Találatok: 60 hír

Hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz az LMP társelnöke

Hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést a nemzeti konzultációhoz kapcsolódóan Szél Bernadett, az LMP társelnöke.

A zaklatási botrányba keveredett Marton László felfüggesztette oktatói tevékenységét

Marton László felfüggesztette oktatói tevékenységét a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Mint ahogyan az egyetem rektorának írta: valótlanok a róla megjelent állítások. "Annak érdekében, hogy az általam annyira szeretett növedékek körében semmiféle zavar ne támadjon, a vizsgálatig, amelynek állok elébe, felfüggesztem oktatói…

Most már nem is kell római-parti védmű?

A főpolgármester azt javasolja, hogy a római-parti védműtől külön projektként kezeljék az Aranyhegyi-árok és a Barát-patak védelmét.

Visszaküldte Áder a kéményseprési törvényt

Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek Áder János köztársasági elnök azt a kedden elfogadott törvényt, amely megszüntette a családi házak kötelező kéményseprőipari ellenőrzését.

Függetlenség és autonómia elvesztése egyszerre?

Klubrádió
-
  Ma 11:02 Külföld 

Lehetséges, hogy Katalónia egyszerre kiáltja ki a függetlenségét és veszíti el az autonómiáját – erről az MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa beszélt a Reggeli Gyorsban.

A Kúriához fordul Vágó, mert elkaszálták kérdéseit

A Kúriához fordul Vágó Gábor korrupció ellenes aktivista, miután a Nemzeti Választási Bizottság megtagadta az általa beadott népszavazási kérdések hitelesítését.

Matolcsy az utolsó pillanatig halogatni akarja a kamatemelést - külföldi lapszemle

A visegrádi négyek vezetői megállapodtak az Európai Bizottság elnökével abban, hogy el kell kerülni a 27 uniós tagország nyugati, illetve keleti csoportra szakadását, és hogy az EU jövőjéről folytatandó tárgyalásokon valamennyi tagállamnak részt kell vennie.

Még a választások előtt felpörgeti a Fidesz Czeglédy Csaba ügyét

Klubrádió
-
  Ma 07:09 Belföld  Fidesz MSZP

A szombathelyi mszp-s politikust költségvetési csalással gyanúsítják. Az általa létrehozott diákmunka közvetítéssel foglalkozó cégháló sok fiatal munkavállalónak tartozik, ezt a helyzetet rendezné minél hamarabb a kormányoldal. Árpási Bence információi.

Ignatieff a világ egyik leghíresebb történésze - Enyedi reagált Lázárra

Így reagált a CEU rektorhelyettese arra, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszer bukott, liberális politikusnak nevezte Michael Ignatieff rektort. A kormány halogatását tartja a legnagyobb gondnak Enyedi Zsolt, aki a Klubrádiónak azt mondta, attól tart, hogy a kabinet újabb feltételeket akar szabni működésüknek.

Zöldségeket beszél az amerikai ügyvivő, Ignatieff egy bukott liberális politikus - Lázár János

Klubrádió
-
  Tegnap 16:01 Belföld  Lázár János

Lázár János szerint sokat segítene Magyarország és az Egyesült Államok együttműködésén, ha lenne Budapesten amerikai nagykövet.

Marton László visszautasítja Sárosdi Lilla állítását

"Sárosdi Lilla állítása minden valóságalapot nélkülöz. Rágalom! Ezért kénytelen vagyok a megfelelő lépések megtételére" - ezt írta rövid közleményében Marton László rendező, akit a színésznő zaklatással vádolt.

Sztrájkot hirdettek az Operaház szakszervezetei

Klubrádió
-
  Tegnap 12:07 Belföld  Sztrájk

Sztrájkot hirdettek az Operaház szakszervezetei, mert sikertelenek voltak a főigazgató által korábban felmondott kollektív szerződés újrakötéséről szóló tárgyalások.

Visszás irodaházbérléseket tárt fel az LMP társelnöke

Klubrádió
-
  Tegnap 11:40 Belföld  Oktatás LMP

Hadházy Ákos a Klubrádiónak azt mondta, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal egy olyan helyiségért is fizet díjat, ahol nem folyik semmi tevékenység, csak bútorok vannak összedobálva.

Az EP szakbizottsága megszavazta a dublini szabályozás reformtervezetét

Megszavazta az Európai Parlament a dublini szabályozás reformtervezetét, vagyis az uniós menekültügyi rendszer alapjait jelentő új szabályokat. A tervezet a menekültügyi kérelmek gyorsabb elbírálására, a felelősség tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztására irányul, szolidaritási alapon.

A fővárosi közgyűlés elkaszálta a népszavazási kezdeményezést a Római-parti gát ügyében

Klubrádió
-
  Tegnap 07:35 Belföld  MTVA

A fővárosi közgyűlés elkaszálta a népszavazási kezdeményezést a Római-parti gát ügyében.