Találatok: 20 hír

Átlagos péniszméret tini korban

KamaszPanasz
-
  Ma 09:03 Életmód

Sok tinédzser fiúban felmerülnek kérdések a serdülőkorral kapcsolatban, ezek közül az egyik legégetőbbnek az átlagos, normális péniszméret bizonyul. Honnan tudd, mi a normális? Valami baj van veled, ha túl kicsi? Cikkünkben ezen kérdésekre kapsz választ!

Lejárt a kapcsolatod szavatossága?

KamaszPanasz
-
  Tegnap 15:14 Életmód

Habár sok esetben az Igazinak tűnik, azt gondoljuk sosem ér majd véget, de a valóságban nem minden szerelem tart örökké. Milyen jelek utalhatnak arra, hogy a kapcsolatod már nem működik?

5+1 tipp tavaszi fáradtság ellen

KamaszPanasz
-
  Tegnap 09:14 Egészség

A nem megfelelő táplálkozás, a túl kevés alvás és a változékony, egyre melegebb időjárás mind hozzájárulhat a tavasz érkezésével elhatalmasodó tompultság érzéséhez. Dr. Vida Zsuzsanna, neurológus, szomnológus tanácsai a tavaszi fáradtság leküzdéséhez.

7 dolog, ami kiváltja a cigi utáni vágyat

KamaszPanasz
-
  20.03.31 19:14 Életmód

Sok olyan teljesen hétköznapi tevékenység van, amely felkeltheti bennünk a dohányzás iránt vágyat. Ha tudod, hogyan kezeld ezeket a helyzeteket, könnyebben fogsz tudni ellenállni, és egyszerűbb dolgod lesz a leszokással.

Mire jó a jóga?

KamaszPanasz
-
  20.03.31 09:14 Életmód

A jóga a reneszánszát éli. Próbáld ki te is ezt az elképesztően hasznos és relaxáló sportot, hiszen az alapokat nem nehéz elsajátítani, és nem kell hozzá semmilyen drága felszerelés.

A legbizarrabb függőségek

KamaszPanasz
-
  20.03.30 19:14 Életmód

Függeni nemcsak drogtól, alkoholtól, dohányzástól vagy szerencsejátéktól lehet. Hallottál már jégfüggőségről vagy a fogfehérítéstől való függőségről? Melyek a legbizarrabb függőségek?

Hogyan tartsd magad ébren természetes módszerekkel?

KamaszPanasz
-
  20.03.30 15:54 Életmód

Egyre többen egyre kevesebbet alszunk. Egyre nagyobb a kísértés, hogy egy energiaitallal vagy kávéval csökkentsük a fáradtságunkat, ha álmosak vagyunk a suliban. Ez azonban egy ördögi körhöz vezet, amiből nehéz kitörni.

Az ágyi poloska

KamaszPanasz
-
  20.03.30 09:09 Életmód

Mik azok a poloskák? Esetünkben az ágyi poloska (Cimex lectularius) lapos, ovális testű, nagyjából 5-7 mm hosszúságú, hatlábú, szárnyatlan rovar, barna vagy vöröses színezettel. Ezek a rovarok vérszívó, éjszakai életmódot folytató paraziták, főként emberi vérrel táplálkoznak, ritkán emlős állatokéval.

Vigyázz a mozinasikkal!

KamaszPanasz
-
  20.03.29 19:46 Életmód

A mozikban jobbnál jobb filmeket játszanak. És az csak természetes, hogy a mozijegy mellé némi csipegetni- és innivaló is jár. A sós, édes és vajas kukorica, valamint a nachos és csoki is jól esik a film mellé, ám korántsem tesz jót az alakodnak!

Tanulási tippek otthonra: hogyan lehetsz hatékonyabb?

KamaszPanasz
-
  20.03.29 15:14 ÉletmódOktatás

Hazaérsz, lehajítod a táskád, beülsz a tévé elé, megnézed a kedvenc sorozatod. Majd elkezdesz chatelni, és elrepül 3-4 óra. Végül hazaér apa és anya, kezdődnek este a jó filmek. "Hoppá, mikor is tanultam?" - merül fel a kérdés. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tanulási tippet, hogy hatékonyabbá tudd tenni az otthoni tanulást.

A méhnyakrák oka, megelőzése, felismerése

KamaszPanasz
-
  20.03.29 09:39 Egészség

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák. A HPV, azaz a humán papillómavírus egyike ezeknek, és a méhnyakrákok döntő többségének kialakulásáért felelőssé a HPV tehető. A fiatal lányok sokkal veszélyeztetettebbek, a fertőzés legnagyobb gyakorisággal a 25 év alatti,…

Mit tehetsz, ha a párod folyton flörtöl, annak ellenére, hogy a kapcsolatotok szilárd?

KamaszPanasz
-
  20.03.28 19:27 Életmód

A flört igencsak szubjektív dolog. Amit valaki csak egy ártatlan kis beszélgetésnek tekint, azt más komoly szakítási okként értelmezi. Ez függ a neveltetésünktől, a társadalmi helyzetünktől, és a vallásunktól is.

A zene csillapítja a fájdalmat?

KamaszPanasz
-
  20.03.28 09:22 Életmód

A zenehallgatás mind az akut, mind a krónikus fájdalmakat enyhítheti. Ezt több tanulmányban is kimutatták. A zene által kiváltott fájdalomcsillapítás hátterében valószínűleg azok a hatások állnak, melyeket a zene „ébreszt fel”: a kellemes érzések, az öröm, felidézett emlékek okozta érzelmek, az ellazulás és a figyelem elterelődése a fájdalomról. Ut

Tavaszi fogyókúra eredményesen

KamaszPanasz
-
  20.03.27 19:34 Életmód

Köztudott, hogy a radikális fogyókúra hosszútávon nem csak egészségtelen, de eredménytelen is lehet. Mégis milyen módszerek segíthetnek abban, hogy a télen felszedett kilóktól még a tavasz elején megszabaduljunk? A szakértők megmondják.

Drogok és elsősegély

KamaszPanasz
-
  20.03.27 15:44 Életmód

Valaki rosszul lett a buliban? Szeretnél segíteni, de nem tudod hogyan? Cikkünkből megismerheted a droggal kapcsolatos elsősegélynyújtás lépéseit.