Találatok: 140 hír

Több mint 800 személy tért be a melegedőpontokba Ukrajnában a mai nap folyamán

Ukrajnában január 16. folyamán számos melegedőpontot hoztak létre, melyeket a mai nap folyamán összesen 804 személy keresett fel. A hírt a Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálata (DSZNSZ) közölte.

Smihal: A következő hónapban a gáz ára a fogyasztók számára nem haladhatja meg a 6,99 hrivnyát

Denisz Smihal ukrán miniszterelnök bejelentette, hogy a fűtési szezon idejére korlátozzák a gázárakat, melynek értelmében a fogyasztók számára a gáz ára nem haladhatja meg a 6,99 hrivnyát köbméterenként.

Az Oktatási Minisztérium közölte, mikor lehetséges a hagyományos oktatáshoz való visszatérés

Szerhij Skarlet, Ukrajna oktatási és tudományos minisztere a karantén korlátozások feloldása után lehetségesnek tartja az alsó tagozatosok számára a hagyományos oktatási módszerhez való visszatérést, az felső osztályosok vegyes (hagyományos és táv...

Melegedőket állítanak fel a hideg napokra Ukrajna egész területén

A jelentős hőmérsékletcsökkenés idejére melegedőket állítanak fel minden megye területén, azokon a helyszíneken pedig, ahol jelentős csapadékra lehet számítani, folyamatosan dolgozni fognak az úttisztító gépek.

Néhány nappal Joe Biden beiktatása előtt Irán „háborúra való felbujtással” vádolta az Egyesült Államokat

Az Egyesült Államok és Irán államközi kapcsolatai, mint még soha, sürgős és konstruktív tárgyalásokat és új alapokra való helyezést igényelnek.

Személyi változások a Biztonsági Szolgálatnál

Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke számos megyében menesztette a Biztonsági Szolgálat vezetőit, és új osztályvezetőket nevezett ki. Az erre vonatkozó rendeleteket január 16-án írta alá, közölte az Elnöki Hivatal sajtószolgálata.

Koronavírus: csaknem hatezer új fertőzöttet egy nap alatt

A hivatalosan közölt adatok alapján az elmúlt napban 5990 új esettel 1 millió 160 ezer 682-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma, az elhunytaké pedig 113 áldozattal, 20 ezer 802-re. Eddig 865 ezer 960-an gyógyultak meg.

5990 új koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba Ukrajnában az elmúlt nap folyamán

A Közegészségügyi Központ január 17-i adatai szerint az országban 1 160 682 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig.

A kormány újabb összeget különített el, hogy kifizesse a vállalkozóknak járó támogatást

A kormány újabb összeget különített el annak érdekében, hogy kifizesse a vállalkozóknak és az alkalmazottaknak járó egyszeri pénzbeli támogatást.

Molnár László, a KMKSZ kulturális titkára az elmúlt esztendőről

Molnár Lászlót a 2020-as év KMKSZ-rendezvényeiről kérdeztük.

Kórházba került a Kárpátokban eltévedt lembergi turista

Korábban hírportálunk beszámolt arról, miszerint a Pip Ivan hegycsúcs közelében január 14-én eltűnt egy 1995-ös születésű lembergi turista.

COVID-19 – kárpátaljai helyzetkép (videó)

Amint az várható volt, a karácsonyi és újévi ünnepek után ismét megnőtt a koronavírusos megbetegedések száma. Kárpátalján jelenleg naponta száznál is több új esetet regisztrálnak.

Kábítószert árult az egyik ismert kárpátaljai síközpont szakácsa

A hatóságok a napokban letartóztattak egy férfit egy kárpátaljai síközpont területén, mivel kábítószert tartott magánál. A 30 éves férfi az üdülőhely szakácsa.

Sztepanov: A védőoltást csak a 70%-ot meghaladó hatékonyságú vakcinával fogjuk végezni

Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter arról biztosított, hogy Ukrajna lakosságát csak olyan vakcinával oltják be, amelynek több mint 70%-ban hatékony és szigorú szabályozási politikával rendelkező országokban van bejegyezve. Többek között a COV...

Zelenszkij: A donyecki repülőtér védőinek köszönhető, hogy Oroszország nem foglalta el Ukrajnát

A donyecki repülőtér kiborgokként elhíresült ukrán védőinek köszönhető, hogy végleg kudarcot vallottak Oroszország tervei Ukrajna elfoglalását illetően – jelentette ki Volodimir Zelenszkij elnök.