Találatok: 143 hír

Baleset az M5-ösön, Kiskunfélegyháza közelében

Keresztbe fordult egy kisbusz, és akadályozza a forgalmat, egy másik pedig az út melletti árokba sodródott az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza közelében. A balesetnél a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a járműveket.

Tűz van egy szolnoki lakásban

Tűz ütött ki egy társasház egyik tizedik emeleti lakásában, Szolnokon, a Móra Ferenc úton. A konyha gyulladt ki. A város hivatásos tűzoltói oltják a lángokat. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Autó égett Kissikátorban

Kigyulladt egy személygépkocsi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kissikátorban, a Táncsics úton. Az ózdi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egység eloltotta a lángokat.

Novák Katalin: megduplázódik a megújult Erzsébet-tábor befogadóképessége

Novák Katalin: megduplázódik a megújult Erzsébet-tábor befogadóképessége  

Gulyás Gergely: a papok, lelkészek oltására kerül sor

Gulyás Gergely: a papok, lelkészek oltására kerül sor  

Árokba borult egy autó Sárospatak közelében

Felborult egy személyautó Sárospatak közelében a Tiszakarád felé vezető, 3814-es úton. A jármű az árokban, a tetején állt meg. Műszaki mentés céljából a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. A raj áramtalanította a gépkocsit.

Tűzifa égett egy vásárosmiskei kazánházban

Meggyulladt a tűzifa egy családi ház kazánházában, a Vas megyei Vásárosmiskén, a Hegyi utcában. A sárvári hivatásos és a köcski önkéntes tűzoltókat riasztották az esethez. Az egységek eloltották a tüzet, és megkezdték az utómunkálatokat.

Karambol Rád közelében

Összeütközött két személyautó Rád és Penc között, a 2106-os úton. A járművekben egy-egy ember utazott, ők ki tudtak szállni. A balesetnél a váci hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsikat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M31-esen

Szalagkorlátnak hajtott egy személyautó az M31-es autópályán, az M3-astól az M0-s felé vezető oldalon, Mogyoród térségében. A műszaki mentést végző gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon haladnak a járművek. Az egység megszünteti a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy kazánház Móron

Tűz keletkezett egy családi ház kazánházában, Móron, a Kiserdő utcában. A helyi önkormányzati és a bodajki önkéntes tűzoltók érkeztek a tűzeset helyszínére. Az egységek eloltották a lángokat a lakóház mellé épített, mintegy tizenöt négyzetméter alapterületű helyiségben.

Szivárgott a szén-monoxid Ócsán

Ócsára, egy Rákóczi utcai családi házhoz riasztották a dabasi hivatásos tűzoltókat, mert megszólalt ott a szén-monoxid-érzékelő. Az egység méréseket végzett, és kimutatta a mérgező gáz jelenlétét az ingatlanban. Ezért a meghibásodott gázkészüléket lekapcsolták, a gázt pedig elzárták a lakóházban.

ITM: hétfőtől újraindulnak a közlekedési vizsgák

ITM: hétfőtől újraindulnak a közlekedési vizsgák  

Országos tisztifőorvos: egy alá csökkent a vírus reprodukciós rátája

Országos tisztifőorvos: egy alá csökkent a vírus reprodukciós rátája  

Karambol Budapest XII. kerületében

Összeütközött két személyautó Budapest XII. kerületében, a Tóth Lőrinc utcában, az az Orbánhegyi úti kereszteződésnél. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a járműveket.

Hol tartunk az oltásban?

Hírpress
-
 Tegnap 15:38Belföld

Hol tartunk az oltásban?