Találatok: 83 hír

Talán kérdezze meg, hogyan lehetne lojálisabb?

Úgy dolgozik tovább az igazgatói pályázatával a Káslernél elbukó budaörsi iskola igazgatója, mintha megkapta volna az ötéves mandátumot. Nem engedik szétverni az iskolát.

Körrupció - Dési János jegyzete

Klubrádió
-
  Ma 18:01 Vélemény

Nyilvánvaló, hogy a rendőr akkor simán megbünteti a tilosban parkoló orvosigazgatót, mert nincs szüksége erre a viszontszolgálatra. Ekkor az orvosigazgató fizethet, mint bárki más. Mi következik ebből? Nyilvánvalóan, hogy az orvosigazgatónak az az érdeke, hogy legyen szép hosszú sor, és akadjon olyan, akinek bizony napokig fáj a hasa, mert…

Jobban kell ügyelni rá, hogy a munkavállalók szívesen járjanak be dolgozni

Klubrádió
-
  Ma 16:45 Vélemény

Egyre nehezebben találnak képzett munkaerőt a cégek, ezért egyre többet költenek házon belüli átképzésekre, és arra, hogy dolgozóik jól érezzük magukat a munkahelyükön – errről is szólnak a PwC friss felmérésének eredményei.

Tényleg ennyi drága sportrendezvény kell Magyarország hírének javításához?

Az országimázsnak jót tehet a vizes vébé és a hozzá hasonló rendezvények, kérdés, kell-e ehhez ilyen sok eseményt bevállalni – mondta Szabados Gábor sportközgazdász.

A föld alatti magas hegy - Bocskor Bíborka az Örömzenében

Klubrádió
-
  Ma 14:53 Vélemény

Az Örömzene legutóbbi adásának vendége Bocskor Bíborka, a Magyashegyi Underground énekesnője volt.

Anyák, akik vállalják a kockázatot, és nem mennek vissza a régi munkahelyükre

Klubrádió
-
  Ma 13:14 Vélemény

Önsegítő vállalkozói közösséget szervez fiatal anyukáknak egy civilekből álló csoport.

„Ágnes volt a legkevésbé meggyőződve a marxizmusáról”

Klubrádió
-
  Ma 12:44 Vélemény

Apja, barátai és szerelmének halála, a nácik és nyilasok gyilkosságai, majd a kommunista rendszer hazugságai befolyásolták alapvetően Heller Ágnes gondolkodását – véli Vajda Mihály.

Orbán és az új szovjet birodalom

Klubrádió
-
  Ma 10:13 Vélemény

A Kreml pénzügyi támogatást is ad a szovjet birodalom visszaépítésére, és az orosz tervekben Magyarországnak is jut szerep – erről is ír egy függetlennek tartott orosz portál. A keszthelyi pince véletlenül felfedezett aranykincse, magyar katonai gépek Oroszország feletti repülése, valamint Heller Ágnes halála is bekerült külföldön a hírekbe.

Isztambultól Nagykőrösig, palotától piacig

Klubrádió
-
  Tegnap 21:05 Vélemény

 Az Oszmán Birodalom központjától indultunk az Utcafrontban és a budapesti Luxus Áruházon át Nagykőrösig jutottunk, ahol modern piaccsarnok épült.

Zöldek: Nehéz öt éve lehet von der Leyennek

Kihagyták az EU-s pozícióosztásból az EP-választáson nagyot nyerő Zöldeket, akik az egyik legegységesebb frakciónak tűntek Ursula von der Leyen elutasításában. A pártcsalád társelnöke, Philippe Lamberts és egyik képviselőjük Klubrádiónak adott interjújából azonban kiderült, az ő egyetértésük is törékeny.

Sportvezetők, akiknek nem tetszik a demokrácia

Klubrádió
-
  Tegnap 11:23 Vélemény

M. Dénes Tamás reggeli sportműsorában két olyan példát emelt ki, amikor egy sportvezető kijelentette: nem szereti a demokráciát.

Holdra szállás a moziban

A Hangosfilm – Szélesvásznú verzió e heti adásában a holdra szállás 50. évfordulója alkalmából helyet kaptak az űrfilmek, és a Ku-Klux-Klannal foglalkozó történelmi mozik.

Tangózzunk együtt a Teleki téren!

Klubrádió
-
  Tegnap 07:00 Vélemény

„Ószeres! Használt ruhát, könyvet, régiséget, mindent veszek!” Az Anno Budapest aktuális műsora a 8. kerület szívébe, a Teleki térre vezet, ahol a legendás Tangó piac állt valaha.

Trump xenofób kirohanásáról republikánus szemmel

Klubrádió
-
  19.07.20 16:50 Vélemény

Donald Trump négy kisebbségi, demokrata képviselőnőnek azt mondta, menjenek vissza a saját országukba. Egy volt republikánus képviselőt kérdeztünk az ügyről.

A csend világa – Szénási Sándor jegyzete

Klubrádió
-
  19.07.20 14:42 Vélemény

Nagy Blanka elmeséli, mi történt vele a szülővárosában azóta, hogy egy tüntetésen a Fideszt undorító, alattomos, ocsmány, és fertőző járványként identifikálta. Gimnáziumi osztályában megkapta a csendet. A legjobb barátai, barátnői sem szóltak többé hozzá, láthatatlan lett, levegőnek nézték. Ez itt nem hősködés kora. Már megint nem az.