Találatok: 500 hír

Kész a néppárti bölcsek jelentése a Fideszről

Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke jelentette be a hírt.

Láncra verve tartottak egy idős nőt - itt az ítélet

Másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve közérdekű munkára ítélte a Monori Járásbíróság hétfőn azt a férfit és nőt, akik láncra verve tartottak a pincéjükben egy halottá nyilvánított idős nőt - közölte a Budapest Környéki Törvényszék.

Már 95-re emelkedett fagyhalál áldozatainak száma

Infostart
-
  Ma 18:20 Belföld

Tíz nap alatt huszonegyen fagytak meg az országban, ezzel a fagyhalál áldozatainak száma 95-re emelkedett szeptember közepétől január közepéig - közölte Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum elnöke.

Feledy Botond: ha az európai polgároknak szerencséje van, operatív változás lesz

Infostart
-
  Ma 18:08 Külföld

A külpolitikai elemző szerint szemléletváltás jöhet az Európai Bizottságnál, ami segítheti Ursula von der Leyen kezdeményezéseinek sikerét, illetve az Európai Parlament és Bizottság együttműködését.

Érmekért és kvótáért utaznak az Eb-re a sportlövők

Infostart
-
  Ma 17:58 SportOlimpia

A Magyar Sportlövő Szövetség (MSSZ) elnöksége elfogadta Győrik Csaba szövetségi kapitány előterjesztését a február 25-én rajtoló olimpiai kvalifikációs 10 méteres Európa-bajnokságra utazó csapatról, mely 27 fővel szerepel a lengyel városban.

Fordulat az ukrán kapitány ügyében

Kiengedték a letartóztatásból a tavaly májusi dunai hajóbaleset ügyében megvádolt ukrán hajóskapitányt - erősítette meg a Fővárosi Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Elhunyt Takács Ildikó

Életének 79. évében elhunyt Takács Ildikó, a magyarországi és nemzetközi marketingkommunikáció szakma egyik legelismertebb szakembere, a Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata Takács Ildikót saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek - közölte a család.

Új buszokkal erősít a BKV

Új Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbuszok állnak forgalomba Budapesten, az első tizenhat leszállított járművet Karácsony Gergely főpolgármester adta át.

Fennakadások a NAV-nál

Infostart
-
  Ma 17:19 Gazdaság

Nem érhető el a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) rendszere, ami fennakadást okozhat a NAV szolgáltatásaiban - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn a honlapján.

Kiugrott egy debreceni kollégium ablakán egy fiatal

Öngyilkos lett egy húszéves egyetemista Debrecenben szombaton a Markusovszky Lajos III. Kollégiumban.

A patikai receptbajok ellen egyelőre nincs orvosság

Infostart
-
  Ma 16:45 Belföld

Hiányzó rendeletek és el nem indult informatikai fejlesztések okoznak bizonytalanságot a patikusoknak, és kényelmetlenséget a betegeknek.

Feszített tempó a Quaestor-ügyben

Az eddigi 200 tárgyalási nap után júliusig még 130 következik. Időközben nehézségbe ütközött az elfogultság nyomán távozó szakértő helyett újat találni.

Súlyos mérgezés a víztoronyban, mentőhelikopter érkezett

Infostart
-
  Ma 16:34 Belföld

Bátorságért Érdemjelet kaptak azok a tűzoltók, akik egy nem mindennapi akció során kimentettek a paléi víztoronyból két munkást, akik egy vezetékszakadás miatt elájultak.

Már öltöztetik a Tisza új látványosságát

Vízre bocsátották múlt héten Tápén a folyó leghosszabb úszó kikötőjét, amely májustól a Partfürdőn szolgál - a turisták és a hajózók örömére.

Újabb hullámokat vet az atomerőművek ügye

Infostart
-
  Ma 16:11 Külföld

„Szlovákia számára kiemelten fontos az atomenergia, hiszen vállalta, hogy 2050-re eléri a karbonsemlegességet” – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök a V4-es országok és Ausztria vezetőinek múlt csütörtöki találkozója után. Az osztrák kormány ezzel szemben leállítaná az atomerőmű-építéseket a szomszédos országokban. A szlovák…