Találatok: 158 hír

Egy kigyulladt kuka tüze terjedt át egy ház homlokzatára Zalaegerszegen

A tűzoltók már körülhatárolták a tüzet, átszellőztetik az épületet. Kigyulladt egy szemeteskuka egy lakóház közvetlen közelében a zalaegerszegi Tüttősy Ferenc utcában. A lángok átterjedtek a ház homlokzatára. A város hivatásos tűzoltói felhívták a lakók figyelmét, hogy ne hagyják el otthonukat, egy vízsugárral oltani kezdték a tüzet. Átvizsgálták a

Baleset történt a Hűvösvölgyi úton

A karambolos járművek két sávon okoznak forgalmi akadályt. Két gépkocsi ütközött össze II. kerületi Hűvösvölgyi úton, a Budenz út sarkánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, felitatták az úttestre került szennyeződést. Az érintett útszakaszon két sávon van forgalmi akadály, irányítás mellett halad a közlekedés.

Kisteherautóval karambolozott egy személyautó Zsámbék és Herceghalom között

Egy ember a személyautóba szorult. Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a 102-es úton, Zsámbék és Herceghalom között. A személyautóba beszorult egy ember, akit a bicskei önkormányzati tűzoltók a mentőkel együttműködve emelnek ki. A helyszínen dolgoznak a bicskei és a zsámbéki önkéntes tűzoltók is.

Két gépkocsi ütközött össze Zalaegerszegen

Az egyik jármű egy kisteherautónak is nekicsapódott. Két gépkocsi ütközött össze Zalaegerszegen, a Hock János utca és a Béke utca kereszteződésében. Az ütközést követően az egyik autó egy teherautónak csapódott. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók megkezdték a járművek áramtalanítását. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik.

Baleset történt Nyíregyházán

Forgalmi akadály van a Pazonyi út és a Törzs utca kereszteződésében. Baleset történt Nyíregyházán, a Pazonyi út és a Törzs utca kereszteződésében. A városi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol teljes útlezárás van érvényben.

Baleset történt az M51-es lehajtójánál

Forgalmi akadályt okoznak a karambolos járművek. Két gépkocsi ütközött össze a XXIII. kerület térségében, az M51-es autóút Ócsai úti lehajtójánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a forgalmi akadályt okozó autókat.

Két autó karambolozott a 7-esen Siófoknál

A tűzoltók feszítővágóval emelik ki a beszorult utasokat. Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Siófokon, a 7-es főút és a Töreki utca találkozásánál. Mindkét autóba beszorult egy-egy ember, akiket a siófoki hivatásos tűzoltók emelnek ki feszítővágóval.

Motorosok szenvedtek balesetet Hajdúszoboszló és Nagyhegyes között

Őzet gázoltak a járművek vezetői. Az úttestre kiszaladt őz miatt szenvedett balesetet két motorkerékpáros a Hajdúszoboszlót és Nagyhegyest összekötő út 14-es kilométerszelvényénél. A motorosok elgázolták az állatot. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is a helyszínre érkeztek.

Tűz ütött ki egy szilsárkányi családi házban

A lakóépülethez épített tároló is lángra kapott. Egy családi ház fele, teljes tetőszerkezete, valamint a házhoz épített tároló ég Szilsárkányban, a Kiss Ferenc utcában. A csornai hivatásos tűzoltók mellett a kapuvári hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az egységek kiérkezése előtt hat lakó

Felborult egy autó a 44-esen Kétsopronynál

Félpályás útlezárás van az érintett útszakaszon. Felborult egy gépkocsi a 44-es főút 106-os kilométerszelvénye előtt, Kétsoprony térségében. A járműben ketten utaztak. A békéscsabai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol félpályás útlezárás van a baleset miatt.

Árokba borult egy gépkocsi Gyulán

A tűzoltók emeltek ki két embert a járműből. Árokba borult egy gépkocsi Gyulán, a Cinka Panna utcában. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak, valamint két embert kiemeltek a járműből. A mentők is kiértek a helyszínre, ahol az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom.

Felrobbant egy siroki lakóház gázkazánja

Egy embert kihoztak a kazánházból a tűzoltók kiérkezése előtt. Felrobbant a gázkazán egy lakóház négy négyzetméteres kazánházában Sirokon, a Széchenyi István utcában. A helyiségben a robbanás idején egy ember tartózkodott, akit a pétervásárai és az egri hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kihoztak. A mentők mellett egy mentőhelikopter is a…

Árokba borult egy autó a 4-esen Üllőnél

A tűzoltók kerekeire állították a járművet. Tetejével az árokba borult egy gépkocsi Üllő térségében, a 4-es elkerülő Pesti úti körforgalmában. A monori hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a bajba került járművet.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Diósdon

A kidőlt oszlop forgalmi akadályt okoz. Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Diósdon, a Homokbánya utca és a Székely András út sarkán. Az oszlop kidőlt, forgalmi akadályt okoz. A törökbálinti hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre, valamint áramtalanították és kézi erővel eltávolították a járművet az útról.

Több jármű karambolozott a 8-ason Székesfehérvárnál

Egy sávon halad a forgalom az érintett szakaszon. Négy gépkocsi ütközött össze Székesfehérvár térségében, a 8-as főút bevezető szakaszán, a bevásárlóközpontok körforgalmának közelében. A városi hivatásos tűzoltók két autót áramtalanítottak, a másik két jármű el tudja hagyni a helyszínt. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a…