Találatok: 19 hír

Úgy tartsa magát mindenki, mint a 65 éves Andy Garcia!

Hetedik sor
-
 Ma 09:31Film

Andy Garcia tegnap töltötte be a 65. születésnapját, Jimmy Kimmel persze úgy csinált mintha erről a véletlen egybeesésről nem is tudna, ő csak meginvitálta a Rebel sorozat premierje kapcsán. Aztán persze jött a meglepetés és még az utcáról is felköszöntötték. A színész, aki egykoron Kubában látta meg a napvilágot, bitang jól tartja magát,…

Demon Skin – játékteszt

Hetedik sor
-
 Ma 07:16Film

Hét év fejlesztés után jelent meg a Demon Skin, melyben a hack ’n’ slash műfaj keveredik ügyességi elemekkel. Vajon megérte ennyit kínlódniuk az orosz alkotóknak?

Az Oscar-jelölt filmek Oscar szobrokként megjelenítve

Hetedik sor
-
 Ma 06:45Film

Olly Gibbs minden évben megjeleníti a Legjobb film kategória Oscar-jelöltjeit az áhított szobrocskába dizájnolva. A lényeg mindenhol aranyba öntve.

13+1 Al Bundy jelenet a 75 éves Ed O’Neill tiszteletére

Hetedik sor
-
 Tegnap 05:56Film

Ed O'Neill-ről már kevesen hiszik el, hogy egykoron Tennessee Williams és John Steinbeck darabokban játszott a Broadwayn, ráadásul fekete öves harcművész. Az Egy rém rendes család Al Bundy-jaként lett világhírű (11 évad, 259 rész) és a tavaly befejeződött Modern családsorozattal is megélt 11 szezont. Nálunk Csuja Imre hangján (azt…

Júdás és a Fekete Messiás – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.11 15:11Film

Az ellentmondásos szervezet egyik emblematikus alakjáról, Fred Hamptonról készült Júdás és a Fekete Messiás sarkításoktól ugyan nem mentes, mégis rendkívül hiteles alkotás. Száraz tényközlése miatt nem lesz közönségkedvenc, cserébe elgondolkodtat minket a múlt és a jelen közötti párhuzamokról.

A hét röhögései (379.)

Hetedik sor
-
 21.04.11 12:08Színes

Timothée Chalamet fuvolázik, Carey Mulligan újabb Oscar-esélyes filmben domborít, miközben az 1971-es Rózsa Sándor találkozott a The Mandalorian sorozattal...

A metál csendje – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.11 09:10Film

Néha bármit megadnánk egy kis csendért, hogy aztán visszatérjünk a jól megszokott hangokhoz.  Darius Marder rendezői debütálása a hallását elvesztő dobosról meglehetősen erősre sikerült, a 6 Oscar-jelölésből egyiket sem vonnánk kétségbe, sőt. Riz Ahmed újfent nem hagy minket cserben, szemeiben most is ott van a világ összes…

Egy fiú – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.10 15:42Film

Mehdi Barsaoui Egy fiú című filmje társadalmi-politikai parabolaként és családi drámaként is működik. És súlyos morális kérdésekkel állít szembe minket.

Hundalorian, Rózsa Sándor a bolygóközi betyár

Hetedik sor
-
 21.04.09 12:50Film

Amikor a The Mandalorian sorozat találkozik az 1971-es Rózsa Sándorral (12 részből álló honi széria). A képhez a remek hazai hangadók: Oszter Sándor, Avar István, Bessenyei Ferenc. "Nem érdemes ezen, még csak elgondolkozni sem!"

A Nő az ablakban szinkronos előzetest kapott a Netflix premierjére

Amy Adams, Julianne Moore, Gary Oldman névsor miatt már 1 éve nagyon vártuk a mozikba a Nő az ablakbant, aztán a tologatott premierből egy május 14-re kitűzött Netflixes lett. Kapott is egy szinkronos előzetest.

50 képnél is több a 88 éves Jean-Paul Belmondo kalandos életéből

88 éves Jean-Paul Belmondo, a mozitörténelem legjelentősebb törött orrának tulajdonosa már számtalanszor a halál arcába vigyorgott, ahogyan csak ő tud. A legörömtelibb, ha egy mozilegenda még él!

Zack Snyder: Az Igazság Ligája 20 rubeles verziója is röhejes

Orosz barátaink, a Studio 188 csapata sem ment el olcsó paródia nélkül Zack Snyder: Az Igazság Ligája mellett. A 20 dolláros is vitt mindent, de ezek a rubelek sem vesztek kárba.

Breathedge – játékteszt

Hetedik sor
-
 21.04.08 11:53Film

A világűr felfedezése korábban soha nem volt annyira hátborzongató és humoros, mint a Breathedge című túlélő játékban.

Godzilla Kong ellen – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.08 09:48Film

Vajon q SzörnyVerzum két nagy veteránját nyugdíjba lehet-e már küldeni? A filmes idővonalon 1933-ban született Kong és az 1954-es Gojira hosszú és mozgalmas karrierjük során eddig 12, illetve 36 moziban romboltak – többnyire – kényük-kedvük szerint.

Az új Szellemirtók moziban a régiek mellett más is visszatér

Hetedik sor
-
 21.04.08 08:05Film

A Szellemirtók: Az örökség az elmúlt időszakban csak a premiertologatás kapcsán került szóba, most viszont kaptunk egy aranyos részletet, ahol Paul Rudd egy régi "kedves ismerőssel", sőt többel találkozik. Bizakodjunk, hogy az extra idő is csak jót tett a mozinak, aminek a premierje 2021. november 11-re van kitűzve.