Találatok: 137 hír

Fritz Botond a Freestyle Snowboard és Szlalom Ob nagykövete

Hiros
-
  Ma 13:26 Sport

A szezon legnagyobb eseményére készülnek a hazai snowboardosok. Február 20-22. között Mátraszentistvánon rendezik az idei Freestyle Snowboard és Szlalom Országos Bajnokságot.

Egyre gyakoribbak a benzinlopások Kecseméten

Hiros
-
  Ma 12:09 Megyei

Újabb benzincsövet vágtak át ismeretlenek Kecskeméten. Most a Hunyadivárosban csaptak le az elkövetők. Nem ez az első ilyen eset a városban, az elmúlt időszakban a Vacsiközben és a Széchenyivárosban is több ilyen eset volt. A mostani ügyben feljelentés is történt.

Vádemelés a máriavárosi kalapácsos gyilkosok ellen

Egy 64 éves férfi kalapáccsal megölte ismerősét, aki rajta kapta őt élettársával máravárosi otthonában. Később a nő letartóztatását is elrendelték, mert a gyanú szerint ugyanis ő is részt vett a gyilkosságban. A rendőrség most lezárta a nyomozást.

Az Üzleti élet jótékonysági bálját tartották a Sheratonban

Hiros
-
  Ma 08:27 Megyei

Szombaton tartotta "Az Üzleti élet jótékonysági bálja" című rendezvényét a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A  Four Points by Sheraton Hotelben tartotta rendezvény bevételét a szervezők az Autista Gyermekekért Egyesület és a Kecskeméti Képzőművészeti Szabadiskola számára ajánlották fel.​

Kte-Duna Aszfalt: tisztes helytállás a címvédő otthonában

Hiros
-
  Ma 07:00 Kosárlabda

Derasimovic és Hegedűs nélkül utazott a Kte-Duna Aszfalt a bajnoki címvédő Szombathely otthonába. Forray Gábor legénysége tisztesen helytállt, és a fiatalok is sok játékperchez jutottak.

Ittas sofőr miatt hatan sérültek meg a hármas karambolban

Hat sérültje van annak a balesetnek, amely Izsák közelében történt a sűrű ködben, a Kecskemét felé vezető úton.

Madarász Dóra is ott lesz a Tokiói Olimpián

A kecskeméti nevelésű Madarász Dóra vezérletével soha nem látott sikert ért el a női asztalitenisz válogatott. Bravúros, 3–1-es győzelmet arattak a házigazda portugálok ellen az olimpiai csapatselejtező nyolcaddöntőjében, ezzel kijutott a tokiói olimpiára.

Szálló por - Ismét többfelé kifogásolt a levegőminőség

Ismét kifogásolt a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt több nagyvárosban, köztük Kecskeméten is.

Nagykorú lett a Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub

Hiros
-
  Tegnap 16:45 Megyei

18 éve alakult meg a Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub. Ez alkalom méltó megünneplése miatt gyűlt össze több mint 120 klubtag a kecskeméti Református Konviktusban. Fiatalokat megszégyenítő módon énekeltek, táncoltak és ünnepelték a klub fennállását.

Sváby András és Karcsika a Wojtyla Házban

Hiros
-
  Tegnap 15:40 Megyei

Televíziós műsorából közismertté vált kiskutyáját, Karcsikát is magával hozta Sváby András a Wojtyla Barátság Központba, ahol Borzák Tibor újságíró faggatta a népkonyha „pódiumán”.

Elsőfokú figyelmeztetés ónos eső miatt Bács-Kiskunban is

Hiros
-
  Tegnap 14:05 Időjárás

Az ónos eső veszélye miatt több megyére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton.

Egyirányúsítások és a Centrum Áruház környékének rekonstrukciója

Hiros
-
  Tegnap 11:55 Megyei

Márciusban kezdi meg az önkormányzat a Centrum Áruház környékének felújítását, és tervek készültek már arra is, hogy a belváros kisebb utcáit egyirányúsítsák. Többek között ezekről volt szó pénteken este Király József a 8. számú választókerület önkormányzati képviselőjének (Szövetség a Hírös Városért) lakossági fórumán.

Az autó elütötte, a busz áthajtott rajta - másfél év után lett vádemelés az ügyből

Még 2018. október 12-én a késő esti órákban Kecskeméten, a Mária körúton közlekedett egy Bmw X5, ami elütött egy gyalogost. A férfi úgy akart átkelni az úttesten, hogy nem győződött meg az áthaladás veszélytelenségéről. A baleset után viszont a gépkocsivezető megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

Emberölés Orgoványon, egy 15 éves fiú a gyanúsított - Videóval frissítve

A gyanú szerint egy 15 éves orgoványi fiú ölte meg édesapját. A rendőrök a helyszínen elfogták.

Halálos gázolás Szentkirály térségében

Egy gyalogos férfit gázolt halálra egy autó a sűrű ködben a Bács-Kiskun megyei Szentkirály mellett. A baleset aztán újabb balesetet okozott.