Találatok: 151 hír

XO19 Hoppá, dupla pengés fénykardunk is lesz a Star Wars Jedi: Fallen Orderben

IGN
-
  Ma 00:21 Gaming

Élőszereplős előzetes is érkezett Már csak órák választanak el minket a Respawn játékának megjelenésétől, és ha lehet, akkor a várakozás még nehezebbé vált az új előzetes láttán.

XO19 Több mint 40 játékkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

IGN
-
  Tegnap 23:57 Gaming

A The Witcher 3-tól a Rage 2-ig A Microsoft nem aprózza el: az elkövetkezendő órákban, hetekben, hónapokban több mint 40 remek játék kerül be az előfizetési szolgáltatás kínálatába.

XO19 Hidegrázós előzetest és megjelenési dátumot kapott a Wasteland 3

IGN
-
  Tegnap 23:09 Gaming

Közeleg a havas túlélés Az inXile Entertainment egy új előzetessel jelentkezett az XO19 tiszteletére, sőt, az is kiderült, hogy mikor kaphatjuk kezünkbe a posztapokaliptikus RPG-t.

XO19 Végre megmutatták az Age of Empires IV játékmenetét

IGN
-
  Tegnap 23:09 Gaming

Erre vártunk! Ahogyan arra számítani lehetett, tényleg megcsodálhattuk a stratégiai játék első gameplay felvételeit a londoni Xbox-rendezvényen.

XO19 Az Obsidian vadonatúj játékában miniemberként küzdhetünk a természettel

IGN
-
  Tegnap 22:21 Gaming

Drágám, a kölykök összementek! Túlélőjátékkal készül az Obsidian, amiben barátaink oldalán apróra zsugorodva kell túlélnünk az óriás rovarok támadását és az egyéb megpróbáltatásokat.

XO19 Bemutatkozott a Sea of Thives alkotóinak új játéka

IGN
-
  Tegnap 22:21 Gaming

Irány a vadon! Ahogyan az korábban pletykálták, tényleg bemutatkozott a Rare új IP-je, az Everwild, amihez már egy trailert is kaptunk.

The Way Back előzetes: Ben Affleck terápiás filmje?

Lecsúszott alkoholistából középiskolai kosáredző A könyvelő és a Warrior - A végső menet rendezője új filmmel jelentkezik, ismét Ben Affleck főszereplésével, akin talán pont ez a történet segíthet a való életben is.

Élőben az év legnagyobb Xbox-os rendezvényéről, az X019-ről!

IGN
-
  Tegnap 20:45 Gaming

Meglepetésekre várva Londonból jelentkezik a Mirosoft rendezvénye, amelyen számos izgalmas bejelentésre, új játékok leleplezésére és fontos hírekre számítunk az Xbox háza tájáról.

Bemutatódátumot kapott a Black Adam – vele együtt pedig egy igen menő plakátot is

IGN
-
  Tegnap 19:48 Film

Még egy kicsit várnunk kell A Szikla saját közösségi médiás profiljain debütált a DC-film új plakátja – melyen szép nagy számokkal fel is tüntették a hivatalos bemutatódátumot.

Mortal Kombat 11: Először láthatjuk Sindelt akcióban, az is kiderült, mikor érkezik

IGN
-
  Tegnap 19:21 Gaming

Már nem kell sokat várni A Kombat Pack egyik legjobban várt harcosát végre videón is megcsodálhatjuk, és az is kiderült, hogy mikor válik elérhetővé a bunyós játékban.

Prince of Cats: Spike Lee leforgatja a Rómeó és Júlia hip-hop változatát

IGN
-
  Tegnap 18:03 Film

Megvolna a rendező következő projektje A Csuklyások - BlacKkKlansman Oscar-díjas rendezője ismét különleges filmmel jelentkezik. Következő megálló: a 80-as évek hip-hop közege.

Hát persze, hogy a The Mandalorianből is lehet film

IGN
-
  Tegnap 18:00 Film

Közben a második évad is javában forog Ezek szerint a Disney-nél elégedettek a The Mandaloriannel: a kreatív igazgató részéről semmi akadálya annak, hogy a sorozatból egyszer valamikor film is készüljön.

Eddie Murphy új otthonra lelt? A Netflixre érkezik a Beverly Hills-i zsaru 4.

IGN
-
  Tegnap 17:30 Film

A nevem Dolemite után jöhet az újabb Netflix-film Úgy tűnik, Eddie Murphy hányattatott sorsú folytatása végre megtalálta helyét – a Paramount eladta a jogokat a Netflixnek, így ott fog debütálni a film.

Ma jelenik meg az antropomorf macskával nyomozós Blacksad, íme, a végső előzetese!

IGN
-
  Tegnap 16:21 Gaming

Ne szórakozz a fekete kandúrral! A képregény alapján készült kalandjáték ma lesz elérhető Európában, egy bűnügyet kell majd felgöngyölíteni benne.

Az ott Spoiler lenne a The Mandalorian első részében?!

IGN
-
  Tegnap 14:36 Film

A rövid válasz: talán? Tényleg ez az ikonikus karakter cameózna a sorozat első részében, vagy szimplán csak egy húsvéti tojásról van szó? Körbejártuk az ügyet – természetesen spoileresen.