Találatok: 25 hír

Keanu Reeves a Mátrix és a John Wick 4. részével egyszerre a mozikban

A Warner Bros. bejelentette mikortól láthatjuk a mozikban a The Flash-t és a legújabb Mátrix folytatást. Az egyelőre még cím nélküli Mátrix 4 2021. május 21-én érkezik a mozikba, a Flash pedig 2022. július 1-én. A stúdió emellett törölte az Akira manga adaptáció premierjét, miután a rendező, Taika Waititi júliusban a negyedik Thor film…

Volt egyszer egy… Gyöngyhajú Lány

Hetedik sor
-
  Tegnap 18:07 Film

Milyen lenne a Tarantino univerzum, ha magyar zenékkel festenénk alá. A 60-as, 70-es évek magyar beat zenéi kontra Tarantino filmjei.

Too Old to Die Young 1. évad – kritika

Hetedik sor
-
  Tegnap 14:01 Film

Nicolas Winding Refn olyan sorozatot készített az Amazon jóvoltából, amit nagyon nehéz megemészteni, egyszerre művészi és művészkedő, nagyon színes, de mégis szürke a hangulat és talán a leglassabb dolog, amit valaha láttunk, de tényleg: annyira lassú, hogy senkit nem hibáztatunk, ha beleteker. Egy neon-western, hasonlóhoz még nem volt…

Keanu Reeves John Wickje fénykarddal még halálosabb

Hetedik sor
-
  Tegnap 12:16 Film

Megint egy "kihagyhatatlan" videó, de azért meghajolunk a profizmus előtt. Az ImmersionVFX csapatától már korábban is osztottunk hasonlót (pl. a Trónok harca 8. évadának legjobb párbaját a Clegane-fivérek között), de jó látni, hogy Keanu Reeves is rutinosan dolgozik a fénykarddal motoron száguldva és két lábon állva egyaránt. Jár a taps!

Robert Downey Jr. nagyon viccesen castingolja az állatokat

Eddig annyira nem lelkesedtünk a Dolittle moziért, amiben Robert Downey Jr. rengeteg CGI állattal cseveg, de ez az állatokat castingoló videó tényleg nagyon helyes lett.

2020 legőrültebb bandájával megérkezett a Pesti balhé előzetese

Amolyan magyar Ocean's Eleven, bár nincsenek 11-en, nem is olyan profik, nem el, hanem belopni akarnak, de van sok színes figura, akció és humoros(nak szánt?) szituáció.

Nino bárkája – kritika

Hetedik sor
-
  19.12.10 09:02 Film

A Miklauzic Bence által rendezett Nino bárkája megint ékes bizonyítéka, hogy érdemes magyar tévéfilmet nézni.

Írd alá a petíciót! Legyen Bébi Yoda emoji!

Hetedik sor
-
  19.12.10 07:35 Film

Egy Travis Bramble nevű földlakó el kezdett aláírásokat gyűjteni, hogy Bébi Yodából emoji legyen. Közben a cukisághoz írtak már dalt, és az ígéretekkel ellentétben karácsony előtt felpörgött a Disney boltja, ami mobiltoktól a bögrén át már mindent árul.

Stranger Things hangulatot áraszt az új Szellemirtók előzetese

A képek és plakát után itt a Ghostbusters: Afterlife előzetese, ami egyelőre a Stranger Things hangulatát árasztja. SSajnos egyelőre kevés az új és az eredeti benne.

Természetesen Az ír és a Joker is a 77. Golden Globe jelöltjei között

Az ír és a Volt egyszer egy... Hollywood is szépen gyűjtögetett, izgi lesz a rendező nagyágyúk harca is. Az oroszlánkirály legjobb animációs film jelölésén még mindig röhögünk. Az Akik maradtak sajnos nem fért be az 5 Legjobb idegen nyelvű film közé.

See 1. évad – kritika

Hetedik sor
-
  19.12.09 10:42 Film

Az Apple TV+ idei debütálása rengeteg ígéretes újoncot hozott be (The Morning Show, Servant, Truth be Told), melyek közül magasan kiemelkedik a See „látásmódja”.

A Wonder Woman 1984 trailerében még mindig Gal Gadot a legerősebb

Patty Jenkins rendezőnő visszatért talizmánjával és újra csattog az ostor egy legendás esztendőben. A Wonder Woman 1984 2020. június 5-én érkezik a mozikba odaát.

A hét röhögései (310.)

Hetedik sor
-
  19.12.08 15:47 Színes

A héten sem fogytunk ki a Bébi Yodás mémekből, de a Die Hard adventi kalendár is ütött. Őszintén lehet már röhögni az Az folytatásán és megannyi más csacskaságon

Képek Matthew McConaughey és Woody Harrelson 20 éves barátságából

Hetedik sor
-
  19.12.08 08:51 Színes

Matthew McConaughey dobott fel az instájára egy képet a héten, amin régi cimborájával Woody Harrelsonnal lubickolnak. Ez a fotó is bizonyítja, hogy Hollywoodban is köttethetnek több évtizedes barátságok érdek nélkül.

A Free Guy az előzetese alapján Ryan Reynolds Truman show-ja lesz

Ryan Reynolds egy banki dolgozót testesít meg egy videójátékban, amiben ő egy NPC (non-player-character = nem játékos karakter). Aztán egy szép napon a szokásos rutinból tudatára ébred, és akkor kezdődik csak igazán a játék. A Free Guy akár még szórakoztató is lehet, a rendezői székben Shawn Levy (Vasököl) csücsül.