Találatok: 18 hír

A barátnőd szünetet akar? Itt van 11 ok, vajon miért

KamaszPanasz
-
  Tegnap 19:23 Életmód

Szóval, találkozol egy lánnyal, szerelmes leszel, és úgy gondolod, hogy minden a legnagyobb rendben van. Így kezdődik a történet a legtöbb pár esetében. Később mondja a barátnőd, hogy szüksége van egy kis térre. Nem érted, hogy miért érez így? Itt van néhány lehetséges ok, hogy miért akarhat egy kis szünetet.

Házi praktikák lábszag ellen

KamaszPanasz
-
  Tegnap 15:49 Életmód

Tartasz attól, hogy lábszagod van? Félsz levenni a cipődet mások előtt a kellemetlenségek miatt? Próbáld ki házi praktikáinkat!

Nem mersz jelentkezni órán?

KamaszPanasz
-
  Tegnap 09:23 Életmód

Veled is többször megesett már, hogy tanórán kérdést tett fel a tanár, amire teljes bizonyossággal tudtad a választ…és mégsem jelentkeztél? Ezzel persze egy jó pontot vagy akár egy jó jegyet szalasztottál el, ami a suliban egyáltalán nem mindegy. Tedd fel magadnak a kérdést: csak azért nem teszed fel a kezedet, mert ijesztő?

Az irritábilis bél-szindróma

KamaszPanasz
-
  19.10.16 19:48 Egészség

A legtöbben tapasztaltuk már, hogy egy-egy vizsgát, állásinterjút vagy valamilyen fontos eseményt megelőzően felborul a táplálkozásunk és az emésztésünk.

Gyors fogyókúra helyett változtass az életmódodon!

KamaszPanasz
-
  19.10.16 09:14 Életmód

Még nem késő elkezdened fogyókúrázni! Mielőtt viszont elkezdenéd, meg kell szabadulnod a rossz mentális szokásaidtól. A kulcs az átalakuláshoz az, ha teljes életmódváltást, nem pedig pusztán gyors fogyást akarsz elérni. A célod egy egészséges diéta és életmódváltás legyen!

Mikor érdemes gluténmentes étrendet tartani?

KamaszPanasz
-
  19.10.15 19:14 Életmód

Az utóbbi években egyfajta divattá vált gluténmentes ételeket fogyasztani, a táplálkozási irányelv új kultuszát elterjedt fogyókúrás, életmódváltó programok is népszerűsítik. Valóban mindenkinek indokolt a glutén teljes mellőzése az étrendből?

Miért ne cigizz, ha iszol?

KamaszPanasz
-
  19.10.15 15:34 Életmód

Mint sok bulizós ember tudja, az emberek több nikotint kívánnak, amikor alkoholt fogyasztanak, és több alkoholt, amikor dohányoznak. Ráadásul a nikotin jelentősen rontja a másnaposság tüneteit is! Mi ennek az oka? Cikkünkből megtudhatod.

Az intim higiénia alapjai

KamaszPanasz
-
  19.10.15 09:20 Életmód

A tisztálkodás alapvető szabályait már gyerekkorunkban megtanultuk, de ez a tanulási folyamat nem állhat meg: életkorunknak megfelelően folyamatosan frissíteni kell tudásunkat, hiszen a személyi higiénia hiánya miatt a különféle betegségek könnyebben kialakulhatnak.

10 szuper módszer, hogy növeld az önbizalmadat

KamaszPanasz
-
  19.10.14 19:12 Életmód

Íme, néhány tipp, amelyekkel te is jobb önértékelésre tehetsz szert. Olvasd el alábbi összefoglalónkat.

A laktózérzékenység jelei

KamaszPanasz
-
  19.10.14 15:15 Egészség

A laktóz intolerancia nem is olyan ritka betegség, mint azt gondolnád. Ha a tej, tejtermék fogyasztása után fáj a fejed, vagy rosszul vagy, akkor lehet, hogy tejérzékeny vagy. Cikkünkből megtudhatod a leggyakoribb okokat, tüneteket, illetve azt is, hogy hogyan tudod kezelni ezeket.

6 módszer a pólóid újrahasznosítására

KamaszPanasz
-
  19.10.14 09:14 Életmód

Mindenkinek sok póló lapul a szekrényében, és ezek közül sokat régóta nem is használunk. Ha már nem férsz el, és esedékes egy nagytakarítás, ne dobd ki a felesleges ruháidat. Add egy szeretetszolgálatnak, vagy tippjeink segítségével alakítsd át őket praktikus tárgyakká!

Mikor kell nemet mondani a testedzésre?

Betegnek, fáradtnak érzed magad vagy egyszerűen csak lusta vagy elmenni sportolni? A mozgás általában jót tesz a szervezetnek, mégis, bizonyos betegségek, fájdalmak esetén határozottan ellenjavallt. Mikor érdemes elnapolni az edzést?

Ételek, amelyek fokozzák az agyműködést

KamaszPanasz
-
  19.10.13 09:34 Életmód

Sokszor kívántad már, hogy bárcsak varázsütésre jobban oda tudnál figyelni tanórán, vagy több agysejttel rendelkeznél? Nos, sajnos a dolog nem megy ilyen könnyen, de ha változtatsz bizonyos dolgokon az étrendeddel kapcsolatban, nagyon sokat segíthetsz magadnak.

Mit ne tegyél, amikor szerelmes vagy?

KamaszPanasz
-
  19.10.12 15:21 Életmód

A szerelem lehengerlő érzés. Ha valaki szerelmes, kicsit mindig másképp viselkedik, mint egyébként. De van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!

Segítség, mutálok!

KamaszPanasz
-
  19.10.12 09:14 Életmód

Nemrég még minden rendben volt a hangoddal, bátran beszéltél és nevettél. Most meg, ha megszólalsz a hang, ami elhagyja a torkod hol visításra, hol krákogásra, hol vinnyogásra, dörmögésre hasonlít.