Találatok: 122 hír

Végre megjelenési dátumot kapott a P.T. babérjaira törő horrorjáték, a Visage

IGN
-
  Tegnap 19:27 Gaming

Az elkaszált ízelítő megteremtett egy műfajt, amelynek legújabb trónkövetelője hamarosan befut. Stílszerű időpontban dobják majd piacra az egy ideje a korai hozzáférés keretében már megvásárolható horrort.

Nem semmi rendezőt szereztek meg a Meg - Az őscápa 2. élére, mert bizony, lesz folytatás!

IGN
-
  Tegnap 18:33 Film

Stílusosan szólva: egy igazán nagy hal akadt Jason Statham horgára. Jason Statham 2018-os blockbusterére 530 millió dollár értékben váltottak jegyet, így természetesen folytatást kell kapnia. Ám nem akárki ülhet majd a második rész direktori székébe!

Elhalasztották a Blade Runner: Enhanced Edition megjelenését

IGN
-
  Tegnap 17:51 Gaming

A jelek szerint nem a megfelelő ütemben halad a kultikus cyberpunk kalandjáték felújítása. A Nightdive Studios bejelentette, hogy a vártnál majd csak később fog debütálni az 1997-es kultikus-klasszikus cyberpunk kalandjáték felújított, modern gépekre optimalizált változata.

Egy új képregény rámutat arra, miért nem lehet olyan vége Batman történetének, mint a Christopher Nolan-féle Sötét Lo…

IGN
-
  Tegnap 16:39 Film

Denevérsors. A James Tynion IV által jegyzett Batman #101 cselekményszála sok tekintetben hasonlít a 2012-es A sötét lovag - Felemelkedésére, előbbi fináléja viszont nem véletlenül különbözik a Nolan filmjében láthatótól.

Ezekben lesz jobb a Spider-Man: Miles Morales PS5-ös verziója a PS4-es változatnál

IGN
-
  Tegnap 16:27 Gaming

Alaposan ráfeküdtek a mind a két platformra megjelenő kaland feltuningolására. Hamarosan megjelenik a hatalmas sikert aratatott Marvel's Spider-Man folytatása, amelyben egy új főhőssel tehetünk rendet, méghozzá a Sony mind a két, kereskedelmi forgalomban kapható kütyüjén.

Kritika: Borat Subsequent Moviefilm - Kazah nép nagy fehér gyereke visszatérni megmenteni az évezred legsz*rabb éve

Meddig bírja a Borat?. Sacha Baron Cohen suttyómban leforgatta a Borat folytatását, amely olyan aktuális, hogy úgy érezzük, a stáb szinte még haza se ment a forgatásáról.

James Gunn teljes Öngyilkos Osztaga összegyűlt egy csodálatos címlapfotó kedvéért - hogy egy másikon elröhögjék az…

IGN
-
  Tegnap 14:15 Film

"Nincsenek szabályok.". “Nincsenek szabályok” - hirdeti a filmmagazin decemberi számának szalagcíme, a borítóról pedig Harley Quinnen át Peacemakerig minden fontosabb karakter feltűnik.

CoD: Black Ops Cold War: Az egyik legjobb játékmód 1 évig PlayStation-exkluzív lesz

IGN
-
  Tegnap 14:03 Gaming

Folytatódik az új generáción is a Sony és az Activison egyíüttműködésre. Ezúttal sem maradnak exkluzív tartalmak nélkül a PS5 és PS4 tulajok a sikerszériában - és most nem csak néhány kozmetikai extráról, hanem egy teljes játékmódról van szó.

John Boyega szívesen látná Finn kinyírt cselekményszálát megvalósulni - de nem filmes formában

IGN
-
  Tegnap 11:48 Film

…és az sem biztos, hogy újra eljátszaná a karaktert. A színész megerősítette, hogy Colin Trevorrow eredetileg teljesen más irányba vitte volna el a karakter történetét a kilencedik Star Wars-filmben.

Borat 2.: Trump tanácsadója letagadta a súlyosan kompromittáló jelenetet, mire előbb Borat, aztán maga Sacha Baron …

Kazah nép nagy fehér gyermeke azt is elárulta, hogy ki áll az egész mögött. Rudy Giuliani szerint mindössze arról van szó, hogy a színész kipécézte őt magának, mert “leleplezte Joe Biden kétes ügyleteit”, Borat szerint azonban mások felelősek a botrányért.

Vége lesz a Halálos iramnak!

IGN
-
  Tegnap 10:09 Film

A hét legfontosabb hírei egy helyen!. A mai Weekly Fixben olyan témákról lesz szó, mint hogy miért nem lesz soha Vissza a jövőbe 4., hogy a Sony szoftveresen fejleszti majd a PS5 hűtőjét és hogy véget ér a Halálos iramban-széria. Adózzunk is ennek a hírnek 2 másodperc néma csönddel, aztán... csapassuk!

Az Igazság Ligája: Újabb elhanyagolt gonosztevő csatlakozott a Snyder vágás utóforgatásához

IGN
-
  Tegnap 10:09 Film

Lesz kikkel feltölteni a négyórás játékidőt. Alig egy nappal azután, hogy kiderült, hogy a Jared Leto által alakított Joker is feltűnik majd a film rendezői változatában a Collider leleplezett egy újabb karaktert, akinek valószínűleg szintén nagyobb szerep jut majd a 2017-es változathoz képest.

Úgy tűnik, újabb kedvenc Netflix-sorozatunknak lett annyi, és ezt maga a kitaláló erősítette meg

IGN
-
  Tegnap 09:24 Film

A nézettségéhez képest túl drága volt. Az Ez így nem OK, az A Sötét Kristály - Az ellenállás kora vagy a GLOW után egy újabb kritikuskedvenc szériáról derült ki, hogy valószínűleg nem kap majd új évadot.

Furcsák a Ubisoft játékainak borítói? Nem véletlen, a kiadó saját maga hackelte meg azokat

IGN
-
  20.10.23 20:15 Gaming

A disznófejű nagyúr. Érdekes húzással promótálja a Ubisoft a hackeres Watch Dogs Legiont, annyi bizonyos: itt van pár korábbi Ubi-játék szó szerint malacságokkal teli borítóképe!

Új sztorizós DLC-vel és különleges New Game+ móddal bővül a Gears 5

IGN
-
  20.10.23 19:39 Gaming

Na, végre!. A Gears 5 kellemes meglepetés volt tavaly, és örömmel fogadjuk a közelgő DLC-t, a sztorit bővítő letölthető tartalmat és a New Game+-t!