Találatok: 173 hír

Hetes Stúdió: össztűz a munkavállalókra és a szakszervezetekre

Földre kényszerítették a légiirányítók sztrájkját, Putyin szerint nincsenek is ukránok, titkos hadviselés amerikai diplomaták ellen, Vidnyánszky-szindróma: ezek lesznek a Hetes Stúdió témái.

Megújul a vasútvonal Szeged és a szerb határ között

Megújul a vasútvonal Szeged és a szerb határ között, 41 milliárdot költenek erre a szakaszra – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Hiába várták a minisztereket a Hősök terére

Véget ért a Hősök terén a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara kezdeményezte tüntetés, amelyhez több szakszervezet is csatlakozott.  

"Nem csak ma és holnap van, volt tegnap is"

A nemzeti indulatok felkorbácsolásával, retorikával meg lehet bolondítani az embereket, ezt mutatta meg a délszláv háború is. A jó irány egy egységesebb Európa lehet.

Úri viták, politikai marketing

A kiegyezéstől napjainkig vizsgáltuk a politikai kommunikáció változását ezen a héten a Galaxis kalauzban. Útközben arra is kitértünk, hogy a békésnek nevezett történelmi korszakoknak vajon feltétele volt-e a politikamentes életmód.

Élőben kérdezhettek hallgatóink társasházi gondjaikról a Kulcsrakészben

Ebben az adásban élőben válaszolt szakértőnk a hallgatók társasházi ügyes-bajos dolgaira. Folytatjuk!

Milákot csak világcsúccsal lehetett legyőzni 100 pillangón

Milák Kristóf az arany mellé egy ezüstöt is szerzett Tokióban. 100 méter pillangón a második 50-en óriásit hajrázott, de nem tudta utolérni Caeleb Dresselt, a szám favoritját. Az amerikai világcsúccsal nyert, Milák meg tudta szorítani, óriási Európa-csúcsot (és természetesen egyéni csúcsot) úszott.

Szalma Botond Szíjj László új luxusjachtjáról: Ennyi pénzt nem tartanék egyetlen vasban

Indokolatlanul nagy összeg lenne magáncélra megvásárolni egy akkora jachtot, mint amilyet Szíjj László offshore cége vett, Szalma Botond, a Mahart egykori vezérigazgatója.

Szijjártó: Legkésőbb 2025-ben újra lesz magyar űrhajós

2024-ben vagy legkésőbb 2025 első felében ismét lesz magyar űrhajós, aki amerikai együttműködéssel fog eljutni a Nemzetközi Űrállomásra – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebookon. A kormány 99 millió dolláros programot fogadott el, amelynek keretében magyar űripari vállalatok és…

Erdélyi Katalin Szíjj új jachtjáról: Ez nem valami balatoni ladik

"Nagyobb, tágasabb, drágább" – így jellemezte a Szíjj László offshore cége által megvett új luxusjachtot Erdélyi Katalin, az Átlátszó munkatársa.

Márki-Zay: Ne politikusok viccelődjenek, vannak humoristáink, akik Gulyás Gergelynél is jobban csinálják

Klubrádió
-
 Tegnap 18:41Vélemény

Egy hallgató szerint az ellenzéknek ki kellene állítania valakit, és nemcsak megcáfolni a kormány állításait, hanem nevetségessé is tenni, szellemes megjegyzésekkel.

Ön tudja, hogy írják helyesen azt a szót, hogy jacht? - Selmeci János jegyzete

Klubrádió
-
 Tegnap 18:02Vélemény

Judit mindig egy általános iskolában akart tanítani, László pedig már gyerekként is arról álmodozott, hogy egyszer kormányközeli építőipari vállalkozó lesz.

Japánt is legyőzték a női pólósok

Legyőzte Japánt a magyar női vízilabda-válogatott a tokiói olimpián, a 17-13-as győzelemmel pólósaink bejutottak a legjobb nyolc közé. 

Szerelőkocsi sodort el egy munkást a metróalagútban - Az 50 éves férfi a helyszínen életét vesztette

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. július 30-án 13 óra 59 perckor érkezett bejelentés, hogy az M3 metró felújítása során a Corvin-negyed és a Kálvin tér megállók között, eddig tisztázatlan körülmények között egy szerelőkocsi elsodorta az alagútban tartózkodó munkást.

Tizenhárman fulladtak a Balatonba az elmúlt két hónapban

Az elmúlt két hónapban, fürdőzés közben vízbe fulladtak 13-an a Balatonban, 4-en a Velencei-tóban, 4-en a Dunában, 3-an a Tisza-tóban és a Tiszában együttvéve - áll a rendőrség rendhagyó, figyelemfelhívó nyári Facebook-posztjában.