Találatok: 64 hír

Szabad gravitáció

Hírhatár
-
  Tegnap 21:43 Kultúra

Szabad gravitáció címmel látható Varga Rita festőművész kiállítása a Pécsi Galériában.

Közösségi múzeum cím a JPM-nek

Hírhatár
-
  Tegnap 21:34 Kultúra

Országosan a legjobbak között – közösségi múzeum címet kapott a Janus Pannonius Múzeum.

Fehér oroszlánkölyök született a Vadasparkban

Hírhatár
-
  Tegnap 21:23 MegyeiSzeged

Megszületett a Szegedi Vadaspark fehér oroszlán pár, Nadja és Timba második kölyke. A kis oroszlán május 15-én látta meg a napvilágot, és a Szonja nevet kapta.

Görkori park épülhet Szegeden

Hírhatár
-
  Tegnap 21:16 Megyei

Az Országos Görpark Program keretében pályázik az önkormányzat úgynevezett görpark építésére.

Hamarosan megint lehet szociális bérlakásokra pályázni

Hírhatár
-
  Tegnap 21:02 Megyei

Harminchét lakás szociális alapon történő bérbeadásáról döntött többek között a városi közgyűlés pénzügy és vagyongazdálkodási bizottsága szerda reggeli ülésén.

Az emberi jogok megsértése miatt elmarasztalták az Orbán-kormányt

Lesújtó jelentést adott ki Magyarországról az Európa Tanács emberi jogi bizottsága kedden. A szervezet szerint a magyar állam szisztematikusan csorbítja egyes csoportok alapvető emberi jogait – tudósít az Euronews.

Végleges: betiltotta az EU az egyszer használatos műanyagokat

Hivatalosan is elfogadta az egyszer használatos műanyagok betiltását kedden az Európai Unió általános ügyekkel foglalkozó tanácsa, írja az MTI.

A szakács, a tolvaj, a feleség és a szerelője

Érdekes, részletes beszámolót közölt belsős források alapján a 444, az Echo Tv felszámolásáról. A megújult Echoban eleinte profi szakácsok főztek élőben a vendégekre, a végén már a taxit se fizették mindig ki a vendégeknek. Mészárosnét meg lecserélték Vaszily Miklósra.

Miben bíznak...?

Hírhatár
-
  Tegnap 14:01 Belföld

Van egy kérdés, amit újra és újra felteszek magamnak: hogyan mernek mindennap tovább fosztogatni? Hogyan merik szállodával, birtokkal, kastéllyal, gyárral, bankkal megajándékozni saját magukat, családtagjaikat, fiukat, lányukat, rokonságukat? – Bruck András jegyzete.

Papír Bambik jótékony célra

Szombaton első alkalommal rendezik meg a Carneval elnevezésű karitatív rendezvényt a budapesti Anker’t-ben délután 14 órától.

Hazudik a kormány a bevándorlás veszélyéről – eddig 117 000 „migránst” engedtek be jópénzért az országba

Miközben 4-5 ketrecbezárt családot éheztetnek látványosan a tranzitzónákban és toloncolnak vissza Szerbiába, több mint kétszeresére nőtt a nem uniós állampolgároknak folyósított letelepedési vagy tartózkodási engedélyek száma Magyarországon egy év alatt – áll az Eurostat összesítésében.

Csányi négymilliárdot kapott zsebbe földtámogatásra tavaly – te meg veheted 650-ért a krumplit

Hírhatár
-
  Tegnap 10:13 Belföld

Miközben egekben a benzinár, egy kiló krumplit már vehetünk 650-ért, a tojásár pedig minimum a felével drágul – egyelőre -, az ország nagybirtokosai milliárdokat kaptak a semmire attól a csúnya uniótól – csak földtámogatásra.

Kötéllel fenyegették a szókimondó MSZP-alelnököt – a párt feljelentést tesz

Hírhatár
-
  Tegnap 10:13 BelföldMSZP

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője kedden reggel Facebook-videóban jelentette be, hogy hétfőn Komjáthi Imrét, a párt politikusát életveszélyesen megfenyegették.

A marhája: Kubatov-listáról kampányolt és posztolta is a fideszes képviselő

A heti pártfeladata az lett a lakossági fórumokat időlegesen felfüggesztő fideszes országgyűlési képviselőknek, hogy a választópolgárokat hívogassák telefonon, vagyis legalább egyet hívjanak fel, fotóztassák azt le és tegyék ki személyes Facebook-oldalukra.

Még 9 napig zárva lesz Tápéra vezető út a Felső Tisza-parton

Hírhatár
-
  19.05.21 21:41 Megyei

Április 23-án zárták le a Felső Tisza-part irányából Tápéra vezető útszakaszt a Szillér-Baktó-Fertői-főcsatorna korszerűsítése miatt. A munkálatokat eredetileg egy hónap alatt szerették volna elvégezni, most azonban meghosszabbították a határidőt.