Találatok: 14 hír

Greenland – Az utolsó menedék – kritika

Hetedik sor
-
  Ma 15:07 Film

Greenland – Az utolsó menedék, rendező: Rick Roman Waugh, szereplők: Gerard Butler, Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd, Scott Glenn, David Denman, Hope Davis, amerikai dráma-akció, 119 perc, 2020 (13) Randevú a drámával Ha szeretett zöld bolygónk felé a science fiction egyik legnagyobb alakjáról, Arthur C. Clarke-ról…

65 éve halt meg James Dean, aki örökké fiatal maradt

Hogyan nézne ki manapság James Dean. Milyen szerepeket játszana? Maradt volna a csúcson, vagy üstökösként való feltűnését mellékszerepek sora követte volna?

Peninsula – Holtak szigete – kritika

Hetedik sor
-
  Tegnap 09:23 Film

Az élőhalottak mindig is köztünk jártak, de a 2010-es The Walking Dead indulása után lettek igazán érdekesek. És bár a jól indító sorozat hullámzó színvonala miatt már csak megszokásból nézős, azért akad még néha egy-két látványos vagy egyedi zombifilm – Z világháború, Kiéhezettek -, ami kárpótol a drága Lucille nyugdíjba vonulásáért.

George Clooney kávéreklámjaiban mindig ott van fél Hollywood

Hetedik sor
-
  Tegnap 06:40 Film

eorge Clooney kávéreklámjai azért is jók, mert magával hoz olyan fickókat mint Danny DeVito, Matt Damon, John Malkovich, Jack Black, Andy Garcia, Jean Dujardin, a csinos hölgyekről, akkor már ne is beszéljünk. Az is nagy kedvenc, mikor hazaugrik egy feketéért, és addig is számos klasszikus filmből (Psycho, Szelíd motorosok...) kölcsönöz…

12 zseniális rejtett utalás a Pixar-filmekből

Hetedik sor
-
  20.09.28 16:31 Film

Az a jó, hogy a Pixar-filmek legjobbjait nem csak egyszer lehet megnézni, és minél többször látjuk, annál több zseniális rejtett utalást veszünk észre.

A hét röhögései (351.)

Hetedik sor
-
  20.09.27 11:29 Színes

Ez egy olyan hét volt, amikor Bill Murray betöltötte a 70. esztendejét, humorát ő se, mi sem vesztettük el remélhetőleg. Íme a hét összegzése:

A filmrendezők kedvenc filmjei 1. rész: David Fincher

Hetedik sor
-
  20.09.27 07:41 Film

David Fincher mindig is tisztelettel volt azon filmek iránt amik az ő munkásságát is inspirálták. Pár éve össze is írta ezeket listában, pontosan 26-ot

A Hivatal 1-2. évad – kritika

Hetedik sor
-
  20.09.26 16:42 Film

Ricky Gervais-zel először a Hivatalban "találkoztam". Bevallom, azóta sem feszengtem, nevettem és égtem ennyit egy sorozat alatt.

A klasszikus Star Wars trilógia a Mission: Impossible stílusában

Hetedik sor
-
  20.09.26 07:29 Film

Már szinte minden bőrt lehúztak a témáról, de ha valaki a klasszikus Star Wars trilógiát a Mission: Impossible közismert témájára rávágja, ráadásul még Lucas is bevillan, akkor azt látni kell.

Bestiáda – kritika

Hetedik sor
-
  20.09.25 09:18 Film

Az időben és térben ugrálós, ugyanazt a jelenetet több szemszögből is bemutató mozik nagyon félre tudnak menni, de szerencsére ez itt most nem történik meg. Jóféle európai thriller ez bűnesettel, drámával, vágyakkal, félelmekkel, önvizsgálattal.

10 érdekesség David Lynch 1984-es Dűnéjéről

Hetedik sor
-
  20.09.24 12:35 Film

Most, hogy közelít az új Dűne mozi, a legjobb alkalom sokunknak, hogy újra vagy először megnézzük David Lynch 1984-es hányattatott és kevésbé sikerültnek titulált adaptációját.

Enola Holmes – kritika

Hetedik sor
-
  20.09.24 09:46 Film

Enola Holmes, rendező: Harry Bradbeer, szereplők: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin, amerikai-angol családi bűnügyi kalandfilm, 123 perc, 2020. (13) SHErlock Azt, hogy Sherlock Holmes-nak volt egy húga, ne nagyon keressük az eredeti írásokban, mert erről bizony nem esik bennük szó. Állítólag Sir Arthur Conan Doyle örökösei nem…

A befejezésen gondolkozom – kritika

Hetedik sor
-
  20.09.23 13:25 Film

Kilépni egy kapcsolatból közel sem olyan egyszerű dolog. Rengeteg érzés és gondolat kavarog ilyenkor az emberben, ami egészen különlegesen tud megmutatkozni a filmvásznon. Charlie Kaufman ennek ábrázolásához továbbra is nagyon ért, ezt a filmet vagy nagyon fogod szeretni vagy nagyon utálod, nem nagyon van köztes állapot.

Meghalt Michael Chapman, a Taxisofőr és a Dühöngő bika operatőre

84 éves korában elvitte a szíve Michael Chapmant, a Taxisofőr, a Dühöngő bika A szökevény operatőrét.