Találatok: 4 hír

A túl nagy választék akár a vásárlók elvesztéséhez is vezethet

Kosárérték
-
  19.10.11 12:39 Média

Az internettel felturbózott fogyasztói társadalomban bizony az is megeshet, hogy a rengeteg választási lehetőség a vásárlásra ösztönzés helyett „lebénítja” a fogyasztót, aki nem tud dönteni. Csökkeni fog a magabiztossága, frusztrált lesz, és bár szándékában állt, végül mégsem vásárol.

Tovább növekszik a globális e-kereskedelem teljesítménye

Kosárérték
-
  19.10.10 12:50 Gazdaság

A napokban publikálta az Ecommerce Foundation a 2019-re vetített éves előrejelzését, amely világszinten vizsgálja az e-kereskedelem alakulását, és az ezzel összefüggő gazdasági és technológiai tendenciákat. Összefoglaltuk a jelentés legfontosabb számait, amelyek az e-kereskedelmet érintik.

Közös platformot fejleszt a négy vezető európai online piactér

Kosárérték
-
  19.10.08 13:11 Gazdaság

Európa legnagyobb e-kereskedelmi piacterei közül négyen közös platformot fejlesztenek, ahol egy helyen lesz elérhető minden termék, amit a résztvevő cégek, és azok kereskedői forgalmaznak. A projektben a német Real.de, a francia CDiscount, az olasz ePrice, és a romániai székhelyű eMAG vesz részt. Az utóbbin keresztül magyar…

5 hiba, amit elkerülhetsz Facebook hirdetéseidben

Kosárérték
-
  19.10.07 06:49 Média

Jól teljesítő Facebook hirdetéseket létrehozni, és a megfelelő célközönséget megtalálni nem egyszerű feladat. Az alábbiakban összeszedtünk 5 olyan tipikus hibát, melyet érdemes elkerülnöd.