Találatok: 252 hír

Állva, vastapssal ünnepelték Orbán Viktort Olaszországban

Vastapsot kapott Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, Rómában. A magyar miniszterelnök tiszteletére még a Lazio jól ismert indulója, az Avanti ragazzi is felcsendült. 

Hatszáz gyerek imádkozott Soltésszal a nemzetért, vezetőiért, a kereszténységért

Közösen imádkozott hatszáz gyermek szombaton az Országházban.

Orbán: A baloldalnak érdekeltsége van a migrációban

Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában. Orbán Viktor szerint a baloldal be…

Orbán: nekünk igazságtalanul nehéz harcot kell vívnunk a jó ügyért 

Magyarországon az elmúlt években kidolgoztak egy politika- és államelméleti modellt, felépítették a kereszténydemokrata államot - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában.

Szegény Áder Jánost még az ág is húzza

Hírklikk
-
  Ma 17:52 Belföld

Ezt a szegény köztársasági elnököt az ág is húzza. Évekkel ezelőtt úgy akart békésebbnek látszó vizekre evezni a politika frontvonalából, hogy környezetvédő imázst alakított ki magának. És erre tessék: most éppen ez a téma került a viták középpontjába.

Tarlós István kiérdemelte a hónap legszánalmasabb kampányfogása címet

A Budapesten forgató Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Bömbi Bácsi, a független főpolgármester, abban reménykedve, hátha ez is hozhat néhány szavazatot a kampányban. 

Kósa felajánlja a Fidesz-KDNP támogatását, a kormánnyal való közös építkezést

A kormánnyal való közös építkezés, gyarapodás vagy az ellenzék kínálta háborúskodás, gyűlölet, harc között választhatnak az emberek október 13-án - közölte a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke szombaton Szegeden.

Az államtitkárt is kifütyülték az orvosok

Hírklikk
-
  Ma 15:57 BelföldMOK

A béremelés mellett az egészségügy közfinanszírozásának növelését követelte több száz orvos a Magyar Orvosi Kamara (MOK) szombati budapesti nagygyűlésén, amelyet Elhalt ígéretek nyomában - párbeszéd a döntéshozókkal címmel hívott össze az érdekképviselet.

54 gyereket kezelnek debreceni kórházakban szalmonella-gyanúval

Az elmúlt három napban 54 gyereket láttak el a Debreceni Egyetem (DE) szakorvosai feltételezett szalmonellózis gyanújával - közölte az egyetem klinikai központjának elnöke szombaton.

Nyugtalanító Halász János elmeállapota

A sötét fellegek lassan teljességgel elborítják a fideszes kampányguruk elméjét. Halász János frakció-szóvivő pénteken egyenesen sajtótájékoztatót tartott, hogy figyelmeztesse a voksolásra készülő polgárokat: az ellenzéki jelöltek migránsok betelepítésére készülnek.

Pénzt és egészséget próbálnak lopni a távozó fideszes polgármesterek

Hírklikk
-
  Ma 14:20 Belföld

Mandátumuk lejárta előtt az utolsó pillanatban is pénzt és egészséget próbálnak lopni a távozó polgármesterek - ezúttal a Főtáv és Bús Balázs mutyija miatt tiltakoznak Óbuda és a III. kerület polgárai. „Nem kaptunk választ arra, hogy milyen környezetvédelmi hatástanulmány készült az erőműről!” – mondta dr. Kiss László, az Összefogás III. kerületi…

"A főváros sokkal többet érdemel az ellenzéki bohócoknál"

Az ellenzék olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba az önkormányzati választáson, akiknek nem a településük érdeke az első, hanem céljuk a kormánnyal szembeni hídfőállások kiépítése és a bevándorláspárti erők hatalomba segítése - közölte a Fidelitas szombaton.

Veszélyes, ha túl sok fotót posztolnak a szülők a gyermekükről

Veszélyes, ha túl sok fotót posztolnak a szülők a gyermekükről - mondta Pászthy Bea gyermekpszichiáter az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában.

Családbarát Magyarország logóval ellátott ajándék motorokon vonultak a gyerekek

Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára indította el a kisgyerekeknek meghirdetett legszelídebb motorosok felvonulását szombaton Budapesten.

Puzsér aktivistái felrajzolták a budapesti sétálózóna határait

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt ötven aktivistája szombat reggelre kréta spray-vel felfestette a független jelölt programjában szereplő budapesti sétálózóna határait az érintett kereszteződésekben - közölte a jelölt kampányfőnöke szombaton.