Találatok: 8 hír

Mehet a Delta Csoport és az Est Media tranzakciója

Jóváhagyta a Gazdasági Versenyhivatal a Delta Csoport és az Est Media július 30-án bejelentett tranzakcióját, ami a sikeres zárás egyik feltétele volt. Így hamarosan a tőzsdei cég tulajdonába kerülhet a közel 16 milliárd forintos árbevételű Delta Systems informatikai vállalat.

IT-biztonsági adventi kalendárium

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének IT-biztonsági adventi kalendáriuma minden napra tartogat egy-egy hasznos tippet, tanácsot, ami hozzájárulhat az online biztonság növeléséhez. Olvassa el a mai jó tanácsot!

Hogyan küzdenek a bankok a pénzmosás ellen?

Egy független vizsgálat szerint az üzleti elemzéssel foglalkozó SAS lett a pénzmosás elleni megoldások vezető szállítója 2019 harmadik negyedévében.

Az ünnepek előtt is védjük hatékonyan adatainkat!

IT Business
-
  19.11.29 15:47 Infotech

Az év végi ünnepek közeledtével ugrásszerűen megnő az internetes vásárlási tranzakciók száma. Nem árt fokozottan ügyelni arra, hogy vásárlásainkat megbízható kereskedői oldalakon intézzük. Íme, néhány jó tanács!

Gölcz Dénest kérdeztük a kkv-k biztonságtudatosságáról

IT Business
-
  19.11.29 15:14 Infotech

Mi jelenti a leggyengébb láncszemet IT-biztonság szempontjából a hazai cégeknél? Gölcz Dénest, a Panda Security Hungary ügyvezető igazgatóját kérdeztük a témában novemberi ITB Clubunk után.

5G-s frekvenciaértékesítés: lezárult a másodfokú eljárás

Másodfokon helybenhagyta az 5G-s frekvenciaértékesítés alaki vizsgálatának eredményét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke, miután a Digi Communications N.V. fellebbezést nyújtott be a döntés ellen. A cég további jogorvoslatért bírósághoz fordulhat.

Tovább növelték részesedésüket az Est Mediában az új nagytulajdonosok

Összesen 20 százalékig növelte részesedését az Est Mediában Barna Zsolt, az OTP Bank általános vezérigazgató-helyettese, valamint Antal Kadosa Adorján. A tőkepiaci törvény szerint összehangoltan eljárónak minősülő személyek ugyanis 2019. november 27-én, tőzsdén kívüli ügyletben további 3,5–3,5 százaléknyi részvénypakkal növelték a…

Lehet egyszerre gyors és egyszerű az alkalmazásfejlesztés ?

IT Business
-
  19.11.28 11:55 Mobiltech

Miért használunk mobilapplikációkat? Mert gyorsabban akarjuk elintézni ügyeinek – bárhol, bármikor. Természetes, hogy a cégek egyre gyorsabban és gyorsabban akarnak innoválni és létrehozni saját alkalmazásaikat. Ám sokszor nincs megfelelő kapcsolat és kommunikáció az új alkalmazásfunkciókat készítő fejlesztők és az infrastruktúráért…