Találatok: 200 hír

Kandelábernek ütközött egy autó a 38-as főúton

Nyírtelek és Nyíregyháza között történt a baleset. Lesodródott az útról és egy kandelábernek ütközött egy személyautó a 38-as főút Nyírtelek és Nyíregyháza közötti szakaszán, Felsőpázsit közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, amelyben egy ember utazott. A helyszínen vannak a mentők is.

Bajba jutott embernek segítettek a tűzoltók

Feszítővágóval avatkoztak be Balatonföldváron. Bajba jutott embernek segítettek a siófoki hivatásos tűzoltók Balatonföldváron, a Kőröshegyi úton. Az illető át akart mászni egy kerítésen, ám annak hegye átszúrta a combját. A raj feszítővágó használatával szabadította ki, majd átadta őt a mentőknek.

Ráfutásos baleset történt Nyíregyházán

A Sóstói úton akadályozza a forgalmat a karambol. Öt személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött egymásnak Nyíregyházán, a Sóstói úton, a Krúdy Gyula utca közelében. Ráfutásos baleset történt. A város hivatásos tűzoltói érkeztek ki a karambolhoz, amely miatt teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. Az egység áramtalanította a…

Karambolozott két autó Budakalászon

Az egyik jármű árokba csapódott. Összeütközött két személygépkocsi Budakalászon, a József Attila utcában. Az egyik jármű egy három méter mély árokba csapódott, az oldalán fekszik. A balesethez a szentendrei hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította az árokba borult autót.

Két személyautó karambolozott Mezőtúron

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. Két személyautó karambolozott Mezőtúron, a Túrkevei úton. Az egyik jármű a baleset következtében az árokba borult. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Baleset történt a 35-ös főúton

Sajószöged és Nagycsécs között forgalmi akadályra kell számítani. Egy másik gépkocsi utánfutója csapódott egy személyautónak a 35-ös főút Sajószöged és Nagycsécs közötti szakaszán. A sérült jármű az árokba sodródott. A karambolhoz a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította az ütközésben érintett gépkocsit. A…

Kigyulladt egy kombájn az 5-ös főút mellett, Kiskunfélegyházánál

A jármű teljesen kiégett. Teljes terjedelmében égett egy kombájn, Kiskunfélegyháza térségében, az 5-ös főút mellett. A tűzhöz a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak és két vízsugárral eloltották a lángokat, illetve visszahűtötték a járművet.

Hulladék égett Tiszaföldváron

A tűzoltók elfojtották a lángokat. Összehordott szemét, benne autógumi gyulladt ki Tiszaföldvár külterületén. Mintegy nyolcszáz négyzetmétert érintett a tűz. A kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek elfojtották a lángokat. Az oltást erőgép is segítette.

Két személyautó ütközött Nyíregyházán

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Két személyautó ütközött össze Nyíregyházán, a Fürdőház téren. Az esethez a városi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járműveket. Az egyik járműben négyen, míg a másik autóban csak a sofőr utazott. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Több melléképületben volt tűz Cegléden

A tűz az épületek melletti füves területre is átterjedt. Több melléképület kigyulladt, mintegy nyolcvan négyzetméteren, Cegléden, a Kőrösi úton. A tűz az épületek melletti füves területre is átterjedt. Az egyik tárolóban lomok és szerszámok is lángra kaptak. Az esethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik három vízsugárral eloltották a lángoka

Lángolt egy traktor Bácsalmáson

A tarló is meggyulladt körülötte. Kigyulladt egy traktor Bácsalmás külterületén. Teljes terjedelmében égett az erőgép, és körülötte mintegy ötven négyzetméteren lángra kapott a tarló is. Az esethez a település önkormányzati tűzoltói érkeztek ki. Az egység megakadályozta a tűz továbbterjedését, majd elfojtotta a lángokat.

Berendezési tárgyak égtek Nyíregyházán

A tűzoltók egy embert kihoztak a lakásból. Tűz volt egy társasház negyedik emeleti lakásában Nyíregyházán, a Ferenc körúton. Az egyik szobában berendezési tárgyak, ágy és a bútorok kaptak lángra. Az esethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, egy embert kihoztak a lakásból. A tüzet egy vízsugárral eloltották. Jelenleg utómunkálatokat végeznek, a l

Húsz hektáron égett a tarló Merenyén

Egy mezőgazdasági kisgép is kigyulladt a területen. Mintegy húsz hektáron égett a lábon álló búza és a repce Merenyén, a Kossuth utcában. Az esethez a barcsi és a szigetvári hivatásos tűzoltók vonultak és eloltották a lángokat. Egy bálázó gép is kiégett a területen, az egységek annak a tüzét is megfékezték.

Égett egy személyautó Szolnokon

A tűz mást nem veszélyeztetett. Kigyulladt egy személygépkocsi Szolnokon, a Tanács utcában. Teljes terjedelmében égett a jármű, de a tűz mást nem veszélyeztetett. A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.

Jelzőtáblának hajtott egy autó Budapest I. kerületében

A tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt. Kidöntött egy jelzőtáblát és elakadt egy személyautó Budapest I. kerületében, a Mészáros utcában. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység emelőpárna alkalmazásával megszüntette a forgalmi akadályt.