Találatok: 500 hír

Teljesen megújul jövőre a Mol Bubi

Új mobilapplikáció bevezetése, könnyebben tekerhető kerékpárok, valamint a többszintű árazás és a rugalmasabb használat bevezetése is a tervek között szerepel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Az FA-kupában is meghatározták a menetrendet

Miután tegnap hivatalossá vált a Premier League folytatásának dátuma, az Angol Labdarúgó-szövetség bejelentette az égisze alá tartozó kupasorozat, a támogatói nevén Emirates FA Cup 2019–2020-as idényének hátralévő mérkőzéseire vonatkozó menetrendjét.

Hollik István: az összefogás fontos eszköze a nemzeti konzultáció

A Fidesz és a KDNP támogatja a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről szóló újabb nemzeti konzultációt, és arra kérnek mindenkit, pártállástól függetlenül vegyen részt rajta - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Megugrott a gyorshajtások száma

Sokan érvényes jogosítvány nélkül vagy ittasan vezettek, de így is kevesebb tragédia történt.

Emlékművet állítanak a hajóbaleset áldozatainak

Infostart
-
  Ma 12:15 Belföld

Emlékművet állítanak Budapesten, a Margit híd pesti hídfőjénél a Hableány sétahajó áldozatainak - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a helyszínen.

Szabadtéri mozireneszánsz kultfilmekkel és online filmfesztivál világpremierekkel

Nyithatnak Budapesten a kertmozik és sok autós mozi is elindul június elején. Péntektől pedig jön a legnagyobb nemzetközi, A kategóriás filmfesztiválok összefogásában létrehozott We Are One - A Global Film Festival az online térben.

Már csomagol a kórházban az első "plazmás" koronavírusos

Két hétig volt lélegeztetőgépen, a kapott vérplazmától egy hét alatt brutálisat javult a 60 éves illető állapota.

A bérleti díjak csökkentését javasolja a BKIK

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) azt javasolta a fővárosi és kerületi önkormányzatoknak, hogy a kereskedelmi egységek forgalmának visszaesésével arányosan enyhítsék a kereskedelmi célú ingatlanok bérleti díját a budapesti mikro-, kis- és középvállalkozások részére - közölte a fővárosi köztestület.

Az olasz futball is kupamérkőzésekkel folytatódik – megvan, mikor!

Hivatalossá vált az olasz labdarúgás „újrakezdésének” dátumsora. Az első állomást az Olasz Kupa elődöntője, majd döntője, a másodikat a Serie A folytatásra jelenti.

Kína erőszakkal is térdre kényszerítheti Tajvant

Kína békés úton kíván újraegyesülni Tajvannal, de a katonai megoldás lehetőségét sem veti el.

Már nemcsak fenyeget a csődök réme Magyarországon

Infostart
-
  Ma 11:18 Gazdaság

A KSH áprilisi munkaerő-felmérése során kérdezett állásvesztők válaszaiból kiderült, egyesek esetében nem egyszerűen leépítésről van szó, hanem a cég végleges megszűnéséről.

Operatív törzs: augusztus 31-ig meghosszabbítják a bértámogatási programot - cikkünk frissül

Valóban küldött alkalmatlan, megsemmisítendő szájmaszkokat az EU Magyarországra; a budaörsi óvodai dolgozók pozitív teszteredményei viszont nem igazak - derült ki az operatív törzs pénteki tájékoztatóján.

Tarlós István komoly aggodalmának adott hangot

A volt főpolgármester szerint a helyzet annyira kritikus, hogy a Lánchíd felújítása nem tűr további halasztást.

Kettős tüdőátültetés mentette meg egy fiatal koronavírusos beteg életét

A 18 éves férfi tüdejét szinte elpusztította az új koronavírus, ezért volt szükség a beavatkozásra - jelentette be milánói Policlinico Kórház.

28 szál gyertya - megemlékezés a Hableány áldozataira

Infostart
-
  Ma 10:33 Belföld

A Hableány tragédiájára, a 28 áldozatot követelő dunai hajóbaleset áldozataira emlékeztek hajós kegyeleti szertartás keretében, a tragédia évfordulóján.