Találatok: 184 hír

Kigyulladt egy autó Karcagon

Kigyulladt egy személyautó csomagtere Karcagon, a Délibáb utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik eloltották a lángokat. Az egység az utómunkálatokat végzi a helyszínen

Kigyulladt egy szauna Pomázon

Kigyulladt egy szauna egy családi ház alagsorában Pomázon, a Sólyom utcában. A szentendrei hivatásos és önkéntes, valamint a pomázi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek átvizsgálják és átszellőztetik az ingatlant.

Villamossínekre hajtott egy autó az I. kerületben

A villamossínekre hajtott és ott elakadt egy személyautó Budapest I. kerületében, a Döbrentei téren. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon a gépkocsi forgalmi akadályt képez.

Összeütközött egy személyautó és egy kisbusz Hajdúnánáson

Összeütközött egy személyautó és egy kisbusz Hajdúnánáson, az Árpád utcában. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba borult. A balesethez a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják a gépkocsikat. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Összeütközött két autó Veszprémben

Összeütközött két személyautó Veszprémben, a Házgyári út és a Jutasi út kereszteződésében. A balesethez a veszprémi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítanak ki az egyik járműből. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Felborult egy gépkocsi a 66-os főúton

Felborult egy személyautó a 66-os főúton, Pécs és Mánfa között. A helyszínre a komlói hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

Árokba borult egy autó a 65-ös főúton, Kétynél

Árokba borult egy személyautó a 65-ös főúton, Kéty térségében. A szekszárdi hivatásos, valamint a kétyi és a zombai önkéntes tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Karambol Érden

Összeütközött két személyautó Érden, a Janka utca és az Irén utca kereszteződésében. A balesethez az érdi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység áramtalanítja a járműveket.

Összeütközött két autó Gyálon

Összeütközött két személyautó szerda délután Gyálon, a Kőrösi úton. A járműveket a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók áramtalanították. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Tűz keletkezett egy káli lakóházban

Szoba égett egy nyolcvan négyzetméteres lakóházban Kálon, az Arany János utcában. A tűzesethez a füzesabonyi és a hevesi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Árokba hajtott egy terepjáró a 67-es főúton

Árokba hajtott egy terepjáró a 67-es főúton, Boldogasszonyfa és Bőszénfa között. A járművet a szigetvári hivatásos tűzoltók áramtalanították. Mentők is érkeztek a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom.

Felborult egy teherautó vontatmánya a 37-es főúton, Hernádkaknál

Felborult egy teherautó vontatmánya 37-es főúton, Hernádkak térségében. A balesethez a miskolci hivatásos tűzoltók vonultak ki, valamint a helyszínre tart a miskolci tűzoltódaru is. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a helyszínen félpályán halad a forgalom.

Családi ház tetőszerkezete ég Pilisvörösváron

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Pilisvörösváron, a Pihenő utcában. A tűzesethez a fővárosi hivatásos és a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a lángok oltását.

Oldalára borult egy nyerges vontató a 61-esen, Alsószentivánnál

Oldalára borult, és az út melletti fákra dőlt egy nyerges vontató a 61-es főúton, Alsószentiván térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre tart a székesfehérvári tűzoltódaru is. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Árokba csapódott egy autó Sárszentmihálynál

Letért az úttestről és árokba csapódott egy személyautó Sárszentmihály térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak.