Találatok: 30 hír

Kilenc éves fiú és tizenöt éves lány a tegnapi gyalogosgázolás sérültje – Az autót egy foktői fiatalember vezette

Kalohírek
-
  Tegnap 14:49 Baleset-bűnügy

A mentők tájékoztatása szerint a gyerekek egyike könnyebb, a másik viszont nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrség forgalomeltereléssel több mint fél órára lezárta az utat a helyszíneléshez.

Nagyné Oliácsek Enikőt javasolja az Eperföldi igazgatóhelyettesi posztjára az önkormányzat

Kalohírek
-
  Tegnap 11:05 Kultúra

A beérkezett két pályázatot a pénteki ülésén véleményezte a testület.

Zsiga Ferenc a KALOhírek új főszerkesztője

Kalohírek
-
  Tegnap 10:07 Megyei

Kettéválik a szerkesztőségi munka, amelynek egyik lába a klasszikus főszerkesztői tartalomirányítás, a másik az ezt több oldalról támogató innovatív digitális rendszerek egy kézben tartása, továbbfejlesztése.

A Kalocsai FC csapata Hartán búcsúzott a bajnoki dobogótól

Kalohírek
-
  Tegnap 09:53 Foci

Az utóbbi öt meccsén két döntetlent, két vereséget és csupán egy győzelmet ért el a Kohány Balázs edzette KFC „megyeegyes” alakulata.

Idén is sok látogatót fogadott a Város napján a Paks II interaktív kamion

Kalohírek
-
  Tegnap 08:30 MegyeiPaksKamion

Országjáró körútját megszakítva Paksra érkezett a Város napjára a Paks II. tájékoztató kamion. Az interaktív jármű az elmúlt évhez hasonlóan rekordszámú látogatót fogadott. A rendezvényen mutatkozott be a Paks II. információs sátor, amely – akárcsak a kamion – számos játékkal és hasznos tudnivalóval várta a látogatókat. (x)

Zebrán gázoltak testvérpárt Kalocsán

Kalohírek
-
  19.05.20 18:49 Baleset-bűnügy

Hétfőn délután öt óra körül történt súlyos sérüléssel járó baleset Kalocsán a Katolikus iskolához vezető zebrán. Tudósításunk idején a helyszínelés még folyik, a forgalmat elterelik, az útszakaszt lezárták.

Páratlan hangulatú 39. Orbán-napi Borünnep a hajósi Pincefaluban - A szombati Piramis koncert tömegeket vonzott

Kalohírek
-
  19.05.20 17:33 Megyei

Bács-Kiskun megye, a Kalocsai-Sárköz legrégibb, legnagyobb hagyománnyal rendelkező borünnepe egy év híján négy évtizede töltötte meg újra szakmai programokkal, vidámsággal, muzsikával, távoli vidékekről is érkező, borszerető közönséggel a hajósi Pincefalut.

Zsemberi Herman ezüstérmes a Serdülő magyar bajnokságon

Kalohírek
-
  19.05.20 09:32 Sport

A kalocsai fiú 12 éves kora ellenére a 15 éves serdülők elit mezőnyében állhatott a magyar bajnoki dobogó második fokára.

Lezárult a Bács-Kiskun megye bora és pálinkája verseny – Díjeső a legjobbaknak

Kalohírek
-
  19.05.20 09:07 Gazdaság

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által meghirdetett versengést az hívta életre, hogy térségünk az ország egyik legnagyobb szőlőtermelő vidéke, kiváló borok és pálinkák szülőhazája, mely tradíciót támogatni szükséges és érdemes.

Kalocsán is elérhető az első 3D-s nyomtatású, látás-centrikus szemüveg – Bemutató a Vicai Látás- és Hallásközpontba…

Kalohírek
-
  19.05.18 21:33 Megyei

Arcszkenneléssel rögzítésre kerülnek a páciens arcvonásbeli adottságai, ez biztosítja, hogy a keret tökéletesen illeszkedjen, de lehetővé teszi a legideálisabb kerettípus, forma, szín, stílus és mintázat kiválasztását is.

Léleklibikóka 2. – „SHOW-HAJ”, avagy a párválasztás misztériuma és a női fodrászatok titkos élete

Kalohírek
-
  19.05.18 21:16 Megyei

Novellasorozatának mostani epizódjában Szűcs Brigitta Z. a női fodrászüzletek sajátos hangulatát idézi meg, és az ott folyó beszélgetések, ne mondjam, a pletykálkodás mélységeit tárja nem csak női olvasóink okulására, miközben esküvőre készülnek a hajköltemények. Arról pedig van mit csevegni…

Partfallal biztosítják a hajósi Pincefalu Csárda sorát - A Belügyminisztérium vis-major keretéből finanszírozzák

Kalohírek
-
  19.05.18 14:18 Megyei

Estók Mihályné Salczer Erzsébet polgármester arról tájékoztatta portálunkat: egy Facebook poszt miatt a pénteki napja nagy része az Orbán napi előkészületek helyett újságírói, katasztrófavédelmi megkeresésekre reagálásokkal telt

Város épülhet a városban: jöhetnek az oroszok! – Megadta az önkormányzat a hozzájárulást a Foktői úti laktanya betel…

Kalohírek
-
  19.05.18 11:25 Megyei

Akár ötezer, a Paksi Atomerőmű új blokkjainak építésére érkező munkás számára létesíthetnek munkásszállást. Elő az orosz nyelvkönyvekkel és szótárakkal! Igaz, nem csak oroszok jönnek… Tanuljunk nyelveket!

Partfallal biztosítják a hajósi Pincefalu Csárda sorát

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán elnyert pályázati forrásból partfalat, ha úgy tetszik, támfalat építenek a hajósi Pincefalú Csárda során elhelyezkedő épületek biztonsága érdekében.

Szanyi Tibor (MSZP): Elmarad a szélsőséges erők áttörése az EU Parlamentjében

Kalohírek
-
  19.05.17 14:54 Megyei

„Az MSZP a „hazatalálásának” egy elég nyögvenyelős folyamatában van. Azt gondolom, ha az EU parlamenti választásnak annyi az eredménye, hogy stabilizálni tudjuk magunkat, akkor már nagyon nem fogok panaszkodni.”