Találatok: 204 hír

Motorkerékpárral ütközött egy kisteherautó a 24-es főúton

Motorkerékpárral ütközött egy kisteherautó szerda délután Heves megyében, a 24-es főút Recsk és Sirok közötti szakaszán. A balesethez a pétervásárai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében…

Árokba borult egy autó a 68-as főút böhönyei szakaszán

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szerda délután Somogy megyében, a 68-as főút böhönyei szakaszán. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Két autó karambolozott Székesfehérváron

Két személyautó ütközött össze Székesfehérváron, a Horvát István utcában, a Károly János utca kereszteződésének közelében. Az ütközés következtében az egyik jármű felborult. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Árokba hajtott egy kisteherautó Körösszegapátiban

Árokba hajtott és fának ütközött egy kisteherautó Körösszegapátiban, az Árpád utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom.

Elsőfokú riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt a meteorológiai szolgálat

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat. A riasztások által érintett területeket, járásokat az alábbi hivatkozáson elérhető, folyamatosan frissülő

Két gépkocsi karambolozott a 21-es főút salgótarjáni szakaszán

Összeütközött két gépkocsi szerda délben Nógrád megyében, a 21-es főút salgótarjáni szakaszán, a főút és a Batsányi út kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó berendezés segítségével kezdték meg a műszaki mentést.

Összeütközött két autó az 54-es főút császártöltési szakaszán

Összeütközött két személyautó szerda délben Bács-Kiskun megyében, az 54-es főút császártöltési szakaszán. A balesethez a kalocsai hivatásos és a császártöltési önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Kigyulladt egy autó Őrben

Égett egy személyautó motortere Őrben, a 49-es főút belterületi szakaszán, a Rákóczi Ferenc úton. A tűz oltását a járókelők megkezdték, amit mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral folytattak, s eloltották a lángokat.

Kerítésnek csapódott egy autó Nagykállón

Betonkerítésnek ütközött egy személygépkocsi Nagykállón, a Torony úton. A műszaki mentést a nyíregyházi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A baleset helyszínén az utat lezárták.

Kisteherautó és gépkocsi karambolozott Budapest III. kerületében

Összeütközött egy kisteherautó és egy gépkocsi szerda délelőtt Budapest III. kerületében, a Monostori út és a Sóvári utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Összeütközött két gépkocsi Szentendre külvárosában

Összeütközött két gépkocsi szerda kora délelőtt Szentendre külvárosában, a Dombtető út és az Írtás utca kereszteződésében. A balesethez a szentendrei hivatásos és a leányfalui önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították az egyik járművet.

Baleset a 8-as főúton

Összeütközött egy utánfutót vontató furgon és egy személyautó a 8-as főút Székesfehérvár felé vezető oldalán, Csórnál. A személygépkocsi az árokba csapódott. Ketten ültek benne, ők ki tudtak szállni. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az egységek áramtal

Karambol történt Szany belterületén

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Szany belterületén, a Kossuth utcában. A műszaki mentést végző helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót. Kivonult a balesethez egy csornai hivatásos egység, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A mentők szintén a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszt lezárták.

Busz és autó karambolozott Kisfaludnál

Egymásba rohant egy autóbusz és egy személygépkocsi a 8611-es úton, Kisfalud határában. Egy embert a műszaki mentést végző kapuvári hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki, majd kiemeltek az autóból, egy másik kimentésén pedig még dolgoznak. A karambol következtében az árokba sodródott egy másik személygépkocsi is, a…

Ég egy ház Csengersimán

Tűz keletkezett egy lakóházban, Csengersimán a Fő utcán. Teljes terjedelmében ég a több mint száztíz négyzetméter alapterületű épület, amelyet idejében elhagytak a lakói. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos, valamint a csengeri önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését.