Találatok: 84 hír

Félelemkeltéssel mozgósít a Fidesz

Klubrádió
-
  Ma 09:51 Vélemény

Sikerült a tétet magasabbra emelni, jelentősége lett az európai parlamenti választásoknak. A megkérdezettek „becsapják” a közvélemény-kutatókat.

Itt a hajrá - Előnyben a szociáldemokraták

Klubrádió
-
  Ma 07:25 Vélemény

Ez ugyan még semmit sem jelent, de sokat mond, hogy Hollandiában az EP-választásokon szociáldemokrata győzelmet mutatnak az első felmérések. Az idegengyűlölő párt jelentősen visszaesett.

A Fidesz-szavazók többsége se vette meg a keleti nyitást

Klubrádió
-
  Tegnap 19:53 Vélemény

A Fidesz-szimpatizánsok 20 százaléka támogatná, hogy Magyarország Oroszországgal fűzze legszorosabbra kapcsolatait, az ellenzékiek körében ez csak 4 százalék – mondta Závecz Tibor közvélemény-kutató.

Most már a kilencgyerekes család támogat másokat

Klubrádió
-
  Tegnap 19:49 Vélemény

Rendeződött a kilakoltatás fenyegette nagycsalád sorsa. A számukra összeadott pénzből jelentős alku után meg tudtak venni egy házat, és még egy másik nagycsaládot is segítenek..

Szüljünk-e gyerekeket a klímaváltozás korában?

Klubrádió
-
  Tegnap 18:53 Vélemény

Ha túlnépesedik a világ, ha közeleg egy esetleges ökokatasztrófa, mit tegyen az, aki gyermeket vállalna? Ezt a témát boncolgatta a Bonyolult dolgok műsora.

Dobrev Klára szerelemről és politikáról

Klubrádió
-
  Tegnap 18:45 Vélemény

„Nagyon jó dolog Gyurcsány Ferenc feleségének lenni”, de politikusként csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz (DK) Dobrev Klára, akinek határozott céljai vannak az Európai Parlamentben.

A magyar ész - Szénási Sándor jegyzete

Klubrádió
-
  Tegnap 18:01 Vélemény

A sokféle igazság azért van, hogy a folyton ide-oda rángatott, történelmében állandóan összevissza kóválygó ország pillanatnyi helyzetének megfelelően választhasson közülük.

EP választás 2019 - Tippeljen velünk!

Egy kis tippelésre invitáljuk Önt. Mit gondol az Európai Parlamenti választások várható magyar eredményeiről? Csupán két gyors Két kérdésünk van - teljesen névtelenül szavazhat, semmilyen személyes adatát nem rögzítjük.

Aggasztó az időjárás, több fiatal megy szavazni

Klubrádió
-
  Tegnap 16:56 Vélemény

A fiatalok még az átlaghoz képest is kevesebben mennek el szavazni az EP-választásokon. Ezen a hétvégén azonban változhat a helyzet. Miért?

Az ember, aki egy asztalhoz ültette Karácsonyt és Puzsért

Klubrádió
-
  Tegnap 16:33 Vélemény

A Mandátum mai adásában dr. Magyar György, a Civil Választási Bizottság elnöke volt a meghívott vendég, akivel a főpolgármesteri előválasztásokról, illetve az európai parlamenti választásról beszélgettünk.

Nem vegzálhat a főnök előtt a behajtó

Klubrádió
-
  Tegnap 16:31 Vélemény

Éjjel vagy idegen ember előtt nem érdekelődhet a követeléskezelő a tartozásunkról, sőt, nem is adhatja harmadik fél tudtára, ha tartozunk – erről is beszélt a szakértő a Nívóban.

Családban is, barátságban is jót tesz a távolság

Klubrádió
-
  Tegnap 14:06 Vélemény

Egy ország, ahol a kapcsolatot keresik, nem a különbséget, ahol a sokszínűség élvezhető, pozitív dolog, ahol nem szívják mellre a politikát. Oda költözött egy építész-lakatos.

Kelet-Ázsia csehszlovákjai – egzotikus nyelvek a Szószátyárban

Klubrádió
-
  Tegnap 13:40 Vélemény

Még a kutatók se értenek egyet abban, hogy pontosan hány nyelvcsalád van Kelet-Ázsiában, de az biztos, hogy rengeteg. A thai és a laoszi viszont olyan, mint a cseh és a szlovák – a továbbiak a Szószátyárban.

Megállás, vagy kiállás?

Klubrádió
-
  Tegnap 12:52 Vélemény

A szabály nem tiltja, de forgalmi okból a különösen veszélyes helyeken is meg szabad állni. Itt lép be a közlekedési morál és az előrelátás.

Habony miért közszereplő, Tiborcz miért nem?

Klubrádió
-
  Tegnap 11:21 Vélemény

Nem egyértelmű a jogszabály, minden esetben egyedi döntést kell hoznia a bíróságnak. Az mégis furcsa, hogy valaki egyszer közszereplő, máskor meg nem.