Találatok: 500 hír

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály

HVG
-
 Ma 06:41Autó-motor

Egy ilyen praktikumra hangolt német luxusautó garantáltan ritkán jön szembe az utakon. Jó eséllyel sohasem.

Több tünetmentes Covid-fertőzött gyerek súlyos szövődményekkel került kórházba

Több kisgyerek is súlyos szövődményekkel került intenzív osztályra, olyanok, akiknek korábban tünetmentes koronavírus- fertőzésük volt - számolt be az RTL Klub Híradója.

Kijutott az olimpiára a női vízilabda-válogatott

Legyőzte az olaszokat 13-10-re, és döntőbe jutott a magyar női vízilabda-válogatott a trieszti kvalifikációs tornán.

Újabb EU-szankciók várhatóak az oroszországi rendőri brutalitás miatt

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Twitter-üzenetében elítélte szombaton az Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista támogatására, hatósági tilalom ellenére tartott aznapi oroszországi tüntetések számos résztvevőjének őrizetbe vételét és az ellenük alkalmazott "aránytalan erőszakot".

Éveken át saját lakásukban kukkolta ügyfeleit egy dallasi bizonságikamera-technikus

HVG
-
 Tegnap 21:01Gazdaság

Az egyik dallasi biztonságikamera-szolgáltató cég volt technikusa éveken át nézegette, hogyan szeretkeznek az általa telepített kamerákat használó nők és partnerük.

Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai

Ezen a héten a következő számokat húzták ki:

Gyors otthoni net mindenkinek: olcsó wifi 6 routereket teszteltünk

HVG
-
 Tegnap 20:00Mobiltech

Ha modern és szupergyors vezeték nélküli hálózatot szeretnénk, akkor már nem feltétlenül kell vagyonokat költenünk egy új routerre – vázoljuk a lehetőségeket a TP-Link és a Xiaomi eszközeivel.

Durva fellépéssel oszlatták fel az eddigi legnagyobb Navalnij-féle tüntetést Oroszországban

HVG
-
 Tegnap 19:57Külföld

Oroszország több száz városában és kisebb településén vonultak utcára ellenzéki tüntetők, hogy a múlt vasárnapi hazatérése után azonnal őrizetbe vett és 30 napos elzárásra ítélt Alekszej Navalnij szabadon bocsátását követeljék. A legtöbben, mintegy 40 ezren, Moszkvában gyűltek össze és több városban komoly összetűzések alakultak ki a…

Szlávik: Mindegyik engedélyezett vakcina hatékony

A Szputnyik V vakcina egy harmadik generációs korszerű oltóanyagon alapul, ez az a technika, amit a brit AstraZeneca gyártásánál is alkalmaznak - mondta Szlávik János.

Úgy látszik, túl korán kezdtek el azzal riogatni, hogy a brit vírusmutáns halálosabb

HVG
-
 Tegnap 18:58Infotech

Még a brit kormány által hivatkozott tanulmány szerzője sem látja bizonyítottnak, hogy a brit koronavírus-variáns halálosabb lenne a korábbinál.

Vitézynek nem tetszik az új Blaha terve, a városháza visszaszólt neki

Elégedetlen a Blaha Lujza tér felújításával kapcsolatos tervekkel Vitézy Dávid, az állami Budapest Fejlesztési Központ vezetője. A Városháza már válaszolt is a felvetésekre.

Kézilabda-vb: újabb győzelem után negyeddöntős a magyar válogatott

Magabiztos játékkal, 30-26-ra győzött a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi világbajnokság középdöntőjében Lengyelország ellen.

Megkérdezte, miért tartóztatják le a tüntetőt, az orosz rendőr hasbarúgással válaszolt

HVG
-
 Tegnap 18:01KülföldTüntetés

Szentpéterváron is tüntettek a múlt vasárnap őrizetbe vett és harmincnapos elzárásra ítélt Alekszej Navalnij szabadon bocsátásáért. A rendőrök a Néva-parti városban is több száz embert vettek őrizetbe, és egy nő megkérdezte a rendőröket, miért tartóztattak le egy éppen elhurcolt fiatalembert.

10 millióra büntették a Wizz Airt az ügyfélszolgálata miatt

A budapesti kormányhivatal 10 millió forintos bírságot szabott ki a Wizz Airre annak ügyfélszolgálati panaszkezelési hiányosságai miatt.

A külföld is kiállt Navalnij mellett

Prágában, Varsóban és Tallinnban is tüntettek Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus letartóztatása ellen - számoltak be különféle hírforrások szombaton.