Találatok: 7 hír

Azálea gondozása a lakásban télen

Azálea szinte már egész évben kapható a virágboltokban és kertészeti áruházakban. Gondozása nem egyszerű, de megéri, hiszen egy virágzó azálea látványa kárpótol minket a fáradságért cserébe.

A leander metszése és szaporítása

Kertvarázs Magazin
-
  20.10.29 06:37 Otthon

A leander dús nyári virágzásának egyik feltétele, a megfelelő metszés. Megmutatjuk, hogyan kell helyesen metszeni a leandert és hogyan tudjuk szaporítani a levágott hajtásokból ezt a csodás mediterrán dísznövényt.

A leander teleltetése és téli növényvédelme

Kertvarázs Magazin
-
  20.10.29 05:43 Otthon

A leander már évtizedek óta a legkedveltebb mediterrán dísznövények közé tartozik, ám teleltetése miatt sok kertbarát lemond erről a szép növényről. Megmutatjuk, hogyan kell helyesen teleltetni a leandert.

Készítsd fel a leanderedet a téli pihenőre

Kertvarázs Magazin
-
  20.10.27 06:52 Otthon

A leander az egyik legnépszerűbb dézsás növények közé tartozik, de ahhoz, hogy nyáron szép legyen, ősszel el kell küldenünk egy kis pihenőre. Megmutatjuk, hogyan teleltesd át sikeresen a leandert.

Vigyük téli szálláshelyére a muskátlikat

Kertvarázs Magazin
-
  20.10.27 05:52 Otthon

A legtöbb ablakban és erkélyen még mindig a muskátli a legkedveltebb virágzó növény. Ha nem szeretnénk évről évre új töveket vásárolni, érdemes a teleltetéssel megpróbálkozni.

Miért nem virágzik a flamingóvirágom?

Kertvarázs Magazin
-
  20.10.26 06:30 Otthon

A flamingóvirág az egyik legszebb egzotikus szobanövényünk, ám ha azt szeretnéd, hogy minden évben színes felleveleivel díszítse otthonodat, megfelelő körülmények között kell ápolni és gondozni. Megmutatjuk, hogyan tudsz te is egészséges flamingóvirágot gondozni otthonodban.

A korallvirág gondozása még a kezdő kertbarátoknak sem okoz gondot

Kertvarázs Magazin
-
  20.10.25 06:49 Otthon

A korallvirág hazánk egyik legnépszerűbb virágzó dísznövénye, amelynek gondozása még a kezdő kertbarátoknak sem okoz nehézséget. Megmutatjuk, hogyan kell helyesen gondozni a korallvirágot, úgy, hogy fantasztikus szép virágával, folyamatosan otthonod dísze legyen.