Találatok: 26 hír

A fogászati állapotfelmérés fontossága

Hírhatár
-
  Ma 10:21 Életmód

Mielőtt valaki fogászati kezelésnek vetné alá magát, minden esetben megelőzi az eljárást egy alapos állapotfelmérés. De vajon mi szükség van erre, főként egy fogkőleszedés előtt vagy épp egy fogfehérítés kapcsán? Ismerjük meg, hogy mi is történik ilyenkor.

Iványi Gábor kollégiumi helyeket, ebédet és iskolát adna az SZFE-seknek

A lelkész azt üzente a tiltakozó hallgatóknak és oktatóknak, vegyék bátran igénybe a Wesley János Lelkészképző Főiskola infrastruktúráját, és élvezzék vendégszeretetüket.

Hideg van, fűtés nincs az új, 205 milliárdért vett emeletes MÁV-vonatokon

Hírhatár
-
  Tegnap 20:12 Belföld

Az utasok majd megfagynak, nagykabátban, kapucnit felhúzva ülnek az új emeletes MÁV vonaton. A személyzet szerint hibás a klíma, de az augusztusi üzembe helyezés óta ez a helyzet.

Kovács Ákos mellett jelentős összegből rendezhet tévéfilmet Bayer Zsolt

Kis híján háromszázmillió forint támogatást kapott a Nemzeti Filmintézettől a kormányközeli újságíró, publicista elkészítendő tévéfilmje. Ennyit kapott néhány éve az Oscar-díjas Saul fia című film is.

Hogyan használjuk a kutyatrimmelőt?

Hírhatár
-
  Tegnap 19:46 Megyei

A kutyák számára a bundájuk nem csak egy védőréteg, hanem mindenképpen szükséges a mindennapok kényelméhez. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelően karban legyen tartva, amiről nekünk kell gondoskodnunk, vagy legalábbis rendszeresen el kell vinnünk egy kutyakozmetikába.

Kell cicaház a macskáknak?

Hírhatár
-
  Tegnap 19:39 Megyei

Meglepnéd a cicádat egy izgalmas és szórakoztató cicaházzal? Nem tudod, hogy milyennel lenne érdemes próbálkozni, ami azonnal elnyeri a tetszését? Maradj velünk és nézd meg, mit ajánlunk kültérre és milyet beltérre!

Akvárium kontra terrárium

Hírhatár
-
  Tegnap 19:26 Megyei

Szeretnél egy dekoratív terráriumot vagy épp egy halaktól pezsgő akváriumot? Nem tudod eldönteni, hogy melyik való neked? Ne habozz, találd meg a számodra ideális módját a kisállattartásnak!

Közösségi terasz hajléktalanoknak

Hírhatár
-
  20.10.19 19:37 Belföld

Pécsi építész hallgatók hajléktalanoknak építettek közösségi teraszt.

Fejlesztési stratégia a vidéki kulturális örökségek megőrzésére

Hírhatár
-
  20.10.18 20:04 Gazdaság

A közös örökség vidéki útvonalai projekt az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében valósul meg.

Okoskamerák és közvéleménykutatás

Hírhatár
-
  20.10.17 21:26 Gazdaság

A jövőben megnyíló európai uniós és kormányzati pályázati kiírásokon való hatékony szereplés érdekében közösségi közlekedési koncepciót készít a pécsi önkormányzat.

Az utolsó aranyló őszi napon a Mátrában jártunk

Hírhatár
-
  20.10.17 17:53 Megyei

Az elmúlt szombaton a Mátrában jártunk, az utolsó olyan napon, amikor az ősz még megmutatta aranyló és sokszínű arcát - a héten már hó lepte el a Kékestetőt.

Pálinkás József már a miniszterelnök-jelöltséget is vállalná

Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, az első Orbán-kormány oktatási minisztere új pártot indított Új Világ Néppárt néven.

Belebukott a DK-s képviselő a bitcoinbányászatba

Borka-Szász Tamás (Demokratikus Koalíció) lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról, miután a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozói az erzsébetvárosi önkormányzat épületében lévő irodájából számítógépeket vittek el.

Minden, ami lakberendezés

Hírhatár
-
  20.10.16 21:00 Gazdaság

Pécsett is befejeződött az egykori Kika lakberendezési áruház átalakítása.

Bemutatkozik a Rieker férfi cipők őszi kollekciója

Hírhatár
-
  20.10.15 20:38 Bulvár

A férfiak talán ritkábban vásárolnak cipőt, mint a hölgyek, azonban egyes szezonokban nekik sem árt néhány új darab. Ilyen például az ősz és a tél is, amikor az időjárás átvált, és hűvösebb napok köszöntenek be. A következő cikkben egy minőségi márka, a Rieker kollekcióit szeretnénk bemutatni neked, hogy stílusosan induljanak a hétköznapok.