Találatok: 10 hír

Stresszes a kutyám? Íme 21 jel, melyből kiderül

Hozzánk hasonlóan kutyáink is szenvedhetnek szorongástól, a krónikus stressz negatív hatással lehet általános egészségükre és életminőségükre. Milyen jelekre kell figyelnünk?

Rekord összegű bírságot kapott egy állatkínzó

Közel három millió forint bírságot szabott ki Balatonboglár önkormányzata egy állatkínzóra, aki nagyon rossz körülmények között tartotta két kutyáját.

Új kullancs jött délről Magyarországra

A rókakullancs eddig nem ismert alfaja új kérdéseket vet fel, például hogy milyen köz- vagy állat-egészségügyi problémákat fog okozni a közeli jövőben.

Lefújta az esküvőt a vőlegény, mert menyasszonya veszélyeztette kutyájuk életét

Eldurvult a lánybúcsú, aminek végül a pár kutyája itta meg a levét. A négylábú élete nem sokon múlott, ám az esküvőnek lőttek - felelőtlensége miatt a vőlegény ajtót mutatott a menyasszonynak.

Kódolva van a génjeinkben, kutyatartók leszünk-e

Az ember genetikai összetétele jelentős mértékben befolyásolja, hogy az illető kutyatulajdonossá válik-e vagy sem - derült ki svéd és brit kutatók tanulmányából.

Kutyás paradicsom: corgikkal teli kávézót nyitott egy kutyabarát nő Bangkokban

Kutyabarát Helyek
-
  19.05.21 06:30 Állatvilág

Sajnos túl távol van ez az idilli hely ahhoz, hogy csak leugorjunk egy kávéra… de mindenképpen felkerülhetne a kutyások bakancslistájára!

Étkezési célra tartott kutyákat mentettek Borsodból az állatvédők

Kutyabarát Helyek
-
  19.05.20 13:30 Állatvilág

Hazánkban társként tekintünk kutyáinkra. Nem mint haszonállatra és főként nem mint táplálékra…

100 millió forintot különített el az Agrárminisztérium az ivartalanításra

Kutyabarát Helyek
-
  19.05.17 15:45 Állatvilág

Óriási sikert értek el az állatvédő szervezetek! A hónapok óta tartó egyeztetések után végre született egy döntés is: az Agrárminisztérium 100 millió forintot biztosít ivartalanítási célra!

Életveszélyessé vált a viharok miatt a Mecseki Parkerdő - Erdőlátogatási tilalmat rendeltek el

A sok eső és viharos szél a Parkerdőt is megtépázta, ami miatt több ösvény, erdei útszakasz is életveszélyessé vált, ezért erdőlátogatási tilalom került elrendelésre.

Miért remeg a kutyám?

Kutyabarát Helyek
-
  19.05.17 06:30 Állatvilág

A remegésnek számos kiváltó oka lehet, külső tényezőktől kezdve betegségeken át egészen az érzelmi hatásokig. Mire figyeljünk és hogyan segítsünk kedvencünknek?