Találatok: 18 hír

Hogyan lendüljek túl a problémámon?

KamaszPanasz
-
  Ma 09:19 Életmód

Biztosan átélted már, hogy amikor le vagy törve, semmihez sincs igazán kedved. Nem megy a tanulás, nem érdekel igazán semmi és legszívesebben csak az ágyon gubbasztanál a problémákon rágódva.

9 tévhit a fitnessről

KamaszPanasz
-
  Tegnap 19:10 Életmód

Manapság rengeteg tényt hallhatunk a fitness titkairól, viszont semmiképpen se gondolnánk azt, hogy ezek nagy része fikció. Pedig a tények mást mutatnak!

Te mennyit tudsz a véredről?

KamaszPanasz
-
  Tegnap 15:14 Életmód

A vér a testben alapvető szerepet játszik, hiszen a keringési rendszer fontos összetevője, amelyen keresztül a szervezetünket tápláló anyagok eljuthatnak egyik szervünktől a másikig. A vér alapvető feladata tehát, hogy a szervezeten belül keringve oxigént, vizet és más tápanyagokat, valamint hormonokat szállítson azok felhasználási helyére.

Nem vagy népszerű a suliban? 7 dolog, amit tarts szem előtt

KamaszPanasz
-
  Tegnap 09:21 Életmód

Úgy tűnik, mindenkinek rengeteg barátja van, csak te vagy kirekesztve a társaságból? Ne aggódj, van pár tippünk!

Torokfájás? A természet kincsei is segíthetnek!

KamaszPanasz
-
  20.01.24 19:23 Egészség

Ha megtörtént a baj, és úgy érzed, hogy beteg leszel, kapar a torkod, akkor se nyúlj rögtön a gyógyszeres fiókba! Rengeteg olyan természetes megoldás van körülötted, amiről talán nem is gondoltad, hogy valójában gyógyír lehet. A KamaszPanasz most összegyűjtött neked néhányat.

14 étel, ami segít leküzdeni a depressziót

KamaszPanasz
-
  20.01.23 19:14 Életmód

Szomorúnak, depressziósnak és elkeseredettnek érzed magad? Ez az őszi-téli időszakban gyakran előfordulhat. A jó hírünk az, hogy rengeteg olyan étel van, ami segít leküzdeni a depressziót.

18 első randis tipp srácoknak

KamaszPanasz
-
  20.01.23 15:04 Életmód

Az első randi az első benyomásról szól. Ilyenkor döntjük el, hogy egy átlagos, vagy egy különleges randin vagyunk. Az első randin felmérhetjük, mennyire illünk össze egy másik emberrel.

Melyek a leggyakoribb problémák, amiket a bölcsességfog okozhat?

KamaszPanasz
-
  20.01.23 09:19 Életmód

Valószínűleg civilizációs okai vannak annak, hogy egyre kevesebb az olyan ember, akinek a bölcsességfoga minden probléma nélkül, jóformán észrevétlenül kibújik a helyéről.

Sportolj hidegben is! Melegen ajánljuk

KamaszPanasz
-
  20.01.22 15:32 Életmód

"Ilyen hidegben a kutyát is bűn kiengedni, nemhogy futni menni!" - Ismerősen hangzik? Pedig a kifogások ideje lejárt! Érrendszerünk és vérkeringésünk számára a hideg levegő kedvez leginkább.

Stréber vagyok, furcsán érzem magam miatta

KamaszPanasz
-
  20.01.22 09:14 Életmód

Kilencedik osztályos vagyok, és néha megfogalmazhatatlanul furcsa érzéseim vannak. Egész félévben rengeteget tanultam, szinte mindent, amit lehetett. A jegyeim ezért nem olyan rosszak, egy-két négyesem van. Mindezt egy célért tettem: hogy ösztöndíjat kapjak.

Edd magad egészségesre - a bio élelmiszerek

KamaszPanasz
-
  20.01.21 19:09 Életmód

Divat vagy nagyszerű elhatározás? Miért egészségesebbek a biotermékek? Mit vásároljak ökológiai gazdálkodásból? Írásommal megpróbálom megkönnyíteni a választást, sőt azt is megtudhatod, mit rejt „a piszkos tizenkettő”.

Komoly bajra is utalhat a duzzadt boka és láb

KamaszPanasz
-
  20.01.21 09:14 Egészség

A bokád vagy a lábad könnyen beduzzadhat, ha sokat ülsz vagy állsz, esetleg amikor túlerőlteted. Ez teljesen normális, ilyen esetekben idővel a duzzanat eltűnik. Ám, ha nem múlik vagy más tünetek is jelentkeznek, az komoly egészségügyi problémára utalhat.

Rettegsz attól, hogy mit gondolnak rólad mások?

KamaszPanasz
-
  20.01.20 19:08 Életmód

A fóbiák tárháza igen széles: egyesek a pókoktól, mások a magasságtól, megint mások a tűtől félnek. Sokan vannak viszont, akik a társas helyzetekben szoronganak, olyannyira, hogy még enni sem mernek mások előtt.

Tedd le a cigarettát! Segítünk elkerülni a hangulatingadozásokat

KamaszPanasz
-
  20.01.20 15:14 ÉletmódCigaretta

A hirtelen hangulatváltozások megszokottak a dohányzásról való leszokás során. Ilyenkor ingerlékenynek, kimerültnek és szomorúnak érezheted magad. De van néhány tippünk, melyeket kipróbálhatsz, hogy jobbá tedd a hangulatodat, és megelőzd a hangulatváltozásokat.

Mi értelme van a tanulásnak? Miért nincs kedvem tanulni?

KamaszPanasz
-
  20.01.20 09:32 Életmód

„Tanulj fiam, hogy ne legyél utcaseprő! Ha boldogulni akarsz az életben, tanulj sokat! Ilyen eredményekkel nem viszed semmire!” Sajnos sokszor halljuk ezeket a mondatokat a felnőttektől. A tananyag viszont unalmas, már az ajtóban toporog a hétvége, semmi sem visz rá, hogy elővedd a tankönyvet. Mit tegyél?