Találatok: 71 hír

Babaútlevél a Zene világába

Hírhatár
-
  Ma 03:00 Kultúra

A zenei nevelés fontossága és a gyermekekre gyakorolt fejlesztő hatása ma már mindenki számára elfogadott tény.

Megrugdosta a szállító a magatehetetlen beteget

Miskolcon így mennek a dolgok az egészségügyben.

Felfüggesztett fogházbüntetés a sertéstelep vezetőjének

Hírhatár
-
  Tegnap 22:09 Baleset-bűnügy

Megszületett a jogerős ítélet a villánykövesdi sertéstelepen történt halálos baleset ügyében.

Vizsgálnák a Fercsák-család vagyonnyilatkozatait

Hírhatár
-
  Tegnap 17:29 Megyei

A Sikeres Bajáért önkormányzati frakciója így tisztázná a polgármester zavaros pénzügyeit.

Lagzi Lajcsi felfüggesztett börtönt szeretne kapni

Hírhatár
-
  Tegnap 13:52 Színes

Nem akar többet a bíróságra járni, megegyezne az ügyészekkel.

Orbán már csak olasz fasiszták fórumán ünnepeltetheti magát

A szélsőséges Olasz Testvérek nevű párt elnökének meghívására Rómába utazik Orbán Viktor, aki szombaton egy jobboldali rendezvényen mond majd beszédet.

A Fertő tó barátai közveszéllyel való fenyegetés miatt feljelentést fontolgatnak

A civil szervezet azért aggódik, mert a kormány egy 30 milliárd forintos gigaberuházást tervez a parton megvalósítani, amely szerintük rontja látképet és a környezetet is. Ennek része a rossznyelvek szerint maga Orbán Ráhel és érdekeltsége is...

Tarlós bebukta a patkányozást – elmeszelte a bíróság

Hírhatár
-
  Tegnap 12:13 Belföld

Hatályon kívül helyezte ugyanis a Fővárosi Törvényszék a Közbeszerzési Döntőbizottság budapesti patkánytenderben hozott határozatát, és új eljárásra kötelezte őket a közbeszerzési ügyben.

A tölthető elemek és a töltőik

Hírhatár
-
  Tegnap 10:35 Megyei

Az elemtöltők az akkumulátoros elemek feltöltésére szolgálnak. Ezzel a technológiával redukálhatjuk a környezetszennyezést, és pénztárcánkat is megkímélhetjük a lemerült elemek pótlásából adódó költségektől. A tölthető elemek akkumulátorral rendelkeznek. Értelemszerűen más akkumulátoros műszaki berendezésekhez hasonlóan…

BikeSafe: ha regisztrálja, biztonságban tudhatja kerékpárját

A BikeSafe vagyonvédelmi program legfőbb célja, a kétkerekűek legfontosabb adatainak és fotóinak nyilvántartásba vételével a bűncselekmények megelőzése, az eltulajdonított kerékpárok azonosításának, a lopások felderítésének elősegítése.

Gerner Péter feleségének és fiának képével kampányol Dióssi

A tegnapi nap örömmel posztolta Dióssi Csaba és szinte valamennyi fideszes képviselőjelölt, hogy megjelent a városvezetés beszámolónak álcázott, ránézésre több millió forintos, 62 oldalas kampánykiadványa. "Ebben található egy kép a Fóti úti kerékpárútról, ami a kedvenc képem az albumban" - írja mai facebook bejegyzésében Gerner Péter,…

Provident heti kölcsön - rugalmas választás

Hírhatár
-
  19.09.19 16:07 Bulvár

A Provident által elérhető kis összegű és fedezet nélküli heti kölcsön rövid lejárattal rendelkezik. Az igénybe vett kölcsön egy összegben, banki átutalás formájában érkezik meg az ügyfél számára. Visszafizetés heti szinten történik az ügyfél részéről, szintén banki átutalás segítségével.

Minden, amit a Szülinapi Újságról érdemes tudni

Mi ez a Szülinapi Újság? Mennyi idő alatt készül el? Mit kell beszereznem hozzá? Miből készül? - számos kérdés, ami felmerül az emberben, amikor meglátja valahol ezt az ajándékot. Mi ma ezekre keressük a választ.

Az Orijen kutyatápokról

Hírhatár
-
  19.09.19 15:42 Színes

Az Orijen szó jelentése forrás, eredet, kezdet. Ami ez esetben azt jelenti, hogy a gyártás folyamán a készítők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy olyan tápot készítsenek a kutyáknak, mely a ragadozó őseihez hasonlóan a kutyák igényeit kielégítve azt kapján, amire a leginkább szükségük van.

Villámgyors kisautók

Hírhatár
-
  19.09.19 15:40 Színes

Szinte nincs olyan gyerek, akinek ne lett volna valamilyen kedvenc kisautója. A négykerekű csodajátékok annyira megnyerőek, hogy még néhány felnőtt is gyűjti a komolyabb darabokat. A gurulós játékoktól egészen a távirányítós társaikig mindben van valami különleges.