Találatok: 85 hír

Forgalomkorlátozás Nagykanizsán

Kanizsa Újság
-
  Ma 07:00 Megyei

Ünnepi rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe 2019. augusztus 20-án Nagykanizsán.

Falopás – Árkok tisztításra szerződött, de a szomszédos területeken is kivágott 170 fát

A kivágott fából a terhelt több alkalommal, különböző időpontokban és több fordulóban összesen 101,67 bruttó m3 mennyiséget saját, illetve szülei lakóingatlanának udvarába szállított, illetve szállíttatott, az összesen 2.087.085 Ft értékű faanyagot jogtalanul eltulajdonította.

„Magyarország erkölcsi és vallási alapja Nagyboldogasszony ünnepe” – búcsú Bagóhegyen

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 17:52 Megyei

Búcsúi misére hívott a déli harangszó Bagóhegyen. A hívek immár a kívül-belül megszépült kápolnában imádkoztak.

Véget ért a 13. Csingahegyi Napok

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 17:14 Megyei

Újabb szoborral bővült az a történelmi arcképcsarnok, amely a homokkomáromi kegytemplomhoz vezető út mellett áll. Luxemburgi Zsigmond alakját Boa Endre faragta.

Új templomot szenteltek Csapiban

Több száz év után épült új római katolikus templom Csapiban, ahol vasárnap Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára jelenlétében tartották a szentelést.

Sárkány a medencében!

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 16:27 Megyei

A Zalakarosi Fürdő és a Sárkányjárat Kanizsai Sárkányhajó Sport és Kulturális Egyesület különleges programot kínált azoknak, akik a hosszú hétvégét Zalakaroson töltik.

A jövő héten is sok lesz a napsütés

A jövő héten is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Augusztus 20-án is száraz idő várható, kánikulával. A hét második felében mérséklődik a meleg.

Innentől a bajnokságra koncentrálhatnak

Nagy különbségű vereséget szenvedett a női labdarúgó Förch Magyar Kupa első fordulójában a Ziccer NLSE a Mol Fehérvár FC-től, így el is dőlt, hogy a kanizsai hölgyek a továbbiakban a bajnokságra koncentrálhatnak.

Drágább lett a letenyei „légyott" a kialkudott árnál

A 19 éves  zajki nő Letenyén a Szabadság tér környékén tartózkodott, amikor összetalálkozott a városba látogatóba érkező sértettel. Ennek során a felek szóba elegyedtek, majd rövid ismeretséget követően megállapodtak abban, hogy a terhelt 10.000 Ft-ért szexuális szolgáltatást nyújt a sértettnek.

„Nagykanizsa mindenkié, minden kanizsaié – de leginkább azoké, akik hisznek benne”

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 09:05 Megyei

Lobogózzuk fel a várost nemzeti ünnepünkre! Ezt kéri, javasolja Balogh László, a humán bizottság elnöke. Szerinte a zászló nemzeti minimum, s – bajaink ellenére – az együvé tartozásunkat jelképezi.

A hét száma: 7500

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 08:01 Kultúra

Megérkeztek a tankönyvek a Batthyány Lajos Gimnáziumba.

A kalcium nem használ az allergiás tünetekre

A kalcium semmit nem használ az allergiás tünetekre.

A hét története

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 06:05 Megyei

Dr. Szabados Gyula, aki az előző két ciklus fideszes többségű önkormányzatánál szolgált tanácsadóként, s vette fel fizetését, úgy döntött, felmond, és saját politikai szervezetet alakít, mi több, szembemenve azokkal, akik nyolc éven át a megélhetését biztosították, elindul a választásokon – ellenzékiként.

Mentőöv program a Balatonon a vízi balesetek megelőzéséért

Kanizsa Újság
-
  19.08.17 17:01 MegyeiBalaton

A helyi mederviszonyokat is bemutató, hatvan új tájékoztató táblát helyeztek el öt balatoni település strandjainak bejáróinál a vízi balesetek megelőzéséért, a szakmai összefogással született Mentőöv program keretében.

Nemzetközi párharcokkal melegítettek az őszre

Kanizsa Újság
-
  19.08.17 15:46 Sport

Szerbiában, azon belül is a vajdasági Verbász városában járt Tóth László, a Kanizsa Box Klub vezetőedzője, valamint reményteljes versenyzőjük, Szüsz Cintia.