Találatok: 8 hír

Visszaszámlálás

Hetek
-
  19.10.10 10:51 BelföldFideszPolitológus

Honnan indulnak az idei önkormányzati választás szereplői? Mi tekinthető sikernek a Fidesz és mi az ellenzék szempontjából? És hogyan hatnak az esélyekre az egymás után robbanó közéleti botrányok? Kampányvégi elemzés.

Káoszteremtés az Eufrátesznél

Hetek
-
  19.10.10 10:51 Külföld

Török invázió, új migránshullám, az ISIS feléledése – csak a legsúlyosabb lehetséges velejárói annak, hogy az USA kivonul Szíriából. Amerikának joggal Amerika az első, de vajon mennyire fordíthat hátat más tájakon dúló konfliktusoknak?

Bolsonaro harca a marxista katolikusokkal

Hetek
-
  19.10.10 10:51 Külföld

A továbbra is tragikusan lángoló amazonasi esőerdők mellett a brazil elnök, Jair Bolsonaro és az ország balra húzó katolikus klérusa között is egyre forróbb a helyzet Brazíliában. A dzsungelre közkincsként tekintő globalista egyházvezetők nem nézik jó szemmel az elnök szuverenista törekvéseit.

Trump a Templom-hegyet is átalakítaná?

Hetek
-
  19.10.10 10:51 Vélemény

Az amerikai béketerv részeként változtatnának a jeruzsálemi Templom-hegy status quóján – állítja a Heteknek adott interjúban az izraeli kormány által felkért szakértői csapat egyik tagja.

Erőszak nélküli megoldást várunk

Hetek
-
  19.10.10 10:51 Vélemény

Elijahu Berkowitz rabbi a jeruzsálemi Templom-hegy jövőjéről

Hamar nyúlunk a pirulához

Hetek
-
  19.10.10 10:51 Vélemény

Az ősz beköszöntével különösen megnő a kedélyjavító szerek forgalma, ami összefügg az egészségügyi ellátás hiányosságaival és a természetgyógyászat növekvő népszerűségével. Valamint azzal, hogy lelki bajainkra inkább pirulákat szedünk, mintsem szembenéznénk a kiváltó okokkal.

Még sötétebb lovag

Hetek
-
  19.10.10 10:51 Vélemény

Hatalmas érdeklődés övezi a most mozikba kerülő legújabb Joker filmet. Nem véletlen, hogy az egykor Heath Ledgert is felemésztő ördögi karakter eljátszására éppen Joaquin Phoenixet kérték fel. Egy bizarr szekta és egy elveszített testvér drámai története.

Mi leszel, ha nagy leszel? Youtuber!

Hetek
-
  19.10.10 10:51 Életmód

Az amerikai és brit diákok között már nem az űrhajós vagy az ehhez hasonló „álommelók” vezetik a toplistát, amikor arról kérdezik őket, hogy mivel akarnak foglalkozni felnőttként. Többségük számára a youtuberek és a vloggerek a példaképek.