Találatok: 181 hír

Kigyulladt egy melléképület Dencsházán

Kigyulladt egy melléképület vasárnap reggel a Baranya megyei Dencsháza Dózsa György utcájában. A tűzhöz a szigetvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Felborult egy autó a 82-es főúton

Felborult egy személyautó vasárnap reggel Veszprém megyében, a 82-es főút Zirc és Csesznek közötti szakaszán. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Busszal ütközött egy gépkocsi Szeged külvárosában

Összeütközött egy autóbusz és egy gépkocsi vasárnap reggel Szeged külvárosában, a Balatoni utca és a Délceg utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Árokba hajtott egy kisbusz a Lajosmizse és Nagykőrös közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy kisbusz vasárnap reggel Pest megyében, a Lajosmizse és Nagykőrös közötti úton. A balesethez Ceglédről riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet.

Kigyulladt egy családi ház Budapest XXIII. kerületében

Kigyulladt egy családi ház szombat este a Budapest XXIII. kerületében húzódó Nyír utcában. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Felborult egy autó Nógrád megyében

Felborult egy személyautó szombat este Nógrád megyében, a Bánk és Romhány közötti úton. A balesethez a rétsági katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Árokba borult egy autó az Örkény és Tatárszentgyörgy közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szombat este Pest megyében, az Örkény és Tatárszentgyörgy közötti úton. A balesethez Dabasról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik megkezdték a műszaki mentést.

Három autó karambolozott Budapest XIII. kerületében

Összeütközött három személyautó szombat este Budapest XIII. kerületében, a Reitter Ferenc utca és a Tahi utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanítottak két gépkocsit.

Traktor vontatmányának ütközött egy gépkocsi az Egerlövő és Borsodivánka közötti úton

Traktor vontatmányának ütközött egy gépkocsi szombat este Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Egerlövő és Borsodivánka közötti úton. A balesethez Mezőkövesdről riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket.

Tűz ütött ki egy tengelici családi házban

Tűz ütött ki egy családi ház egyik helyiségében szombat kora este a Tolna megyei Tengelic Alkotmány utcájában. A tűzhöz Paksról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Embert gázolt egy vasúti szerelvény Székesfehérváron

Elgázolt egy embert egy vasúti szerelvény szombat késő délután Székesfehérváron, a Bakony utcai vasúti átjáróban. A baleset műszaki mentéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Árokba hajtott egy autó az 51-es főúton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó szombat késő délután Pest megyében, az 51-es főút Dunaharaszti és Taksony közötti szakaszán. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Autók ütköztek a Gyula és Újkígyós közötti úton

Összeütközött két személyautó szombat délután Békés megyében, a Gyula és Újkígyós közötti úton, Gyula határában. A balesethez a gyulai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Kigyulladt egy gépkocsi Békéscsabán

Kigyulladt egy gépkocsi szombat délután a békéscsabai Bartók Béla úton. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását.

Víztárolóba hajtott egy autó Devecser külterületén

Víztárolóba hajtott egy személyautó szombat délután a Veszprém megyei Devecser külterületén. A balesethez az ajkai hivatásos és a devecseri önkéntes tűzoltókat riasztották, akik drótkötél segítségével kezdték meg a jármű kivontatását a vízből.