

Lakberinfo
-
 21.01.22 00:00Otthon

Nem túlzás azt állítani, hogy a minőségi alvás egyik legfontosabb tényezője az anatómiádnak és az alvási szokásaidnak megfelelő matrac kiválasztása.

Minőségi parketta kollekció érkezett a Home Design Lakberendezés bemutatótermébe!

Lakberinfo
-
 21.01.20 00:00Otthon

A Home Design Lakberendezés eddig a prémium minőségű tapétáiról, függönyeiről és szőnyegeiről volt ismert. Ezt a kínálatot egészíti most ki egy igényes parketta kollekció.

Fiatal házaspár első otthona egy 79m2-es budapesti társasházi lakásban tengerparti színvilággal

Lakberinfo
-
 21.01.20 00:00Otthon

A lakás Budapest egyik közkedvelt kerületében egy újépítésű társasházban található. A HGHome ügyfelei, fiatal házaspárként első saját otthonuk megtervezésével bízták meg Halász Gabriella lakberendezőt.