Találatok: 20 hír

Mit csinálj, ha nem szereted a sulit?

KamaszPanasz
-
  Ma 19:21 Életmód

„Utálom az iskolát. Nem megyek vissza!” Érezted már valaha ezt az érzést? Szerintem igen, hisz nincs is olyan gyerek, aki ne érzett volna legalább egyszer hasonlót. Általában ez az állapot nem tart túl sokáig. De mi van akkor, ha te sokszor gondolkodsz így?

Miért fázósabbak a lányok, mint a fiúk?

KamaszPanasz
-
  Ma 09:22 Életmód

Miért van az, hogy a fiúk sokkal később vesznek fel egy pulcsit, a lányok viszont már jóval hamarabb vacognak, és bekapcsolják a fűtést?

6 tipp, hogy könnyebben lélegezz, ha beteg vagy

KamaszPanasz
-
  Tegnap 19:14 Egészség

A tél nemcsak hideget, hanem bizony megfázást is tartogathat a számunkra. Ráadásul a megfázás az éjszakáinkat is elronthatja: bedugult orral csak forgolódunk egész este. Íme, 6 tipp a könnyebb légzésért.

Karácsonyi hangulatban

KamaszPanasz
-
  Tegnap 16:01 Életmód

Nyakunkon a karácsony, de Te mégis úgy érzed, még nem jöttél igazán hangulatba? Adunk pár tippet, hogy Neked is megjöjjön a kedved!

A fertőzések elkerülésének leghatékonyabb eszköze: a kézmosás

KamaszPanasz
-
  19.12.03 19:14 Életmód

Mosd meg a kezed! - hallottad már párszor a szüleidtől, igaz? Lehet, hogy már szinte bosszantó, mégis ez a legjobb megoldás arra, hogy elkerüld a betegségeket. Különösen fontos ez most, hogy ismét közösségben vagy, s az ősz előrehaladtával a vírusok, bacik is támadásba lendülnek.

Hülyére iszod magad?

KamaszPanasz
-
  19.12.03 15:12 Életmód

Az alkoholizálás rombolhatja az agy fehérállományának épségét a tinédzserek esetében. Kamaszkorban az agy még fejlődésben van, ezért válik sokkal sebezhetőbbé a nagy mennyiségű alkoholbeviteltől.

Egész éjszaka tanulnál? Rossz ötlet!

KamaszPanasz
-
  19.12.03 09:14 Életmód

Megtörtént már veled, hogy hiába tanultál egész éjszaka, a vizsgád mégsem sikerült jól? A legújabb kutatások szerint az éjszakai tanulás az oka a gyengébb teljesítménynek.

7 tipp a téli depresszió megelőzésére

Akármilyen is az időjárás, bármilyen rosszkedvűek a barátaid, a családod, vagy a kollégáid, próbálj ki néhány módszert, hogy megelőzhesd a lehangoltságot, és árassz egy kis napfényt az energiáddal!

Mi az ideális testsúly számodra?

KamaszPanasz
-
  19.12.02 15:11 Életmód

Valószínűleg ez a kérdés hangzik el a legtöbbször a pubertáskorba lépett fiatalok között. Elsőre ez egyszerű kérdésnek tűnik, azonban megválaszolni már egy kicsit bonyolultabb. De miért is?

Hogyan kezeljük az öngyilkosság gondolatával küszködő gyermekünket?

KamaszPanasz
-
  19.12.02 09:21 Életmód

Az „Inkább csak meg kéne ölnöm magam” típusú mondatok figyelmeztető jelzések, melyeket érdemes nagyon komolyan venni! Az öngyilkosság a második leggyakoribb halálozási forma a tinédzserek körében.

Allergia a wifire?

KamaszPanasz
-
  19.12.01 19:12 Életmód

Noha még határozottan nem tudták bizonyítani, hogy az elektroszmog komolyan károsíthatja a szervezetet, néhányan ténylegesen rosszul lesznek, ha wifinek vagy egyéb elektromágneses hatásnak vannak kitéve.

Mit ne együnk menstruáció alatt?

KamaszPanasz
-
  19.12.01 09:14 Életmód

Éppen hátfájástól, a görcsölő hasadtól és fejfájástól szenvedsz? Ez nem jelenthet mást, mint a hónap nem éppen legkellemesebb időszakát: a menstruációt. Ezek a kellemetlenségek vannak, akiknél nehezen múlnak, ám néhány trükkel és némi odafigyeléssel csökkenthetők.

Miért ne akarj randizni a barátod exével?

KamaszPanasz
-
  19.11.30 19:38 Életmód

Természetes, hogy kétségekkel tölt el, amikor egy olyan valakibe leszel szerelemes, aki korábban a legjobb barátoddal randizott. Vajon szabad randizni az exével? Elvégre ő a barátod számára már csak a múlt. Talán, ha elég sok idő eltelt azóta, nem lesz gond. Ennek ellenére azt tanácsoljuk, soha ne ess szerelembe a legjobb barátod exével!…

A metamfetamin és hatásai - Sokkoló képekkel

KamaszPanasz
-
  19.11.30 16:06 Életmód

A metamfetamin egy függőséget okozó stimuláns drog. Tiltott laboratóriumokban készül, olyan szerekből, mint az akkumulátorsav, gázolaj és száraz tisztítók. A kristályos metamfetamin egy sokkal koncentráltabb forma, ami elszívható.

5 tipp, hogy megállítsd a nátha terjedését

KamaszPanasz
-
  19.11.30 09:21 Egészség

Amikor a testvéred tüsszögve jön haza, és állandóan az orrát fújja, vajon hogyan tudsz megküzdeni a vírusokkal vagy baktériumokkal, amelyeket hazavitt? Ne ess pánikba, megelőzheted, hogy elkapd a náthát.