Találatok: 156 hír

Fractured előzetes: Sam Worthington lányát be kell vinni a sürgősségire, és ez csak a rémálom kezdete...

IGN
-
  Tegnap 22:30 Film

Nem mindennapi lelet A pszichológiai thriller október közepén érkezik a Netflix kínálatába, előzetese alapján pedig ideálisabb helyet nem is találhatott volna magának.

Minecraft: Tipikus RPG-játékelemmel bővül az építős-túlélős játék

IGN
-
  Tegnap 21:42 Gaming

Jelszó: testreszabhatóság A Minecraft elképesztően népszerű modern LEGO, amely igen sokat változott első megjelenése óta. A legújabb változás pedig egy tipikus szerepjátékos elemmel fokozza az amúgy is magas szintű interaktivitást.

Így emlékszik vissza Brad Pitt arra, amikor megvédte Gwyneth Paltrow-t Harvey Weinstein nyomulásától

Leszögezte, hogy még fiatal srác volt Egy korábban is ismert zaklatási ügyre emlékezett vissza a színész, ugyanis kifejezetten fontosnak tartja, hogy többen halljanak erről az esetről.

Fejtágító: Minden, amit a már futó és hamarosan induló streamingszolgáltatókról tudni érdemes

IGN
-
  Tegnap 20:18 Film

Vegyük sorra az összeset! Vége a Netflix egyeduralmának? Mit hoz a jövő a sok-sok új piaci szereplővel? És min tudjuk majd újrázni a Jóbarátokat vagy A hivatalt?

Remek hírt közölt velünk a The Last of Us Part 2 fejlesztője!

IGN
-
  Tegnap 19:30 Gaming

Jövő héten vigyázó szemetek a Sony csatornáira vessétek! Nagyon régóta láttunk már hivatalos anyagot a The Last of Us Part 2-ból, és minden jel arra utal, hogy szeptember utolsó hetében megtörik a csend. Ezt pedig maga Neil Druckmann is megerősítette.

Oscar-díjas színésznőjét mutatja be a The Crown új évadának kedvcsinálója

IGN
-
  Tegnap 19:30 Film

Jöhet az Emmy is? Csaknem két éves szünet után folytatódik a Netflix sorozata, melyben viszont Erzsébet hercegnő nem két évet öregedett, sőt, királynőként már új színésznő játssza.

Befutjuk a kispályát - FIFA 20 ÉLŐ közvetítés

IGN
-
  Tegnap 19:18 Gaming

Egy hét még a FIFA 20 megjelenéséig, benne a FIFA Street-szerű Volta játékmóddal, mi pedig máris megnézzük milyen lett az új rész.

Hát persze, hogy rebootolni akarják a Hivatalt, de vajon meggyőzhető Steve Carell?

IGN
-
  Tegnap 18:36 Film

Közben meglett a sorozat kizárólagos otthona is Az NBCUniversal hamarosan induló streamingszolgáltatása, a Peacock adhatna otthont az ikonikus sitcom pletykált rebootjának. Már ha lesz belőle bármi is.

Állítólag a Control kiadója nagyon sok pénzt kapott az Epic Games Store-exkluzivitásért

IGN
-
  Tegnap 18:11 Gaming

Jó üzlet volt A Max Payne és az Alan Wake alkotóinak új játéka, a Control egész jó kritikákat kapott, és a piacon is sikeres lett. Egy friss jelentés szerint a játék kiadója kifejezetten jó üzletet csinált azzal, hogy eladta az Epic Games Store-nak az akciójátékot.

El Camino: Kijött az első kép a Breaking Bad-mozi Jesse Pinkmanjéről, és hát nem fest túl jól

IGN
-
  Tegnap 17:30 Film

Bitch. Vince Gilligan várva várt filmjéig még egy kicsit várnunk kell, addig is, a most kikerült fotó alapján nagyjából ki lehet következtetni, hol vesszük fel a fonalat a sorozat fináléja után.

Most megnézhetitek, hogy majdnem milyen szomorúan fejeződött be a Toy Story 4

IGN
-
  Tegnap 16:51 Film

Talán jobban jártunk nélküle A nyár kedvenc animációs filmje meglepően jó érzékkel folytatta (és zárta le) a franchise-t, pedig a most nyilvánosságra került alternatív befejezés valószínűleg nagyon rosszul sült volna el.

6 ok, amiért a Death Stranding az év játéka lehet

IGN
-
  Tegnap 14:18 Gaming

Hamarosan megjelenik Hideo Kojima új játéka, a Death Stranding PS4 konzolokra, mi pedig összeszedtük a legfontosabb érveket amellett, hogy miért lehet igazán fontos mérföldkő a videojátékos iparban.

Ööö, úgy tűnik, hogy Shia LaBeouf meztelenül birkózott Tom Hardy-val

IGN
-
  Tegnap 13:21 Film

Mik ki nem derülnek! A színészek állandóan összemérték az erejüket a Féktelenül forgatásán, néha egészen furcsa körülmények között.

Teszt: eFootball Pro Evolution Soccer 2020

IGN
-
  Tegnap 12:30 Gaming

Ejj, de jó lett a BDSRSTNT! A Konami futballjátéka fontos lépéseket tett meg idén afelé, hogy a piacon lévő legjobb legyen a műfajában. Lássuk, milyen valódi változtatások állnak a megújult név mögött!

Ingyenes játékok a hétvégére - Tömegnyomor Edition

IGN
-
  Tegnap 11:21 Gaming

Ebből még válogatni is kihívás lesz Kössék fel a gatyájukat az ingyenes szórakozást kereső játékosok, mert régen volt ilyen bőséges a kínálat!