Találatok: 156 hír

Az új Gears 5-előzetes a játék izgalmas kiképzőmódját mutatja be

IGN
-
  Tegnap 21:39 Gaming

Tréningmód keménylegényeknek és zöldfülűeknek A háborús-katonás filmekből tudjuk, hogy a kiképzések bizony emberpróbálók, hát még a Gears of War kegyetlen világában! A Gears 5 legújabb előzetese a kihívást nyújtó tréningmódot mutatja be.

Látványos előzetest kapott az AC Odyssey hamarosan megjelenő utolsó atlantiszi DLC-je

IGN
-
  Tegnap 20:51 Gaming

Első kézből az első civilizációról Végéhez érkezett az Assassin’s Creed Odyssey atlantiszi DLC-története, amelyet a hamarosan érkező Judgment of Atlantis zár le. Ehhez kaptunk egy látványos előzetes.

Vajon milyen új karakterre utalhatnak a Shazam! kimaradt jelenetében?

IGN
-
  Tegnap 20:21 Film

Arra, akire vártunk? A szuperhősfilm kivágott jelenete egy fontos karakter érkezését lengetheti be.

Egy szerverre zárja a cheatereket az Apex Legends

IGN
-
  Tegnap 18:27 Gaming

Jópofa megoldással állítja kihívás elé a csalókat a Respawn Bár természetesen aki illetéktelen előnyhöz jut külsős szoftverekkel, kitiltásra számíthat, de amíg ez nem bizonyosodik be, addig is meglepő helyzetben is találhatja magát.

Bemutatták a PUBG alkotói, hogyan küzdenek a csalókkal

IGN
-
  Tegnap 18:27 Gaming

Egy rövid videóban leshetünk be a népszerű br játék kulisszái mögé Beenged bennünket a fejlesztőstúdió a kulisszák mögé és egy videóban mutatják be a cheaterekkel vívott végeláthatatlannak és gyakran kilátástalannak tűnő harcot.

Bemutatták a Playerunknown's Battlegrounds alkotói, hogyan küzdenek a csalókkal

IGN
-
  Tegnap 17:39 Gaming

Egy rövid videóban leshetünk be a népszerű br játék kulisszái mögé Beenged bennünket a fejlesztőstúdió a kulisszák mögé és egy videóban mutatják be a cheaterekkel vívott végeláthatatlannak és gyakran kilátástalannak tűnő harcot.

Box Office Magyarország: Stallone és Bautista helyett az animált háziállatokra szavaztak a mozinézők

IGN
-
  Tegnap 17:06 Film

Magyar Box Office-figyelő: 2019/28. hét Egyik nyitány sem tudta lekörözni a hazai mozikban a Pókember és A kis kedvencek titkos élete nagy népszerűségnek örvendő folytatásait.

Idegenben Spoilerek: Ez a karakter majdnem visszatért a filmre

IGN
-
  Tegnap 17:06 Film

Végül ezért hagyták ki a történetből A Hazatérés egyik emlékezetes mellékszereplője majdnem feltűnt az új filmben is, csak a történet változásai miatt mégsem jelenhetett meg.

A Cyberpunk 2077 alkotója beszélt egy kicsit a játékos karakterének eredettörténeteiről

IGN
-
  Tegnap 17:05 Gaming

Így élhetünk mi Night Cityben Mint ismeretes, a Cyberpunk 2077-ben több más, klasszikus szerepjátékhoz hasonlóan karakterünknek különböző háttértörténetei lehetnek. A játék egyik alkotója most erről beszélt egy kicsit.

Egy lelkes moddernek köszönhetően bekerült a könnyű mód a Sekiro: Shadows Die Twice-ba

IGN
-
  Tegnap 16:51 Gaming

Nem kell a FromSoftware-re várni, legalábbis PC-n Elég sokan kérték a fejlesztőt, hogy tegyen be easy módot a címbe, de miután erre egyelőre nem mutatnak túl nagy hajlandóságot, hát egy rajongó megoldotta.

Megérkezett a King’s Man: A kezdetek első előzetese!

IGN
-
  Tegnap 16:24 Film

Elég hatásos! Matthew Vaughn következő filmjéből végre megtudhatjuk, hogyan alakult meg a Kingsman.

Kritika: Az oroszlánkirály (2019)

IGN
-
  Tegnap 15:39 Film

Hollywood körforgása A modern kori Disney egyik legnagyobb sikere is megkapta az "élőszereplős" kezelést, ami szigorúan idézőjelben értendő, hisz az új változat igazából animációs. De hogy jó is?

Az Örökség és a Fehér éjszakák rendezője következő filmjében fura új területet akar felfedezni

IGN
-
  Tegnap 14:51 Film

Ari Aster szakítana a horrorral - de azért nem teljesen Ari Aster egyelőre szakítana a horrorral, de azért nem teljesen: elmondta, milyen műfajú darabokra számíthatunk tőle a közeljövőben.

Robert Downey Jr. az életről a Marvel után: "Nem vagyok Vasember"

IGN
-
  Tegnap 13:06 Film

A színész tud távolságot tartani a szereptől A színész elmondta, hogy hogyan hagyta maga mögött az elmúlt 11 évet, és hogyan tart távolságot Vasember szerepétől.

A Super Mario Maker 2 továbbra sem talál kihívóra a briteknél

IGN
-
  Tegnap 12:28 Gaming

A szigetkirályságban a helyzet szinte változatlan A nyári uborkaszezonnak köszönhetően, ha már egyszer az élre került, hát úgy néz ki, egy ideig ott is maradt a Switch nyári sikercíme.