Találatok: 500 hír

Szoboszlai Dominik esete a Liverpoollal

Miközben 2019 őszén az európai csúcsbajnokságok legjobban szereplő csapata, ma este mégis kieshet a Bajnokok Ligájából a címvédő Liverpool. Jürgen Klopp csapatának, hacsak nem szerez három gólt, nem szabad kikapnia Salzburgban.

Nem hagyták annyiban a Szeviép-perben hozott ítéletet

A Szeviép Zrt. vezetőinek felmentését, illetve megalapozatlanság miatt az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezést kérték ügyvédeik a Szegedi Törvényszéken tartott másodfokú tárgyaláson kedden. Az ügyészség az elsőfokú büntetések helybenhagyását indítványozta.

Nem kértek a fejlesztésből a Forma-1-es csapatok

A Forma-1-ben szereplő mind a tíz istálló egyhangúlag elutasította a 2020-as szezonra tervezett új gumikat.

Titkos adatokat követelnek a könyvkiadóktól

Infostart
-
  Ma 16:23 Belföld

Jogi aggályokat fogalmazott meg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének vezetője a köteles példányokhoz kapcsolódó új adatszolgáltatási előírásokkal kapcsolatban. A januártól érvényes szabályozást ért kritikák miatt keddre találkozót kezdeményezett a szakma képviselőjével az Országos Széchenyi Könyvtár felügyeletét ellátó…

A rendszámoktól és a jogosítványoktól az iskolakezdésig számos területen változtatott az Országgyűlés - összefoglaló

Többek között a fegyelmi szabályokat megsértő parlamenti képviselők büntethetőségéről, a frakciókra vonatkozó szabályokról, a nagyszülői gyedről, az OBH elnökéről, az iskolaalkalmassági vizsgálatokról és a kibertérből érkező fenyegetések elleni fellépésről, és a potenciális hadköteles fogalmáról is döntöttek. Bevezették a különleges…

Új atlétikai centrumot kapott az MTK

A klub zuglói Lantos Mihály Sportközpontjában kedden délelőtt átadták a közel 1900 négyzetméteres új fedett atlétikai centrumot.

Wéber Gábor: Kubicáé nem egy hollywoodi történet

Infostart
-
  Ma 15:38 Sport

Az egyik korábbi közönségkedvenc, Robert Kubica volt idén a leggyengébb pilóta a Forma-1-ben – mondta az InfoRádiónak Wéber Gábor kommentátor. Arról is beszélt, hogy hiba volt a visszatérése, és ezt már hónapokkal ezelőtt maga Kubica is belátta.

Korlátozták a parlamenti frakcióalakítás lehetőségeit

A frakciókra vonatkozó szabályok változtatását is tartalmazza a házszabály kedden 135 igen szavazattal, 54 nem ellenében elfogadott módosítása, amelyet kormánypárti képviselők kezdeményeztek. Változott a törvényalkotási bizottság munkája és Orbán Viktor felszólalásainak egyik típusa.

Meghalt Varga Imre, a nemzet művésze

A neves művész hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után december 9-én hunyt el otthonában.

Milák Kristóf újabb nagy dobásra készül

Infostart
-
  Ma 15:02 Sport

A világbajnok úszó ezúttal a kaposvári országos bajnokságon folytathatja szédületes idei menetelését.

Zöld utat kapott a világ legfiatalabb miniszterelnöke

Megszavazta a finn parlament kedden az ország új miniszterelnökének a 34 éves szociáldemokrata Sanna Marint, aki hivatalba lépésével a világ legfiatalabb kormányfője lesz.

Egy most vasárnapi választáson nem sok párt rúghatna labdába

Ha most hétvégén lennének a parlamenti választások, a Fidesz–KDNP 52 százalékkal nyerne, a kormányellenes blokk pártjai pedig összesítve 44 százalékos támogatást élveznének, miközben az MSZP–Párbeszéd szövetség, a Kétfarkú Kutya Párt, az LMP és a Mi Hazánk Mozgalom nem érné el a parlamentbe jutási küszöböt – ismertette a…

Tóth Bertalan: egyre durvább a magyar közélet, egyre durvábbak a módszerek

Az MSZP elnöke szerint az ellenzéknek már jövőre el kell kezdenie a programalkotást és a jelöltállítás rendszerének kidolgozását a 2022-es országgyűlési választásokra. Tóth Bertalan a Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt érintő ügyre utalva az InfoRádió Aréna című műsorában úgy fogalmazott, az ellenzéki politikusok egyre durvább, lejárató…

Sertéspestistől hullott el egy vaddisznó Békés megyében

A betegség valószínűleg a vaddisznók természetes vándorlása során, Romániából jutott a térségbe, de pontosabb magyarázatot a folyamatban lévő járványügyi nyomozás adhat majd.

Meghalt a Roxette énekesnője

Marie Fredriksson évek óta súlyos beteg volt, 61 évesen érte a halál.