Találatok: 200 hír

Karambol a XV. kerületben

Összeütközött két személyautó Budapest XV. kerületében, a Kazinczy utcában. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki. Az egység áramtalanítja a járműveket.

Teljes terjedelmében ég egy lakóház tetőszerkezete Dövényben

Teljes terjedelmében ég egy háromszáz négyzetméteres lakóház tetőszerkezete Dövényben, a Rákóczi Ferenc utcában. A tűzesethez a kazincbarcikai és az aggteleki hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik öt vízsugárral oltják a lángokat.

Karambol történt Kemeneshőgyész és Kemenesmagasi között

Összeütközött két személyautó a Kemeneshőgyész és Kemenesmagasi közötti útszakaszon. A balesethez a pápai hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak.

Tetejére borult egy autó Rezi és Zalaszántó között

Tetejére borult egy személyautó a Rezi és Zalaszántó közötti útszakaszon. A balesethez műszaki mentés céljából a keszthelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki. A helyszínen egy sávon halad a forgalom.

A tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a viharkárok felszámolásán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Leginkább útra, épületekre dőlt fák eltávolításához kérnek segítséget a tűzoltóktól Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A viharos időjárás miatt már több mint háromszáz bejelentés érkezett a megye több településéről. Nyíregyházán, a Honvéd utcában több fa ága leszakadt, a város tűzoltói megkezdték a munkát. A Bocskai utcában fa dőlt az…

Másodfokú (narancs) meteorológiai riasztás kiadva Budapest területére

Az érintett területen veszély! hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is!

Betonoszlopnak ütközött egy motorkerékpáros Egerszalók és Eger között

Betonoszlopnak ütközött egy motorkerékpáros az Egerszalók és Eger közötti útszakaszon. A balesethez műszaki mentés céljából az egri hivatásos tűzoltók vonultak ki. Mentők is érkeztek a helyszínre, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak.

Sok munkát ad a vihar Hajdú-Bihar és Békés megye tűzoltóinak

A viharos időjárás okozta károk elhárításán dolgoznak Hajdú-Bihar és Békés megye tűzoltói is. Hajdú-Bihar megyéből több mint százötven bejelentés érkezett a megyei műveletirányítási ügyeletre. Berettyóújfaluban, a Népliget utcában egy tizenöt méteres fa ága leszakadt, két emberre rádőlt, ezért a helyszínre érkeztek a mentőket is. Az…

Motorossal ütközött össze egy autó Zalaegerszegen

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó vasárnap délután Zalaegerszegen, a Balatoni úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Négyes karambol történt az M3-ason Hortnál

Összeütközött négy személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hort térségében. Műszaki mentés céljából a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik két járművet áramtalanítottak. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Viharkárok miatt riasztják a tűzoltókat Jász-Nagykun-Szolnok megyében is

Jász-Nagykun-Szolnok megyében is több helyszínen kérték már a tűzoltók segítségét viharkárok felszámolásához. Rövid idő alatt több mint száznegyven helyszínre riasztották a megye egységeit. Tiszaföldváron, a Kossuth téren egy nagy méretű fa kidőlt, amely akadályozza a forgalmat. A helyi önkormányzati tűzoltók eltávolítják a fát. Az Aranykert úton l

Motorossal ütközött össze egy autó Pétervására térségében

Egy motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Pétervására térségében, a Szent Márton úton. Az esethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az esethez mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Viharkárok Bács-Kiskunban

Sok munkát ad a tűzoltóknak az országon átvonuló zivatarrendszer. Már Bács-Kiskun megyében is dolgoznak az egységek a viharkárok felszámolásán. Katymáron, a Damjanich utcában autóra dőlt egy diófa, amely egy villanyvezetéket is megrongált. Az áramszolgáltatói szakemberei áramtalanították a vezetéket, a bácsalmási önkormányzati tűzoltók…

Lángra kapott a száraz fű Balástya külterületén

Kigyulladt a száraz fű, a gaz és az avar Balástya külterületén. Az esethez a szegedi és a kisteleki hivatásos, valamint a balástyai és a kisteleki önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik három vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek a helyszínen.

Csongrád-Csanád megyében is dolgoznak a tűzoltók a viharkárok felszámolásán

Csongrád-Csanád megyében már több mint ötven bejelentés érkezett a megyei műveletirányítási ügyeletre. A tűzoltók több helyszínen dolgoznak a viharkárok felszámolásán. Forráskúton leszakadt egy elektromos vezeték és tüzet okozott. Sándorfalván, a Pusztaszeri utcában villanyvezetékre dőlt egy fa. Mindkét helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltók…