Találatok: 19 hír

Biztonsági tippek fesztiválokra, koncertekre

KamaszPanasz
-
  Tegnap 15:34 Életmód

A fesztiválok tele vannak szórakozásra vágyó emberekkel, akik csupán jól szeretnék érezni magukat, de sajnos sokan eshetnek tolvajok vagy erőszakos emberek áldozatául. A leggyakoribb eset a sátrakból való lopás, de a szexuális bántalmazás is gyakori.

A helyben tartó készülék okozta fájdalom csillapításának lehetőségei

KamaszPanasz
-
  Tegnap 14:32 Életmód

A fogszabályzó viselése egy hosszú, sokszor fájdalmas időszak. Mindenki csak azt a napot várja, amikor lekerül a fogszabályzó és a szép fogsor marad utána.

Hogyan szerezhetsz pénzt nyáron?

KamaszPanasz
-
  Tegnap 09:14 Életmód

Ha iskolaidőben ajánlott volt megegyezni a szüleiddel abban, hogy zsebpénzt kapj, mert ezer apró dologra kellett a pénz, akkor nyáron szinte kötelező valami pénzforrás után nézned. Miért? Mert manapság már szórakozni sem olcsó mulatság - márpedig a nyár tele van szórakozási lehetőséggel. Himer Csilla pénzpedagógus pénzszerző tippjei…

A sportolás egyik veszélye: a kiszáradás

KamaszPanasz
-
  19.07.21 15:20 Életmód

Te tudtad, hogy a fiatalok szervezete nehezebben alkalmazkodik a forrósághoz, vagy épp a nedves időjáráshoz? A fejlődésben lévő szervezet több hőt termel és kevesebbet izzad. A fiatalok viszont jellemzően nem isznak eleget sportolás közben, így ezek a körülmények együttesen megnövelik a kiszáradás kockázatát.

A 10 leggyakoribb elsősegély-nyújtási hiba

KamaszPanasz
-
  19.07.21 09:12 Egészség

Kamaszként bizony előfordulhat, hogy baleset ér téged, vagy valamely társadat, és felnőtt jelenlétének hiányában az orvosi segítség megérkezéséig neked kell ellátnod a sérülést. Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, illetve, hogy mit tegyél helyettük.

Az almaecet jótékony hatásai: 11 ok, hogy kipróbáld

KamaszPanasz
-
  19.07.20 19:14 Életmód

Az almaecetnek számos felhasználási módja van. Az egyik legnépszerűbb természetes gyógyászati eszköz, amely rengeteg dologra használható. Lássuk, miért érdemes beszerezned!

Károsak-e a dezodorok az egészségre?

KamaszPanasz
-
  19.07.20 15:34 Életmód

Az ókori Egyiptomban a testszagot citrusolajakkal és fűszerekkel nyomták el. Mára a reklámoknak köszönhetően elhisszük, hogy nem lehetünk sikeresek izzadásgátló készítmények nélkül, pedig ezek károsak lehetnek az egészségedre, ellenben léteznek természetes, otthon elkészíthető változataik.

Hogyan szeress újra szakítás után?

KamaszPanasz
-
  19.07.20 09:12 Életmód

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

A szép haj titka

KamaszPanasz
-
  19.07.19 19:14 Életmód

Egészséges és szép hajra vágysz? Sajnos a haj is elveszítheti a fényét, illetve lassabban nőhet. De semmi nincs veszve, hiszen a következő 5 tipp betartásával igazán gyönyörű, egészséges hajra tehetsz szert.

Kötelező olvasmányok nyáron. Elkezdted már?

KamaszPanasz
-
  19.07.19 15:14 Életmód

Az diákoknak évfolyamtól függően 7-12 művet kell elolvasniuk egy tanév alatt. Többségüket nyáron. Te hol tartasz? Még hozzá sem kezdtél? Íme, néhány tipp, hogy a kötelező ne legyen olyan, mint egy foghúzás.

Vezetés drogok hatása alatt

KamaszPanasz
-
  19.07.19 09:23 Életmód

Aki drogok hatása alatt vezet autót, az nem csak a saját maga, hanem azoknak az életét is veszélyezteti, akivel az úton találkozik. A drogok, bizonyos gyógyszerek megváltoztatják a vezető ítélőképességét, vezetési képességeit, és figyelmét, ráadásul illegális is.

Hogyan nézhetsz ki jól edzés után is?

KamaszPanasz
-
  19.07.18 19:23 Életmód

Nem feltétlenül kell izzadtan és lestrapáltan elhagynod az edzőtermet. Ezek a gyors tippek segítenek, hogy az öltözőből frissen, üdén és összeszedetten léphess ki, még ha az edzésed szörnyen fárasztó is volt.

Visszautasítás: hogyan csináld megfelelően?

KamaszPanasz
-
  19.07.18 15:29 Életmód

Visszautasítás után is megtarthatod a méltóságodat - legalább addig, amíg hazaérsz. Vagy ha te vagy az, aki visszautasít, tanuld meg, hogyan kell jól csinálni!

Fogszabályozás: nem csak hiúság

KamaszPanasz
-
  19.07.18 09:14 Egészség

Fogazatunk fontos szerepet játszik életünkben. Befolyásolja arcunk harmóniáját, beszédünk és artikulációnk módját, mimikánkat és egyéni kisugárzásunkat is.

Biztonsági ötletek strandoláshoz

KamaszPanasz
-
  19.07.17 19:23 Életmód

Minden nyáron ezrekre vigyáznak a strandokon, tengerpartokon a vízimentők. Hogy a víz mellett is biztonságban legyél, érdemes tájékozódnod a rád leselkedő veszélyekről. Az alábbi egyszerű tippek követésével elkerülheted őket.