Találatok: 500 hír

Négyből két blokk áll a Paksi Atomerőműben

24
-
  Ma 18:41 BelföldAtomerőmű

Az éves főjavítás mellett terven felüli karbantartás is kezdődött.

Kurz ajánlatot tett az ellenzéknek a bizalom megszavazásáért

Több előzékeny ajánlatot tett a parlamenti pártoknak Sebastian Kurz kancellár csütörtökön cserébe azért, hogy bizalmat szavazzanak neki.

V4NA: Terrorista vezérrel dedikáltatott az ENSZ különmegbízottja

Ripost
-
  Ma 18:40 KülföldENSZ

Jan Kubis, volt szlovák külügyminiszter, aki jelenleg az ENSZ főtitkárának Libanonnal foglalkozó különmegbízottja Twitteren adta hírül, hogy találkozott és hosszas megbeszélést folytatott a Hezbollah terrorszervezet második emberével, Naim Qassemmal.

Fuss ott, ahonnan a repülőgépek startolnak

Delina
-
  Ma 18:40 Egészség

Mára már hagyománynak számít az az Európában egyedülálló futóverseny, amelyet a Budapest Airport szervez meg évente a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér I. futópályáján.

Óriási többséggel kormányozhatnak tovább az indiai populisták

Újraválasztották Narendra Modi miniszterelnök pártját, 302 parlamenti helyet szereztek az 542-ből. (Külföld)

Magyar fiú rövidfilmjét díjazták Cannes-ban

Az öngyilkosságról készített mobiltelefonos rövidfilmet a 13 éves Százados Ábel, ami a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivállal párhuzamosan futó World Peace and Tolerance Institute Awards Legígéretesebb Fiatal Filmes díját érte a rövidfilmes mezőnyében. „Családi összejövetel volt nálunk, és én kint voltam a teraszon. Jó volt a helyszín, szépek…

Sétány – Hosszú út a belvároson át

Győr Plusz
-
  Ma 18:39 Megyei

Nem utca, hanem út, mely merészen átszeli még a Baross utcát is. A tűzoltóságnál ered a körforgalomból, s kifut egészen az Árkádig. Közben fölfűz lakóépületeket, bankokat, üzleteket, irodákat, cukrászdát, ligetet, éttermet, postát, képgalériát. Bajcsy-Zsilinszky Endréről nevezték el.  

Ma is időszerű a magyar szabadság, az erős Európa és a kereszténység védelmének gondolata

A magyar szabadság, az erős Európa és a kereszténység védelmének gondolata ma is úgy időszerű, mint volt évszázadokkal ezelőtt - hangsúlyozta Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Rákóczi Szövetség közgyűlésén csütörtökön Budapesten.

Gyertyagyújtás az István malomnál – a városvédők bíznak az újjápítésben

Gyertyagyújtással egybekötött megemlékezést tartott a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület az István malom előtt.

Sajtóértesülések szerint a Pentagon további katonák Közel-Keletre küldését fontolgatja

A Pentagon (amerikai védelmi minisztérium) további 5-10 ezer katona Közel-Keletre

A Crash Team Racing: Nitro-Fueled egyjátékos kampányát is újragondolják

Game Channel
-
  Ma 18:37 Gaming

A Crash Team Racingből jól ismert, kvázi kampánynak megfeleltethető Adventure Mode a hamarosan érkező újrakeverésből sem fog kimaradni, ám mint a játék jelentős része, úgy ez sem marad érintetlenül. Ugyanaz lesz az alapvetése ugyanis, mint ahogyan arra régről emlékszünk, ám jóval bőkezűbb lesz a rendszer, amikor a jutalmakr...

A Falco a harmadik győzelmére készül

Vaol
-
  Ma 18:37 Sport

Az NB I-es férfi kosárbajnokság negyeddöntőjének harmadik felvonásán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely pénteken 18 órakor fogadja a Kecskemétet – ha harmadszor is nyer, továbbjut.

Nemet kell mondani a bevándorlásra

Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Fejér megyei Mezőfalván, a III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén. 

Komoly mínuszban zárt Európa

Napi
-
  Ma 18:37 PénzügyTőzsde

Jelentős mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön - írja az MTI.

Nhl: az angol Premier League-ből érkezett a Sabres új edzője

NSO
-
  Ma 18:36 Sport

Nem a semmiből, de messziről és más sportágból igazolt vezetőedzőt a Buffalo Sabres. Ralph Krueger azonban nem akárki: elismert jégkorongtréner, sportvezető, csapatépítő és motiváló. Az NHL-klubnál minden tudására szükség lesz.