Találatok: 500 hír

Telefonon is elmondják a kijárási korlátozásokat

A kormány átfogó tájékoztató akciót indított annak érdekében, hogy minden magyar értesüljön a kijárási korlátozás legfontosabb részleteiről.

Öngyilkos lett a koronavírus miatt az egyik legtapasztaltabb miniszter Németországban

Thomas Schäferről, Hessen tartomány pénzügyminiszteréről van szó, akit a tartományi kormány miniszterelnöke szerint a járvány körüli gondok kergették a halálba.

Beszállnak a vírus elleni harcba a szeszfőzdék

Infostart
-
  Ma 17:21 Külföld

A Covid-19 járvány masszív hiányt okozott világszerte a kézfertőtlenítőből, de a korábban gint előállító szeszgyárak és sörfőzdék is engedélyt kaptak, hogy átálljanak a gyártására.

Megnézte már a szelvényét? Ezzel a hat számmal lehetett nyerni

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 13. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson az alábbi számokat húzták ki.

"Ők elfutottak a halál elől, de halált hozhatnak hozzánk" - kemény szavak az egészségügyi minisztertől Romániában

Eddig 200 ezer román tért haza külföldről, és húsvétig ugyanennyi érkezésével számolnak. Romániában közel megduplázódott egy nap alatt az újonnan igazolt fertőzöttek száma: szombaton még csak 160-nal, vasárnapra 308-cal több új esetet tartottak nyilván.

Nagyon fontos felhívás a kijárási korlátozás idejére - Így lehet vért adni

A koronavírus-fertőzés miatt elrendelt kijárási korlátozás idején is lehet vért adni -- tudta meg az InfoRádió az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgató-helyettesétől.

Elhunyt az Atlético Madrid legendája

Hetvenkét éves korában meghalt José Luis Capón.

Megszólaltak a kritikus állapotban lévő betegek mellett dolgozó szakemberek

Infostart
-
  Ma 16:01 Belföld

A kórházi gyógyszerészeken is nagy teher van a koronavírus járvány miatt - mondta az InfoRádiónak Süle András, a Magyar Gyógyszerészi Kamara Kórházi-Klinikai Területi Szervezetének elnöke.  Legfontosabb feladatuk a különösen nagy veszélynek kitett, általában több meglévő, esetenként súlyos társbetegséggel küzdő emberek gyógyszeres…

Újabb információ a nagymágocsi idősotthon fertőzött lakóiról

Müller Cecíila országos tiszti-főorvos megerősítette, hogy valóban a nagymágocsi bentlakásos idősotthon lakóiról van szó. Mind a szentesi, mind a nagymágocsi polgármester igyekezett megnyugtatni a települések lakóit, hogy a lakókörnyezetben nincs jelen a vírus.

Nagyüzemben szállították a védőfelszerelést Budapestre a hétvégén

A Wizz Air öt gépe landolt a hétvégén Budapesten, miután megjárták Kínát, és hazahozták az Egyesült Államokban rekedt és hazatérni kívánó 450 magyart is.

Hétfőtől megváltozik Cseh László élete

A tokiói játékok halasztása Cseh László terveit is átírja, de amíg nem vagyunk túl a járványon, addig nem gondolkozik azon, milyen új célokat tűz ki: avagy, hogy 35 évesen is ott lesz-e a következő olimpián. Egy biztos, a tervek szerint jövő héttől – a többi magyar válogatott versenyzővel együtt – uszodába vonul.

Egy nap alatt 800-nál is több halott, teljesítőképességük határára értek a spanyol kórházak

Az elmúlt egy nap során 838-an hunytak el. A járvány következtében eddig összesen 6528-an haltak meg. A madridi autonóm közösségben a legmagasabb a fertőzöttek száma.

Szijjártó Péter: újra megnyílik a somoskőújfalui határátkelő

A külgazdasági és külügyminiszter megállapodott Richard Sulík szlovák gazdasági miniszterrel, hogy a két ország újranyitja a - koronavírus-járvány miatt lezárt - somoskőújfalui határátkelőt, így mindazok a magyarok és szlovákok, akik a határ másik oldalán dolgoznak, ezen az átkelőn tudnak munkába járni.

1977: kezdődik a Liverpool fénykora

Infostart
-
  Ma 14:00 Sport

Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1977-ben kilenc év után nyert ismét angol csapat Európa legfontosabb klubkupasorozatában, a Bajnokcsapatok Európa-kupájában. Több szempontból is mérföldkövet jelentett a Liverpool FC diadala.

Sokkolja az osztrák gazdaságot a fogyasztás drámai visszaesése

Több mint nyolcmilliárd euróval csökkenhetnek az idén a lakossági fogyasztási kiadások Ausztriában a koronavírus-járvány miatt az osztrák Wifo gazdaságkutató intézet prognózisa szerint.