Találatok: 27 hír

Visszavonulót fúj a tél

Kiderül
-
  Tegnap 12:57 Időjárás

A csapadékos időszak lezárultával, vasárnaptól jelentős átalakulás veszi kezdetét. A jövő hét közepére 10-16 fokos napi maximumokra számíthatunk, mely a legkevésbé sem a télre jellemző hőmérséklet.

Óráról órára a délután érkező csapadékzóna útvonala

Kiderül
-
  Tegnap 11:35 Időjárás

Pár órás szünetet követően a késő délutáni órákban ismét elered az eső. Az intenzív csapadék zöme az éjszakai órákban hullik, napközben kelet felé mozog az esőzés.

Jelentős esőre figyelmeztetnek nyugaton

Kiderül
-
  Tegnap 10:23 Időjárás

A délután folyamán újabb csapadékzóna érkezik, mely a nyugati megyékben akár 20 millimétert meghaladó esőt hozhat.

Jó időre búcsút intünk a havas napoknak

Kiderül
-
  Tegnap 05:07 Időjárás

Jelentős mennyiségű eső hullhat péntek estétől kezdődően. Vasárnap érkezik az időjárási fordulat, megszűnik a csapadék és fokozatosan melegszik az idő.

16 fokot is mérhetünk a jövő héten

Kiderül
-
  19.12.12 12:46 Időjárás

Vasárnapra elvonul a csapadék, enyhébb légtömegek érkeznek. Jelentősen átalakul időjárásunk, a megszokottnál jóval melegebb napok elé nézünk. Többfelé erős széllel is számolni kell majd.

Ónos esőre, sűrű ködre érvényes riasztás, figyelmeztetés

Kiderül
-
  19.12.12 09:17 Időjárás

Ma a középső országrészben tartós, sűrű köd, Nógrád megyében ónos eső nehezíti a közlekedést.

A normálnál 10-15 fokkal is melegebb lehet a jövő héten

Nem tartott sokáig a hideg: újabb, az átlagnál jelentősen enyhébb periódus körvonalazódik a jövő hétre. Jó időre elbúcsúzunk tehát a havas napoktól.

Mutatjuk, hol várható havazás

A csapadék zömmel esőként jelentkezik a mai nap során, a Dunántúlon és az Északi-középhegységben azonban havazásra is készülhetünk. Csütörtököt követően jó időre elbúcsúzunk a havas napoktól.

Havas lesz-e nálunk az idei karácsony?

Minden évben nagy várakozással készülünk a karácsonyi ünnepekre és sokan figyelik, hogy vajon megérkezik-e a hó. Ennek néztünk utána.

Ónos eső is hullhat hajnalban, figyelmeztetés érvényes

Az éjszakai órákban újabb csapadékhullás veszi kezdetét, amely az ország nagy részén eső lesz, de nyugaton havazás, az Északi-középhegységben pedig ónos eső is kialakulhat.

Jövő héten visszatér az ősz

Kiderül
-
  19.12.11 13:00 Időjárás

Az esőzés elvonulását követően vasárnaptól komolyabb melegedés veszi kezdetét. A jövő hét első napjaiban egyre több helyen 10 foknál is melegebb lehet hazánk területén.

Nézzük, mikor érkezik az újabb csapadék, óráról órára

A csütörtök hajnali órákban ismét egyre több helyen elered az eső, nyugaton és a Bakonyban azonban havazás is előfordulhat.

Tiszavirág életű lesz a napsütéses idő

Kiderül
-
  19.12.11 05:18 Időjárás

Szerda délutántól dél, délkelet felől újabb felhősödés kezdődik, csütörtökön már ismét borongós, esős időre van kilátás, nyugaton pedig akár havazhat is.

A hét legszebb napja következik

Kiderül
-
  19.12.10 13:01 Időjárás

A hidegfront szerdára a keleti országrész fölül is elvonul, így mindenhol napos, száraz időre számíthatunk. Csütörtökön már újabb front éri el hazánkat esővel, havazással.

Viharos széllökésekre figyelmeztetnek nyugaton

Az átvonult hidegfront mögött erős szél kíséretében érkezik a hideg levegő hazánkba. A legerősebb széllökések helyenként a 70 km/órát is meghaladhatják.