Találatok: 145 hír

Jean-Claude Van Damme a tudta nélkül segített meglépni egy ékszertolvajnak a napokban

IGN
-
 Ma 11:18Film

Kiraboltak egy ékszerboltot Párizs egyik forgalmas környékén, azonban a Jean-Claude Van Damme miatt a bűncselekménynek egy szemtanúja sem volt.

Dave Bautista: Így változtatta meg Drax az életemet

IGN
-
 Ma 10:45Film

A volt pankrátor kockázatot vállalt, amikor otthagyta a ringet a mozivászonért, és sokáig úgy tűnt, hogy nem jön össze a filmes karrier. Bautista arról beszélt, mekkora változást hozott az életében a 2014-es A galaxis őrzői.

A szexuális botrány kicsinálhatja a Blizzardot

IGN
-
 Ma 10:09Film

Az eheti Weekly Fixben kiderül, hogy milyen rekordot döntött meg a PS5, hogy James Gunn miért unja a szuperhősfilmeket, és az is, hogy miként gyűrűzött tovább az Activision Blizzard-botrány. Csapassuk!

"Volt egy kis szívrohamom": Bob Odenkirk Twitteren nyilatkozott az állapotáról, és most már megnyugodhatunk

IGN
-
 Ma 08:57Film

A héten szívroham miatt kórházba kellett szállítani a Better Call Saul főszereplőjét. Bob Odenkirk állapota szerencsére stabilizálódott, és most maga a színész nyugtatta meg a rajongókat Twitteren.

Egy jelentés szerint Kevin Feige is irtó dühös azért, amit a Disney a Fekete Özveggyel és Scarlett Johanssonnal művelt

IGN
-
 Tegnap 22:27Film

Áll a bál a Disney háza táján, hiszen Scarlett Johansson perel, amiért a Fekete Özvegyet párhuzamosan forgalmazta a hollywoodi nagy, és emiatt Kevin Feige is irtó dühös.

"Nem mindig szép látvány!": Brie Larson újabb, hangos nyögésekkel teli videót osztott meg a Marvel Kapitány folytatás…

IGN
-
 Tegnap 21:03Film

Hiába van sok ellendrukkere, jön a Marvel Kapitány folytatása The Marvels címmel, amelyre Brie Larson már bőszen edz, ezt pedig újabb "nyögős" videóval bizonyította.

Egy bennfentes szerint a Horizon Forbidden West 2021-ben nem fog megjelenni

IGN
-
 Tegnap 20:39Gaming

A Horizon Forbidden West 2021 és a PlayStation 5 leginkább várt játékai közé tartozik, de egy jelentés szerint a Sony nem tart ki az idei premier mellett.

A videojáték-történelem 10+1 legelrejtettebb titka

IGN
-
 Tegnap 20:27Gaming

Listánkon a videojáték-történelem legjobban elrejtett titkait gyűjtöttük össze nektek, amiket évekbe, sőt, évtizedekbe telt megfejteni.

Venom 2.: Minden eddiginél közelebbről szemügyre vehetjük Vérontót egy moziban kiállított életnagyságú szobornak kö…

IGN
-
 Tegnap 19:54Film

Közeleg a Venom 2. – Vérontó bemutatója, úgyhogy ideje kicsit közelebbről megismerkedni az alcím szereplőjével, szó szerint is, egy promócióhoz használt életnagyságú szobor formájában.

Scarlett Johansson állítólag 50 millió dollárt bukott a Fekete Özvegy Disney+-os bemutatóján

IGN
-
 Tegnap 17:33Film

Scarlett Johansson körül az utóbbi időben felforrósodott a levegő többek között amiatt, hogy pert akaszt a Disney fejeseinek nyakába, és ki is derülhetett, hogy mennyi pénzt bukott a Fekete Özvegy párhuzamos forgalmazása eredményeként a színésznő.

Baleset történet a The Flash forgatásán: A Batpod ütközött az egyik kameramannal, a stúdió hivatalos közleményt adott…

IGN
-
 Tegnap 16:45Film

Javában készül a The Flash, amely bevezeti a multiverzumot a DCEU-ba is, ám a forgatást le kellett állítani egy sebesüléssel is járó baleset miatt.

Lebombázták a Superhot VR értékeléseit, mert már nincs öngyilkosság a játékban

IGN
-
 Tegnap 15:36Gaming

Elég rendhagyó okból esett neki néhány felhasználó az akciójátéknak a Steamen, egyesek úgy gondolják, hogy ez csupán „erényjelzés” a fejlesztő részéről.

Hoppá, tévésorozat készül a Waterworldből: Ki is jelöltek hozzá egy izgalmas, feltörekvő rendezőt

A Kevin Costner főszereplésével készült "Mad Max a tengeren", azaz a Waterworld kultuszfilmmé vált, világában pedig látnak fantáziát a producerek olyannyira, hogy készül is belőle egy tévésorozat!

Meglepetés: Kiegészítőt kap a 2019-es Outer Wilds, amelyben egy időhurokba ragadt naprendszert kell felfedezni

IGN
-
 Tegnap 14:31Gaming

Váratlanul bejelentették, hogy az utóbbi évek egyik legjobban megbecsült felfedezős játéka új tartalmat kap, ráadásul nem is kell rá sokat várni.

Videó: The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag kritika

IGN
-
 Tegnap 14:06Film

Óriási hype előzte meg James Gunn kirándulását a DCEU világába, de vajon megérdemelten rajongták körbe Az Öngyilkos Osztagot? SPOILERMENTES kritikánkból kiderül!