Találatok: 144 hír

Sztepanov: Még korai beszélni a karantén végéről

Makszim Sztepanov ukrán egészségügyi miniszter elmondása szerint jelenleg még korai beszélni a karantén végéről, hiszen a járvány tetőpontja még előttünk áll.

Kárpátalján április hetedikétől csak 3 határátkelő tart nyitva (videó)

Április 7-től Kárpátalján csak 3 határátkelő tart nyitva: az ungvári, a csapi és a nevetlenfalui.

Hazaszállítják a Budapest mellett karambolozott ukránokat (videó)

8 ukrán állampolgár szenvedett balesetet a magyar fővárostól nem messze. Őket kórházba szállították. Ketten közülük súlyos állapotban vannak.

A karantén hatása az ukrán üzleti életre

Ukrajnában 3 hete hirdették ki a karantént. Az előrejelzések szerint eltart még ugyanennyi ideig, vagy még tovább.

Az ilosvai járásban orvosi titoktartás megszegése miatt nyomoznak

Április 6-án a kárpátaljai megyei adminisztráció tisztviselője törvénysértés vádjával jelentette fel a rendőrségen a helyi kórház személyzetét, miszerint nyilvánosságra kerültek egy elhunyt priborzsavszojei lakos diagnózisával kapcsolatos informá...

Koronavírust égettek orosz nyugdíjasok (videó)

Kicsit furcsa orosz videó terjed az interneten, melyben orosz nyugdíjasok egy koronavírus alakú gömböt égetnek egy lakótelepen.

Holtan találtak rá lakásában egy kárpátaljai vámosra

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 19:12 Határtalan

Az 50 éves férfi haláláról Viktor Ivanusz kárpátaljai vámparancsnok számolt be közösségi oldalán. A hatóságok jelentése szerint az elhunyt testén nem találtak erőszakos halálra utaló nyomokat.

További két koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Kárpátalján

További két Covid-19-es koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba megyénkben. Ezúttal a nagybereznai járási Gázlón.

Kárpátalján csak a csapi, ungvári és nevetlenfalui határátkelők működnek

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 17:30 Határtalan

Kárpátalján mától csak a csapi, ungvári és nevetlenfalui határátkelők működnek. A többi határátkelő pontot ideiglenesen lezárták.

Akik a karantén idején sem pihennek (videó)

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 14:24 Határtalan

Az Ukrán Nemzeti Gárda tagjai a rendőrökkel együttműködve vigyáznak a rendre és emlékeztetik a lakosságot a járvány megelőzésével kapcsolatos intézkedések betartására.

Minden hazaérkezőre kötelező elkülönítés vár? (videó)

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 13:15 Határtalan

Minden külföldről hazaérkező ukrán állampolgárt, a diplomaták és a kamionsofőrök kivételével 14 napos kötelező elkülönítésre küldenek a Miniszteri Kabinet határozata értelmében.

Ungváron két egészségügyi dolgozónál is kimutatták a koronavírust

Az Ungvári Városi Kórház pulmonológiai osztályának egy orvosánál és egy nővérénél is kimutatták a Covid-19-es koronavírus-fertőzést.

Egy nap alatt öt ittas sofőrt állítottak meg Kárpátalján

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 12:42 Határtalan

Az elmúlt nap folyamán a kárpátaljai rendőrség ittas sofőröket állított meg a Munkácsi, Rahói és Ilosvai járásokban. A járművezetőkre adminisztratív protokollt állítottak ki.

Az Ungvári járásban is ellenőrzik a házi karantén betartását (videó)

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 11:51 Határtalan

Egészségügyi dolgozókból, tisztviselőkből és rendőrökből álló speciális munkacsoport ellenőrzik azt, hogy betartják-e a házi karantén előírásait megyénk lakosai.

Szijjártó: a nemzeti válaszok működnek a legjobban (videó)

A koronavírus-járvány elleni küzdelemben a nemzeti válaszok működnek a legjobban, a brüsszeli koordináció háttérbe szorult - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés keddi ülésén.