Találatok: 6 hír

Új típusú kereskedelmi együttműködést köt a TikTok

Kosárérték
-
  Ma 08:51 Gazdaság

Nemrég egy új együttműködést jelentett be a közösségi videómegosztó applikáció, mégpedig a Teespring kereskedelmi platformmal, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy saját mintás termékeket áruljanak az alkalmazásban.

Készítsük fel szervereinket a Black Friday és a téli szezon kihívásaira

Kosárérték
-
  Tegnap 10:22 Média

Az online áruházak legfontosabb teendője, amit már most mérlegelni kell, az a vásárlókat kiszolgáló szerverek hardverellátottságának és teljesítményösszegének felülvizsgálata: fel kell készülni a hamarosan érkező, minden eddiginél nagyobb rohamra.

A hatósági vizsgálat szerint rendben működnek a kuponos akciók

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az elmúlt évekhez hasonlóan újra elrendelte a kuponos értékesítés fogyasztóvédelmi vizsgálatát, és nem találtak kirívó problémákat – közölte a tárca az MTI-vel.

Az Amazon Európában folytatja az automatizált kiszállítás fejlesztését

Kosárérték
-
  20.09.24 08:57 Infotech

Az Amazon még 2019 elején jelentette be, hogy Seattle-ben megkezdi a Scout névre keresztelt, automatizált kiszállító jármű éles tesztelését.

Magento támadás: több ezer webshopból lophattak bankkártya adatokat

Kosárérték
-
  20.09.23 08:36 Infotech

Az eddigi legnagyobb automatizált skimming akció elsősorban Magento 1 rendszert használó webshopok ellen irányult. Az üggyel kapcsolatban Ocskay Lászlót, a Magento-rendszerekkel foglalkozó Oander Development Kft. társügyvezetőjét kérdeztük.

Miért és hogyan áruljunk digitális termékeket?

Kosárérték
-
  20.09.22 09:15 Média

Amikor az e-kereskedelemre gondolunk, többnyire “megfogható”, fizikai termékek jutnak az eszünkbe. Pedig az emberek többsége rendszeresen vásárol digitális termékeket, és ezekben is ott rejlik a nagy üzlet.