Találatok: 226 hír

Kigyulladt egy munkagép Somogy megyében

Kigyulladt egy munkagép szerda este Somogy megyében, a 67-es főút mentén, a Simonfa és Zselicszentpál közötti szakaszon. A tűzhöz Kaposvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Két autó ütközött az M5-ösön, Kisteleknél

Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó az M5-ös autópálya 136-os kilométere közelében, a Csongrád megyei Kistelek térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A műszaki mentést a kisteleki hivatásos tűzoltók végzik.

Két autó karambolozott a Józsefvárosban

Összeütközött két személyautó Budapest VIII. kerületében, a Józsefvárosban, a Kun utca és a Dologház utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket.

Elismerések és születésnaposok

Az országos főigazgató az újévben először ítélt oda elismeréseket a beavatkozások során kiemelkedő teljesítményt nyújtóknak, emellett miniszteri, főigazgatói ajándéktárgyat kaptak azok, akik szolgálatuk jelentős évfordulóját ünneplik a katasztrófavédelemnél, vagy betöltötték a hatvanadik vagy ötvenedik évüket. Az elismerések átadása az elmúlt…

2020 legjobbjai

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató évről évre nevesíti az ország legjobb teljesítményt nyújtó szervezeteit, munkatársait, az elismerést eddig a szokásos évértékelő állománygyűlésen kapták meg az arra érdemesek. Az idén a rendezvény a virtuális térbe költözött, ezért az összesen tizennyolc szervezet és kolléga a főigazgatóságon, illetve…

Tűz ütött ki egy győri bevásárlóközpont pincehelyiségében

Tűz ütött ki egy bevásárlóközpont pincehelyiségében szerda délután a győri Köztelek utcában. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik rövid időn belül eloltották a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Lángol egy melléképület Kecskeméten

Tűz ütött ki egy melléképületben a Kecskeméthez tartozó Hetényegyházán, a Miklós Gyula utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók három vízsugárral megkezdték a lángok oltását, s a főépület védelmét.

Kamionnal ütközött egy autó Szolnokon

Kamion és személyautó karambolozott Szolnokon, a Tószegi úton, a 4-es főút csomópontjának közelében. A műszaki mentést, amelynek idejére az érintett útszakaszt lezárták, a város hivatásos tűzoltói végzik.

Baleset történt a 10-es főút pilisvörösvári szakaszán

Oszlopnak ütközött egy személyautó a 10-es főút pilisvörösvári szakaszán, a Fő utcában. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Árokba csúszott egy autó a 82-es főúton, Veszprémnél

Árokba csúszott egy személyautó a 82-es főút veszprémi szakaszán, a Külső-Kádártai úton. A város hivatásos tűzoltói a járművet, amely nem képez forgalmi akadályt, áramtalanították.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház Pitvaroson

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű lakóház szerda délelőtt a Csongrád-Csanád megyei Pitvaros József Attila utcájában. A tűzhöz a mezőkovácsházi hivatásos és a tótkomlósi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel, több oldalról támadva, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd…

Két autó karambolozott Debrecen külvárosában

Összeütközött két személyautó szerda délelőtt Debrecen külvárosában, a Böszörményi út és a Békessy Béla utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Meghalt egy ember Fóton

Egy negyvennyolc négyzetméteres, hullámpala fedésű, fa tetőszerkezetű házban keletkezett tűz kedd este a Vadas dűlőben. A tűzhöz a fővárosi hivatásos és önkéntes, valamint a fóti önkéntes tűzoltók vonultak, akik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották el a lángokat. Az oltási munkálatok közben az egységek két prop

Kisteherautó és gépkocsi karambolozott Sárbogárdon

Összeütközött egy kisteherautó és egy gépkocsi szerda kora délelőtt a Fejér megyei Sárbogárd Hősök terén. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a város hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Összeütközött két gépkocsi Budapest XVII. kerületében

Összeütközött két gépkocsi szerda kora délelőtt Budapest XVII. kerületében, a Szabadság utca és a Baross utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.