Találatok: 184 hír

Hármas karambol a 4-es főúton

Összeütközött három személyautó a 4-es főút Albertirsa és Pilis közötti szakaszán. Az egyik jármű felborult. A balesethez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Baleset az M1-esen

A belső sávban szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Herceghalom közelében, a 29. kilométerszelvényben. A bicskei önkormányzati és a zsámbéki önkéntes tűzoltók áramtalanítják a gépkocsit. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Szivárgott a szén-monoxid Nagykanizsán

Nagykanizsán egy Kőrisfa utcai családi házhoz riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat. Ott ugyanis rosszul lett egy ember, akit szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak a mentők. Az egység az ott lakó család tagjait légzőkészülékkel kimenekítette a házból, majd méréseket végzett és kimutatta a mérgező gázt az ingatlan…

Olaszországban fogták el a gyanúsítottat

Az olasz hatóság átadta a magyar rendőrségnek azt a férfit, aki egy 685 milliós pénzmosás egyik feltételezett elkövetője.

Személygépkocsi és egy kamion ütközött az M2-es autóúton

Az ütközés következtében a személygépkocsiba egy ember beszorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak.

Egy autószerelő műhelyben csaptak fel a lángok Budapesten

Tűz ütött ki egy kétszáz négyzetméteres autószerelő műhely egyik kisebb tíz négyzetméteres helyiségében a XVI. kerületi Rákosi úton, a Hársfa utcai kereszteződés közelében.

Árokba borult egy autó Pásztónál

Árokba hajtott egy személyautó Pásztó közelében, a Szurdokpüspökire vezető úton, a Gépállomás lakótelepnél. A jármű a tetejére borult, üzemanyag folyik belőle. Műszaki mentés céljából a pásztói hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. A helyszínen vannak a mentők és az Észak-Mátra Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei is.

Összeütközött három gépkocsi az M7-esen

Egymásba futott egy kistehergépkocsi, egy teherautó és egy személygépkocsi az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Érd térségében. A tehergépkocsi a leállósávban van. Műszaki mentés céljából a törökbálinti hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység áramtalanítja a járműveket. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon…

Egymásba futott két autó Nyíregyházán

Összeütközött két személyautó Nyíregyházán, a Kállói út és a Majoranna utca kereszteződésénél. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Égett egy autó Budapest XX. kerületében

Kigyulladt egy személyautó Budapest XX. kerületében, a Helsinki út és a Nagysándor József utca kereszteződésénél. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a fővárosi hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egység eloltotta a lángokat.

Karambol történt Leányfalun, a 11-es főúton

Egymásba futott két személyautó Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, azaz a 11-es főúton, a 15. és 16. kilométer közötti szakaszon. Az egyik jármű a tetején, az árokban, a másik pedig a külső sávban van. A műszaki mentést végző szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanítják a felborult gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is. A forgalom…

Árokba borult egy autó a 83-as főúton

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó a 83-as főút Győrszemere és Nagyszentpál közötti szakaszán, Győrszemere közelében. Ketten utaztak a járműben, ők kiszálltak. Műszaki mentés céljából a győri hivatásos és a győrszemerei önkéntes tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentők is kivonultak. Az egységek…

Összeütközött két autó a 81-es főúton

Karambolozott két személygépkocsi a 81-es főúton, Győr határában, a Banai út közelében. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták.

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő Székesfehérváron

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat Székesfehérváron egy Németh László utca családi házhoz. Az ott lakók nem panaszkodtak rosszullétre. Az egység a gázszolgáltató munkatársaival közösen rekonstruálta az esetet. A vízmelegítő bekötésénél szivárgást észleltek és kimutatták a mérgező gáz…

Baleset történt Vásárosnamény közelében

Lecsúszott az útról és árokba csapódott, majd visszasodródott az úttestre egy személyautó a Vásárosnamény és Ilk közötti, 4108-as úton. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat riasztották a balesethez, amelynek következtében olaj került az úttestre. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták.