Találatok: 500 hír

Básti Juli kapja a Páger Antal-színészdíjat

Az elismerést jövőre adják át, a koronavírus-járvány miatt valószínűleg a szokottnál később.

Váratlan brexitfordulat: Michel Barnier mégis tárgyal

Jóllehet, az EU-delegációt vezető Michel Barnier néhány napja még arra figyelmeztette brit tárgyalópartnerét, David Frostot, hogy ha nem tapasztal elmozdulást a brit álláspontban, akkor nem folytatja a sok hónapos Brexit-tárgyalást, ám most mégis bejelentette, hogy péntek este Londonba utazik.

Koronavírus: ezzel jár a járvány Erdélyben

Egy pénteken közölt elemzés szerint a koronavírus-járvány Kolozs és Temes megyében jobban, Partiumban és Székelyföldön kevésbé csökkentette a gazdasági mobilitást.

Itt a magyarázat arra, miért látunk mostanában olyan sok bajszos tűzoltót

Nem mindennapi montázzsal jelentkezett az BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság a közösségi oldalán.

Jair Bolsonaro nem kér a koronavírus-oltásból

Egy másik ügyben kérdés merült fel az egyik oltóanyag tesztelésekor, mert elhunyt egy önkéntes.

Egy orosz lehetőség felgyorsítja a Szputnyik V oltás hazai engedélyezését

Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter Szijjártó Péterrel egyeztetett, közös sajtótájékoztatójukon jelentették be a felajánlást. Beszéltek a gázvezetékek ügyéről és Paks II-ről is.

Vályi-Nagy István: a koronavírus-betegség 7–9. napja a kritikus

A Covid-19 fertőzés nyomán egy kétfázisú betegség alakulhat ki, amelynek a második szakasza rendkívül veszélyes, az állapot rohamos romlása órák alatt bekövetkezhet – mondta Vályi-Nagy István az InfoRádió Aréna című műsorában. A Dél-Pesti Centrum Kórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének főigazgatója arról is beszélt,…

Két rossz hírrel is szolgált a koronavírus-járvány ma a németeknek

A regisztrált fertőzések száma szűk egy hónap alatt duplázódott meg, talán most kezd látszódni a reménysugár. Gyorsulva nő az elhunytak és az intenzív kezelésre szorulók száma.

Alekszej Navalnij az orosz oligarchákat ajánlotta az EU figyelmébe

Arról is beszélt egy EP-s konferencián, hogy az EU meglátása szerint egy újfajta államgépezettel áll szemben, amely az elmúlt pár évhez képest is változott.

Tömegek a Normafán - ezen a hétvégén másként lesz

Rengetegen választották a budai hegyek e pontját kirándulásra az elmúlt hetekben, de a tömeg közlekedési és járványügyi szempontból is aggályos, ezért lépett az önkormányzat.

Vörösiszap-katasztrófa: döntött a Kúria a Mal Zrt. három egykori vezetőjének jogerős ítélete ügyében

A tíz évvel ezelőtti, tíz halálos áldozattal járó vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőeljárásban eredetileg 15 ember ellen emeltek vádat, letöltendő szabadságvesztéssel jogerősen a három vezetőt sújtották, ők kérték az ügyben a felülvizsgálatot.

Hatvan méterről rúgott gólt a Tottenham balhátvédje

A tartalékos összeállításban szereplő Tottenham Hotspur 4–0-ra kiütötte a bolgár Ludogorecet a labdarúgó Európa-ligában. Harry Winks különleges gólt lőtt.

Lovaggá ütik Lewis Hamiltont?

Lewis Hamilton már úgy készülhet a Formula–1-es világbajnokság hétvégi Bahreini Nagydíjára, hogy a hetedik vb-címe is a zsákban van, és a brit sajtó szerint a szezon végén a lovagi cím is odakerülhet. Ha II. Erzsébet királynő is így gondolja, akkor a Mercedes brit pilótáját hamarosan Sir Lewis Hamiltonnak kell hívni.

A dizájnerdrog nagyon menő a fiataljainknál, de dohányzásban, alkoholban akad jó tendencia is

A legtöbb mutató rossz képet fest a magyar tinédzserek dohányzási szokásairól, alkohol- és a drogfogyasztásáról, de akad azért jó jel is. Annyi bizonyos, hogy a családi háttér igen meghatározó és sok múlik a szülő-gyerek viszonyon.

Marco Rossi elárulta, mikor gondolkozott azon, hogy bedobja a törölközőt

A magyar labdarúgó-válogatott irányításával az elmúlt három évtizedének legsikeresebb őszét hozta össze, pedig volt előtte egy pillanat, amikor nem volt biztos a folytatásban. A koronavírus-fertőzött szövetségi kapitány már tünetmentes, de mindmáig karanténban van.