Találatok: 25 hír

Tizenhét város- tizenhét koncert

Hírhatár
-
  Tegnap 20:57 Kultúra

Élete első országos turnéján tizenhét településen lép fel a virtuóz zongorista, Boros Misi.

Betelt a pohár, véget vet a kormány a börtönbiznisznek

Hírhatár
-
  20.01.18 18:00 Megyei

Az egész magyar társadalom igazságérzetét borzolta, amikor az olaszliszkai lincselőknek, Szögi Lajos gyilkosainak milliós kártérítést ítélt meg a bíróság. Mint a napokban kiderült, ez az ítélet csak csepp volt a tengerben.

Nem csak a Moszkva téri óra tűnt el

Hírhatár
-
  20.01.18 14:07 Belföld

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy eltűntek az utcákról a hőmérős köztéri órák. Sajnos végleg eltávolították a megszokott igazodási pontokat a fővárosi utcákról.

Az új győri fideszes polgármesterjelölt közpénz-milliárdjairól ír az „ördög ügyvédje"

A máig homályos eredetű blog, amelynek köszönhetően, a tavaly ősszel nyilvánossá vált botrányos szexvideója után, Borkai Zsolt fideszes győri ex-polgármester bukásához és a Fidesz tíz éve töretlen hatalmának megtöréséhez vezetett, most új és nem mellesleg ismét győri fideszes botránnyal lépett a nyilvánosság elé.

Hamis prosztatagyógyszerhez használják csalók a Semmelweis Egyetem nevét

Hírhatár
-
  20.01.18 14:07 Belföld

A Semmelweis Egyetem nevével visszaélve reklámoznak egy olyan szert, mely a prosztatagyulladás, illetve a prosztata-megnagyobbodás szinte teljes gyógyulását ígéri.

Elítélték és kiutasították

Hírhatár
-
  20.01.17 21:35 Baleset-bűnügy

Az angol ékszertolvajt a bíróság két év szabadságvesztése ítélte, öt évre kiutasította az országból.

Hosszú évekre rács mögött maradnak

A Pécsi Ítélőtábla súlyosbította annak a férfinak a büntetését, aki társával együtt 2014. augusztusában megölt és kirabolt egy siófoki vállalkozót.

Felbecsülhetetlen értékű kezdeményezés

Hírhatár
-
  20.01.16 21:45 BelföldUtazás

A tervek szerint mintegy húszezer utazási igazolvány talál majd gazdára a DiscoverEU kezdeményezés legutóbbi, immáron negyedik fordulójában, amelyre közel 75.000, tizennyolc éves fiatal adta be jelentkezését szerte Európából.

Marad-e a Fidesz az Európai Parlament Néppárti frakciójában...?

Hírhatár
-
  20.01.16 20:09 Belföld

A feltett kérdésre – bár nem bocsátkozunk jóslásokba – a jelek szerint aligha marad a Fidesz az EP néppárti frakciójában. Ez azonban csak az egyik tényező, a fontosabb, hogyan érinti mind ez Magyarországot?

Január végétől Göncz Árpád nevét viseli az Árpád híd metróállomás

Január végétől az Árpád híd metróállomás a Göncz Árpád városközpont metróállomás nevet viseli majd – írja a Közlekedő Tömeg Egyesület.

Keményen dolgozó fideszes EP-képviselőnő üdvözli az egységes mobiltöltőket

A globális klímakatasztrófa elleni harc gyökeres megoldásához érkezett a Fidesz uniós képviselője, akiről eddig keveset hallhattunk. Most viszont bebizonyította, hogy keményen megdolgozik a jelentős juttatásáért. Kár, hogy egy 10 éve megoldatlan problémába vágta a fejszéjét.

Kellemetlen meglepetés érhet februárban, ha ezt elmulasztod

Hírhatár
-
  20.01.15 13:04 Megyei

A kormányzati családpolitikának és családvédelmi akciótervnek köszönhetően a gyermekes családok jelentős adókedvezményekre jogosultak. Azonban a kedvezmények igénybevétele nem automatikus. Minden évben szükséges azokról nyilatkozni, különben a munkáltató nem veszi figyelembe a gyermekeket a nettóbér megállapítása során.

Elhunyt Imre Erzsébet újságíró

Hírhatár
-
  20.01.15 00:22 Kultúra

Imre Erzsébet, a Csepel újság munkatársa több évtized óta, abból a generációból, akinek cikkeit, tudósításait csak a tények, az igazság, a jobbítás szándéka formálta. Nagy tudású, precíz krónikása Csepel közelmúlt történelmének, mindig szívesen és értően foglalkozott a fiatal újságírókkal, pályakezdőkkel. Az igazság iránti elkötelezettsége,…

Múzeumba került Jakab Antal bőrgyári hagyatéka

Hírhatár
-
  20.01.14 21:39 KultúraPécsMúzeum

Értékes bőrgyári anyaggal bővült a pécsi múzeum gyűjteménye.

Brutálisan emelkedett a sertéshús ára, a kenyér heteken belül követi

Hírhatár
-
  20.01.14 18:08 BelföldJárvány

Hamarosan drágul a liszt és a kenyér – írta kedden a Világgazdaság.