Találatok: 22 hír

A hét röhögései (302.)

Hetedik sor
-
  Tegnap 16:53 Színes

Számba vettük a hét legviccesebb filmes videóit, mémjeit, Joker reflektorfényben, az egyik kedvenc David Harbour paródiája, aki Sesame Streeten sokall be...

A holtak nem halnak meg – kritika

Hetedik sor
-
  Tegnap 08:08 Film

Amikor már azt hiszed, mindent láttál a zombifilmes kategóriában, jön egy szerzői filmes rendező és megmutatja, hogy ez a műfaj korántsem kell, hogy feltétlenül a zombikról szóljon. Jim Jarmusch és a közel sem zombi sztárparádéja

Vetkőzés a vásznon – A sztripperek is a mennyországba mennek?

Hetedik sor
-
  19.10.12 15:14 Film

Az ábrázolása és a megítélése időről időre változik, de még mindig magyarázkodást igényel. A rúdtáncosok és/vagy sztripperek filmen való megjelenítése az évek folyamán komolyan átalakult függetlenül attól, hogy fő- vagy mellékszerepben tűnnek fel.

Ezek a filmek és klipek köszönnek vissza az Eufóriában

Hetedik sor
-
  19.10.12 12:26 Film

Az Eufória bitang erős volt vizuálisan, és ehhez Rév Marcell tehetsége is hozzájárult vastagon. Candice Drouet remek összehasonlító videókat szokott összevágni, és most is szépen végigvette, hogy a Hetediktől a Taxisofőrön át a Tiszta románcig, hány helyről merített képileg ihletet az idei év egyik meglepetéssorozata.

Robert De Niro, Anthony Hopkins, Jack Nicholson vagy nem?

Hetedik sor
-
  19.10.12 07:38 Film

Jim Meskimen színész/parodista elég meggyőzően hozza nála híresebb kollégái mimikáját és hanghordozását, ráadásul most még azzal a trükkel, hogy az arcára montírozták az leutánzott színészeket, hát nehéz eldönteni, hogy Jim vagy éppen Christopher Walken az. Erős két perc!

El Camino: A Breaking Bad Movie – kritika

Az El Camino: A Breaking Bad Movie egy kétórás nosztalgiafilm, ahol újra berántanak minket ebbe a remek hangulatba, és mi ennek baromira örülünk.

Francis Ford Coppola 80 évesen megvalósíthatja a Megalopolist

Hetedik sor
-
  19.10.11 05:02 Film

Az ügynökség, ami művészek és sportolók karrierjének építésén ügyködik, most Coppolának fog segíteni megvalósítani az óriási projektet, a Megalopolist.

Carnival Row – 1. évad kritika

Hetedik sor
-
  19.10.10 16:18 Film

Az Amazon új szuperprodukciójának szánt fantasy-ban minden lehetőség megvan, hogy egy elvarázsolt világban játszódó drámát nyújtson, hiszen a látvány pazar, a színészek jók, azonban régen láttunk már ennyire gyatra dramaturgiával megáldott sorozatot, ami leginkább a brazil szappanoperák konfliktusait idézi. Sajnos a végeredmény így elég…

Az olasz illusztrátor, aki Disney karakterekkel éli a hétköznapjait

Hetedik sor
-
  19.10.10 06:36 Színes

Sok esetben kiválóan működött az az ötlet, mikor élőszereplős filmekben rajzfilm karakterek tűntek fel (Roger nyúl a pácban vagy éppen Mary Poppins). Így Luigi barátunk is biztosra ment az ötlettel. A nápolyi illusztrátor a hétköznapjaiba illesztette a jól ismert figurákat. Ötletes, humoros, kiváló kivitelezés!

Megtalálták a Mátrix 4 új főszereplőjét

Hetedik sor
-
  19.10.10 06:27 Film

Yahya Abdul-Mateen II, az Aquaman és a Mi sztárja csatlakozhat Neo és Trinity jól megszokott párosához. Azért haladgat a Mátrix 4.

Mű szerző nélkül – kritika

Az Oscar-díjas A mások élete forgatókönyvíró-rendezője a könnyen felejthető Az utazó után végre visszatalált saját magához és egy grandiózus alkotásban boncolgatja a különböző rendszerek és a művészi szabadság kérdését.

Élősködők – kritika

Hetedik sor
-
  19.10.09 15:25 Film

Ezek nagyon tudnak valamit ott Koreában. Ez már jó ideje nyilvánvaló volt minden filmrajongó számára, hiszen a koreai félszigetről az elmúlt években futószalagon érkeznek az olyan bitang erős mozik, mint A szobalány, az I Saw the Devil, vagy a még egészen friss Gyújtogatók. Most Korea filmesei egy újabb moziszenzációval sokkolták a…

Így néz ki Al Pacino a Taxisofőrben és Jim Carrey a Ragyogásban

Hetedik sor
-
  19.10.09 12:49 Film

A korábbi Stallone-Schwarzenegger csere is megdöbbentő volt a Terminátor 2. esetében, pláne mozgásban látva, de most De Niro helyén Pacino a Taxisofőrben, míg Jack Nicholson őrületét Jim Carrey prezentálja a Ragyogásban, Tom Cruise már csak hab a tortán vagyis az Amerikai pszichóban.

Robert Downey Jr. nem akar Tony Starkként Oscart nyerni

Avagy mit érnek a Marvel-filmek, mit gondol a színész a saját szerepéről és Martin Scorsese kritikájáról. Ezért is szeretünk Robert Downey Jr..

Képek a 25 éves Született gyilkosok osztálytalálkozójáról

Hetedik sor
-
  19.10.09 06:52 Film

25 éve mekkora botrányt kavart a Született gyilkosok, aztán elrepült egy negyedszázad, és ami 1994-ben még provokatívnak, nyersnek és erőszakosnak hatott (persze nem meglepő, hiszen Tarantino írta), az mostanra szinte mindennapossá vált. Megünnepelték a jubileumot, ahol megjelent Woody Harrelson (nem merték érte Oscarra jelölni),…