Találatok: 270 hír

"A Fecebookot államosítani kell, vagy fel kell darabolni"

Hírklikk
-
  Ma 06:34 Belföld

A Facebook felszámolta Toroczkai László kétszázezres oldalát. Nagyjából semmiben nem értek egyet Toroczkaival, visszataszítónak találom azt, ahogy cigányok ellen uszítva, gyakorlóban masírozva és Orbán zsebében avászkodva próbál magának egzisztenciát teremteni. Ahogy azonban korábban a gyurcsányista kvízprofesszor, úgy most az…

Semjén svédországi vadászkalandjai: a vizsgálat lezárult, ne felejtsük el

Holtpontra jutott a svéd rendőrség Semjén Zsolt svédországi szarvasvadászatának ügyében. Egy évig kutakodtak a svéd nyomozók, több embert kihallgattak, igaz, Magyarországról egyet sem. Mivel nem tudtak senkit meggyanúsítani a nyomozást megszüntették.

A Fidesz pártalapítványa milliókat fizetett egy korrupciós ügyben érintett belga politikusnak

Eurószázezrekkel tömte ki egy korrupt belga politikus cégét a Miniszterelnökség és a Fidesz pártalapítványa.

Magyar György: magára szabott törvényekkel plakátol a Fidesz

Az elmúlt hetekben a Fidesz plakátok sokaságát helyeztette ki engedély nélkül villany- és lámpaoszlopokra országszerte. Az Elmü az ellenzéknek nem adott engedélyt ugyanerre, mondván, hogy az veszélyes lenne.

Orbán Viktornál járt a Szükséget Szenvedő Egyház

A keresztényüldözésről és Európa hagyományos értékeinek megvédéséről volt szó Orbán Viktor miniszterelnök és Marc Fromager, a Szükséget Szenvedő Egyház (ACN) franciaországi szervezete igazgatójának szerdai megbeszélésén a Karmelita kolostorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Tovább drágul a benzin péntektől

A Mol 4 forinttal emeli a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát pénteken, a gázolajé nem változik - értesült az MTI szerdán piaci forrásból. A változást követően a benzin átlagára literenként 412 forintra nő, a gázolajé 416 forint marad.

Kósa Lajos garanciája az ország védelmére

A fideszes Kósa Lajos arra buzdított szerdán mindenkit, akinek fontos a biztonság, hogy a hétvégi európai parlamenti (EP-) választáson támogassa a kormánypártokat és Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját, amely - mondta - garancia az ország védelmére és a migráció megállítására.

Függetlenség

Hírklikk
-
  Tegnap 19:23 Belföld

A neves közíró és frissen kinevezett múzeumigazgató a minap kijelentette egy interjúban: “...eleve nem hiszek a független, objektív újságírás mítoszában“

Király Gábor visszavonult

Hírklikk
-
  Tegnap 18:53 SportKirály Gábor

Bejelentette visszavonulását Király Gábor 108-szoros magyar válogatott futballista.

Huawei: a cég okostelefonjainak minden funkciója működik

A Huawei ellen elrendelt amerikai szankciók mellett is használható minden meglévő funkciója a cég forgalomban lévő okostelefonjainak - közölte a Huawei Technologies Hungary Kft.. 

Orbán több ezer milliárd forintos adósságot zúdított az ország nyakába

Hírklikk
-
  Tegnap 18:46 Belföld

A vasárnapi EP-választás legfontosabb kérdése, hogy az Európa egységéért dolgozó képviselők kerüljenek az Európai Parlamentbe, így meg tudják állítani az Európa szétverésén dolgozó szélsőjobboldali erőket - fejtette ki Tóth Bertalan.

Puzsér mégis részt vesz az előválasztáson

Közös közleményben jelentette be szerda délután Puzsér Róbert és Karácsony Gergely, hogy sikeresen megállapodtak, így mégis lesz ellenzéki előválasztás. Az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás második fordulójának megszervezésére és lebonyolítására bizottságot hoztak létre. A Civil Választási Bizottságnak elnöke Magyar György…

Raboknak épít 9,2 milliárdért egészségügyi központot a kormány

Berettyóújfaluban épül fel a büntetés-végrehajtás új egészségügyi központja, a bruttó 9,2 milliárd forintos beruházás alapkövét szerdán helyezték el a helyi Gróf Tisza István Kórház melletti területen.

Kormánypárti össztűz a szocialistákra

Úgy tűnik, elkaphatta az idei európai parlamenti választási kampány fonalát az MSZP, erre utalhat legalábbis az, hogy a kormánypárti médiagépezet mostanában szinte már csak a szocialista pártba próbál belekötni.

Kovács államtitkár egy újságírónak: menj a francba!

Ha úgy vesszük, Richard Cohen, a Washington Post újságírója olcsón megúszta. Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár akár hadat is üzenhetett volna az Egyesült Államoknak, vagy, ami még ennél is súlyosabb szankció, Szijjártó Péter berendelhette volna az amerikai nagykövetet, hogy lecsessze, mint a…