Találatok: 500 hír

Polt segítené az Európai Ügyészség munkáját

A Legfőbb Ügyészség megegyezett az Európai Ügyészséggel a kölcsönös együttműködésről és az információcseréről. Magyarország az első olyan uniós ország az uniós ügyészségből kimaradók közül, amely ilyen egyezséget kötött a luxemburgi szervezettel. Egy tavaly novemberi videóhívás során egyezett meg Polt Péter legfőbb ügyész és…

PSZ: a pedagógusok 87 százaléka nem nem menne vissza az iskolába hétfőn

A több mint 9 ezer fő megkérdezésével készült felmérés szerint a pedagógusok 18 százaléka jelezte, hogy táppénzzel, szabadsággal vagy a munkavégzés megtagadásával reagál, ha vissza kell térnie április 19-én a jelenléti oktatásra.

10-20 ezer forintért ellenőrizhető a kínai vakcina hatásossága

HVG
-
 Ma 07:38Belföld

A Népszava számításai szerint eddig körülbelül 500-600 ezer embert oltottak be Magyarországon a kínai oltóanyaggal.

Veczán Zoltán: Az őrkutya – a nyilvánosság kapuőreinek felelősségéről

A médiacsaholás eredője az, hogy az oltás nem is véd, meg még bele is lehet halni. Mindennek kapcsán a politikum és a sajtó felelőssége is jókora.

Még Az Egérfogót Is Ellopták. Helló Bazmegye

A szerencsi rendőrök elfogták azokat az elkövetőket, akik tarcalon az egyik családi házhoz tartozó garázsába betörtek. A gyanúsítottak 2021. április 12-én 12 óra előtt egy tarcali családi házhoz tartozó garázs ajtóját befeszítették, és onnan két kerékpárt, talicskát, szerszámokat, illetve egy egérfogót is eltulajdonítottak.

Így reagál a járványra Málta: bónuszt kapnak az érkező turisták

Valletta - Azok a külföldiek, akik legalább három napot töltenek a szigetországban, 200 eurós visszatérítéssel is számolhatnak.

Mentesség százhúszezer vállalkozásnak - áprilisban is

Márciusra és áprilisra sem kell megfizetni a katát mintegy 120 ezer vállalkozásnak.

A választás szabadsága

A vállalati informatikában egyre inkább az a jelszó, hogy az alkalmazásokat bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről el kell tudni érni. Utóbbi pedig azt jelenti, hogy a Windows mellett más platformok is megjelenhetnek.

Dér Heni 26 éves húga is gyönyörű: már Alexandra is férjnél van

Femina
-
 Ma 07:36Bulvár

Dér Heni családi fotót posztolt, amin húga és sógora is látható.

Támogatás a külhoni szervezeteknek

A magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága közzétette a Nemzeti Újrakezdés Program első pályázati kiírását. A pályázat célja a Magyarország határain kívül élő magyarság

Las Vegasban már működik a Teslák alagútja

Három állomással elindult a szolgáltatás. A teljes anyag Las Vegasban már működik a Teslák alagútja címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Biró Balázs.

Kert nélküli zöldségtermesztés otthon

SzaM
-
 Ma 07:36Otthon

A saját magunk által előállított zöldségeknél nincs is hasznosabb dolog a konyhában, azonban nem mindenkinek van otthon kiskertje. Ám nem feltétlenül kell kert a finom zöldségek termesztéséhez. Egy kisebb konyhakertet bármikor létre tudunk hozni egy szűkebb helyen. A konyha kertünk számára kiváló választás lehet a keleti vagy déli…

Hasba szúrta a mostohaapját egy nyírségi férfi

Egy ismerőse mentette meg a megtámadott férfit. Letartóztatták az elkövetőt.

Óvatosan szépülnek a magyar nők

A magyar nők egyre inkább a természetes szépségük kiemelésére törekednek. Siklós Júlia professzionális sminktetováló és oktató – a szakmában töltött 19 év megfigyelésére alapozva – elárulta, hogy valahol az önbizalomhiány és a tökéletesség-mánia között lebegünk, mégis sokkal tudatosabbak vagyunk a külföldi nőkhöz képest, ami a…