Találatok: 134 hír

Orbán csak manipulált, nem zárt be senkit

Klubrádió
-
  Ma 03:10 Vélemény

A valódi demokráciát kedvelők  köreiben rosszul csengő nevek sorában említi egy amerikai cikk a magyar miniszterelnököt, máshol arról írnak, Orbán Viktor sikeres manipulátorként, hogyan tudta újságírók börtönbe zárása nélkül is megszerezni a magyar sajtó nagyrészét. Más hangvételben van szó külföldön a magyar avantgárd…

Megérte a rendszerváltás?

Klubrádió
-
  Tegnap 19:51 Vélemény

Petschnig Mária Zita közgazdász volt a Szabadság, elvtársak legutóbbi vendége. Úgy jellemzik, mint a 80-as évek második nyilvánosságának oszlopos tagja, de nem tudta, hogy akkor a rendszert bontják le.

Családi tragédia Győrben: megölhette két gyermekét egy férfi

Két gyermek és édesapjuk holttestét találták meg a rendőrök egy győri lakásban vasárnap, a gyermekeket az apa ölhette meg, aki öngyilkos lett - közölte a police.hu.

Éjjel-nappal világít a Puskás Aréna, mert a kormány büszke rá

A 24.hu még a november eleji nyitómeccs után próbálta megtudni, miért van kivilágítva éjjel-nappal a nemrég csaknem 200 milliárd forintból elkészült Puskás Aréna. Végül egy jobbikos parlamenti képviselő kérdésére válaszolt Orbán Balázs államtitkár: azért, mert büszkék rá.

Amikor beüt a kapunyitási krízis

Klubrádió
-
  Tegnap 16:54 Vélemény

Nem mindenkinek adatik meg a húszas éveinek felhőtlen élvezete: egyre több fiatal szenved az úgynevezett kapunyitási krízisről - két pszichológus volt az Y vendége.

HM: Visszatelepülnek Kecskemétre a Gripenek, zajos lesz

Megnövekedő hanghatásra és közúti forgalomra figyelmeztet a szaktárca a vadászgépek visszaköltözése kapcsán.

Ingyen ad budai villát az Orbán-kormány a Türk Tanácsnak

Diplomáciai mentességgel jöhet Budapestre a Türk Tanács, és elfogadták a törvényt, amely alapján ingyen használatra kapja meg budapesti képviseletük az Ybl-villát – közölte az RTL Klub Híradója.

Az új tb-törvény visszavonását követelik

A Magyar Szakszervezeti Szövetség embertelennek, a szolidaritás sárba tiprásának tartja a tb ellátásról szóló, elfogadott új törvényt és ezért annak visszavonását követeli.

Kütyüvilág

Klubrádió
-
  Tegnap 11:05 Vélemény

A Tudatos.hu szombati adásában a kütyükkel foglalkozunk. Adásunk első felében Neuman Gábor vendége volt Dr. Bernschütz Mária generációkutató, akivel az újkeletű jelenségről, a fear of missing out-ról beszélgettünk. Velünk volt még telefonon Dr. Miklósi Ádám az ELTE Etológia Tanszékének vezetője, őt az etorobotika mostanában szárba…

"Az ember valami újdonsággal is üzenjen"

Klubrádió
-
  Tegnap 10:30 Vélemény

László Boldizsár élete tele van mostanában számmisztikailag érdekes jubileumokkal. Tavaly volt 10 éve, hogy operákat énekel, idén lett 50 éves és jövőre lenne 25 éves a Cotton Club Singers nevű formációja. A születésnapját egy nagyszabású koncerttel ünneplni egy big bandes felállással - a Budapest Jazz Orchestrával együttműködve. A…

Popcornmozi vs. művészfilm, Marvel vs. Scorsese

Klubrádió
-
  Tegnap 09:05 Vélemény

A Hangosfilm – Szélesvásznú verzió szombati adásában két téma is terítékre került. Az adás első felében a drogfogyasztásról, függőségről, leszokásról szóló filmekről beszélgettünk Baski Sándorral. A folytatásban Rakita Vivien filmkritikus segítségével megvizsgáltuk, mi is a problémája Martin Scorsese-nek a képregényfilmekkel.

A TEK biztosítja a fővárosi karácsonyi vásárokat

A Terrorelhárítási Központ (TEK) biztosítja a legnagyobb fővárosi adventi és karácsonyi vásárokat.

Súlyosan megsérült egy barlangtúrázó

Súlyos balesetet szenvedett egy barlangtúrázó szombaton kora este a  budapesti Ferenc-hegyi-barlangban.

Amikor egy ország a hó foglya volt

Klubrádió
-
  Tegnap 06:21 Vélemény

Múlt héten arról a nagyon kemény 1987-es januárról beszélgettünk az Anno Budapestben. A nagy érdeklődésre tekintettel, a következő - december 15-i - adásban is folytatjuk a témát, mert sok betelefonáló nem kapott lehetőséget az idő rövidsége miatt.

Karácsony két tűz között a Városliget miatt

Klubrádió
-
  19.12.14 20:25 Vélemény

A Liget-projekt folytatása miatt a kormány, a befejezése miatt a ligetvédők egyre türelmetlenebbek a városvezetéssel és Karácsony Gergely főpolgármesterrel szemben.